panorama2007
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 21 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 53
- Like
- 1.412
- Πόντοι
- 3.067
Η μονικα ειναι στο ποστο της σε καποιο σπιτακι το πρωι? λεω να την επισκεφθω.στο γκοντιβα ηταν θυμαμαι αλλα μετα πηγε αλλου.ειναι πουθενα τωρα?
μπα σταμάτησε και από το νικ.ουρανού 8Η μονικα ειναι στο ποστο της σε καποιο σπιτακι το πρωι? λεω να την επισκεφθω.στο γκοντιβα ηταν θυμαμαι αλλα μετα πηγε αλλου.ειναι πουθενα τωρα?
Οχι που δε θα γαμουσες εσυ,μπαζο και τσουβαλα!!!
Αυτο με τους πιτσιρικαδες μια ζωη υπαρχει ρε τυπε τωρα το πηρες χαμπαρι εσυ...ολοι καπως ετσι ξεκινησαμε στα μπουρδελακια με παρεα για χαβαλε! νταξει ειναι λιγο ενοχλητικο αλλα αμα το εζησες τους καταλαβαινεις. ;) οσο για το αλλο τωρα κατεβαζουν απο ειδομενη κι αλλους και πανε πολλοι στην σινδο οποτε για αρκετο καιρο και μεχρι να βρεθει λυση με το μεταναστευστικο να μαθετε να γαματε και με συριους και αλλους προσφυγες/μεταναστες παρεαχθες βραδυ ξεκινησα για βολτα στα μπουρδελακια θεσσαλονικης .τινκα στα μαλακισμενα.. που πηγενανε 5 επι 5 παρεα μαλον για να παρουνε ματι παρα να γαμησουνε.. και πολλους μα παρα πολλους προσφυγες ..μεταβολη και σπιτι ..αυτα απο εμενα
ασε μας ρε φιλε πλακα μας κανεις?ναι το εζησα και εγω το εργο με τους πιτσιρικαδες πηγενα μονος η με καποιο φιλο ..με τους προσφυγες γαμα εσυ και πεσμας και πως ειναι οκ?Αυτο με τους πιτσιρικαδες μια ζωη υπαρχει ρε τυπε τωρα το πηρες χαμπαρι εσυ...ολοι καπως ετσι ξεκινησαμε στα μπουρδελακια με παρεα για χαβαλε! νταξει ειναι λιγο ενοχλητικο αλλα αμα το εζησες τους καταλαβαινεις. ;) οσο για το αλλο τωρα κατεβαζουν απο ειδομενη κι αλλους και πανε πολλοι στην σινδο οποτε για αρκετο καιρο και μεχρι να βρεθει λυση με το μεταναστευστικο να μαθετε να γαματε και με συριους και αλλους προσφυγες/μεταναστες παρεα
Κι επειδεις πηγαινες εσυ μονος τι να κανουμε, πολλοι ετσι ξεκινησαμε και τους καταλαβενουμε ως ενα σημειο.Σιγα μην παω να γαμησω με τους προσφυγες παρεα...ενα διαστημα πριν λιγα χρονια στον βαρδαρη ειχαν ερθει πολλοι συριοι αν θυμαμαι καλα..τους εδιναν λεφτα και καλα τραυματιες πολεμου και ερχοντουσαν στην πολη για διακοπες,κανα εξαμηνο...ε ολα τα ρδελα γεματα απο δαυτους οπου τους εβλεπα εφευγα και οπου οι κοπελες τους δεχονουσαν απλα δεν περνουσα.ασε μας ρε φιλε πλακα μας κανεις?ναι το εζησα και εγω το εργο με τους πιτσιρικαδες πηγενα μονος η με καποιο φιλο ..με τους προσφυγες γαμα εσυ και πεσμας και πως ειναι οκ?
και εγω μια απο τα ιδια ..δεν υπαρχει περιπτωση να γαμησω με προσφυγες σε αναμονηΚι επειδεις πηγαινες εσυ μονος τι να κανουμε, πολλοι ετσι ξεκινησαμε και τους καταλαβενουμε ως ενα σημειο.Σιγα μην παω να γαμησω με τους προσφυγες παρεα...ενα διαστημα πριν λιγα χρονια στον βαρδαρη ειχαν ερθει πολλοι συριοι αν θυμαμαι καλα..τους εδιναν λεφτα και καλα τραυματιες πολεμου και ερχοντουσαν στην πολη για διακοπες,κανα εξαμηνο...ε ολα τα ρδελα γεματα απο δαυτους οπου τους εβλεπα εφευγα και οπου οι κοπελες τους δεχονουσαν απλα δεν περνουσα.
και μενα μου την βιδωνουν οι πιτσιρικαδες που γυρνανε ασκοπα κανοντας σαματα.για τετοια ωρα ρε γαμωτο εχουμε τιποτα δυνατο? σκατα εχουμε ε?? εκτος απο αφρο και ειρηνη.
Κι επειδεις πηγαινες εσυ μονος τι να κανουμε, πολλοι ετσι ξεκινησαμε και τους καταλαβενουμε ως ενα σημειο.Σιγα μην παω να γαμησω με τους προσφυγες παρεα...ενα διαστημα πριν λιγα χρονια στον βαρδαρη ειχαν ερθει πολλοι συριοι αν θυμαμαι καλα..τους εδιναν λεφτα και καλα τραυματιες πολεμου και ερχοντουσαν στην πολη για διακοπες,κανα εξαμηνο...ε ολα τα ρδελα γεματα απο δαυτους οπου τους εβλεπα εφευγα και οπου οι κοπελες τους δεχονουσαν απλα δεν περνουσα.
Φιλε εχεις δικιο αλλα ειναι και θεμα χημειας ειναι πολλες γκομενες που εχουν κραχτει ασχημα αλλα με καποιες απο αυτες εγω περασα πολλη καλα αρκετες φορες με αλλες δε που αποθεοθηκαν ηταν απο τα χειροτερα γαμησια της ζωης μουΠοσο μουφα μπορει να ειναι αυτη η καριολα η νεφελη η' πως στον πουτσο την λενε(ελληνιδα παντως δεν ειναι οσο και να το υποστηριζει... ξερω απο εξωτερικο και βαλκανια χροοοοονια τωρα.ελληνιδα δεν ειναι η καριολα.τεσπα εχει λιγη σημασια αυτο).γουσταρω αυτο το μαγαζι γιατι ειναι καπως απομονωμενο και με βολευει...και εννοειται οτι εχω βγαλει καλα γουστα.με αυτη την καριολα εχω ξενερωσει καθε φορα που την εχω πληρωσει γαμω τον αντιχριστο της.και πριν προλαβει να πει καποιος για χημειες και φυσικες καθε φορα και καλα γουσταρει και υγραινεται και παπαριες διαφορες.. γαμω τον αντιχριστο τους χωρις πλακα παιρνουν πολλα λεφτα οι καριολες...για το τιποτα γαμω τα σπιτια τους... λες και παιρνουν τσιχλες ειναι τα 30ρια... χωρις πλακα ειναι αστεια τα πραγματα...30 ευρω σα να μην συμβαινει τιποτα...δοξα και τιμη σε πατσινο και λοιπους που μπορει να καταλαβαινουν λιγακι... εννοειται οτι εγω φταιω που ξαναπηγα στην καριολα,αλλα με βολευε... τεσπα (οσο και καλα ωραια μπορει να περασε οπως ελεγε παλι γαμω τον αντιχριστο της).Λοιπον θελουμε πουταναρες που ''δουλευουν'' σωστα.... για τις αλλες ας κανουν μηνυσεις κτλ σε διαφορους αν το κανουν καταναγκαστικα... γαμω τα σπιτια τους πληρωνουμε λεφτα οχι αστεια...
Οταν τα ελεγα εγω αυτα τυπε μαλωνα με τους μπρουκληδες της θεσσαλονικη ξερεις μερικοι εδω δεν χαμπαριαζουν και 50 ευρω το δεκαλεπτο να ειναι θα τα δωσουν δεν εχουν αναγκη και προφανως δεν εχου δουλεψει για να δουν πως βγαινουν.Ποσο μουφα μπορει να ειναι αυτη η καριολα η νεφελη η' πως στον πουτσο την λενε(ελληνιδα παντως δεν ειναι οσο και να το υποστηριζει... ξερω απο εξωτερικο και βαλκανια χροοοοονια τωρα.ελληνιδα δεν ειναι η καριολα.τεσπα εχει λιγη σημασια αυτο).γουσταρω αυτο το μαγαζι γιατι ειναι καπως απομονωμενο και με βολευει...και εννοειται οτι εχω βγαλει καλα γουστα.με αυτη την καριολα εχω ξενερωσει καθε φορα που την εχω πληρωσει γαμω τον αντιχριστο της.και πριν προλαβει να πει καποιος για χημειες και φυσικες καθε φορα και καλα γουσταρει και υγραινεται και παπαριες διαφορες.. γαμω τον αντιχριστο τους χωρις πλακα παιρνουν πολλα λεφτα οι καριολες...για το τιποτα γαμω τα σπιτια τους... λες και παιρνουν τσιχλες ειναι τα 30ρια... χωρις πλακα ειναι αστεια τα πραγματα...30 ευρω σα να μην συμβαινει τιποτα...δοξα και τιμη σε πατσινο και λοιπους που μπορει να καταλαβαινουν λιγακι... εννοειται οτι εγω φταιω που ξαναπηγα στην καριολα,αλλα με βολευε... τεσπα (οσο και καλα ωραια μπορει να περασε οπως ελεγε παλι γαμω τον αντιχριστο της).Λοιπον θελουμε πουταναρες που ''δουλευουν'' σωστα.... για τις αλλες ας κανουν μηνυσεις κτλ σε διαφορους αν το κανουν καταναγκαστικα... γαμω τα σπιτια τους πληρωνουμε λεφτα οχι αστεια...
Μπορει και λιβυοι δεν θυμαμαι,παντως αφησαν αρκετο παρα στην πολη και στα ρδελα του βαρδαρη εκεινο το διαστημα.Γύρω στο 2012 πρέπει να λες.
Λίβυοι ήταν τότε.
σωστος!Φιλε εχεις δικιο αλλα ειναι και θεμα χημειας ειναι πολλες γκομενες που εχουν κραχτει ασχημα αλλα με καποιες απο αυτες εγω περασα πολλη καλα αρκετες φορες με αλλες δε που αποθεοθηκαν ηταν απο τα χειροτερα γαμησια της ζωης μου