You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης
- Μέλος που άνοιξε το νήμα oceanspray
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 85K
- Εμφανίσεις 9M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 26 άτομα (1 μέλη και 25 επισκέπτες)
καλως τον.να ενας ακομα στο club.ευτυχως διαβασα πριν μπω κ δεν μπηκα.μηπως θες ακομα να μπεις φιλε μου?εχουν φυγει πολλοι απο το δωματιο χωρις να τελιωσουν με τη τρελοτζενη
LOL να βαλει και μια μαυρουλα δίπλα να γινουν black and dekerτελικα μαματο το avatar σου deker στην αρχη φαινοταν το μισο γιαυτο δε μ' ειχε αρεσει αλλα τωρα ειναι κατσε καλα ;)
ωραιος.....μου το εχουν ξαναπει αλλα εκεινο γραφεται ετσι....deckerLOL να βαλει και μια μαυρουλα δίπλα να γινουν black and deker
konteros81
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Απρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
Πιστευω οι πληροφοριες που συνελεξα ειναι αρκετες για την τρελοτζενη...
ευχαριστω που με γλυτωσατε απο ενα βατερλο...
Στην μαντζαρου 1Α γνωριζει καποιος αν η κοπελα αξιζει για καταθεση?
αν μας πεις κ ποια κοπελα ειναι θα σου πουμε οτι ξερουμε.ρουφιανου δεν ειμαστε αλλα 5 πραγματα που ξερουμε τα λεμεΠιστευω οι πληροφοριες που συνελεξα ειναι αρκετες για την τρελοτζενη...
konteros81
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Απρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
Δεν γνωριζω την κοπελα... , απλα μου αρεσει το σπιτακι και παντα ξεκιναω απο εκει οταν ειναι για καταθεση, παντως οποτε εχω παει εκει περασα καλα
δεν πειραζει θα παω να μαθω μονος μου να ενημερωσω εγω το φιλον κοινο...
το καλυτερο που εχεις να κανεις.ονομα οπωσδηποτε μπεις δεν μπεις.καλη δυναμηΔεν γνωριζω την κοπελα... , απλα μου αρεσει το σπιτακι και παντα ξεκιναω απο εκει οταν ειναι για καταθεση, παντως οποτε εχω παει εκει περασα καλα
Επισκέπτης
Συμπληρώνω τα υπόλοιπα που δεν είχα πάει στην προηγούμενη βόλτα. Μιλάμε για βραδυνή βάρδια
Η κατάσταση είναι τραγική βασικά απαράδεκτες οι πουτάνες. Απόρω πόσο χειρότερα μπάζα παίζει να φέρουν.
Απέναντι απο ανορθόγραφο: Μαύρη γεματούλα απαράδεκτη.
Ανορθόγραφο: Μια μέτρια μελαχροινή σε σχέση με τις υπόλοιπες φαινόταν θεα.
Πράσινο: Ένα καινούργιο(?) μικροκαμωμένο τσιγγανάκι(?) με ωραίο σωματάκι παίζει να ήταν κάτω απο 20 χρονών φαίνοταν να βαριέται όμως.
Στο θρυλικό που ήταν κάποτε η Έυα: Milf (λεμε τώρα) ξανθιά.
Έρως: Δεν θυμάμαι παίζει να ήταν μεγάλη μούφα πάντως.
Μαρινόσπιτο: Η μαύρο στη μαύρη.
Αλουμίνουμ: Μιά που μου φαίνεται ελληνίδα μικροκαμωμένη με νατουραλ σωματάκι. Φακαμπλ στις μεγάλες καύλες που δεν έχεις επιλογές.
Πηγα και στα άλλα 2 στο City Gate ωρε μαααααααανα. Στο ένα μια ελληνίδα μάλλον μαμα φάση. Και στο άλλο μια ρώσσπόντ άσχημη με ωραίο κωλαράκι δε.
ΠΟΛΥ ΚΛΑΜΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.
Η κατάσταση είναι τραγική βασικά απαράδεκτες οι πουτάνες. Απόρω πόσο χειρότερα μπάζα παίζει να φέρουν.
Απέναντι απο ανορθόγραφο: Μαύρη γεματούλα απαράδεκτη.
Ανορθόγραφο: Μια μέτρια μελαχροινή σε σχέση με τις υπόλοιπες φαινόταν θεα.
Πράσινο: Ένα καινούργιο(?) μικροκαμωμένο τσιγγανάκι(?) με ωραίο σωματάκι παίζει να ήταν κάτω απο 20 χρονών φαίνοταν να βαριέται όμως.
Στο θρυλικό που ήταν κάποτε η Έυα: Milf (λεμε τώρα) ξανθιά.
Έρως: Δεν θυμάμαι παίζει να ήταν μεγάλη μούφα πάντως.
Μαρινόσπιτο: Η μαύρο στη μαύρη.
Αλουμίνουμ: Μιά που μου φαίνεται ελληνίδα μικροκαμωμένη με νατουραλ σωματάκι. Φακαμπλ στις μεγάλες καύλες που δεν έχεις επιλογές.
Πηγα και στα άλλα 2 στο City Gate ωρε μαααααααανα. Στο ένα μια ελληνίδα μάλλον μαμα φάση. Και στο άλλο μια ρώσσπόντ άσχημη με ωραίο κωλαράκι δε.
ΠΟΛΥ ΚΛΑΜΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.
konteros81
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Απρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
Λοιπον παιδες μετα απο μια μινι τσαρκα
Μαντζαρου 1Α: Μαρινα οχι κατι ιδιαιτερο στην πασαρελα και δεν εκανα τον κοπο να μπω
Κεφαλληνιας: Κορινα πολυ ωραιο σωμα οπου εφαγα και το τυρι και μπηκα , σχετικα καλο τσιμπουκι και κλασικα η καταθεση εγινε σε σταση...κομοδινατο,
προσωπικα δεν θα ξαναπηγαινα στην συγκεκριμενη κοπελα κατι με χαλασε στην ολη συμπεριφορα της
μετα απ' αυτο που ορεξη για μπουρδελοτσαρκα...
Μαντζαρου 1Α: Μαρινα οχι κατι ιδιαιτερο στην πασαρελα και δεν εκανα τον κοπο να μπω
Κεφαλληνιας: Κορινα πολυ ωραιο σωμα οπου εφαγα και το τυρι και μπηκα , σχετικα καλο τσιμπουκι και κλασικα η καταθεση εγινε σε σταση...κομοδινατο,
προσωπικα δεν θα ξαναπηγαινα στην συγκεκριμενη κοπελα κατι με χαλασε στην ολη συμπεριφορα της
μετα απ' αυτο που ορεξη για μπουρδελοτσαρκα...
GetYouBarbara
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2007
- Κριτικές
- 102
- Like
- 12.565
- Πόντοι
- 25.165
Εγω πηγα στο πρασινο, την κοπελα δν την ειχα ξαναδει αλλα επειδη νωριτερα ειχα παει στο λιγο πιο κατω που ηταν ο πουστης ο τσατσος και ειχε ενα τρελο μπαζο ειπα να καταθεσω μια και καλη μιας και ηταν 30 ευρω. Τεσπα δν θα πω τπτ γιατι εχουμε πει 1000 φορες ηδη οτι αυτον τον καιρο μην βγαινετε για τσαρκες αφου δν παιζει Εφη,αφρο,χριστινα,μαρινα και οτι καλο υπηρχε δν επεστρεψε. Το ΤΡΑΓΙΚΟΤΕΡΟ ολων, ολοι μας ξερουμε οτι αυτον τον καιρο εχει κρυο, αρκετο κρυο! Ε ΕΙΝΑΙ δυνατον στο 2009 που ζουμε να μην εχουνε βρυση με ζεστο νερο???? ΤΙ ΕΙΝΑΙ αυτα, ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ. αμα το ηξερα νωριτερα ουτε ΚΑΝ θα εμπενα. επρεπε να τους αρχισω τα γαμωσταβριδια εκει μεσα να ηρεμησω αλλα εφυγα.
DIMITRIS41
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 13
- Like
- 6
- Πόντοι
- 1.997
Αμαν αδελφε μου τι ζητησες ....... εδω δεν εχουν απο μονοι τους υγειηνη εσενα θα προσεξουν??? χεστικανε......Εγω πηγα στο πρασινο, την κοπελα δν την ειχα ξαναδει αλλα επειδη νωριτερα ειχα παει στο λιγο πιο κατω που ηταν ο πουστης ο τσατσος και ειχε ενα τρελο μπαζο ειπα να καταθεσω μια και καλη μιας και ηταν 30 ευρω. Τεσπα δν θα πω τπτ γιατι εχουμε πει 1000 φορες ηδη οτι αυτον τον καιρο μην βγαινετε για τσαρκες αφου δν παιζει Εφη,αφρο,χριστινα,μαρινα και οτι καλο υπηρχε δν επεστρεψε. Το ΤΡΑΓΙΚΟΤΕΡΟ ολων, ολοι μας ξερουμε οτι αυτον τον καιρο εχει κρυο, αρκετο κρυο! Ε ΕΙΝΑΙ δυνατον στο 2009 που ζουμε να μην εχουνε βρυση με ζεστο νερο???? ΤΙ ΕΙΝΑΙ αυτα, ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ. αμα το ηξερα νωριτερα ουτε ΚΑΝ θα εμπενα. επρεπε να τους αρχισω τα γαμωσταβριδια εκει μεσα να ηρεμησω αλλα εφυγα.
dokimazo
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 31
- Like
- 747
- Πόντοι
- 4.535
Ούτε για τότε... χάλια η κοπέλα! Πήρα και πρόγραμμα όταν πήγα και ήταν "Μη αυτό και μη εκείνο...". Με τσάτισε τόσο που σκέφτηκα να χαρίσω τα λεφτά... αλλά όχι!!! Όσο για Ελληνίδα... από τα περίχωρα της Μόσχας... μιλήσαμε και λίγο και μου το είπε!
Για την Τζένη πραγματικά είναι με τις μέρες της... εγώ έχω περάσει και καλά... και δεν έχω φύγει καμμιά φορά ανικανοποίητος!
Επισκέπτης
Για πες για το μικρό το τσιγγανάκι στο πράσινο. Πώς ήταν μέσα κτλ ψηνόταν ένας φίλος μου να την γαμήσει. Και ο άλλος ο συνάδελφος που γάμησε την Κορίνα στην Κεφαλληνιάς έχει όντως τόσο πεσμένο βυζί όσο μου φάνηκε?
konteros81
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Απρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
Και ο άλλος ο συνάδελφος που γάμησε την Κορίνα στην Κεφαλληνιάς έχει όντως τόσο πεσμένο βυζί όσο μου φάνηκε?
Το βυζι οντως ειναι πεσμενο αρκετα, μετα απο δικη μου παροτρυνση αποφασισε να σηκωσει την βυζοθηκη αλλα η στασεις που επερνε επρεπε να εισαι ο γιος του τιραμολα για να κανεις σωστη δουλεια, τες πα...
Το βυζι οντως ειναι πεσμενο αρκετα, μετα απο δικη μου παροτρυνση αποφασισε να σηκωσει την βυζοθηκη αλλα η στασεις που επερνε επρεπε να εισαι ο γιος του τιραμολα για να κανεις σωστη δουλεια, τες πα...
GetYouBarbara
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2007
- Κριτικές
- 102
- Like
- 12.565
- Πόντοι
- 25.165
Maan, δν αξιζει... Παιδες!! Αυριο βραδυ δουλευει η Εφαρα!!!
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 69
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 176
- Εμφανίσεις
- 29K
- Απαντήσεις
- 38
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 9
- Εμφανίσεις
- 4K
Stories
Νέο!Danaemagicgirls: Από απόψε και μέχρι δευτέρα ξημερώματα θα είμαι διαθέσιμη στο @magicgirls.tv
Για ιδιαίτερα γούστα ή αν δεν με βρισκεις στείλε μου personal message στο προφίλ μου
Υγρά φιλιά
Για ιδιαίτερα γούστα ή αν δεν με βρισκεις στείλε μου personal message στο προφίλ μου
Υγρά φιλιά