Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 75 άτομα (0 μέλη και 75 επισκέπτες)

geozz

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2015
Κριτικές
9
Like
208
Πόντοι
280
ενταξει εγω εγραψα δεν ειναι τοσο τραγικη , αλλα οχι και διθύραμβοι ρε παικτη, ξεφυγες ...
Προσωπικά τουλάχιστον με όσες έχω δοκιμάσει, σε εμένα βγήκε πολύ καλή. Γιαυτό και υπάρχει ποικιλία άλλωστε για να διαλέξει ο κάθε ένας τι του ταιριάζει.

kostakios

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Σεπ 2014
Κριτικές
31
Like
3.591
Πόντοι
2.606
Προσωπικά τουλάχιστον με όσες έχω δοκιμάσει, σε εμένα βγήκε πολύ καλή. Γιαυτό και υπάρχει ποικιλία άλλωστε για να διαλέξει ο κάθε ένας τι του ταιριάζει.
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: σωστος, ο καθενας οπως το βλεπει, σορρυ για το... ξεφυγες

mpotofilos

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
13
Like
200
Πόντοι
6.055
Μαγκες μετα απο βραδυνη τσαρκα οι μονες που αξιζαν εμφανισιακα κατα τη γνωμη μου ηταν μια εμμανουελα ορθιο χιλιομετρο στο red diamond και μια μελαχροινη στο τελευταιο σπιτακι του las vegas αριστερα, εχουμε καμια αναφορα για τις εν λογω κορασιδες;

teochatz

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Μαΐ 2016
Κριτικές
44
Like
1.500
Πόντοι
1.071
Μαγκες μετα απο βραδυνη τσαρκα οι μονες που αξιζαν εμφανισιακα κατα τη γνωμη μου ηταν μια εμμανουελα ορθιο χιλιομετρο στο red diamond και μια μελαχροινη στο τελευταιο σπιτακι του las vegas αριστερα, εχουμε καμια αναφορα για τις εν λογω κορασιδες;

Για την Εμμανουέλα όλοι λένε πολύ καλά λόγια,την έχω σταμπάρει και θα τη δοκιμάσω κάποια στιγμή...Στο βέγκας μια λίγο αδύνατη με γυαλιά δεν εννοείς;

mpotofilos

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
13
Like
200
Πόντοι
6.055
Οχι μια μελαχροινη κανονικη σε υψος και κιλα,αυτη που λες δουλευε πετρου ερημιτη

Yakuza boy

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2014
Κριτικές
42
Like
304
Πόντοι
291
Χθες το πρωι περασα με την ειρηνη στο ν.ουρανου.. νταξει αν και στανταρακι μου θα πω οτι αυτη την φορα δεν ξετρελαθηκα.Στ' αλλα που περασα μια βολτα.Στο φ.14α η βαλια θα την αφησω λιγο καιρο ακομα αυτην να δω αν θα αλλαξει η πολυ καλη αποδοση της μεσα η παραμεινει η ιδια.Διπλα η μονικα που λεει οτι ειναι απο το μεχικο.Απεναντι στο φ.13 η μιραμπελα με τα εσωρουχα εξω στο κρυο,πρεπει να ειναι θερμη γυναικα μεσα χαχαχα.Στο φ.15 η τζουλια στο δωματιο,ρωτησα ποια και με ειπε η τσατσα μια μαυρομαλα,μαλλον ενοουσε την γυφτισα..με ειπε επισεις οτι εριξε ολα τα προγραμματα 10 ευρω!δλδ 30 γυμνο και γλυψιμο 40 η 50 αν θυμαμαι καλα το 69..  ρωτησα φυσικα για την εφη και μου ειπε δεν ξερει αν θα ξανα δουλεψει.Στο γωνιακο ποιο κατω ηταν η στεφυ.Αυτα τα λιγα.

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.994
Πόντοι
13.755
Πηγα κι εγω σημερα το πρωι στην Ειρηνουλα στο Νικ.Ουρανου 26 γιατι ειχα καιρο να γαμησω κωλο και μου ελλειψε...
Αφηνει και επισημα τριχα πλεον στο μουνι,κατι που ψαχναμε καιρο οποτε καυλωσα καλα και επεσε το καθιερωμενο ξεκωλιασμα με μια ακουραστη και σεξομανη μιλφ που γουσταρει αυτο που κανει και νοιαζεται να φυγεις ευχαριστημενος καθε φορα

επισης παρατηρησα οτι το Godiva ηταν κλειστο σημερα αρα μαλλον δεν εχει Νατασσα αυτη τη βδομαδα

mounoxeilakias

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2016
Κριτικές
2
Like
21
Πόντοι
0
Καλησπέρα σε όλους θέλω να θέσω ένα ερώτημα και όποιος γνωρίζει απαντάει λοιπόν ξέρει κανείς που έχει εξαφανίστηκε εκείνο το κορίτσι από Νικηφόρου ουρανού 24 με όνομα Άννα??? Παρακαλώ αν γνωρίζει κάποιος κάτι ας ενημέρωση εδώ.. Ευχαριστώ πολύ

GIORGAROS1975

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2010
Κριτικές
9
Like
81
Πόντοι
0
Έλενα Φρίξου 15, άλλο ένα μαύρο για μία αλλού για αλλού, ψυχρή κακή επαγγελματία.  

Πουτσαρας4

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2016
Κριτικές
6
Like
251
Πόντοι
281
Πηγα κι εγω σημερα το πρωι στην Ειρηνουλα στο Νικ.Ουρανου 26 γιατι ειχα καιρο να γαμησω κωλο και μου ελλειψε...
Αφηνει και επισημα τριχα πλεον στο μουνι,κατι που ψαχναμε καιρο οποτε καυλωσα καλα και επεσε το καθιερωμενο ξεκωλιασμα με μια ακουραστη και σεξομανη μιλφ που γουσταρει αυτο που κανει και νοιαζεται να φυγεις ευχαριστημενος καθε φορα

επισης παρατηρησα οτι το Godiva ηταν κλειστο σημερα αρα μαλλον δεν εχει Νατασσα αυτη τη βδομαδα

Η Νατασα μονο 4 μερες δεν ηταν το πρωι,τωρα εγινε καθημερινη ολη την εβδομαδα;;;

Εγγρ.
1 Σεπ 2016
Κριτικές
3
Like
122
Πόντοι
0
Για την μελαχρινή στο τελευταίο σπιτάκι δεν ξέρω , για την Εμμανουέλα που αναφέρθηκες είναι πραγματικά όρθιο χιλιόμετρο κυριολεκτικά και στα του αγώνα είναι σαν όρθιο μοσχάρι. Καθόλου φιλική καθόλου δεκτική , δεν επιτρέπει να της κάνεις πολλά πολλά και αυτά που σου κάνει η ίδια είναι εντελώς ερασιτεχνικά . Αν σου αρέσει να σου χώνουν την γλώσσα μέσα στα αυτιά πήγαινε αν σου αρέσει να σου παίρνουν πίπα λες και δουλεύει κομπρεσέρ κατεδάφισης αυθαιρέτων πήγαινε , αν σου αρέσουν τα φιλιά στο σώμα λες και σε ρουφάει ηλεκτρικό επαναφορτιζόμενο σκουπάκι είναι η ιδανική επιλογή ,Θα μπορούσε άνετα να στεγνώνει με τα βυζιά της φρεσκοπλυμένα αυτοκίνητα καθώς θεωρεί πως αν περάσει απο πάνω σου τα βυζιά της εσύ θα γίνεις τούρμπο .  Α Π Α Ρ Α Δ Ε Κ Τ Η  και Α Γ Α Ρ Μ Π Η

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585
Για την μελαχρινή στο τελευταίο σπιτάκι δεν ξέρω , για την Εμμανουέλα που αναφέρθηκες είναι πραγματικά όρθιο χιλιόμετρο κυριολεκτικά και στα του αγώνα είναι σαν όρθιο μοσχάρι. Καθόλου φιλική καθόλου δεκτική , δεν επιτρέπει να της κάνεις πολλά πολλά και αυτά που σου κάνει η ίδια είναι εντελώς ερασιτεχνικά . Αν σου αρέσει να σου χώνουν την γλώσσα μέσα στα αυτιά πήγαινε αν σου αρέσει να σου παίρνουν πίπα λες και δουλεύει κομπρεσέρ κατεδάφισης αυθαιρέτων πήγαινε , αν σου αρέσουν τα φιλιά στο σώμα λες και σε ρουφάει ηλεκτρικό επαναφορτιζόμενο σκουπάκι είναι η ιδανική επιλογή ,Θα μπορούσε άνετα να στεγνώνει με τα βυζιά της φρεσκοπλυμένα αυτοκίνητα καθώς θεωρεί πως αν περάσει απο πάνω σου τα βυζιά της εσύ θα γίνεις τούρμπο .  Α Π Α Ρ Α Δ Ε Κ Τ Η  και Α Γ Α Ρ Μ Π Η

Κλαιωωωω.!!  :2funny: :2funny:

Τα ιδια και σε εμενα, η μουφα της χρονιας αξιζει στην Εμμανουελα.

Πηγα και στην αλλη την μαλακο στις Βιλες την Μονικα την ξανθια, αν και μια ομοσταβλη της με ειχε συμβουλεψει να μεινω μακρια απο την βρωμιαρα, δεν την ακουσα, εφυγα ασφαιρος και τα εκλαψα πραγματικα τα 40€, κλωτσια στα αρχιδια να μου δινανε λιγοτερο θα πονουσα...

Εγγρ.
1 Σεπ 2016
Κριτικές
3
Like
122
Πόντοι
0
Κλαιωωωω.!!  :2funny: :2funny:

Τα ιδια και σε εμενα, η μουφα της χρονιας αξιζει στην Εμμανουελα.

Πηγα και στην αλλη την μαλακο στις Βιλες την Μονικα την ξανθια, αν και μια ομοσταβλη της με ειχε συμβουλεψει να μεινω μακρια απο την βρωμιαρα, δεν την ακουσα, εφυγα ασφαιρος και τα εκλαψα πραγματικα τα 40€, κλωτσια στα αρχιδια να μου δινανε λιγοτερο θα πονουσα...
και εγώ τα κλαίω τα €υρά μου , η κορασίδα καλά θα κάνει να κάνει σχέση με κανέναν έμπειρο μήπως και της μάθει τα βασικά όχι να πλασάρεται ως επαγγελματίας του είδους και να μην ξέρει ούτε να αγγίζει. Πληρώνει κυρα Τσατσά μου ο πελάτης και η μαγκιά της κοπέλας που ασκεί αυτό το επάγγελμα είναι να βγαίνεις και να λες τον Δεσπότη Παναγιώτη όχι να μπαίνεις Παναγιώτης και να παρακαλάς την Παναγιά να τελειώσει το βασανιστήριο σου . Επαγγελματίες του έρωτα σου λέει ...stadiala

bam bam

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2013
Κριτικές
2
Like
69
Πόντοι
1
Επειδη εχει καιρο να αναφερθει κατι κ επειδη δεν ειμαι απο θεσσαλονικη μπορει να μου πει καποιος αν δουλευουν κανονικα η εφη και η αφροδιτη(κωλετη)

alepou1979

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2013
Like
6
Πόντοι
0
Επειδη εχει καιρο να αναφερθει κατι κ επειδη δεν ειμαι απο θεσσαλονικη μπορει να μου πει καποιος αν δουλευουν κανονικα η εφη και η αφροδιτη(κωλετη)
η εφη δουλεuε σημερα μεχρι 4 αλλα μου ειπαν μονο για σημερα για την αφροδιτη δεν ξερω

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.711
Πόντοι
10.326
Πηγα εριξα 2 καλους γυρους(οχι πιτογυρα) :grin: στην Νικη του Τριδυμου Νο3... Ειχε κεφια η τσουβαλα μου και μας χαρισε το ακα τσιμπουκακι της!( :pipa1:) . Δεν ξερει να γαμιεται , αλλα την γαμας οπως γουσταρεις εσυ! :grin: Και για 3 γυρο στην Βαλεντινα στο Φριξου 14α ... Εκανε τετοια ακα πιπα που της τα δωσα ολα μεσα στο στομα( :2on1:) δεν αφησε σταγονα το μωρο να πεσει στα σεντονια! :rockon:

Για ενα πραγμα αναρωτιεμαι αν δεν εχανε ο ΠΑΟΚ που θα το συνεχιζα? :think: :grin:

Stade bordelais Μπακαγιοκοι τα Μελε!!! :rockon: :rockon: :rockon:

papazits

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2009
Κριτικές
6
Like
155
Πόντοι
16
Χθες το πρωι περασα με την ειρηνη στο ν.ουρανου.. νταξει αν και στανταρακι μου θα πω οτι αυτη την φορα δεν ξετρελαθηκα.Στ' αλλα που περασα μια βολτα.Στο φ.14α η βαλια θα την αφησω λιγο καιρο ακομα αυτην να δω αν θα αλλαξει η πολυ καλη αποδοση της μεσα η παραμεινει η ιδια.Διπλα η μονικα που λεει οτι ειναι απο το μεχικο.Απεναντι στο φ.13 η μιραμπελα με τα εσωρουχα εξω στο κρυο,πρεπει να ειναι θερμη γυναικα μεσα χαχαχα.Στο φ.15 η τζουλια στο δωματιο,ρωτησα ποια και με ειπε η τσατσα μια μαυρομαλα,μαλλον ενοουσε την γυφτισα..με ειπε επισεις οτι εριξε ολα τα προγραμματα 10 ευρω!δλδ 30 γυμνο και γλυψιμο 40 η 50 αν θυμαμαι καλα το 69..  ρωτησα φυσικα για την εφη και μου ειπε δεν ξερει αν θα ξανα δουλεψει.Στο γωνιακο ποιο κατω ηταν η στεφυ.Αυτα τα λιγα.
Σταματάει η Έφη???? Προτείνω έκτακτο μπουρδελικό συμβούλιο. Μαχαιριά στην καρδιά αν συμβεί τέτοιο πράμα...

swta

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2009
Κριτικές
4
Like
254
Πόντοι
280
Συμφωνω με οσα γραψατε οι περισσοτεροι για Κατερινα και Εμμανουελλα απο βιλλες.
Απαραδεκτες.
Η Κατερινα χαζογελουσε μεσα στο δωματιο και μιλουσε Ρωσικα χωρις να την καταλαβαινω και η Εμμανουελλα δυσανασχετουσε που ηθελα να της γλειψω το βυζι και στο τελος ειχε μια μουρη σα να εκανε αγγαρεια.
Πεταμενα λεφτα.

alexcord80

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιαν 2016
Like
25
Πόντοι
16
ολοι κλαιγεστε μονο ο μπουχος γαμαει καλα  :wanker:

Stories

Νέο!