αυτο το τσιγγανακι που λετε ειναι κατα 90% η αλικη.ειχα ποσταρει πριν καιρο μετα απο καταθεση,χαλια..........βαριοταν που ζουσε κ δεν μου εκανε αισθηση.δεν θυμαμαι τη σελιδα ηταν αλλα αν την διαβασετε θα καταλαβετε.αν οχι,ελπιζω να σας φτανει μια λεξη....αισχοςΓια πες για το μικρό το τσιγγανάκι στο πράσινο. Πώς ήταν μέσα κτλ ψηνόταν ένας φίλος μου να την γαμήσει. Και ο άλλος ο συνάδελφος που γάμησε την Κορίνα στην Κεφαλληνιάς έχει όντως τόσο πεσμένο βυζί όσο μου φάνηκε?
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης
- Μέλος που άνοιξε το νήμα oceanspray
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 85K
- Εμφανίσεις 9M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 25 άτομα (1 μέλη και 24 επισκέπτες)
Humax
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2007
- Like
- 8.991
- Πόντοι
- 2.356
να συμπληρωσωΣυμπληρώνω τα υπόλοιπα που δεν είχα πάει στην προηγούμενη βόλτα. Μιλάμε για βραδυνή βάρδια
Η κατάσταση είναι τραγική βασικά απαράδεκτες οι πουτάνες. Απόρω πόσο χειρότερα μπάζα παίζει να φέρουν.
Απέναντι απο ανορθόγραφο: Μαύρη γεματούλα απαράδεκτη.
Ανορθόγραφο: Μια μέτρια μελαχροινή σε σχέση με τις υπόλοιπες φαινόταν θεα.
Πράσινο: Ένα καινούργιο(?) μικροκαμωμένο τσιγγανάκι(?) με ωραίο σωματάκι παίζει να ήταν κάτω απο 20 χρονών φαίνοταν να βαριέται όμως.
Στο θρυλικό που ήταν κάποτε η Έυα: Milf (λεμε τώρα) ξανθιά.
Έρως: Δεν θυμάμαι παίζει να ήταν μεγάλη μούφα πάντως.
Μαρινόσπιτο: Η μαύρο στη μαύρη.
Αλουμίνουμ: Μιά που μου φαίνεται ελληνίδα μικροκαμωμένη με νατουραλ σωματάκι. Φακαμπλ στις μεγάλες καύλες που δεν έχεις επιλογές.
Πηγα και στα άλλα 2 στο City Gate ωρε μαααααααανα. Στο ένα μια ελληνίδα μάλλον μαμα φάση. Και στο άλλο μια ρώσσπόντ άσχημη με ωραίο κωλαράκι δε.
ΠΟΛΥ ΚΛΑΜΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.
Στη κωλεττη ειναι η τρελοτζενη ειπε ο τυπος πως μπορει κ σημερα ναρθει η εφη
στην εκκλησια μια ξανθεια που δινει κ κωλο σχετικα παλια απο το βαρδαρι
στο αλλο στην νικ ουρανου η ιταλιδα μιλφ λεει η τσατσα πως ειναι 2 μερες στη πολη μας λεω κανα 2 χρονια μπορει ναναι στο βαρδαρι οχι μερες
η χριστινα ηταν κλειστη
κεφαλληνιας μια μελαχροινη πολυ μετρια
στο ερως η ΣΑΡΑ κ
στο ανδ γεωργου 4 η μαρια η τσεχα
GetYouBarbara
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2007
- Κριτικές
- 102
- Like
- 12.565
- Πόντοι
- 25.165
Αμα σημερα ειναι η Εφη ας ενημερωσει καποιος αν και εγω πιστευω στο ειπε για να πας απο εκει και να δεις η για να πανε και αλλοι να δουνε...
TSONTAKIAS1
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 3
- Πόντοι
- 6
γεια σου ρε deker ρεπορτερ τελικα μονο η σαρα αξιζει στο ερως και πρωινα μια κοντη ξανθουλα στο γωνιακο με τα πρασινα παντζουρια πολυ καλη, ταλεντακι μου φενεται αυτη
αλλαξες φωτο η μου φαινεται?δεν ξερω ρε συ,η σαρα σαν να πηρε κανα δυο κιλακια μου φαινεται μες τις γιορτες.ειχα να την δω μερες κ την ειδα σημερα μετα απο καιρο.στην εκκλησια πετυχα μια ξανθια καπου στα 35-40 χρονων μου φανηκε πριν την αλλαγη της βαρδιας,δε θυμαμαι ονομα κ για οσους θελουν μιλφ με βυζαρες εχει στο καινουριο στο τερμα του δρομου μετα τα club,τωρα για νυχτερινη βαρδια.αυτα,δεν λεω αλλα για να μην κουρασω κανεναν κ παρεξηγουμαι παλι.....γεια σου ρε deker ρεπορτερ τελικα μονο η σαρα αξιζει στο ερως και πρωινα μια κοντη ξανθουλα στο γωνιακο με τα πρασινα παντζουρια πολυ καλη, ταλεντακι μου φενεται αυτη
TSONTAKIAS1
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 3
- Πόντοι
- 6
αλλαξες φωτο η μου φαινεται?δεν ξερω ρε συ,η σαρα σαν να πηρε κανα δυο κιλακια μου φαινεται μες τις γιορτες.ειχα να την δω μερες κ την ειδα σημερα μετα απο καιρο.στην εκκλησια πετυχα μια ξανθια καπου στα 35-40 χρονων μου φανηκε πριν την αλλαγη της βαρδιας,δε θυμαμαι ονομα κ για οσους θελουν μιλφ με βυζαρες εχει στο καινουριο στο τερμα του δρομου μετα τα club,τωρα για νυχτερινη βαρδια.αυτα,δεν λεω αλλα για να μην κουρασω κανεναν κ παρεξηγουμαι παλι.....
δεν το καταλαβα το τελευταιο απο ποιον να παρεξηγηθεις και γιατι
TSONTAKIAS1
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 3
- Πόντοι
- 6
παρε μια αλλη μουναρα να γουσταρεισ φιλε
αμαν........γνωστη ειναι?δεν φαινεται καλα γι αυτο ρωταωπαρε μια αλλη μουναρα να γουσταρεισ φιλε
TSONTAKIAS1
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 3
- Πόντοι
- 6
ναι ρε εγω τραβηξα την φωτογραφια
οκ,πες μου τωρα ποια ειναιναι ρε εγω τραβηξα την φωτογραφια
TSONTAKIAS1
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 3
- Πόντοι
- 6
μια μουναρα με βυζαρες αγγελος εξ ουρανου που σε στελνει στον παρασεισο μ ενα τησ χαμογελο
το εχω καταλαβει......μια μουναρα με βυζαρες αγγελος εξ ουρανου που σε στελνει στον παρασεισο μ ενα τησ χαμογελο
Αμα σημερα ειναι η Εφη ας ενημερωσει καποιος αν και εγω πιστευω στο ειπε για να πας απο εκει και να δεις η για να πανε και αλλοι να δουνε...
οι fun της εφης ας κανουν καμια επιτοπια αυτοψια το πρωι . ;)
mpotofilos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 1 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 13
- Like
- 200
- Πόντοι
- 6.055
μαγκες δε ξερω τα γουστα σας αλλα στο casa la femme εχει ενα αστερακι σαν αυτο στο αβαταρ μου περιπου που ακουει στο ονομα ντονα κ ειναι καινουργια,πολυ καλη κ περιποιητικη 40 γιουρια βεβαια αλλα τι να κανεις? επισης στο ανδρεος γεωργιου 4 παιζει μια καλη ουγγαρεζα μιλφ καλο σωματακι που ακουει στο ονομα ρενατα, οσοι πιστοι πηγαινετε στη ντονα μεχρι τις 6 γιατι η τσατσα μου ειπε οτι επειδη ειναι καινουργια 8α παρει αρκετες μερες ρεπο
TSONTAKIAS1
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 3
- Πόντοι
- 6
μποτοφιλος αυτη η ρενατα που λες δουλευει πρωι η βραδυ?
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 69
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 176
- Εμφανίσεις
- 29K
- Απαντήσεις
- 38
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 9
- Εμφανίσεις
- 4K
Stories
Νέο!Danaemagicgirls: Από απόψε και μέχρι δευτέρα ξημερώματα θα είμαι διαθέσιμη στο @magicgirls.tv
Για ιδιαίτερα γούστα ή αν δεν με βρισκεις στείλε μου personal message στο προφίλ μου
Υγρά φιλιά
Για ιδιαίτερα γούστα ή αν δεν με βρισκεις στείλε μου personal message στο προφίλ μου
Υγρά φιλιά