Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (3 μέλη και 18 επισκέπτες)

rexs_4

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2008
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
1
Ρεξ, σταματάει. Οτι γαμήσαμε γαμήσαμε χαχα. Ποτέ δεν ξέρεις βέβαια, από το πουτανιλίκι βγάζουν τρελά λεφτά δεν το έχω τόσο απίθανο να ξαναγυρίσει.
Τι λεσ :- σταματαει?? μπορει για λιγο...η να ξεκουραστει θελει,παντωσ ειναι απο ομορφοτερεσ κοπελεσ που εχω γνωρισει...να φανταστεισ στην αρχη μπερδευα την Σουζανα με την Αφρουλα...χαχα..μοιαζουν λιγο χαχα(οχι στο κρεβατι ;))

rrizzllaa

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
0
ριζλα φιλε σου εστειλα pm πριν απο κανα δυο μερες.δωσε καμια πληροφορια για την 35αρα που ειπες
ντερεκ ξερεις πως πανε αυτα, το ειπα κιολας "οποιος εχει το τηλ"#### κι απτην αλλη οι μισοι εδω μεσα ειμαστε μπατσοι και οι αλλοι ρουφιανοι τουσ που προσπαθουν να μασ ψαρωσουν,,, ,,,, ,,,, ,,,, ,,, ,,, ,,, τη μαρινα πως 8α γινει να την παρω καμια βδομαδα σπιτι μου?? αν υπαρχει ο μανατζερ της εδω μεσα ασ με ενημερωσει

big_boy

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2005
Like
6
Πόντοι
6
Αφήστε βρε παιδιά τα μίση και πιάστε το γ**μήσι... και ενημερώστε κανένας αν πήγε τελευταίες μέρες...

Δεν ξερω αν το προσεξατε αλλα ειμαστε μια ωραια ατμοσφαιρα που ελεγε και ο Ηλιοπουλος.
Ελα βρε συναδελφε,που τα ειδες τα μιση? Δεν βγαλαμε και τα μαχαιρια.
Κι ουτε να εχετε την εντυπωση οτι τσακωθηκαμε.Υπηρξε μια ψιλοενταση,καποιες μικροπαρεξηγησεις μεταξυ συναγωνιστων αλλα τελικα ολοι τα βρηκαμε.Τελειωσε και δεν θελω οτι εγινε να αποθαρρυνει συναδελφους να εκφραζουν την γνωμη τους.

Στο δευτερο σκελος της φρασης σου εχεις απολυτο δικιο.Καποιοι και βαζω μεσα και τον εαυτο μου,εχουμε παραμελησει λιγο τον τομεα της ενημερωσης.Εχουμε ξεχασει τον λογο υπαρξης αυτου του thread.
Κατι τετοια βλεπει το τρελο αγορι και πηρε τα βουνα.Kαι μιας και ανεφερα το τρελο αγορι,αν μεσα στις επομενες μερες δεν επανεμφανιστει,θα παω στην Νικολουλη.

Sauron

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2005
Κριτικές
8
Like
92
Πόντοι
1
Πως να μην εξαφανιστει ρε παιδια το τρελο αγορι??
Δηλ. να μεινει εδω, να κανει τι ακριβως???
Παρενθεση.
Ειμαι από τα παλαιοτερα μελη εδω μεσα, δεν εχω μεγαλη συμμετοχη γιατι μενω μακρια απο Θεσσαλονικη, και μπαινω περισσοτερο απο συνηθεια και επειδη υπηρξα μεγας οπαδος του σπορ...
Κλεινει η παρενθεση.
Εδω και κάποιους μήνες, το thread θα επρεπε να εχει μετονομαστει σε "Κωλεττη"...
Δεν ειναι δυνατον να συμβαινει αυτο το πραγμα!
το 90% των posts εχουν Κωλεττη-Αφρουλα, Εφη-Κωλεττη, Αφρουλα-Κωλεττη κλπ!! :uglystupid:

Δεν ξερω τι παιζει, αλλα...ΕΛΕΟΣ!!!

rexs_4

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2008
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
1
Ούτε στην εμφάνιση μοιάζουν :P
Μια μερα που πηγα στο μπλε σπιτι να επισκεπτω την Σουζανα...βλεπω η "Σουζανα "παει στο δωματιο(την ειδα απο πισω)....μπαινω στο δωματιο και περιμενω... :rolleyes: :o μπαινει μεσα μια αλλη...εκει επαθα πλακα :2funny: :2funny:...ε μετα οκ καταλαβα ποια ειναι και κολλησα,οκ δεν μπορουμε να εχουμε ιδια οψη :grin:

gio19

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2006
Κριτικές
5
Like
213
Πόντοι
1
καλησπερα συναδελφοι!χθες εψαχνα τη Σαρα αλλα τζιφος!ουτε στο ερως 16 ηταν ουτε πουθενα!ξερει κανενας μηπως τπτ???

Επισκέπτης
Ξέρει κανείς ποια δουλεύει στο Λα Φαμ πρωινή βράδια; Έκανα μια περασιά χτες το βράδυ και δούλευε η Λούνα πράγμα το οποίο δεν περίμενα γιατί την είχα πετύχει πρωί πριν απο περίπου μια βδομάδα μονο.

TSONTAKIAS1

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2007
Κριτικές
2
Like
3
Πόντοι
6
ξερει κανεισ που βρισκεται η νικη η ουκρανεζα?

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.017
Πόντοι
2.356
  η ΣΑΡΑ ειναι Κωλετη 17
Mπερδεψαμε τις Σαρεs και τις μαρες μαλον αλλη ειναι αυτη που δουλευει στη Κωλετη, αυτη ειναι αδυνατη. Εμεις ψαχνουμε αυτη που εχει τα πιασιματακια της. :P Η αδυνατη ειναι imitation  :2funny: Παιζει κανενα καλο σημερα το βραδυ, γιατι λεω να παω για καταθεση

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.017
Πόντοι
2.356
Η Σαρα ειναι στο ερως κανονικα το βραδυ.
Τελικα μετα απο τσαρκα ειδα πως εκτος απο τιν ευη και την σαρα καμια αλλη δεν αξιζει.
Μ'αρεσει που τοχουν και 40 μερικα.
Πεταμενα λεφτα

johnyguitar

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Επίσκεψη σήμερα το μεσημέρι σε Αφρούλα .Σταθερή υπεραξία η κοπέλα για αυτά που προσφέρει .Φοβερό GFE ,εναλλαγή στάσεων ,έντονο και πολύ καλό σεξ ,προθυμία και καλή διάθεση.Και μετά την ολοκλήρωση, χαλαρά δίπλα σου,λίγη κουβεντούλα μέσα σε ευχάριστη ατμόσφαιρα .Έφυγα ευχαριστημένος από όλα.

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
ξέρει κανείς πληροφορίες για τις κοπέλες του?
φιλε θα μπορουσες να διαβασεις λιγο πιο πισω.ελεος πια,ψαξτε κ λιγο.εχω μπει στην αναστασια κ ηταν μαπα το καρπουζι.το εχουν πει κ αλλοι.ειναι η νυχτερινη κοπελα,για πρωι δεν εχω ιδεα.απλα ψαξε κ θα βρεις.μπες κ δες κ στους οικους τι σχολιασμους εχει

giopaneli

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
1
την δευτερα δοκιμασα την αφρουλα.....η αληθεια ειναι οτι αν δεν ειχαν ειπωθει τοσα δεν θα τολμουσα γιατι η εμφανιση τησ ειναι πολυ μακρια απτα ουστα μου.....η περιποιηση ομωσ αξιζε....

TSONTAKIAS1

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2007
Κριτικές
2
Like
3
Πόντοι
6
φιλε θα μπορουσες να διαβασεις λιγο πιο πισω.ελεος πια,ψαξτε κ λιγο.εχω μπει στην αναστασια κ ηταν μαπα το καρπουζι.το εχουν πει κ αλλοι.ειναι η νυχτερινη κοπελα,για πρωι δεν εχω ιδεα.απλα ψαξε κ θα βρεις.μπες κ δες κ στους οικους τι σχολιασμους εχει

ρε φιλε αυτη η αναστασια ειναι μια κοντουλα ξανθια μακρια μαλια ομορφουλα με ωραια βυζακια?

Επισκέπτης

Το να έχει γράψει ένα άτομο ένα ποστ για το συγκεκριμένο θέμα δεν μου λέει κ πολλα φίλε. Το κάνε ψάξιμο, έλεος κτλ πές το σε κανέναν άλλο όχι έμενα που τσεκάρω το σάιτ επί καθημερινής βάσεως.

fermosifonas

Μέλος
Εγγρ.
29 Οκτ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Πρωτη φορα στο σαιτ.Σημερα η ωρα δυο το μεσημερι.Το μπουρδελο απεναντι απο το καρφουρ πριν τισ γραμμεσ.Η κοπελα αδυνατη,ομορφη με ωραια μαλλια και ωραιο κορμι.Ονομα Ανθουλα,σιγουρα θα ξαναπαω,40ε.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom