Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 44 άτομα (4 μέλη και 40 επισκέπτες)

Ric Flair

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16

κατι πρεπει να γινει με τις "κυριες" στην υπηρεσια ... τρομαζουν κοσμο .  :headbang:

Ric Flair

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
και κατι τελευταιο ... δεν φορουσε μποτες .

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
λοιπον παιδες τι κανετε?σημερινη βολτα μεχρι κ πριν απο λιγο.να μην πολυλογω στο βαρδαρη δεν μου αρεσε τιποτα κ δεν ειχε αλλαξει κ τιποτα.μια βολτα στο μυλο,το σπιτακι της χριστινας κλειστο,το παραδιπλα η γνωστη χιτλερικη φατσα,στην εκκλησια μια καλουτσικη μαυρουλα κ στη νικ. ουρανου μια νεα,ονομα βικτωρια.στα υπολοιπα δεν μπηκα.λοιπον,η βικτωρια ειναι πολυ καλη μεσα,γιατι ηταν κ η επιλογη μου τελικα,σιλικονατες πολυ ωραιες βυζαρες κ σωμα φωτια.με 40 ευρω κανει ολες τις στασεις ,καθεται κ απο πανω που απ οτι καταλαβα ειναι το φορτε της γιατι ηταν πολυ καλη.αφου γαμουσα γαμουσα,σε καποια φαση της λεω να κατσει στα 4 κ μετα ειχε τζερτζελο,βογγουσε εκανε κολπακια,ηταν μια χαρα η κοπελα.ισως επειδη ειναι νεα κ θελει πελατες.παντως ηταν προθυμη κ προσχαρη.θα ελεγα να μπειτε να δειτε

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
8.997
Πόντοι
2.356
Σταμάτησε επιτέλους το μονοπώλιο τις Τζένης στην εκκλησια?
καιρός ήταν οποτε πήγαινα αυτή έβρισκα :tickedoff:

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
Σταμάτησε επιτέλους το μονοπώλιο τις Τζένης στην εκκλησια?
καιρός ήταν οποτε πήγαινα αυτή έβρισκα :tickedoff:
κ παλι μη φανταστεις πως ειναι κ τιποτα το ιδιαιτερο,αλλα τουλαχιστον εχουμε μια αλλαγη

michael_k

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
καλησπερα και απο μενα.
ειδατε τι αρχησαν να κανουν στη Σαπφους με Προμηθεως?
βαλανε ντουζιερες μεσα ωστε στο 40ευρω να δικαιωλογουν και το μπανακι που θα κανετε!

Ζορζ 2003

Μέλος
Εγγρ.
21 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
0
Ότι να ναι λες τώρα. Και για να ξεκαθαρίζει το τοπίο ήθελα να μάθω για την πρωινή την Βικτώρια την όποια δοκίμασα και απογοητεύτηκα. Αμα βρεις ποστ γιαυτή κερδίζεις πασατέμπο.
Είναι μια μινιόν ρωσσοποντιούλα με ΠΕΤΡΙΝΑ βυζιά.. (και για να μην παρεξηγηθώ το πέτρινα το εννόω σαν αρνητικό, σιλικόνες ντεκαβλέ τελείως).
Φιλε μου καλησπερα μάπα το καρπουζι!!! Έκανα δοκιμη και απογοητεύτηκα.

Επισκέπτης
Έκρουσα τον κώδωνα του κινδύνου εγώ!

Το θέμα πλέον είναι να βρούμε μια άξια αντικαταστάτρια της Σουζάνας :think:

rexs_4

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2008
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
1
η κοπελαρα μας η δαναη δουλευει πλεον ανδρεος γεωργιου 4!
Πηγαμε και την βρηκαμε,δεν δουλευει σταθερα,μια πρωι μια βραδυ.Παντωσ ειχα καιρο να τη δω,καλα λεει ο φιλοσ μασ ο big-boy παχυνε καπωσ η Δαναη.Μπηκε ο φιλοσ μου και εμεινε ευχαριστημενοσ,εγω δεν μπηκα ;)

Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
16
Συνάδερφοι Θεσσαλονικοίς επειδή οι ελάχιστες γνώσεις μου αφορούν μόνο τα studio ερωτώ κοπέλες επιπέδου city tour(πλην της Nikitas) υπάρχουν στην πόλη μας και αν ναι πώς μπορείς να τις βρεις και να κανονίσεις; :think:
Υ.Γ.Στο παρρόν site μόνο την Nikita βλέπω και καμία άλλη!!! :headbang: :headbang:

Επισκέπτης
Ντάξει μέτα λέμε γιατί μας φέρνουν μπάζα..

Άσχετο -αν κ όχι τόσο- έχει τολμήσει κανείς να δοκιμάσει να γαμήσει εκείνή την διασταύρωση Orc Uruk-Hai στο ανορθόγραφο? Επίσης είχα δει στο καινούργιο στην Νικηφόρου Ουρανού την πιο τρομαχτική πουτάνα όλων των εποχών. Είχε κανένα μήνα, είχα πάει απογευματινή βράδια και βγαίνει ενα πράμα.... Καμια 50 χρονών...σάπια τελείως κρεμασμένα τα πάντα, φάτσα γάμησε τα και νταρντάνα 1.80 με πλάτες οικοδόμου.

michael_k

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
καλημερα σε ολους .
Μηπως ειδε κανεις σας που δουλευει η Βερονικα?

cesc

Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2007
Κριτικές
17
Like
0
Πόντοι
10
Παρατήρησε ποτέ κανείς σας ότι όλοι οι νταβάδες ειδικά τα ξημερώματα μαζεύονται στη γωνιακή καφετέρια σαπφούς και προμηθέως? μέχρι στιγμη΄ς απο βόλτες ξημερώματα έτυχε 2 φορε΄ς να μπει νταβάς μέσα να πάρει κάτι (μάλλον λεφτά) και να φύγει. αυτές τις 2 φάτσες τις είδα στην καφετέρια ξημερώματα.

αφού ρε παιδιά πάτε συχνά σε σπίτια γιατί δε γράφετε και κριτικες?

dthanos

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Like
8
Πόντοι
1
Μόλις επέστρεψα από τσάρκα... Ερημιά γενικά, ποιότητα ψιλοχάλια!
Περιοχή City Gate στο απομονωμένο στις γραμμές τρένων μία ξανθιά (όχι Αφρούλα!), προσωπικά θεωρώ λίγο περισσότερο με πιασίματα απ' ό,τι θα ήθελα. Στο ρδελο πλάι στο City Gate μία καστανή, έντονα βαμμένη, παλιά έδινε και κώλο με 80, τώρα και καλά η τσατσά την παρουσίασε σαν καινούργια κοπέλα (για κακή τους τύχη την είχα πετύχει και χθες στο Βαρδάρη...). Στο ρδέλο απέναντι από το στριπτιζάδικο Απόλλων μία μέτρια ξανθιά με ξινισμένη φάτσα, οπότε έφυγα... Παντού στην περιοχή 40 ευρώ...
Βαρδάρης: κατεβαίνοντας Ταντάλου το αλουμινάτο η κλασική κοντούλα, γλυκιά μεν αλλα κρύα Ρουμανίτσα (αν δεν κάνω λάθος), απέναντι απλά αδιάφορη, το Μαρινόσπιτο κλειστό, το πράσινο σπιτάκι η κλασική μελαχρινή ώριμη λεπτή κυρία (μου κάνει κάτι αλλά προς το παρόν συγκρατούμαι). Σαπφούς: ανορθόγραφο κλειστό, το 'καινούργιο' κλειστό, απέναντι από το ανορθόγραφο η Μιρέλλα (19χρονη, ψηλή, μελαχρινή, όμορφη, αλλά όχι κάτι ιδιαίτερο στο δωμάτιο παλιότερα που την πήρα...καλή πίπα όμως). Ανεβαίνοντας την Προμηθέως, στο τέρμα κάτω ρδέλο η Βερόνικα! με τον τέλειο κώλο της... δυστυχώς δεν μπήκα (το μετανιώνω τώρα!) Στο αμέσως επόμενο, το σχετικά καινούργιο δεξιά, πριν το κωλόμπαρο, η κλασική κρύα, όμορφη αλλά ξενέρωτη ξανθιά (δε θυμάμαι όνομα), ενώ απέναντι, στο μπλε η κλασική μελαχρινή βυζαρού. Τα άλλα κλειστά... Στο τερμα πάνω λίγο πριν τη Μοναστηρίου ήταν μία θείτσα, την οποία η τσατσά σύστησε ως "να η κοπελίτσα μας παιδιά"!...σημειωτέον, η τσατσά ήταν μάλλον πιο νέα από την τανα!... εκεί πέθανα στο γέλιο και απλά ξενέρωσα κι έφυγα (και δεν πήγα και στη Βερόνικα!...)
Σχεδόν παντού 40! πυθενά μπότες απ' ό,τι θυμάμαι!

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
8.997
Πόντοι
2.356
Να συμπληρωσω πως η κοπελα διπλα στο city gay ειναι η γνωστη σε ολους μας Τζενη η κοινως τρελοτζενη η οποια αλαξε τα μαλια της κ μενα μου τη παρουσιασε η τσατσα σαν καινουργια κοπελα αλβανιδα, στη .....τανα .......τανιες? δε λεει.Οσο για τη κοπελα στο σχετικα καινουργιο δλδ διπλα στο κωλομπαρο ειναι η γνωστη μας Λαουρα που κανει και γυμνο ....μπουκακι και τη χυνεις στα βυζακια νομιζω με 60 αυτα προς το παρων

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
λες για τη τζενη μια ξανθια χοντρουλα,η μαλλον γεματουλα?ελεοςπαντως αδερφε σ αυτο που λες το μονο του στις γραμμες,ειναι η εφη κ ειναι καλουλα

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
8.997
Πόντοι
2.356
Οχι φιλε Deker δε λεω στη κωλετη λεω γιαυτο που ειναι διπλα στο city gate στη κατεχακη

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom