Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (0 μέλη και 19 επισκέπτες)

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
8.991
Πόντοι
2.356
ποιες ειναι οι καινουριες p900?

TSONTAKIAS1

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2007
Κριτικές
2
Like
3
Πόντοι
6
οποισ εχει τηλεφωνο απο ανδρεου γεωργιου 4 ασ στειλει ενα pm να παρω να ρωτησω να μην τραβιεμαι γιατι μενω στην αλλη ακρη

p900

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2007
Κριτικές
7
Like
672
Πόντοι
96
ποιες ειναι οι καινουριες p900?
Γι' αυτη που εγινε λόγος 5-6 ποστ πιο πάνω λεω
... οσοι πιστοι πηγαινετε στη ντονα μεχρι τις  6 γιατι η τσατσα μου ειπε οτι επειδη ειναι καινουργια 8α παρει αρκετες μερες ρεπο  :rockon:

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
101
Like
12.565
Πόντοι
25.165
Μας δουλευουν..πηρα κωλετη και μου ειπανε δουλευει η Σαρα αυτη τη στιγμη.. που ειναι η εφη οεο?

paraksenos

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
0
εχουμε και λεμε,βολτα για να περασει η ωρα στις 12 περιπου
-εις την κωλετη η γνωστη Σαρα ντροπαλη (λεμε τωρα)
-στο δεξια του μυλου μακρομαλουσα μελαχροινη καλο σωμα αλλα αρκετα νταρκνες,με περιεργο τατουαζ στη μεση της,ενδιαφερουσα αλλα μου φανηκε σαν να πηγαινα για κηδεια,περιεργο συναισθημα
-στο λα φεμ αδιαφορη μελαχρινουλα,για καφε καλη θα ηταν για 40 .... το σκεφτομαστε
-στο ερως η γνωστοτατη σαρα
-στο ανδρεου 6 αδυνατουλα αδιαφορη
-στην εκκλησια γερμανικη κατοχη,μακρια
-στο τερμα ιταλιδα 40βαλε (μα που τις βρισκουν)
συνεχισα βολτα στο βαρδαρη να περασει η ωρα μα πραγματικα η εγω εχω χασει το γουστο μου η κατι δεν παει καλα
-αλουμινατο που πλεον πρεπει να βρουμε αλλο ονομα ξανθουλα κοντουλα αδιαφορη προς καλουλα(φαινεται κανενας μεθυσμενος παππους επεσε μετα απο ποτο και σεξ με τρεμαμενα ποδια και αλλαξαν εισοδο)
-στο πιο κατω απο το πρωην αλουμινατο μαυρη,καλο σωμα αλλα .... μαυρη
-στη σαπφους πανω ξανθια μετρια προς το αδιαφορο (μαλλον ζηταμε πολλα)
μετα βαρεθηκα και σκεφτηκα πως ο υπνος θα αξιοποιουσε καλυτερα τον χρονο μου.Αντε και καλη χρονια μας

gio19

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2006
Κριτικές
5
Like
213
Πόντοι
1
καλησπέρα.στη νικ.ουρανού η ιταλίδα milf τι λέει??αξίζει?είναι αυτή  με τα μεγάλα βυζια??

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.991
Πόντοι
13.755
εχουμε και λεμε,βολτα για να περασει η ωρα στις 12 περιπου
-εις την κωλετη η γνωστη Σαρα ντροπαλη (λεμε τωρα)
-στο δεξια του μυλου μακρομαλουσα μελαχροινη καλο σωμα αλλα αρκετα νταρκνες,με περιεργο τατουαζ στη μεση της,ενδιαφερουσα αλλα μου φανηκε σαν να πηγαινα για κηδεια,περιεργο συναισθημα
-στο λα φεμ αδιαφορη μελαχρινουλα,για καφε καλη θα ηταν για 40 .... το σκεφτομαστε
-στο ερως η γνωστοτατη σαρα
-στο ανδρεου 6 αδυνατουλα αδιαφορη
-στην εκκλησια γερμανικη κατοχη,μακρια
-στο τερμα ιταλιδα 40βαλε (μα που τις βρισκουν)
συνεχισα βολτα στο βαρδαρη να περασει η ωρα μα πραγματικα η εγω εχω χασει το γουστο μου η κατι δεν παει καλα
-αλουμινατο που πλεον πρεπει να βρουμε αλλο ονομα ξανθουλα κοντουλα αδιαφορη προς καλουλα(φαινεται κανενας μεθυσμενος παππους επεσε μετα απο ποτο και σεξ με τρεμαμενα ποδια και αλλαξαν εισοδο)
-στο πιο κατω απο το πρωην αλουμινατο μαυρη,καλο σωμα αλλα .... μαυρη
-στη σαπφους πανω ξανθια μετρια προς το αδιαφορο (μαλλον ζηταμε πολλα)
μετα βαρεθηκα και σκεφτηκα πως ο υπνος θα αξιοποιουσε καλυτερα τον χρονο μου.Αντε και καλη χρονια μας
Επιβεβαιωνω και συμπληρωνω
-Κατεχακη,Ελληνιδα milf.Βγαινει απο το δωματιο φοραει κομπινεζον και εχει τις βυζαρες τις πεταμενες εξω και μας λεει-παιδια μονο παρτουζες κανω.Καντε δυαδες και περαστε.Γελασαμε και φυγαμε ολοι.ειναι ο ορισμος της πουτανοφατσας.Αν καποιος τη γνωριζει ας μας πει
-Μαντζαρου.ωραιο ξανθο συμπαθητικο μωρο ονοματι Μαρινα.οχι η γνωστη
-Νικ.ουρανου τερμα κατω η Ιταλιδα milf Τζωρτζια με τις φονικες καμπυλες
-Νικ.ουρανου(εκκλησια)Ξανθια νταρντανα Νικη.με 150ε εχει κωλο.Στο la femme ton εδινε για 100.ας ενημερωσει καποιος θελω να την παρω
-Κοροβαγκου κλειστο
-Κεφαλληνιας.Κορινα λεγεται η γκομενα.Για τους λατρεις του gothic ειναι οτι πρεπει
-La femme.Τανια λεγεται η γκομενα στα ιδια κυβικα με τη Λουνα.συμπαθητικη θα λεγαμε
-26ης.Ηταν ανοιχτο αλλα το ξεχασα εντελως οταν εκανα τον κυκλο
Παμε Βαρδαρη τωρα για τους πιο λαϊκους...
-Τανταλου(μαρινοσπιτο).η μαυρουλα δινει κωλο για 40ε!!!εκτιμηστε το
-Τανταλου.πρασινο σπιτι.η Αντζελα.αυτη εχει καλες κριτικες
-Σαπφους.Ανορθογραφο.εδω ειμαστε.πραγματικη ξανθια μουνοθυελλα!!!πρωτη φορα την εβλεπα.η γκομενα ξεφυγε απο τσοντα του Salieri.ηρθε μονη της στο σαλονι η τσατσα βαριοταν δε γνωριζω τιμες και κολπα
-Σαπφους απεναντι.η μαυρουλα Σαντρα
-Σαπφους ακριβως διπλα.αυτη που ειναι καθε βραδυ,εχει κακες κριτικες δε μου'ρχεται καθολου το ονομα της.θυμηστε τη μου γιατι θα σκασω τωρα
-Προμηθεως.τερμα κατω.καινουριο ξανθο μωρο αδυνατο και ψηλο.η τσατσα προσπαθουσε να με πεισει πως δε θα ερθει να μας χτυπησει την πορτα στα 5' λεπτα
-Προμηθεως λιγο παραπανω στα δεξια.η Λαουρα.βγαινει στο σαλονι και εχουμε ενος λεπτου σιγη απο ολους.εχει κακες κριτικες ομως
-Προμηθεως.Μπλε σπιτι.η ΤρελοΤζενη.καθε βδομαδα αλλαζει σπιτι.βγηκε με κοντο φουστακι για να φαινεται το μουνακι της.δε φορουσε βρακι
-Προμηθεως τερμα πανω κλειστο
Η Εφη θα ειναι σημερα το πρωι 9/1 μου ειπε η τσατσα.στο βαρδαρη ολα 30 εκτος απο δυο-τρια σπιτια
-Σαπφους τερμα πανω κλειστο

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.991
Πόντοι
13.755
-Σαπφους στο πρωτο απ'τα διδυμα η Μιρελλα.τη θυμηθηκα.μια ωρα εφαγα το κεφαλι μου

mpotofilos

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
13
Like
200
Πόντοι
6.055
-Σαπφους στο πρωτο απ'τα διδυμα η Μιρελλα.τη θυμηθηκα.μια ωρα εφαγα το κεφαλι μου
αλ πολυ ωραιες οι κριτικες σου αλλα ξεχασες να μας πεις αν φορουσε καμια κοπελα μποτουλες! επισης αυτη η κορινα που λες οτι ειναι γκο8ικ γιατι το λες γιατι εχω μια αδυναμια στο στυλ κ επισης αν μπορεις να μου πεις ποιες ωρες 8α την πετυχω 8ενκς!

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
8.991
Πόντοι
2.356
οχι κ μια 20' εφαγες  :2funny:
μπραβο σας παντως κ σενα κ τον παραξενο αυτο θα πει ενημερωση ναστε καλα
α κ μη ξεχνας     μιρελα μιρελα μιρελα
ετσι να σου μεινει μη ξενυχτας για παρτυ της

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.991
Πόντοι
13.755
αλ πολυ ωραιες οι κριτικες σου αλλα ξεχασες να μας πεις αν φορουσε καμια κοπελα μποτουλες! επισης αυτη η κορινα που λες οτι ειναι γκο8ικ γιατι το λες γιατι εχω μια αδυναμια στο στυλ κ επισης αν μπορεις να μου πεις ποιες ωρες 8α την πετυχω 8ενκς!
mpotofile μ'επιασες αδιαβαστο στον τομεα της μποτας.δε το παρατηρησα καθολου αλλα δεσμευομαι για τις επομενες βολτες.Την Κορινα πρωτη φορα την ειδα χθες τη νυχτα.μαυρο μακρυ μαλλι,μαυρα εσωρουχα και πολυ σκουρο κραγιον.ομορφουλα ειναι.σου βγαζει την επιθυμια να κατσεις να σε μαστιγωσει!!Λογικα θα σ'αρεσει...

Blastbeat208

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2007
Κριτικές
201
Like
4.589
Πόντοι
17.065
:rockon: Mπραβο για τις ενημερωσεις μαγκες.Το θρεντ μπαινει σε αλλη κατασταση σιγα σιγα  :rockon:
Αν ειναι η Κορινα που δουλευε στο Λα φαμ ειναι με τα φεγγαρια και γενικα ψυχοπαθης.Παντως ηταν απο τις στανταρ μποτογκομενες.Αντε μυστη ορμα.... ;)

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
747
Πόντοι
4.535
Πλάκα πλάκα η μόνη που αξίζε στον Βαρδάρη όταν πήγα τελευταία φορά ήταν η Μιρέλα... πρέπει να την ξανατιμήσω!

gio19

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2006
Κριτικές
5
Like
213
Πόντοι
1
ωραία κριτική..μπράβο..βαρδάρη έχω καιρό να πάω.μόνο Μύλο πάω και η μόνη που αξίζει για εμένα είναι η Σάρα.Θέλω να μ πείτε για αυτή στη νικ.ουρανού καλή?είναι αυτη με τις βυζάρες μια γεμάτη??

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom