παιδες βρεθηκα στη σαλονικη την προηγουμενη εβδομάδα και πηγα σε μια στη σαπφους απεναντι απο ενα τσιγγανοσπιτο στη γωνία. μικρη η κοπελα μαύρα μαλιά και ωραίο στρογγυλό στήθος.
ακομη κλαιω τα 30 ευρω που έδωσα. προτου μπω μεσα μου χουφτωσε τα @@ και ηταν ολο ναζια και χαμόγελα και γι'αυτο μπηκα.
μολις μπηκε στο δωμάτιο ειχε τη χειροτερη συμπεριφορά που είδα και λυπάμαι που δεν εκανα να φυγω και να ζητησω τα λεφτα μου πισω (αν και νομιζω πως δεν γινεται).
χωρις κανενα λογο αρχισε να με βριζει. πιπα των 20 δευτερολεπτων κι ενα τελειως άθλιο πισωκολλητο που έβαζε και το χερι της μπας και πονεσει.
ουτε ονομα ξερω, ουτε απο που ειναι γιατι δεν μου ελεγε.
φευγοντας μου ειπε "Ελληνιδα ειμαι ρε μαλακα"
φευγοντας κι εγω της ειπα "οι Ελληνίδες δεν εχουν το χάλι σου" και εκανα νόημα σε οσους ηταν εκει πως δεν αξίζει κι έφυγαν.
Η μόνη που αξίζει ειναι η Εφη στην Κολέτη. πηγα 2 φορες την προηγουμενη εβδομάδα και η κοπελα με κρατησε σχεδον 20 λεπτά την καθε φορα. Κρίμα που ηταν αδιάθετη και κατελιξα σ' εκεινο το συχαμα.
Επίσης πέτυχα βράδυ μια μικρούλα Σάρα στην Κολέτη. Οχι τη γνωστή Σαρα τη Ρωσίδα. το 40αρακι δεν το τιμάει καθόλου και ειναι βιαστική.
Αυτα