You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης
- Μέλος που άνοιξε το νήμα oceanspray
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 85K
- Εμφανίσεις 9M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (0 μέλη και 19 επισκέπτες)
mpotofilos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 1 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 13
- Like
- 200
- Πόντοι
- 6.055
μποτοφιλος αυτη η ρενατα που λες δουλευει πρωι η βραδυ?
απογευμα την πετυχα
TSONTAKIAS1
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 3
- Πόντοι
- 6
ωρα πριν η μετα τις 7
TSONTAKIAS1
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 3
- Πόντοι
- 6
οποισ εχει τηλεφωνο απο ανδρεου γεωργιου 4 ασ στειλει ενα pm να παρω να ρωτησω να μην τραβιεμαι γιατι μενω στην αλλη ακρη
Γι' αυτη που εγινε λόγος 5-6 ποστ πιο πάνω λεωποιες ειναι οι καινουριες p900?
... οσοι πιστοι πηγαινετε στη ντονα μεχρι τις 6 γιατι η τσατσα μου ειπε οτι επειδη ειναι καινουργια 8α παρει αρκετες μερες ρεπο
mpotofilos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 1 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 13
- Like
- 200
- Πόντοι
- 6.055
ωρα πριν η μετα τις 7
πριν
GetYouBarbara
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2007
- Κριτικές
- 101
- Like
- 12.565
- Πόντοι
- 25.165
Μας δουλευουν..πηρα κωλετη και μου ειπανε δουλευει η Σαρα αυτη τη στιγμη.. που ειναι η εφη οεο?
οι fun της εφης ας κανουν καμια επιτοπια αυτοψια το πρωι . ;)
;)
Επισκέπτης
οσοι πιστοι πηγαινετε στη ντονα μεχρι τις 6
6 τι? Το απόγευμα? Φεβρουαρίου? 16 μήπως?
paraksenos
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Φεβ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
εχουμε και λεμε,βολτα για να περασει η ωρα στις 12 περιπου
-εις την κωλετη η γνωστη Σαρα ντροπαλη (λεμε τωρα)
-στο δεξια του μυλου μακρομαλουσα μελαχροινη καλο σωμα αλλα αρκετα νταρκνες,με περιεργο τατουαζ στη μεση της,ενδιαφερουσα αλλα μου φανηκε σαν να πηγαινα για κηδεια,περιεργο συναισθημα
-στο λα φεμ αδιαφορη μελαχρινουλα,για καφε καλη θα ηταν για 40 .... το σκεφτομαστε
-στο ερως η γνωστοτατη σαρα
-στο ανδρεου 6 αδυνατουλα αδιαφορη
-στην εκκλησια γερμανικη κατοχη,μακρια
-στο τερμα ιταλιδα 40βαλε (μα που τις βρισκουν)
συνεχισα βολτα στο βαρδαρη να περασει η ωρα μα πραγματικα η εγω εχω χασει το γουστο μου η κατι δεν παει καλα
-αλουμινατο που πλεον πρεπει να βρουμε αλλο ονομα ξανθουλα κοντουλα αδιαφορη προς καλουλα(φαινεται κανενας μεθυσμενος παππους επεσε μετα απο ποτο και σεξ με τρεμαμενα ποδια και αλλαξαν εισοδο)
-στο πιο κατω απο το πρωην αλουμινατο μαυρη,καλο σωμα αλλα .... μαυρη
-στη σαπφους πανω ξανθια μετρια προς το αδιαφορο (μαλλον ζηταμε πολλα)
μετα βαρεθηκα και σκεφτηκα πως ο υπνος θα αξιοποιουσε καλυτερα τον χρονο μου.Αντε και καλη χρονια μας
-στο δεξια του μυλου μακρομαλουσα μελαχροινη καλο σωμα αλλα αρκετα νταρκνες,με περιεργο τατουαζ στη μεση της,ενδιαφερουσα αλλα μου φανηκε σαν να πηγαινα για κηδεια,περιεργο συναισθημα
-στο λα φεμ αδιαφορη μελαχρινουλα,για καφε καλη θα ηταν για 40 .... το σκεφτομαστε
συνεχισα βολτα στο βαρδαρη να περασει η ωρα μα πραγματικα η εγω εχω χασει το γουστο μου η κατι δεν παει καλα
-αλουμινατο που πλεον πρεπει να βρουμε αλλο ονομα ξανθουλα κοντουλα αδιαφορη προς καλουλα(φαινεται κανενας μεθυσμενος παππους επεσε μετα απο ποτο και σεξ με τρεμαμενα ποδια και αλλαξαν εισοδο)
μετα βαρεθηκα και σκεφτηκα πως ο υπνος θα αξιοποιουσε καλυτερα τον χρονο μου.Αντε και καλη χρονια μας
al pacino
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 293
- Like
- 9.991
- Πόντοι
- 13.755
Επιβεβαιωνω και συμπληρωνωεχουμε και λεμε,βολτα για να περασει η ωρα στις 12 περιπου
-Κατεχακη,Ελληνιδα milf.Βγαινει απο το δωματιο φοραει κομπινεζον και εχει τις βυζαρες τις πεταμενες εξω και μας λεει-παιδια μονο παρτουζες κανω.Καντε δυαδες και περαστε.Γελασαμε και φυγαμε ολοι.ειναι ο ορισμος της πουτανοφατσας.Αν καποιος τη γνωριζει ας μας πει
-Μαντζαρου.ωραιο ξανθο συμπαθητικο μωρο ονοματι Μαρινα.οχι η γνωστη
-Νικ.ουρανου τερμα κατω η Ιταλιδα milf Τζωρτζια με τις φονικες καμπυλες
-Νικ.ουρανου(εκκλησια)Ξανθια νταρντανα Νικη.με 150ε εχει κωλο.Στο la femme ton εδινε για 100.ας ενημερωσει καποιος θελω να την παρω
-Κοροβαγκου κλειστο
-Κεφαλληνιας.Κορινα λεγεται η γκομενα.Για τους λατρεις του gothic ειναι οτι πρεπει
-La femme.Τανια λεγεται η γκομενα στα ιδια κυβικα με τη Λουνα.συμπαθητικη θα λεγαμε
-26ης.Ηταν ανοιχτο αλλα το ξεχασα εντελως οταν εκανα τον κυκλο
Παμε Βαρδαρη τωρα για τους πιο λαϊκους...
-Τανταλου(μαρινοσπιτο).η μαυρουλα δινει κωλο για 40ε!!!εκτιμηστε το
-Τανταλου.πρασινο σπιτι.η Αντζελα.αυτη εχει καλες κριτικες
-Σαπφους.Ανορθογραφο.εδω ειμαστε.πραγματικη ξανθια μουνοθυελλα!!!πρωτη φορα την εβλεπα.η γκομενα ξεφυγε απο τσοντα του Salieri.ηρθε μονη της στο σαλονι η τσατσα βαριοταν δε γνωριζω τιμες και κολπα
-Σαπφους απεναντι.η μαυρουλα Σαντρα
-Σαπφους ακριβως διπλα.αυτη που ειναι καθε βραδυ,εχει κακες κριτικες δε μου'ρχεται καθολου το ονομα της.θυμηστε τη μου γιατι θα σκασω τωρα
-Προμηθεως.τερμα κατω.καινουριο ξανθο μωρο αδυνατο και ψηλο.η τσατσα προσπαθουσε να με πεισει πως δε θα ερθει να μας χτυπησει την πορτα στα 5' λεπτα
-Προμηθεως λιγο παραπανω στα δεξια.η Λαουρα.βγαινει στο σαλονι και εχουμε ενος λεπτου σιγη απο ολους.εχει κακες κριτικες ομως
-Προμηθεως.Μπλε σπιτι.η ΤρελοΤζενη.καθε βδομαδα αλλαζει σπιτι.βγηκε με κοντο φουστακι για να φαινεται το μουνακι της.δε φορουσε βρακι
-Προμηθεως τερμα πανω κλειστο
Η Εφη θα ειναι σημερα το πρωι 9/1 μου ειπε η τσατσα.στο βαρδαρη ολα 30 εκτος απο δυο-τρια σπιτια
-Σαπφους τερμα πανω κλειστο
mpotofilos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 1 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 13
- Like
- 200
- Πόντοι
- 6.055
6 η ωρα6 τι? Το απόγευμα? Φεβρουαρίου? 16 μήπως?
mpotofilos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 1 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 13
- Like
- 200
- Πόντοι
- 6.055
αλ πολυ ωραιες οι κριτικες σου αλλα ξεχασες να μας πεις αν φορουσε καμια κοπελα μποτουλες! επισης αυτη η κορινα που λες οτι ειναι γκο8ικ γιατι το λες γιατι εχω μια αδυναμια στο στυλ κ επισης αν μπορεις να μου πεις ποιες ωρες 8α την πετυχω 8ενκς!-Σαπφους στο πρωτο απ'τα διδυμα η Μιρελλα.τη θυμηθηκα.μια ωρα εφαγα το κεφαλι μου
Humax
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2007
- Like
- 8.991
- Πόντοι
- 2.356
οχι κ μια 20' εφαγες-Σαπφους στο πρωτο απ'τα διδυμα η Μιρελλα.τη θυμηθηκα.μια ωρα εφαγα το κεφαλι μου
μπραβο σας παντως κ σενα κ τον παραξενο αυτο θα πει ενημερωση ναστε καλα
α κ μη ξεχνας μιρελα μιρελα μιρελα
ετσι να σου μεινει μη ξενυχτας για παρτυ της
al pacino
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 293
- Like
- 9.991
- Πόντοι
- 13.755
mpotofile μ'επιασες αδιαβαστο στον τομεα της μποτας.δε το παρατηρησα καθολου αλλα δεσμευομαι για τις επομενες βολτες.Την Κορινα πρωτη φορα την ειδα χθες τη νυχτα.μαυρο μακρυ μαλλι,μαυρα εσωρουχα και πολυ σκουρο κραγιον.ομορφουλα ειναι.σου βγαζει την επιθυμια να κατσεις να σε μαστιγωσει!!Λογικα θα σ'αρεσει...αλ πολυ ωραιες οι κριτικες σου αλλα ξεχασες να μας πεις αν φορουσε καμια κοπελα μποτουλες! επισης αυτη η κορινα που λες οτι ειναι γκο8ικ γιατι το λες γιατι εχω μια αδυναμια στο στυλ κ επισης αν μπορεις να μου πεις ποιες ωρες 8α την πετυχω 8ενκς!
Blastbeat208
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2007
- Κριτικές
- 201
- Like
- 4.589
- Πόντοι
- 17.065
Mπραβο για τις ενημερωσεις μαγκες.Το θρεντ μπαινει σε αλλη κατασταση σιγα σιγα
Αν ειναι η Κορινα που δουλευε στο Λα φαμ ειναι με τα φεγγαρια και γενικα ψυχοπαθης.Παντως ηταν απο τις στανταρ μποτογκομενες.Αντε μυστη ορμα.... ;)
Αν ειναι η Κορινα που δουλευε στο Λα φαμ ειναι με τα φεγγαρια και γενικα ψυχοπαθης.Παντως ηταν απο τις στανταρ μποτογκομενες.Αντε μυστη ορμα.... ;)
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 69
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 176
- Εμφανίσεις
- 29K
- Απαντήσεις
- 38
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 9
- Εμφανίσεις
- 4K
Stories
Νέο!Danaemagicgirls: Από απόψε και μέχρι δευτέρα ξημερώματα θα είμαι διαθέσιμη στο @magicgirls.tv
Για ιδιαίτερα γούστα ή αν δεν με βρισκεις στείλε μου personal message στο προφίλ μου
Υγρά φιλιά
Για ιδιαίτερα γούστα ή αν δεν με βρισκεις στείλε μου personal message στο προφίλ μου
Υγρά φιλιά