Ξανθια,1.65 περιπου,βυζαρου,ωραια ματια,πολυ καλη στο κρεβατι,το ελλατωμα ειναι που δεν κανει στοματικο.Η Χριστίνα η (μαλλον) 50αρα στο τελευταιο πριν τη μοναστηριου,πως ειναι εμφανησιακά?μπορει να περιγραψει καποιος?
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης
- Μέλος που άνοιξε το νήμα oceanspray
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 85K
- Εμφανίσεις 9M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (0 μέλη και 21 επισκέπτες)
GetYouBarbara
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2007
- Κριτικές
- 102
- Like
- 12.642
- Πόντοι
- 25.165
Και περιμενει χωρις στοματικο να του σηκωθει του αλλου?? καλα εγω δεν λεω ειμαι πολυ γκαβλιαρης και μου ειναι σηκωμενη ετσι και αλλιως αλλα σε αλλους τι κανει, την παιζει με το χερι μαλλον ελεος.
mpourdeleon
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Αυτη τη Χριστινα τη πηρα πριν καμμια δεκαρια και βαλε χρονια στην αγαπηνου κατω απο την καμαρα ενταξει φιλοτιμη κοπελιτσα αλλα καλυτερα να πας με τη γυναικα σου αν ειναι.Εχει κανεις ιδεα τι απεγινε η Λορα μια νταρντανα που δουλευε κωλλετη και αλουμινατο?
Προμηθεωσ 25,μαλλον πρωινα.Συνηθωσ αλλαζει σπιτακια.θα πει κανενας που ακριβως ειναι το σπιτακι τισ 50αρας χριστινας? οδο αρι8μο και τι ωρες δολευει!!!
Humax
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2007
- Like
- 9.025
- Πόντοι
- 2.356
Η Χριστινα δουλευει τερμα πανω στη προμηθεως πριν τη μοναστηριου βραδυνες ωρες την εχω δει 3/4 φορες βραδυ και τη τεταρτη κατα τις 9 εκει ηταν τη τελευταια φορα που πηγα αν αλαξε τωρα βαρδια δε ξερωθα πει κανενας που ακριβως ειναι το σπιτακι τισ 50αρας χριστινας? οδο αρι8μο και τι ωρες δολευει!!!
Blastbeat208
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2007
- Κριτικές
- 201
- Like
- 4.589
- Πόντοι
- 17.065
Ναι και να πω κατι ακομα.Δεν σημαινει οτι δεν θελουμε να απαντησουμε,αλλα οταν 1-2 σελιδες πισω υπαρχουν εκτενης κριτικες και για τη Χριστινα.Που δουλευει κλπ κλπ και ολα καλο θα ηταν να καναμε και μια μικρη ερευνα ενος λεπτο max.
Humax
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2007
- Like
- 9.025
- Πόντοι
- 2.356
απλα ειδα την ερωτηση 2 φορες και θεωρησα σωστο να απαντησω αλωστε δεν εγινε και τιποτε ;)Ναι και να πω κατι ακομα.Δεν σημαινει οτι δεν θελουμε να απαντησουμε,αλλα οταν 1-2 σελιδες πισω υπαρχουν εκτενης κριτικες και για τη Χριστινα.Που δουλευει κλπ κλπ και ολα καλο θα ηταν να καναμε και μια μικρη ερευνα ενος λεπτο max.
Blastbeat208
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2007
- Κριτικές
- 201
- Like
- 4.589
- Πόντοι
- 17.065
Δεν το λεω για σενα humax το λεω γενικα,να ψαχνουμε λιγο πριν ρωταμε.Η απαντηση ειναι πολυ κοντα μερικες φορες.Ενα κλικ κοντα....
ΩΧ τωρα το ειδα σε μπερδεψε το max ε??? Ενοουσα maximum χρονος.Σορυ
ΩΧ τωρα το ειδα σε μπερδεψε το max ε??? Ενοουσα maximum χρονος.Σορυ
kaligoylas
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Μαρ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Η Μαρίνα στον βαρδάρη τι ώρες δουλέυει;
Μποτόφιλε αυτή η Βίκυ που λες ποια είναι ;
Μποτόφιλε αυτή η Βίκυ που λες ποια είναι ;
mpotofilos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 1 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 13
- Like
- 200
- Πόντοι
- 6.055
η βικυ ειναι μια ξαν8ια ρωσιδα που φοραει παντα μακρυες κοκκινες μποτες αλλα δυστυχως δε δουλευει καπου στα8ερα
Μετα απο μεγαλο διαστημα αποχης απο βαρδαρη αποφασισα να κανω μια βολτα για χαβαλε χθες το βραδυ μετα απο μπυρες, σαν αυτες που καναμε οταν ειμασταν μαθητουδια. Καταθεση δεν εγινε αλλα εβγαλα πολυ γελιο με την παρεα τουλαχιστον. Εν αρχη να τονισω την μεγαλη μου απογοητευση ως προς το θεμα των τιμων.Αλλο να το ακους και αλλο να το βλεπεις.Καλα ρε ειναι με τα καλα τους?????? 40 ευρω στον βαρδαρη? Αγκαλια με τους αλβανους και σεντονια που αλλαζουν ανα τριμηνο?? Και σαν να μην εφτανε αυτο, οι γκομενες σε κοιτανε σαν να τους σκοτωσες την μανα στην καλυτερη των περιπτωσεων. Και ξερω θα μου πειτε τι περιμενες σαββατιατικα στις 2 το βραδυ?? ΟΚ συμφωνοι απλα ουτε καν προσπαθουσαν να κρυψουν την βαριεστημαρα τους ημαρτον. Τεσπα, η Χριστινα που λετε σορρυ ρε μαγκεσ αλλα δεν λεει μια,ισως στα νιατα της... εχει και ενα προγουλι μεχρι το γονατο, αλλα φυσικα γουστα ειναι αυτα.
μαλλον πρεπει να κανουμε μια καθηστικη διαμαρτυρια για το θεμα των τιμων,ελεος πια.δλδ ετσι οπως το παμε επειδη ο βαρδαρης θα παει στα 40, η περιοχη του μυλοθ θα ανεβει στα 50 κτλ κτλ. Να χεσω ελευθερη οικονομια και μαλακιες...
by the way αν ξανακανονιστει τσαρκα ειμαι και εγω μεσα, αντε για να γνωριζομαστε κιολας
μαλλον πρεπει να κανουμε μια καθηστικη διαμαρτυρια για το θεμα των τιμων,ελεος πια.δλδ ετσι οπως το παμε επειδη ο βαρδαρης θα παει στα 40, η περιοχη του μυλοθ θα ανεβει στα 50 κτλ κτλ. Να χεσω ελευθερη οικονομια και μαλακιες...
by the way αν ξανακανονιστει τσαρκα ειμαι και εγω μεσα, αντε για να γνωριζομαστε κιολας
να ξερετε ενα πραγμα,φετος ειναι ο τελευταιος χειμωνας που βλεπουμε 40αρια στο μυλο.απο τωρα στα περισσοτερα σπιτια σε προδιαθετουν να μπεις με 50 ευρω για να εισαι πιο χαλαρα κ μαλακιες........ 40 ευρω δινω αν δεν ειμαι χαλαρα τι πρεπει να κανω?στην αθηνα ας πουμε με 40 ευρω εισαι αρχοντας κ εδω απλα πηδας?
ελεος.αλλα δεν φταιει κανεις,εμεις φταιμε που δεν τους γραφουμε......
ελεος.αλλα δεν φταιει κανεις,εμεις φταιμε που δεν τους γραφουμε......
Επισκέπτης
Τα παραπάνω 10Ε είναι μούφα απλά για να σου τα φάνε, η τσατσα δεν το λεεί καν στην πουτάνα οτί πλήρωσες παράπάνω.
παιδες τι κανετε?πριν απο λιγο ειχα μια καταθεση στη μαντζαρου στην αναστασια.με χαρα βεβαια πριν πετυχα 2 συναδελφους απο το site,στις επαλξεις.το θεμα ειναι οτι εκτος απο δυο τραβελια στη γιαννιτσων κ μια μαυρη στη μοναστηριου,δεν ειχε τιποτα σημερα απο τις 10.30-12.30 κ περασα 4 φορες.........λοιπον,στην αναστασια μας τωρα,το κοριτσι κουρασμενο,το βυζι πεσμενο η πιπα μετρια κ το πηδημα θα μπορουσε κ καλυτερο.αυτο που με εκανε εξαλο ηταν η αναμονη κ αυτο γιατι ειπα στην τσασα οτι δεν εχω χρονο κ αυτη ειπε ερχεται,ε λοιπον 30 λεπτα περιμενα 15 γαμουσα,ελεος.......κ ενα νεο για οσους ρωτανε για την αφρουλα,η κοπελα δουλευει δευτερα με τεταρτη στο γνωστο σε ολους μας σπιτι κ αυτες τις μερες μονο πρωι.καλη δυναμη σε ολους
η νυχτα ξεκινησε με χαλαρη μπυροποσια με τον συντροφο simera και χωρις να το καταλαβουμε βρεθηκαμε στην αμαρτωλη περιοχη του μυλου.εδω πρεπει να τονισω οτι η μνημη μου εχει παρει την κατιουσα και μπλοκακι δεν ειχα ευκαιρο, συνεπως η λιστα των ονοματων ειναι ελλειπης, αλλα θα κανω οτι μπορω με τις περιγραφες.
λοιπον Κωλλετη η γνωστη Εφη-δεν περιγραφω αλλο
Νικ.Ουρανου(εκκλησια) συμπαθητικη κορασιδα μελαχρινη.Το highlight της βραδυας ηταν η τυχαια γνωριμια με το εταιρο μελος του σαιτ deker.Αξιος ο συναγωνιστης και μιας και μας ρωτησε και μας και δεν γνωριζαμε,ας μας απαντησει καποιος που ειναι η περιοχη "φυλακιο" που φημολογειται οτι κυκλοφορουν κορασιδες ελευθερας βοσκης και μειναμε με την απορια...
Κεφαληνιας-καταθεση δικη μου- υπηρχε μια ψηλη μαυρομαλα με φαινομενικα ωραιο στηθος και στυλ αυστηρης και προστυχης γερμανιδας παιδονομου.Στα αγωνιστικα λοιπον:πιπα οκ αλλα στησιμο full αμυνα. Ουτε ο τιραμολας δεν θα μπορουσε να χουφτωσει.Στηθος με πολυ κακης ποιοτητας σιλικονη.κατα τα αλλα εκανε ολες τις στασεις με τισ απαραιτητες κραυγες.Στα συν το ωραιο σωμα και ο εκπληκτικος κωλος
Ερως 16, καταθεση απο συναγωνιστη simera, δουλευε η γνωστη απο τον βαρδαρη Σαρα με το ωραιο στηθος και κατα τα λεγομενα του συντροφου η αποδοση της ηταν αρκετα ικανοποιητικη.
Λα φεμ:Ημαρτον αυτο το μαγαζι με τα μπαζα.Διωξτε τον Καραγκουνη γιατι δεν σας βλεπω καλα,τζαμπα ο εκπληκτικος χωρος.
Ανδ.Γεωργιου 8 η γνωστη Μαρια, σαν το παλιο καλο κρασι...
και τελος Κοροβαγκου δουλευε μια μελαχρινη κοπελιτσα αρκετα συμπαθητικη αλλα το clue της υποθεσης ειναι αλλο. ανεβαινωντας τα σκαλια παρατηρω ροδοπεταλα, τα οποια συνεχιζονταν μεσα στο μαγαζι,σε ολο τον διαδρομο και τους καναπεδες.Η αγενεστατη τσατσα δεν μου μιλουσε, αρκεστηκε σε παρατηρισεις, και οταν η κοπελα ειδε την απορια ζωγραφισμενη στο προσωπο μου μου εξηγησε οτι περιμενουν γαμπρο για bachelor γαμησι.Ημαρτον θεε μου τι αλλο θα ακουσουμε
αυτα τα λιγα απο μενα και σορρυ για τις ελειψεις,αυριο σφαιρα στα τζαμπο να αγορασω μπλοκακι και στυλο
λοιπον Κωλλετη η γνωστη Εφη-δεν περιγραφω αλλο
Νικ.Ουρανου(εκκλησια) συμπαθητικη κορασιδα μελαχρινη.Το highlight της βραδυας ηταν η τυχαια γνωριμια με το εταιρο μελος του σαιτ deker.Αξιος ο συναγωνιστης και μιας και μας ρωτησε και μας και δεν γνωριζαμε,ας μας απαντησει καποιος που ειναι η περιοχη "φυλακιο" που φημολογειται οτι κυκλοφορουν κορασιδες ελευθερας βοσκης και μειναμε με την απορια...
Κεφαληνιας-καταθεση δικη μου- υπηρχε μια ψηλη μαυρομαλα με φαινομενικα ωραιο στηθος και στυλ αυστηρης και προστυχης γερμανιδας παιδονομου.Στα αγωνιστικα λοιπον:πιπα οκ αλλα στησιμο full αμυνα. Ουτε ο τιραμολας δεν θα μπορουσε να χουφτωσει.Στηθος με πολυ κακης ποιοτητας σιλικονη.κατα τα αλλα εκανε ολες τις στασεις με τισ απαραιτητες κραυγες.Στα συν το ωραιο σωμα και ο εκπληκτικος κωλος
Ερως 16, καταθεση απο συναγωνιστη simera, δουλευε η γνωστη απο τον βαρδαρη Σαρα με το ωραιο στηθος και κατα τα λεγομενα του συντροφου η αποδοση της ηταν αρκετα ικανοποιητικη.
Λα φεμ:Ημαρτον αυτο το μαγαζι με τα μπαζα.Διωξτε τον Καραγκουνη γιατι δεν σας βλεπω καλα,τζαμπα ο εκπληκτικος χωρος.
Ανδ.Γεωργιου 8 η γνωστη Μαρια, σαν το παλιο καλο κρασι...
και τελος Κοροβαγκου δουλευε μια μελαχρινη κοπελιτσα αρκετα συμπαθητικη αλλα το clue της υποθεσης ειναι αλλο. ανεβαινωντας τα σκαλια παρατηρω ροδοπεταλα, τα οποια συνεχιζονταν μεσα στο μαγαζι,σε ολο τον διαδρομο και τους καναπεδες.Η αγενεστατη τσατσα δεν μου μιλουσε, αρκεστηκε σε παρατηρισεις, και οταν η κοπελα ειδε την απορια ζωγραφισμενη στο προσωπο μου μου εξηγησε οτι περιμενουν γαμπρο για bachelor γαμησι.Ημαρτον θεε μου τι αλλο θα ακουσουμε
αυτα τα λιγα απο μενα και σορρυ για τις ελειψεις,αυριο σφαιρα στα τζαμπο να αγορασω μπλοκακι και στυλο
προφανεστατα,απορω πως στο διαολο ο κοσμος τα δινει.μην τρωτε παπα απο τις τσατσαδες ρε παιδιαΤα παραπάνω 10Ε είναι μούφα απλά για να σου τα φάνε, η τσατσα δεν το λεεί καν στην πουτάνα οτί πλήρωσες παράπάνω.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 69
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 176
- Εμφανίσεις
- 30K
- Απαντήσεις
- 38
- Εμφανίσεις