Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 28 άτομα (4 μέλη και 24 επισκέπτες)

p900

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2007
Κριτικές
7
Like
672
Πόντοι
96
εγω επειδη ψαχνομαι ακομη για βιεννη βρηκα και τανες με κουπόνια που τα εκτυπωνεις και σου κανουνε εκπτωση. πολύ γέλιο.
αλλες δεχονται να παιρνεις φωτογραφίες και βίντεο.
εδω πολλες δυσανασχετουν ακομη και το βυζι να τους πιασεις.
Προτεινω να ανοιξουμε ρδελα εμεις με 25 ευρω. να μαζεψουμε ολες τις κοπελες απ'τα αλλα ρδελα και να τα παιρνει μονο η κοπελα κι εμεις να μπαινουμε δωρεαν.

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
εγω επειδη ψαχνομαι ακομη για βιεννη βρηκα και τανες με κουπόνια που τα εκτυπωνεις και σου κανουνε εκπτωση. πολύ γέλιο.
αλλες δεχονται να παιρνεις φωτογραφίες και βίντεο.
εδω πολλες δυσανασχετουν ακομη και το βυζι να τους πιασεις.
Προτεινω να ανοιξουμε ρδελα εμεις με 25 ευρω. να μαζεψουμε ολες τις κοπελες απ'τα αλλα ρδελα και να τα παιρνει μονο η κοπελα κι εμεις να μπαινουμε δωρεαν.
εχω πεταξει μεχρι βιεννη με 89ε πανε ελα επειδη τα εκλεισα 4 μηνες πριν τα αεροπορικα κ εχω παει με δυο φιλους με ταξι μεχρι μπρατισλαβα.αλλα 40ε πανε ελα.συνολο 130ε......τα χοστελ εκει ειναι πολυ φτηνα κ οι κοπελες σε καταλογους κ διαλεγεις.η ολη φαση με δυο καλα μωρα θα σου βγει καπου στο 400αρι για δυο μερες,δυο βραδια

p900

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2007
Κριτικές
7
Like
672
Πόντοι
96
εγω πέταξα με 58 ευρω για βιεννη πηγαινε ελα :p
το ταξι δε λεει. καλυτερα νοικιαζεις αμαξι.
επίσης καλύτερα, παρα να μενεις σε χοστελ ειναι να νοικιαζεις διαμερισμα. ειναι τα λεγόμενα shortlets κοντα στο 50ευρο την ημερα ειναι με πολλες ανέσεις, όπως LCD TV, DSL, κλιματιστικα, και διαφορα αλλα.

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
εγω πέταξα με 58 ευρω για βιεννη πηγαινε ελα :p
το ταξι δε λεει. καλυτερα νοικιαζεις αμαξι.
επίσης καλύτερα, παρα να μενεις σε χοστελ ειναι να νοικιαζεις διαμερισμα. ειναι τα λεγόμενα shortlets κοντα στο 50ευρο την ημερα ειναι με πολλες ανέσεις, όπως LCD TV, DSL, κλιματιστικα, και διαφορα αλλα.
εγω πηγα μεσα σε γιορτες κ ηταν πιο ακριβα πριν απο 3 χρονια.δεν την ειχαμε ψαξει αλλα περασαμε σουπερ...

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
102
Like
12.577
Πόντοι
25.165
Και γιατι να μην πεταχτεις μια βουλγαρια?

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
8.991
Πόντοι
2.356
ρε αδερφια ας μου πει καποιος σε ποιο ειναι η μαυρη η καινουρια γιατι στο πρασινο (γωνια τανταλου κ σαπφους)που πηγα ηταν μια ξανθουλα κ τη τσατσα που ρωτησα ειπε πως δεν ειχε εκει καποια μαυρη

p900

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2007
Κριτικές
7
Like
672
Πόντοι
96
οταν ειπα να πεταχτω καποιοι απο εδω μου ειπανε να μην πεταχτω γιατι οι κοπελες δεν περνανε απο εξετασεις, οι περισσότερες ειναι τσιγγάνες, ειναι επικίνδυνη χωρα, μπορει να με κλεψουνε, να με σφαξουνε και δεν θυμαμαι τι αλλο.

p900

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2007
Κριτικές
7
Like
672
Πόντοι
96
ρε αδερφια ας μου πει καποιος σε ποιο ειναι η μαυρη η καινουρια γιατι στο πρασινο (γωνια τανταλου κ σαπφους)που πηγα ηταν μια ξανθουλα κ τη τσατσα που ρωτησα ειπε πως δεν ειχε εκει καποια μαυρη
φιλε μακρια απ'τις μαυρες. το ειπα και το ξαναλεω. μη γινεις κι εσυ αλλο ενα άτυχο στατιστικό.
Οι μαύρες ειναι ωραίες μονο μεχρι το σαλόνι του ρδελου. στο κρεββάτι ειναι σαν κρεας στο κρεοπωλειο (που είναι και μεσα στο ψυγείο). ποτε μη σε ρίχνει το χαμογελο τους, η φατσουλα και το κωλαρακι τους.
Τωρα, αν επιμένεις, πήγαινε αλλά έλα να μας πεις πόσο καλά πέρασες με βαθμολογία απ'το 10 εως το -10

nteminio21

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
0
γεια σας ρε παιδιά εχθές βγήκα μια βόλτα και δεν είχε τπτ το ιδιαίτερο έχουμε κάτι το αξιόλογο που να αξίζει?

gio19

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2006
Κριτικές
5
Like
213
Πόντοι
1
καλησπέρα,μαυρούλα έχει στην ταντάλου δίπλα από το αλουμινάτο και στην προμηθέως στο μπλέ..πιστεύω να βοήθησα..

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
102
Like
12.577
Πόντοι
25.165
γεια σας ρε παιδιά εχθές βγήκα μια βόλτα και δεν είχε τπτ το ιδιαίτερο έχουμε κάτι το αξιόλογο που να αξίζει?

Εγω αυτη την στιγμη θα προτεινα μονο Αφρουλα πρωινα εως τις 7 δουλευει. απο εκει και περα θα περιμενα για καμια Χριστινα , Εφη απο εκει και περα δν ξερω τι παιζει με την Μαρινα. κανενα νεο της?

nteminio21

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
0
δηλαδή δεν αξίζει να κατέβω τώρα καμία βόλτα? για τι έχω και δρόμο ρε λεβέντη Tetsuo ..........

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
747
Πόντοι
4.535
Κατέβα... γιατί όχι; Κάνε μια βόλτα... αν σ΄ αρέσει η προσφορά μπαίνεις... αν όχι βγάζεις μια ανακοίνωση εδώ για το τι είδες και τι συνάντησες!

nteminio21

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
0
λιπών πάω μια βόλτα αλλά περιμένετε γιατί έχω και 30 λεπτά δρόμο.

nteminio21

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
0
λεβέντες μόλις γύρισα από την βόλτα δεν αξίζει τπτ μόνο μια η οποία όταν πήγα εγώ είχε μετρημένα 12 άτομα μπροστά από μένα. έσκασα 40Ε και την έβγαλα με το χέρι.

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
8.991
Πόντοι
2.356
λεβέντες μόλις γύρισα από την βόλτα δεν αξίζει τπτ μόνο μια η οποία όταν πήγα εγώ είχε μετρημένα 12 άτομα μπροστά από μένα. έσκασα 40Ε και την έβγαλα με το χέρι.
Ετσι δε μας λες τπτ, για ναχει κοσμο αρα ειναι καλη

1)που ειναι αυτη?
2)την ειδες?
3)πως ειναι κ τι κανει?
4)που τα εσκασες τα 40 αφου δε μπηκες, μηπως εννοεις πως τα γλυτωσες ?

πολλα τα ερωτηματα μας
γριφος η τσαρκα που εκανες τελικα

p900

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2007
Κριτικές
7
Like
672
Πόντοι
96
μαλλον εννοει ενα απ'τα δύο
1. οτι ηταν καλη απο εμφανιση αλλα εφυγε νωρις απ'το δωμάτιο και τον εγκατελειψε στο ελεος του χεριου.
2. οτι δεν περιμενε τα 12 άτομα και εσκασε τα 40Ε στο χερι του :p

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
8.991
Πόντοι
2.356
Εμ εδω σε θελω, :think: ιδου η ροδος για το πηδημα δε ξερουμε αν υπηρξε τελικα, η επλυνε στο χερι  :jerking:

TSONTAKIAS1

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2007
Κριτικές
2
Like
3
Πόντοι
6
ρε μαγκες σημερα ανοιχτα λετε να νε η λογο μερας κλειστα

Επισκέπτης
Δεν καταλαβαίνουν τίποτα τα μπουρδέλα φίλε πάντα ανοιχτά είναι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom