You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης
- Μέλος που άνοιξε το νήμα oceanspray
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 85K
- Εμφανίσεις 9M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 36 άτομα (5 μέλη και 31 επισκέπτες)
Την προηγουμενη βδομαδα βρεθηκα Θεσσαλονικη και επισκεφτηκα δυο φορές το Βαρδάρη.
Πρωτη επισκεψη Σαπφους δοκιμασα μια Σισσυ που δηλωνε Ελληνιδα,μελαχρινη με μικρο βυζι και κωλαρα, καλη στο δωματιο αλλα τιποτα το ιδιαιτερο και στα 5λεπτα μου πεταει και το μαγικο δεν εχουμε πολυ χρονο. τιμη 40ευρω.
Δευτερη επισκεψη Προμηθεως μαλλον στο 14 μια ξανθια απο Λετονια με βυζαρες για ακαποτη πιπα η οποια ηταν και πολυ καλη , τιμη 50ευρω.
Πρωτη επισκεψη Σαπφους δοκιμασα μια Σισσυ που δηλωνε Ελληνιδα,μελαχρινη με μικρο βυζι και κωλαρα, καλη στο δωματιο αλλα τιποτα το ιδιαιτερο και στα 5λεπτα μου πεταει και το μαγικο δεν εχουμε πολυ χρονο. τιμη 40ευρω.
Δευτερη επισκεψη Προμηθεως μαλλον στο 14 μια ξανθια απο Λετονια με βυζαρες για ακαποτη πιπα η οποια ηταν και πολυ καλη , τιμη 50ευρω.
Επισκέπτης
οριστε φίλε
νομιζω η Mia ειναι οτι πρεπει.
εκει που γραφει unser haus εχει φωτο απ'την πολυκατοικία.
οι συγκεκριμενες δεν ξερω αν ειναι με την ωρα. δεν ξερω γερμανικα. παντως για μια φορα ειναι 50 ευρω.
και απο εδω νομιζω θα τιμησω την Jenny. φοβερό ταϋλανδεζάκι
Απολογουμαι για το offtopic
ΠΩ ΡΕ ΦΙΛΕ ΤΙ ΥΠΕΡΚΑΥΛΟΜΟΥΝΑΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ........... πόσο κρίμα που είμαστε τόσο πίσω.
Σήμερα έκανα μια βόλτα το βράδυ και μεταφέρω μερικά νέα στους συνμπουρδελιάρηδες.
Νικ. Ουρανού τέρμα: Η Καρλότα η πώς την λένε τελωςπάντων η ιταλίδα μαμά με τα καρουμπαλόβυζα σύμφωνα με την τσατσά.
Εκκλησία: Νίκη γεματούλα ξανθιά με ωραίο πρόσωπο άρκετα μεγαλύτερη κατηγορία κιλών από εμένα.
Κοροβάγκος: Κλειστά
Κεφαλληνιάς: Καινούργιο αίμα νομίζω, μελαχροινή με γαμάτο μαύρο μαλλί ωραίο σώμα, το βυζί ήταν μεγάλο αλλά μου φάνηκε πολύ κρεμαστάρι. Βγήκε με σουτιέν και μου έκανε ένα γκόθικ στυλάκι η γκόμενα, καλή επιλογή φάνηκε..το σημειώνω για το μέλλον.
Λα Φάμ: Μελαχροίνο σε φάση Λούνα ο σωματότυπος, τουμπανιασμένο σίλικον βυζί καυλωτική κωλάρα.
26ης:Νίκη (ΓΕΡΜΑΝΙΛΑ)
Βαρδάρης
Μπλε: Η μαυρούλα είναι ακόμα εκεί η τσατσά προφανώς μου έλεγε μούφες όταν είπε ότι θα είναι μέχρι τις 3 του μηνός εκεί. (Η μαυρούλα φοράει το ίδιο άσπρο μαγίο/εσώρουχα εδώ κ μια βδομάδα ΩΡΕ ΜΠΙΧΛΑΑΑΑΑ)
Σαπφούς 5: Μια χόντρη μαυρομάλλα. 40 ευρώ νομίζω ήθελε η τσατσά (κλάφτα Χαράλαμπε)
Το επόμενο στη γωνία: Ευχάριστη έκπληξη καινούργια κοπελίτσα τουλάχιστον πρώτη φορά την είδα εγώ. Κλαούντια. Ψηλή λεπτή με ωραίο μοντελίστικο σωματάκι σούπερ χαμογελάκι κ όμορφο πρόσωπο το βυζί φαινόταν μικρό αλλά ωραίο σχηματισμένο πάνω από το σουτιέν το κωλαράκι δεν ξέρω κάτι δεν μου άρεσε..καλή περιπτωση πάντως δυστυχώς 40 ομως.
ΥΓ: Η Ουκρανή η Νίκη μου είπε μια τσατσά ότι παντρεύτηκε. Ούτε ένα κουφέτο δεν φάγαμε... :'(
ωραιος...πολυ καλη δουλεια φιλε αλλα να ξερεις οτι η κλαουντια δεν αξιζει μια.παγος σου λεω.δεν λεει,ξεγελαει πολυ η εμφανισηΠΩ ΡΕ ΦΙΛΕ ΤΙ ΥΠΕΡΚΑΥΛΟΜΟΥΝΑΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ........... πόσο κρίμα που είμαστε τόσο πίσω.
Σήμερα έκανα μια βόλτα το βράδυ και μεταφέρω μερικά νέα στους συνμπουρδελιάρηδες.
Νικ. Ουρανού τέρμα: Η Καρλότα η πώς την λένε τελωςπάντων η ιταλίδα μαμά με τα καρουμπαλόβυζα σύμφωνα με την τσατσά.
Εκκλησία: Νίκη γεματούλα ξανθιά με ωραίο πρόσωπο άρκετα μεγαλύτερη κατηγορία κιλών από εμένα.
Κοροβάγκος: Κλειστά
Κεφαλληνιάς: Καινούργιο αίμα νομίζω, μελαχροινή με γαμάτο μαύρο μαλλί ωραίο σώμα, το βυζί ήταν μεγάλο αλλά μου φάνηκε πολύ κρεμαστάρι. Βγήκε με σουτιέν και μου έκανε ένα γκόθικ στυλάκι η γκόμενα, καλή επιλογή φάνηκε..το σημειώνω για το μέλλον.
Λα Φάμ: Μελαχροίνο σε φάση Λούνα ο σωματότυπος, τουμπανιασμένο σίλικον βυζί καυλωτική κωλάρα.
26ης:Νίκη (ΓΕΡΜΑΝΙΛΑ)
Βαρδάρης
Μπλε: Η μαυρούλα είναι ακόμα εκεί η τσατσά προφανώς μου έλεγε μούφες όταν είπε ότι θα είναι μέχρι τις 3 του μηνός εκεί. (Η μαυρούλα φοράει το ίδιο άσπρο μαγίο/εσώρουχα εδώ κ μια βδομάδα ΩΡΕ ΜΠΙΧΛΑΑΑΑΑ)
Σαπφούς 5: Μια χόντρη μαυρομάλλα. 40 ευρώ νομίζω ήθελε η τσατσά (κλάφτα Χαράλαμπε)
Το επόμενο στη γωνία: Ευχάριστη έκπληξη καινούργια κοπελίτσα τουλάχιστον πρώτη φορά την είδα εγώ. Κλαούντια. Ψηλή λεπτή με ωραίο μοντελίστικο σωματάκι σούπερ χαμογελάκι κ όμορφο πρόσωπο το βυζί φαινόταν μικρό αλλά ωραίο σχηματισμένο πάνω από το σουτιέν το κωλαράκι δεν ξέρω κάτι δεν μου άρεσε..καλή περιπτωση πάντως δυστυχώς 40 ομως.
ΥΓ: Η Ουκρανή η Νίκη μου είπε μια τσατσά ότι παντρεύτηκε. Ούτε ένα κουφέτο δεν φάγαμε... :'(
GetYouBarbara
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2007
- Κριτικές
- 102
- Like
- 12.596
- Πόντοι
- 25.165
Ρε παιδια ελεος. αμα δεν γαματε με 40ευρω που γαματε? πειτε μου και μενα μπας και τοσο καιρο παω τσαρκες σε μπουρδελα αλλης πολης. Καθεστε και λετε 40 ευρω ηταν δεν μπηκα,κριμα. Δηλαδη να με τρελανετε θελετε? Αφου ολα τα ρδελα τετοια τιμες εχουνε η μηπως εχετε τπτ κουπονια εκπτωσεων η σας κανουν καλυτερες τιμες? Εγω ολο 40αρια πληρωνω σε οποιο ρδελο και να πηγα, κανα 2-3 ειναι με 30-35ευρω αλλα δν πηρα ποτε οχι για την τιμη αλλα επειδη ξερω οτι αμα ξοδεψω 5-10 ευρω παραπανω θα περασω καλυτερα λογο κοπελας. Πλακα εχετε παντως μου θυμιζετε κατι τυπισες που ερχονται στο μαγαζι μου να αγορασουν δωρα και οταν μου αγοραζει η αλλη σετ καφε 15ευρω καθεται και με ρωταει αν θα της κανω μια καλυτερη τιμη. Δν λεω να κατεβουν οι τιμες στα ρδελα αλλα δν προκειται να γινει.
Αφου ειπα το ψιλοασχετο ας πω και εγω μια πληροφορια. Σαββατο πηρα τηλεφωνο κωλετη και η τσατσα με ενημερωσε οτι η Εφη θα γυρισει σε 2-3 μερες οποτε σημερα αυριο μεθαυριο ας εχουμε τον νου μας. Αντε και με το νεο ετος οδευω προς Εφη η Χριστινα που τοσο καιρο ηταν κλειστα στην Κοροβαγκου. Ξερει κανεις μηπως ποτε επιστρεφει η Χριστινα, καπου νομιζω ειχα δει για 8-9 του μηνος.
Αφου ειπα το ψιλοασχετο ας πω και εγω μια πληροφορια. Σαββατο πηρα τηλεφωνο κωλετη και η τσατσα με ενημερωσε οτι η Εφη θα γυρισει σε 2-3 μερες οποτε σημερα αυριο μεθαυριο ας εχουμε τον νου μας. Αντε και με το νεο ετος οδευω προς Εφη η Χριστινα που τοσο καιρο ηταν κλειστα στην Κοροβαγκου. Ξερει κανεις μηπως ποτε επιστρεφει η Χριστινα, καπου νομιζω ειχα δει για 8-9 του μηνος.
thiseas
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 42
- Like
- 1.131
- Πόντοι
- 6.835
Αγαπητοι συναγωνιστες λογω απουσιας απο την ενεργο δραση διαβαζω μετα μανιας της ενημερωσεις των ενεργων μελων αλλα δεν βρηκα αρκετα στοιχεια για τις πρωνινες βαρδιες που με ενδιαφερουν καθοτι μονο τοτε μπορω να δρασω. Ελπιζω καποιος συναγωνιστης που γνωριζει για τις πρωνινες βαρδιες κατα προτιμηση της περιοχης του Μυλου να ενημερωσει για να μπορεσω να εξορμησω και εγω επιτελους στο πεδιο της δρασης. Ευτυχως η τελευταια επισκεψη ηταν στην Αφρουλα στην Κωλλετη οποτε αντεχω καπως!
δε βρηκες στοιχεια γιατι δεν υπαρχουν.ολες ειναι πατσαβουρες και πανακριβα ολα τα μαγαζιαΑγαπητοι συναγωνιστες λογω απουσιας απο την ενεργο δραση διαβαζω μετα μανιας της ενημερωσεις των ενεργων μελων αλλα δεν βρηκα αρκετα στοιχεια για τις πρωνινες βαρδιες που με ενδιαφερουν καθοτι μονο τοτε μπορω να δρασω. Ελπιζω καποιος συναγωνιστης που γνωριζει για τις πρωνινες βαρδιες κατα προτιμηση της περιοχης του Μυλου να ενημερωσει για να μπορεσω να εξορμησω και εγω επιτελους στο πεδιο της δρασης. Ευτυχως η τελευταια επισκεψη ηταν στην Αφρουλα στην Κωλλετη οποτε αντεχω καπως!
προτεινω να βγαλουμε αυτοκολλητα που να αποτρεπουν να δινει ο αλλος 40 ευρω. και να γραφει "στην Αθηνα γαμας με 20 ευρω καλυτερες γκομενες" και να γεμισουμε τα ρδελα.
να βαρεσουμε κανα μηνα μαλακια για να μην τα σκαμε οποτε ισως αποφασισουν να ριξουν τις τιμες
LOL
να βαρεσουμε κανα μηνα μαλακια για να μην τα σκαμε οποτε ισως αποφασισουν να ριξουν τις τιμες
LOL
konteros81
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Απρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
Καλησπερα συναδελφοι, γνωριζει κανενας ποιες κοπελες δουλευουν σημερα στην κωλεττη?
"εχω ενα ονειρο... να κανω παρτουζα με εφη-αφροδιτη και δινω οσα οσα...αχχχ!"
"εχω ενα ονειρο... να κανω παρτουζα με εφη-αφροδιτη και δινω οσα οσα...αχχχ!"
Blastbeat208
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2007
- Κριτικές
- 201
- Like
- 4.589
- Πόντοι
- 17.065
Ρε παιδια μισο λεπτο.2 σελιδες πισω αν δεν κανω λαθος μερικοι ελεγαν οτι επεστρεψαν ολα εκτος απο 2-3 στα 30 ευρω -Βαρδαρης- .Τι σκατα γινεται επιτελους? Θα εχουμε μια σωστη πληροφορια?
Λοιπον οποιος ξανακανει τσαρκα στο Βαρδαρη να ενημερωσει και για τις ακριβεις τιμες για ολα τα σπιτια
Λοιπον οποιος ξανακανει τσαρκα στο Βαρδαρη να ενημερωσει και για τις ακριβεις τιμες για ολα τα σπιτια
Επισκέπτης
Απ'ότι έχω κόψει τη δουλειά μπλάστ η φάση είναι αναλόγως την πουτάνα. Εκεί που τους παίρνει το βαράνε 40. Επίσης μην έχετε αυταπάτες. Η "αγόρα" των μπουρδέλων εδώ είναι πολύ μικρή και να δούμε 20ευρα γαμήσια δεν παίζει δεδομένου ότι η "ζήτηση" είναι μεγάλη. Πάντως φάγανε μια ηττά όταν κάναν όλα του Βαρδάρη 40 και έπεσε πολύ η δουλεία τους. Για να πάει πιο χαμήλα από αυτό θα πρέπει να βαρέσουν μύγες για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα.
αμαν,με απογοητευεις.....ακομα να μπεις στο χριστινακι?ελπιζω το νεο ετος να σε κανει να μπεις πολλες φορες ετσι ωστε να αναπληρωσεις οτι εχασες το 2008.στο θεμα μας.η αληθεια ειναι οτι δεν μας βολευει τους περισσοτερους να κανουμε πρωινη τσαρκα κ δεν αξιζει κιολας....για βαρδαρη ειναι σχεδον ολα 30 ευρω εκτος απο τη κλαουντια κ μια ακομα.ο φιλος που ειπε για 40 αρια μαλλον εννοουσε για περιοχη μυλου μονοΡε παιδια ελεος. αμα δεν γαματε με 40ευρω που γαματε? πειτε μου και μενα μπας και τοσο καιρο παω τσαρκες σε μπουρδελα αλλης πολης. Καθεστε και λετε 40 ευρω ηταν δεν μπηκα,κριμα. Δηλαδη να με τρελανετε θελετε? Αφου ολα τα ρδελα τετοια τιμες εχουνε η μηπως εχετε τπτ κουπονια εκπτωσεων η σας κανουν καλυτερες τιμες? Εγω ολο 40αρια πληρωνω σε οποιο ρδελο και να πηγα, κανα 2-3 ειναι με 30-35ευρω αλλα δν πηρα ποτε οχι για την τιμη αλλα επειδη ξερω οτι αμα ξοδεψω 5-10 ευρω παραπανω θα περασω καλυτερα λογο κοπελας. Πλακα εχετε παντως μου θυμιζετε κατι τυπισες που ερχονται στο μαγαζι μου να αγορασουν δωρα και οταν μου αγοραζει η αλλη σετ καφε 15ευρω καθεται και με ρωταει αν θα της κανω μια καλυτερη τιμη. Δν λεω να κατεβουν οι τιμες στα ρδελα αλλα δν προκειται να γινει.
Blastbeat208
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2007
- Κριτικές
- 201
- Like
- 4.589
- Πόντοι
- 17.065
Aντε ετσι μπραβο.Γιατι ωρες ωρες μπερδευουμε την βουρτσα με ... :-
Τωρα ας ελπισουμε αν ανοιξουν και αλλα ρδελα σιγα σιγα να παει και κατω απο τα 30 ευρω η φαση αν και δυσκολο.
Απο φετος λοιπον και λογω κρισης ας απευθυνθουμε μαλλον στο υπουργειο οικονομιας καλυτερα μηπως και διευκολυνει την κατασταση. ;)
Τωρα ας ελπισουμε αν ανοιξουν και αλλα ρδελα σιγα σιγα να παει και κατω απο τα 30 ευρω η φαση αν και δυσκολο.
Απο φετος λοιπον και λογω κρισης ας απευθυνθουμε μαλλον στο υπουργειο οικονομιας καλυτερα μηπως και διευκολυνει την κατασταση. ;)
απ οτι εχω καταλαβει κ εχουν δειξει κ οι αριθμοι,οι νταβαδες που εχουν καποια μπουρδελα,δεν μπαινουν στον κοπο να ανοιξουν κ αλλα,σε αντιθεση με τα στουντιο που ανοιγουν συνεχεια.οποτε μαλλον καλυτερα μωρα μπορει να δουμε,καλυτερες τιμες δυσκολαAντε ετσι μπραβο.Γιατι ωρες ωρες μπερδευουμε την βουρτσα με ... :-
GetYouBarbara
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2007
- Κριτικές
- 102
- Like
- 12.596
- Πόντοι
- 25.165
deker μολις μαθεις οτι ανοιξε το χριστινακι, εφυγα με τα 1000
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 69
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 176
- Εμφανίσεις
- 29K
- Απαντήσεις
- 38
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 9
- Εμφανίσεις
- 4K
Stories
Νέο!Danaemagicgirls: Από απόψε και μέχρι δευτέρα ξημερώματα θα είμαι διαθέσιμη στο @magicgirls.tv
Για ιδιαίτερα γούστα ή αν δεν με βρισκεις στείλε μου personal message στο προφίλ μου
Υγρά φιλιά
Για ιδιαίτερα γούστα ή αν δεν με βρισκεις στείλε μου personal message στο προφίλ μου
Υγρά φιλιά