panorama2007
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 21 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 53
- Like
- 1.412
- Πόντοι
- 3.067
βραδυνη ναι.την πηρα εγω παντως,δεν ελεγε τιποτα.τριχες κατσαρες
Καμμια φωτο δεν εβγαλές?
εμμανουελα;;; μηπως εβελινα ;;οποιος περασει σημερα απο την εμμανουελα(τριδυμα) θα ειναι μαυρισμενη απο τον ηλιο διοτι εθεαθει σημερα στο sahara resort beach καθως γυρνουσα απο το μπαρ αυτη ερχοταν με την φιλη της του ιδιου βεληνικους αλλα δεν μπορω να καταλαβω ποια ηταν σπαω το κεφαλι μου και ηρθαμε προσωπο με προσωπο με καταλαβε γιατι με κοιταζε επιμονα καθως περνουσε διπλα μου ηταν ολο καυλα το παλιοπουτανη φορουσε ενα φουξια με κιτρινες γραμμες μπραζιλ μπικινι ολο τρελα με αναψε ο μουναρος μερημεριατικα ευτυχως που εκατσε σχετικα κοντα μου ποιο διπλα χωρις να με παρει χαμπαρει που καθομουν αλλα εγω την εβλεπα και καυλωνα με αυτα που εκανε με αναστατωσε και θα την επισκευτω για ενα λιαν συντομως!!!!!
εμμανουελα;;; μηπως εβελινα ;;
μην με μαλωνεται εβελινα λογω εκτεταμενης ταχυτητας!!!!!!!συγνωμη
Την καινουργια την Εμμα που ειναι στις βιλλες περασε κανεις να την δει απο κοντα?Αν ναι πως ειναι καλη οπως φαινεται στις φωτογραφιες.
Φοβάμαι μην με ερωτευτείΝαι. Οντως καινουργιο Τζουλια την λενε απο Ρουμανια! Μαυρομαλικο μωρο με μερικες ξανθιες ανταυγειες,γλυκο προσωπακι ,λεπτουλα και ωραια μικρα πεταχτα βυζακια! ας κανει ο scorpiosstelios κανενα ρομαντικο με το καινουργιο μωρο!
Την καινουργια την Εμμα που ειναι στις βιλλες περασε κανεις να την δει απο κοντα?Αν ναι πως ειναι καλη οπως φαινεται στις φωτογραφιες.
Δεν ειχα χρονο να παω και ελεγα αν καποιος περασε και την ειδε εστω απο κοντα να μας πει τη γνωμη του.Ακομα δεν πηγες?
Μια βδομαδα περασε...
Οντως οι φωτογραφιες ειναι της πλακας αλλα η κοπελα φαινεται να εχει ωραιο σωμα απο φατσα μετρια πραματα.Γιατί, φαίνεται τόσο καλή στις φωτογραφίες?
Πολύ ερασιτεχνικές!
Eμφανησιακα ομορφη κοπελα με πολλη ομορφο προσωπο καλο σωματακι λιγο μεγαλο κωλο με κυταριτιδα στο δωμα δε ξερω δε τη δοκιμασα ακομα ειναι στο προγραμα ομωςΔεν ειχα χρονο να παω και ελεγα αν καποιος περασε και την ειδε εστω απο κοντα να μας πει τη γνωμη του.
Ευχαριστω φιλε για την πληροφορηση σκεφτομαι και εγω να παω απο στηθος τι λεει?Eμφανησιακα ομορφη κοπελα με πολλη ομορφο προσωπο καλο σωματακι λιγο μεγαλο κωλο με κυταριτιδα στο δωμα δε ξερω δε τη δοκιμασα ακομα ειναι στο προγραμα ομως
Στηθος δεν ειδα φορουσε σουτιεν κανονικο φαινοταν μεγαλουτσικοΕυχαριστω φιλε για την πληροφορηση σκεφτομαι και εγω να παω απο στηθος τι λεει?