stefanos_edw
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Αυγ 2013
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Ρε παιδια η Νατασσα ποτε δουλευει Godiva...αφου δεν την αναφερει καν το προγραμμα...
η καρλα εχει πελατεια καθως ειναι απο τις πιο ομορφες παρουσιες και με αρκετα εξτρα αλλα στο δωματιο μπαινει παντα με μουτρα αμετοχη και με υφακι του στυλ χαρη σου κανω τελειωνε.της εδωσα πολλες ευκαιριες αλλα η συμπεριφορα και η αποδοση της συνεχως χειροτερευε
Ρε παιδια η Νατασσα ποτε δουλευει Godiva...αφου δεν την αναφερει καν το προγραμμα...
Καθε πρωι??? και στο site πρωι λεει οτι δουλευει μια Μιχαελα...
Το site άστο,έχουν χρόνια να το ανανεώσουν.Είναι πρωινή Παρασκευή έως Δευτέρα μόνο,όπως ανέφερε προηγουμένως κάποιος.Μπορείς βέβαια να πάρεις και ένα τηλ στο στούντιο και να ρωτήσεις
Το site άστο,έχουν χρόνια να το ανανεώσουν.Είναι πρωινή Παρασκευή έως Δευτέρα μόνο,όπως ανέφερε προηγουμένως κάποιος.Μπορείς βέβαια να πάρεις και ένα τηλ στο στούντιο και να ρωτήσεις
Με το απλό στα 30 ή στα 40 ;
Αχ. μλκ μου τι με εκανες!( )πρωινη μινι τσαρκα
φριξου 15 η γνωστη μεξικανα
φριξου 13 τανια
φριξου 14 νεα αφιξη νταρντανα ξανθια
φριξου 14α γιασμιν
φριξου 12 νεο μαγαζι σαν να δουλευε η γαληνη απο βιλες
νικ ουρανου 20 εδω το μωρο της βάρδιας, μπελα πιτσιρικα με πλαστικα μεγαλα βυζια μοντελο δεν το δοκιμασα όποιος την ξερει ας πει πληροφοριες
μινοταυρου στο ξυλινο η βυζαρου ελληνιδα αθηνα
venus engels ντονα
οποιος εχει παει με μπελα ας πει καμια πληροφορια
δυναμιτη;οπως λεμε κροτιδα;Αχ. μλκ μου τι με εκανες!( )
Οντως η Μπελλα φοβερο μωρο με τορπιλες( ) ..αλλα δεν πηγα σε αυτην! Περασμα με την Βαλεντινα στο Φριξου 14. Η Γωγω Μαστροκωστα της Ουκρανιας( ) ακολουθει κριτικη! Και για δευτερο πηγα Γαληνακι ( ) στο Φριξου 12 ..Ειχα γραψει καποτε πως ηταν Ξεπετα! Αλλαξε το μωρο τα δωσε ολα και μπραβο της! Φορουσε και ολη την ωρα τις μποτες της στο κρεβατι( ) .Το δωματιο ηταν σαν να γαμουσα στο σπιτακι της γιαγιας μου στο χωριο! Δεν επαιζε μουσικη το στουντιο και ακουγοντουσαν τα μνμ που ανταλλαζε στο. messenger το Γαληνακι!( )
Επισης εχθες το βραδυ ανακαλυψα εναν Δυναμιτη που απορω πως δεν εχει ακουστει κατι!
Stade bordelais Μπακαγιοκοι τα Μελε!!!
ολο γριφους εγινες...αντε πεςΑχ. μλκ μου τι με εκανες!( )
Οντως η Μπελλα φοβερο μωρο με τορπιλες( ) ..αλλα δεν πηγα σε αυτην! Περασμα με την Βαλεντινα στο Φριξου 14. Η Γωγω Μαστροκωστα της Ουκρανιας( ) ακολουθει κριτικη! Και για δευτερο πηγα Γαληνακι ( ) στο Φριξου 12 ..Ειχα γραψει καποτε πως ηταν Ξεπετα! Αλλαξε το μωρο τα δωσε ολα και μπραβο της! Φορουσε και ολη την ωρα τις μποτες της στο κρεβατι( ) .Το δωματιο ηταν σαν να γαμουσα στο σπιτακι της γιαγιας μου στο χωριο! Δεν επαιζε μουσικη το στουντιο και ακουγοντουσαν τα μνμ που ανταλλαζε στο. messenger το Γαληνακι!( )
Επισης εχθες το βραδυ ανακαλυψα εναν Δυναμιτη που απορω πως δεν εχει ακουστει κατι!
Stade bordelais Μπακαγιοκοι τα Μελε!!!
καλα παει ....οπως του αξιζει, αλλωστε ο ρωσομπλιατ Χ ημιχρονο Χ τελικο , θα πληρωσει την τηλεοπτικη αδειαΕτσι γινεται,οταν δεν παει καλα ο ΠΑΟΚ..
Την πληρωνουν οι παικτες απο τη μπουρδελοκατασταση..
εν τω μεταξυ , ωραιο μωρο η Βανεσσα στις βιλλες , αλλα στο επιθετο πρεπει να λεγεται: Πηγαδομουνοβα!
πρωινη μινι τσαρκα
φριξου 15 η γνωστη μεξικανα
φριξου 13 τανια
φριξου 14 νεα αφιξη νταρντανα ξανθια
φριξου 14α γιασμιν
φριξου 12 νεο μαγαζι σαν να δουλευε η γαληνη απο βιλες
νικ ουρανου 20 εδω το μωρο της βάρδιας, μπελα πιτσιρικα με πλαστικα μεγαλα βυζια μοντελο δεν το δοκιμασα όποιος την ξερει ας πει πληροφοριες
μινοταυρου στο ξυλινο η βυζαρου ελληνιδα αθηνα
venus engels ντονα
οποιος εχει παει με μπελα ας πει καμια πληροφορια
Μ εψησες,πηγα νικηφ ουρανου 20 να τη βρω αλλα πουθενα μπελλα σημερα.Δυστυχως