Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 39 άτομα (5 μέλη και 34 επισκέπτες)

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
166
πω πω παιδια ειμαι πολυ συγκινημενος που ξανανοιξε το φορουμ κοντευω να βαλω τα κλαματα απο τη χαρα μου!
Μονο εσυ ρε φιλαρακι,απο το ενα σαιτ στο αλλο εψαχνα και δεν μου αρεσανε

johnpa

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2008
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
1
Συντοπίτες και μη καλή συνέχεια και από εμένα. !!!!

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
αντι να λεμε ολοι καλη αρχη κ τα γνωστ δεν καταθετουμε καμια εμπειρια η κανενα νεο απο τις επαλξεις?

s_kan

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Mαγκες γεια σας...
Λοιπον,μολις επεστρεψα απο Μυλο και περιξ.
Τιποτα που να μ ενθουσιασε,αν και ψαχνω κατι καλο.Λατρης μεγαλων βυζιων,αλλα οχι χοντρων.Μονο στο ερως 16 μια με βυζαρες αλλα χοντρουλα.Δεν μπηκα.Καλα σωματακια ειχε Ν.Ουρανου,κωλεττη,αλλα δεν μπηκα.
Οποιος εχει πληροφοριες για βυζαρου αλλα οχι χοντρη,σε μερος και βαρδια ας πει κατι..
Και ολες ρε σεις 40αρια το ελαχιστο.....Θα μας τρελανουν

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
το ειχαμε πει πριν απο πολυ καιρο φιλε οτι ολες ειναι στα 40 κ μερικες λενε κ 50 για πιο χαλαρα,οποτε εοιμασου με το νεο ετος να δινεις 50 ευρω το πηδημα

Επισκέπτης
Πάνε στη Μαίρη φίλε βυζολάγνε. Στο μπλέ σπιτάκι στο Βαρδάρη ήταν πρωινή βάρδια πριν λίγο καιρό. Λεπτή με βυζάρες.

clayman1983

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0
παίδες καλησπέρα κ απο μένα.
μετά απο καιρό επέστρεψε το site, επιστρέφουμε κ εμείς στις νυχτερινές μας βόλτες.
τπτ καινούριο παίζει???
έχω αρκετό καιρό να βολτάρω στα αγαπημένα μου σπιτάκια.
αυτο που θέλω να ρωτήσω είναι το εξής...υπάρχει κάποιο σπιτάκι που στις υπηρεσίες προσφέρει να βάζεις δάχτυλο στην κοπέλα???? έχω μεγάλη πόρωση με αυτό το θέμα.απόσο θυμάμαι μόνο η Μαρίνα σάφινε να τιν ακουμπίσεις εκεί...!!!

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
102
Like
12.615
Πόντοι
25.165
Απο μια γρηγορη τσαρκα που εκανα. Σε ενα καινουριο νομιζω λιγο πιο κατω απο την κωλετη δεξια που ειναι σαν εκκλησια νομιζω το εχουν χαρακτηρισει μερικοι, ηταν μια κακασχημη!! μετα την εκανα για κωλετη ηταν η Σαρα και δεν μπηκα. Μετα Ερως επαιζε η Σαρα που δουλευε παλια κωλετη. αυτα απο μενα. δν καταθεσα πουθενα μιας και προσπαθω να ξεκοψω απο το αθλημα. απλα επειδη ηταν απο τον δρομο μου ειπα να παω να ενημερωσω στο σιτε.

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
747
Πόντοι
4.535
Εγώ έκανα κατάθεση στη Σάρα στο Έρως... Πολύ ευγενική και πολύ καλή στο δωμάτιο... Άξιζε τα λεφτά της!

Και τα δωμάτια πραγματικά πολύ ωραία... σαν πασάς ένιωθα εκεί μέσα!

simera

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
συναγωνιστες ΚΑΛΙΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!!!!!!!!!
πανευτυχης και εγω με την επαναλειτουργια του σιτε!

δυστοιχος απων απο το αθλημα λογο δουλειας
σημερα ομως περασα απο την περιοχη του βαρδαρη και παρατηρησα οτι το αλουμινατο εχει αλαξει εισοδο...

λιαν συντομος θα κανουμε και ρεπορταξ με καποιον απο τους πολους εδω συναγωνιστες

με αγωνιστικους χαιρετισμους σε ολους ευχομαι καλα αγιοβαλιλειατικα γαμησακια!!!!

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
γεια σου ρε simera, καιρο εχουμε να τα πουμε

simera

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
ειχαμε "τρακαρει" μου φαινεται εξω απο ενα ρδελο
ειμουν εγω με την φιλο και συναγωνιστη alfista Και εσυ μονος.
και εψαχνες το "φυλακιο"
?

θα κανονισουμε ομαδικο ρεπορτ ξανα θα σου στειλω με π.μ λεπτομεριες.

οργανωση και αγωνας και του μουνιου το καγκελο!!!! :boobies:

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
ετσι ακριβως ειχε γινει ρε συ,τι σκηνικο κ εκεινο.τεσπα.περιμενω pm με νεα

Blastbeat208

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2007
Κριτικές
201
Like
4.589
Πόντοι
17.065
Καλη συνεχεια σε νεες μπουρδελομποτοκαταστασεις :rockon: :2funny:

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
747
Πόντοι
4.535
Blastbeat... καιρό είχα να σε δω... τι κάνει ο mpotofilos?

demonologos

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
γεια χαρα σε ολους.
απο τι ξερω η εφη απο κωλλετη φευγει διακοπες συντομα για χριστουγεννα ποτε ξαναγυρνα?
αυτην την σαρα την εχει δοκιμασει κανεις?στο κωλλετη μου λενε οτι ειναι νεα στο χωρο εδω διαβαζω αλλα και μπερδευτηκα.

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
8.997
Πόντοι
2.356
γεια χαρα σε ολους.
απο τι ξερω η εφη απο κωλλετη φευγει διακοπες συντομα για χριστουγεννα ποτε ξαναγυρνα?
αυτην την σαρα την εχει δοκιμασει κανεις?στο κωλλετη μου λενε οτι ειναι νεα στο χωρο εδω διαβαζω αλλα και μπερδευτηκα.
αλλη ειναι η σαρα στη κωλετη κ αλη η γνωστη ΣΑΡΑ η οποια δουλευει στο ερως και ειναι κατσε καλα καμια σχεση η μια με την αλλη τελικα κατι γινεται αυτες τις μερες και μπερδευομαστε διπλα με τις ιωαννες κ εδω με τις σαρες :2funny: οσο για την ΕΦΗ καλα να περασεις κοριτσαρα μου αν δε σε δω φυσικα ως τοτε  ;)

piatsa

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2008
Like
4
Πόντοι
1
καλημερα σε ολους τους συναδελφους-αμετανοητους πουτανιαρηδες!μηπως γνωριζει κανεις που βρισκεται η τζορτζια που δουλευε σε εκεινο στην κεφαλληνιας?την ειχα δοκιμασει πριν κανα διμηνο περιπου.40αρα μιλφ με κοντο μαλλι βυζαρες κολλαρα και το βασικοτερο καθαρη...για τους λατρεις των μιλφ πολυ δυνατο εμφανησιακα και με πιασιματα.εχουν ειπωθει αρνητικες αναφορες για την συγκεκριμενη κοπελιτσα...παντως εγω αν και αρκετα περπατημενος σε τετοιου ειδους μαγαζια εντυπωσιαστικα,για μπουρδελο πολυ πολυ καλη περιποιηση.μπαινοντας στο δωματιο μου ζητησε να πλυνω τα χερια και τον κυριο χαμηλα...επειτα αρχισε να μου τον χαιδευει και να τον παιζει ριχνοντας baby oil(πρωτογνωρο για μπουρδελο),τρελα μιλαμε...επειτα ξαπλωσε διπλα μου αφηνωντας με να πιανω και να γλυφω τις βυζαρες τις. πολυ καλη πιπα και σεξ σε οτι σταση ηθελα(δεν εκανα και πολλες με τετοια καβλα εχυσα  γρηγορα)...πολυ ικανοποιημενος για μπουρδελο που τελευταια σπανια πηγαινω,γιατι και ακριβα ειναι και οι γκομενες μετριοτατες στην πλειοψηφεια τους

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom