Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 43 άτομα (6 μέλη και 37 επισκέπτες)

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.992
Πόντοι
13.755
αυτη η αλικη δεν ειναι ελληνιδα αλλα ειναι ισως χειροτερη απ αυτην που λες.φιλε,ορεξη μηδεν........μηδεν σου λεω κ χωρις υπερβολη
Ισως δεν ειναι τυχαιο οτι επεστρεψε σχεδον σε ολα τα σπιτια το 30αρι.μου βαλανε και ντουζιερες,ηθελαν να το παιξουν studio.τις απαρεδεκτες υπηρεσιες σαν αυτες που αναφερουμε πρεπει να προσεξουν.Γνωριζει κανεις για μια ομορφουλα,μικρη ξανθια που δουλευει στο καινουριο της Σαπφους περα?απογευμα και βραδυ την εχω δει

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
102
Like
12.615
Πόντοι
25.165
Παιδες αν κανονισετε ομαδικη μπουρδελοτσαρκα τωρα που ερχονται και οι γιορτες ειναι οτι πρεπει. Στειλτε μου ΠΜ. ειδικα εσυ ΜπλαστΜπεατ !!!

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
Ισως δεν ειναι τυχαιο οτι επεστρεψε σχεδον σε ολα τα σπιτια το 30αρι.μου βαλανε και ντουζιερες,ηθελαν να το παιξουν studio.τις απαρεδεκτες υπηρεσιες σαν αυτες που αναφερουμε πρεπει να προσεξουν.Γνωριζει κανεις για μια ομορφουλα,μικρη ξανθια που δουλευει στο καινουριο της Σαπφους περα?απογευμα και βραδυ την εχω δει
φιλε σ αυτο το καινουριο χθες το βραδυ κ οσες φορες εχω παει βραδυ εχω πετυχει μια μελαχρινη παλια στο κουρμπετι,ολοι θα την ξερουν αλλα δεν θυμαμαι ονομα.ξανθουλα δεν εχω δει ποτε βραδυ

s_kan

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Συναγωνιστές,λέω να πάω να καταθέσω αλλα ρε σεις έχει πολύ κρύο....Για να μην ψάχνω άδικα,έχετε υπόψη αν υπάρχει πουθενά καμια με μεγάλα βυζιά αλλα δυνατή? μην μου πείτε καμια γεμάτη η χοντρή...
Φιλικούς συναδελφικους χαιρετισμούς

edit_antisthenis: greeklish απαγορεύονται. Γράφε με ελληνικούς χαρακτήρες.

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.992
Πόντοι
13.755
Συναγωνιστές,λέω να πάω να καταθέσω αλλα ρε σεις έχει πολύ κρύο....Για να μην ψάχνω άδικα,έχετε υπόψη αν υπάρχει πουθενά καμια με μεγάλα βυζιά αλλα δυνατή? μην μου πείτε καμια γεμάτη η χοντρή...
Φιλικούς συναδελφικους χαιρετισμούς
Η Μαιρουλα στο μπλε σπιτι στην Προμηθεως.φιλικη και υπομονετικη.και το κυριοτερο το απολαμβανει.Για μενα μια απο τις πιο σταθερες αξιες στο Βαρδαρη

s_kan

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Φιλε μου εμαθα ομως οτι η μαιρη σταματησε.ξερω εγω?Μονο αυτη?

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.992
Πόντοι
13.755
Φιλε μου εμαθα ομως οτι η μαιρη σταματησε.ξερω εγω?Μονο αυτη?
οχι ρε συ την Τεταρτη ηταν το απογευμα.Ηταν και μια προμηθεως τερμα κατω με ομορφη φατσα και βυζια αλλα λιγο γεματουλα στον κωλο.εσυ θες αδυνατη ειπαμε.παντως αν δεν εχεις δοκιμασει την Μαιρη αξιζει

rexs_4

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2008
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
1
Παιδες αν κανονισετε ομαδικη μπουρδελοτσαρκα τωρα που ερχονται και οι γιορτες ειναι οτι πρεπει. Στειλτε μου ΠΜ. ειδικα εσυ ΜπλαστΜπεατ !!!
Καλησπερα σε ολουσ και καλεσ γιορτεσ!  Και εγω ειμαι μεσα;καλα λεει ο Τetsuo...μασ χαθηκεσ Blastbeat :rockon:

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
8.997
Πόντοι
2.356
η ξανθουλα στο καινουργιο της σαπφους ειναι καλουτσικη θαλεγα γλυκεια προσχαρη με πολυ ωραιο κωλο και ελληνιδα οσο για τη μιρελλα δε λεει μια

gio19

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2006
Κριτικές
5
Like
213
Πόντοι
1
για Σαρα στο ερως 16 κανενα νεο??ποτε δουλευει....??

demonologos

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπερα σε ολουσ και καλεσ γιορτεσ!  Και εγω ειμαι μεσα;καλα λεει ο Τetsuo...μασ χαθηκεσ Blastbeat :rockon:

ποιον blastbeat λετε ρε παιδια ?αυτον που ανακαλυψε την εφη απο κωλλετη?
ναι αυτον λετε!χρυσος!οδηγος!ο τυπος.μιλουσαμε χτες στο εμεσεν.μια χαρα φαινοταν το παλικαρι.
αυτο που δεν καταλαβα ηταν κατι για "χρηστος απο καλαμαρια".αλλα οκ kein problem.

mpotofilos

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
13
Like
200
Πόντοι
6.055
για ποτε η τσαρκα ρε μαγκες? αν βολεψει ερχομαι κ εγω

rexs_4

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2008
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
1
ποιον blastbeat λετε ρε παιδια ?αυτον που ανακαλυψε την εφη απο κωλλετη?
ναι αυτον λετε!χρυσος!οδηγος!ο τυπος.μιλουσαμε χτες στο εμεσεν.μια χαρα φαινοταν το παλικαρι.
αυτο που δεν καταλαβα ηταν κατι για "χρηστος απο καλαμαρια".αλλα οκ kein problem.
Ναι αυτοσ ειναι,ναι και την Εφη και πολλεσ αλλεσ  ;)

p900

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2007
Κριτικές
7
Like
672
Πόντοι
96
παιδες βρεθηκα στη σαλονικη την προηγουμενη εβδομάδα και πηγα σε μια στη σαπφους απεναντι απο ενα  τσιγγανοσπιτο στη γωνία. μικρη η κοπελα μαύρα μαλιά και ωραίο στρογγυλό στήθος.
ακομη κλαιω τα 30 ευρω που έδωσα. προτου μπω μεσα μου χουφτωσε τα @@ και ηταν ολο ναζια και χαμόγελα και γι'αυτο μπηκα.
μολις μπηκε στο δωμάτιο ειχε τη χειροτερη συμπεριφορά που είδα και λυπάμαι που δεν εκανα να φυγω και να ζητησω τα λεφτα μου πισω (αν και νομιζω πως δεν γινεται).
χωρις κανενα λογο αρχισε να με βριζει. πιπα των 20 δευτερολεπτων κι ενα τελειως άθλιο πισωκολλητο που έβαζε και το χερι της μπας και πονεσει.
ουτε ονομα ξερω, ουτε απο που ειναι γιατι δεν μου ελεγε.
φευγοντας μου ειπε "Ελληνιδα ειμαι ρε μαλακα"
φευγοντας κι εγω της ειπα "οι Ελληνίδες δεν εχουν το χάλι σου" και εκανα νόημα σε οσους ηταν εκει πως δεν αξίζει κι έφυγαν.

Η μόνη που αξίζει ειναι η Εφη στην Κολέτη. πηγα 2 φορες την προηγουμενη εβδομάδα και η κοπελα με κρατησε σχεδον 20 λεπτά την καθε φορα. Κρίμα που ηταν αδιάθετη και κατελιξα σ' εκεινο το συχαμα.
Επίσης πέτυχα βράδυ μια μικρούλα Σάρα στην Κολέτη. Οχι τη γνωστή Σαρα τη Ρωσίδα. το 40αρακι δεν το τιμάει καθόλου και ειναι βιαστική.

Αυτα :)

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.992
Πόντοι
13.755
παιδες βρεθηκα στη σαλονικη την προηγουμενη εβδομάδα και πηγα σε μια στη σαπφους απεναντι απο ενα  τσιγγανοσπιτο στη γωνία. μικρη η κοπελα μαύρα μαλιά και ωραίο στρογγυλό στήθος.
ακομη κλαιω τα 30 ευρω που έδωσα. προτου μπω μεσα μου χουφτωσε τα @@ και ηταν ολο ναζια και χαμόγελα και γι'αυτο μπηκα.
μολις μπηκε στο δωμάτιο ειχε τη χειροτερη συμπεριφορά που είδα και λυπάμαι που δεν εκανα να φυγω και να ζητησω τα λεφτα μου πισω (αν και νομιζω πως δεν γινεται).
χωρις κανενα λογο αρχισε να με βριζει. πιπα των 20 δευτερολεπτων κι ενα τελειως άθλιο πισωκολλητο που έβαζε και το χερι της μπας και πονεσει.
φευγοντας κι εγω της ειπα "οι Ελληνίδες δεν εχουν το χάλι σου" και εκανα νόημα σε οσους ηταν εκει πως δεν αξίζει κι έφυγαν.

Η μόνη που αξίζει ειναι η Εφη στην Κολέτη. πηγα 2 φορες την προηγουμενη εβδομάδα και η κοπελα με κρατησε σχεδον 20 λεπτά την καθε φορα. Κρίμα που ηταν αδιάθετη και κατελιξα σ' εκεινο το συχαμα.
Επίσης πέτυχα βράδυ μια μικρούλα Σάρα στην Κολέτη. Οχι τη γνωστή Σαρα τη Ρωσίδα. το 40αρακι δεν το τιμάει καθόλου και ειναι βιαστική.

Απο την περιγραφη πρεπει να ειναι η ΤρελοΤζενη.αυτη τσιμπαει αρχιδια και βριζει μεσα.εχουν αναφερθει πολλοι στην αλλοκοτη συμπεριφορα της και παλιοτερα.εμενα μου ειχε πει οτι ειναι τουρκαλα

p900

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2007
Κριτικές
7
Like
672
Πόντοι
96
γεια χαρα σε ολους.
απο τι ξερω η εφη απο κωλλετη φευγει διακοπες συντομα για χριστουγεννα ποτε ξαναγυρνα?
αυτην την σαρα την εχει δοκιμασει κανεις?στο κωλλετη μου λενε οτι ειναι νεα στο χωρο εδω διαβαζω αλλα και μπερδευτηκα.
Αλλη η γνωστη Σάρα κι άλλη αυτή η καινούρια. την έχω δοκιμάσει και την καινουρια αλλά δεν μ' αρεσε καθόλου. ειναι πολύ ψυχρή και δεν ταιριάζει στο ζεστό κλίμα της κωλέτη. ακομη και με 30 ευρω δεν θα την έπαιρνα ξανα.

p900

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2007
Κριτικές
7
Like
672
Πόντοι
96
Απο την περιγραφη πρεπει να ειναι η ΤρελοΤζενη.αυτη τσιμπαει αρχιδια και βριζει μεσα.εχουν αναφερθει πολλοι στην αλλοκοτη συμπεριφορα της και παλιοτερα.εμενα μου ειχε πει οτι ειναι τουρκαλα
οτι θελει ας είναι μονο μη βρεθει ξανα μπροστά μου

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
για να λες 30 ευρω ειναι η τζενη φιλε,απαισια....

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
8.997
Πόντοι
2.356

ειναι οντως η τρελοτζενη περασα προχθες κ την ειδα, απορω πως δουλευει ακομη αυτη εξω στο παιζει ανετη κ μεσα ειναι αισχος, γιαυτο θελει να ενημερωνομαστε πριν παμε, σε καποιες σελιδες εχουν αναφερθει πολλοι στη τρελοτζενη κ γω εχω πει τα χειροτερα, εφη και σαρα κορυφες τελος

Επισκέπτης
Εμένα η Τζένη μου είχε πεί ότι είναι από Κοζάνη χαχα τουρκοσουρδοπουτανο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom