Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 73 άτομα (0 μέλη και 73 επισκέπτες)

panorama2007

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2010
Κριτικές
53
Like
1.412
Πόντοι
3.067
Η μονικα ειναι στο ποστο της σε καποιο σπιτακι το πρωι? λεω να την επισκεφθω.στο γκοντιβα ηταν θυμαμαι αλλα μετα πηγε αλλου.ειναι πουθενα τωρα?

miloss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
1.499
Πόντοι
216
Η Βικυ στις βιλες δουλευει αυτες τις μερες?

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.994
Πόντοι
13.755
Η μονικα ειναι στο ποστο της σε καποιο σπιτακι το πρωι? λεω να την επισκεφθω.στο γκοντιβα ηταν θυμαμαι αλλα μετα πηγε αλλου.ειναι πουθενα τωρα?
μπα σταμάτησε και από το νικ.ουρανού 8

aprosperastos

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2012
Κριτικές
4
Like
10
Πόντοι
1
χθες βραδυ ξεκινησα για βολτα στα μπουρδελακια θεσσαλονικης .τινκα στα μαλακισμενα.. που πηγενανε 5 επι 5 παρεα μαλον για να παρουνε ματι παρα να γαμησουνε.. και πολλους μα παρα πολλους προσφυγες ..μεταβολη και σπιτι ..αυτα απο εμενα 

Vikings

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2015
Like
3
Πόντοι
66
χθες βραδυ ξεκινησα για βολτα στα μπουρδελακια θεσσαλονικης .τινκα στα μαλακισμενα.. που πηγενανε 5 επι 5 παρεα μαλον για να παρουνε ματι παρα να γαμησουνε.. και πολλους μα παρα πολλους προσφυγες ..μεταβολη και σπιτι ..αυτα απο εμενα 
Αυτο με τους πιτσιρικαδες μια ζωη υπαρχει ρε τυπε τωρα το πηρες χαμπαρι εσυ...ολοι καπως ετσι ξεκινησαμε στα μπουρδελακια με παρεα για χαβαλε! νταξει ειναι λιγο ενοχλητικο αλλα αμα το εζησες τους καταλαβαινεις. ;) οσο για το αλλο τωρα κατεβαζουν απο ειδομενη κι αλλους και πανε πολλοι στην σινδο οποτε για αρκετο καιρο και μεχρι να βρεθει λυση με το μεταναστευστικο να μαθετε να γαματε και με συριους και αλλους προσφυγες/μεταναστες παρεα  :grin:

aprosperastos

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2012
Κριτικές
4
Like
10
Πόντοι
1
Αυτο με τους πιτσιρικαδες μια ζωη υπαρχει ρε τυπε τωρα το πηρες χαμπαρι εσυ...ολοι καπως ετσι ξεκινησαμε στα μπουρδελακια με παρεα για χαβαλε! νταξει ειναι λιγο ενοχλητικο αλλα αμα το εζησες τους καταλαβαινεις. ;) οσο για το αλλο τωρα κατεβαζουν απο ειδομενη κι αλλους και πανε πολλοι στην σινδο οποτε για αρκετο καιρο και μεχρι να βρεθει λυση με το μεταναστευστικο να μαθετε να γαματε και με συριους και αλλους προσφυγες/μεταναστες παρεα  :grin:
ασε μας ρε φιλε πλακα μας κανεις?ναι το εζησα και εγω το εργο με τους πιτσιρικαδες πηγενα μονος η με καποιο φιλο ..με τους προσφυγες γαμα εσυ και πεσμας και πως ειναι οκ?

Vikings

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2015
Like
3
Πόντοι
66
ασε μας ρε φιλε πλακα μας κανεις?ναι το εζησα και εγω το εργο με τους πιτσιρικαδες πηγενα μονος η με καποιο φιλο ..με τους προσφυγες γαμα εσυ και πεσμας και πως ειναι οκ?
Κι επειδεις πηγαινες εσυ μονος τι να κανουμε, πολλοι ετσι ξεκινησαμε και τους καταλαβενουμε ως ενα σημειο.Σιγα μην παω να γαμησω με τους προσφυγες παρεα...ενα διαστημα πριν λιγα χρονια στον βαρδαρη ειχαν ερθει πολλοι συριοι αν θυμαμαι καλα..τους εδιναν λεφτα και καλα τραυματιες πολεμου και ερχοντουσαν στην πολη για διακοπες,κανα εξαμηνο...ε ολα τα ρδελα γεματα απο δαυτους οπου τους εβλεπα εφευγα και οπου οι κοπελες τους δεχονουσαν απλα δεν περνουσα. :)

aprosperastos

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2012
Κριτικές
4
Like
10
Πόντοι
1
Κι επειδεις πηγαινες εσυ μονος τι να κανουμε, πολλοι ετσι ξεκινησαμε και τους καταλαβενουμε ως ενα σημειο.Σιγα μην παω να γαμησω με τους προσφυγες παρεα...ενα διαστημα πριν λιγα χρονια στον βαρδαρη ειχαν ερθει πολλοι συριοι αν θυμαμαι καλα..τους εδιναν λεφτα και καλα τραυματιες πολεμου και ερχοντουσαν στην πολη για διακοπες,κανα εξαμηνο...ε ολα τα ρδελα γεματα απο δαυτους οπου τους εβλεπα εφευγα και οπου οι κοπελες τους δεχονουσαν απλα δεν περνουσα. :)
και εγω μια απο τα ιδια ..δεν υπαρχει περιπτωση να γαμησω με προσφυγες σε αναμονη

panorama2007

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2010
Κριτικές
53
Like
1.412
Πόντοι
3.067
και μενα μου την βιδωνουν οι πιτσιρικαδες που γυρνανε ασκοπα κανοντας σαματα.για τετοια ωρα ρε γαμωτο εχουμε τιποτα δυνατο? σκατα εχουμε ε?? εκτος απο αφρο και ειρηνη.

mpampis23

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2008
Κριτικές
24
Like
76
Πόντοι
11
και μενα μου την βιδωνουν οι πιτσιρικαδες που γυρνανε ασκοπα κανοντας σαματα.για τετοια ωρα ρε γαμωτο εχουμε τιποτα δυνατο? σκατα εχουμε ε?? εκτος απο αφρο και ειρηνη.

μόνο Ειρήνη μαν...δε ξέρω κ αν η εβελίνα είναι πρωινή ή οχι  :orchestra: :orchestra:

extramask

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Ιαν 2009
Κριτικές
50
Like
163
Πόντοι
3.285

Γύρω στο 2012 πρέπει να λες.
Λίβυοι ήταν τότε.

panorama2007

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2010
Κριτικές
53
Like
1.412
Πόντοι
3.067
Ποσο μουφα μπορει να ειναι αυτη η καριολα η νεφελη η' πως στον πουτσο την λενε(ελληνιδα παντως δεν ειναι οσο και να το υποστηριζει...  ξερω απο εξωτερικο και βαλκανια χροοοοονια τωρα.ελληνιδα δεν ειναι η καριολα.τεσπα εχει λιγη σημασια αυτο).γουσταρω αυτο το μαγαζι γιατι ειναι καπως απομονωμενο και με βολευει...και εννοειται οτι εχω βγαλει καλα γουστα.με αυτη την καριολα εχω ξενερωσει καθε φορα που την εχω πληρωσει γαμω τον αντιχριστο της.και πριν προλαβει να πει καποιος για χημειες και φυσικες  καθε φορα  και καλα γουσταρει και υγραινεται και παπαριες διαφορες..  γαμω τον αντιχριστο τους χωρις πλακα παιρνουν πολλα λεφτα οι καριολες...για το τιποτα γαμω τα σπιτια τους...  λες και παιρνουν τσιχλες ειναι τα 30ρια...  χωρις πλακα ειναι αστεια τα πραγματα...30 ευρω σα να μην συμβαινει τιποτα...δοξα και τιμη σε πατσινο και λοιπους που μπορει να καταλαβαινουν λιγακι...  εννοειται οτι εγω φταιω που ξαναπηγα στην καριολα,αλλα με βολευε...  τεσπα (οσο και καλα ωραια μπορει να περασε οπως ελεγε παλι γαμω τον αντιχριστο της).Λοιπον θελουμε πουταναρες που ''δουλευουν'' σωστα....  για τις αλλες ας κανουν μηνυσεις κτλ σε διαφορους αν το κανουν καταναγκαστικα... γαμω τα σπιτια τους  πληρωνουμε λεφτα οχι αστεια...

panorama2007

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2010
Κριτικές
53
Like
1.412
Πόντοι
3.067
και για οσους προβουν και βιαστουν να πουνε μαλακιες... για τα λεφτα αυτα..στο περιπου εχω τεραστια ευθυνη για ενα τουλαχιστον 8ωρο...τεραστια ευθυνη!!!!!  γαμω τα σπιτια τους τα παιρνουν σαν να τα θεωρουν δεδομενα μεσα σε 15 λεπτα...και κρατανε και μουτρα..γαμω τις φατσες τους.ξαναλεω με τα ιδια λεφτα (αντε οκ ελααααχιστα παραπανω) εμενα μου βγαινει ο κωλος στο τρεξιμο και στο αγχος γιατι εχω να κανω με ζωες..΄.  τεσπα.κρατατε λιγο χαρακτηρα! λες και τις κανουμε χαρη... γαμω τα σπιτια τους

panorama2007

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2010
Κριτικές
53
Like
1.412
Πόντοι
3.067
''λες και μας κανουνε χαρη.''  *

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.139
Πόντοι
2.266
Ποσο μουφα μπορει να ειναι αυτη η καριολα η νεφελη η' πως στον πουτσο την λενε(ελληνιδα παντως δεν ειναι οσο και να το υποστηριζει...  ξερω απο εξωτερικο και βαλκανια χροοοοονια τωρα.ελληνιδα δεν ειναι η καριολα.τεσπα εχει λιγη σημασια αυτο).γουσταρω αυτο το μαγαζι γιατι ειναι καπως απομονωμενο και με βολευει...και εννοειται οτι εχω βγαλει καλα γουστα.με αυτη την καριολα εχω ξενερωσει καθε φορα που την εχω πληρωσει γαμω τον αντιχριστο της.και πριν προλαβει να πει καποιος για χημειες και φυσικες  καθε φορα  και καλα γουσταρει και υγραινεται και παπαριες διαφορες..  γαμω τον αντιχριστο τους χωρις πλακα παιρνουν πολλα λεφτα οι καριολες...για το τιποτα γαμω τα σπιτια τους...  λες και παιρνουν τσιχλες ειναι τα 30ρια...  χωρις πλακα ειναι αστεια τα πραγματα...30 ευρω σα να μην συμβαινει τιποτα...δοξα και τιμη σε πατσινο και λοιπους που μπορει να καταλαβαινουν λιγακι...  εννοειται οτι εγω φταιω που ξαναπηγα στην καριολα,αλλα με βολευε...  τεσπα (οσο και καλα ωραια μπορει να περασε οπως ελεγε παλι γαμω τον αντιχριστο της).Λοιπον θελουμε πουταναρες που ''δουλευουν'' σωστα....  για τις αλλες ας κανουν μηνυσεις κτλ σε διαφορους αν το κανουν καταναγκαστικα... γαμω τα σπιτια τους  πληρωνουμε λεφτα οχι αστεια...
Φιλε εχεις δικιο αλλα ειναι και θεμα χημειας ειναι πολλες γκομενες που εχουν κραχτει ασχημα αλλα με καποιες απο αυτες εγω περασα πολλη καλα αρκετες φορες με αλλες δε που αποθεοθηκαν ηταν απο τα χειροτερα γαμησια της ζωης μου

Vikings

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2015
Like
3
Πόντοι
66
Ποσο μουφα μπορει να ειναι αυτη η καριολα η νεφελη η' πως στον πουτσο την λενε(ελληνιδα παντως δεν ειναι οσο και να το υποστηριζει...  ξερω απο εξωτερικο και βαλκανια χροοοοονια τωρα.ελληνιδα δεν ειναι η καριολα.τεσπα εχει λιγη σημασια αυτο).γουσταρω αυτο το μαγαζι γιατι ειναι καπως απομονωμενο και με βολευει...και εννοειται οτι εχω βγαλει καλα γουστα.με αυτη την καριολα εχω ξενερωσει καθε φορα που την εχω πληρωσει γαμω τον αντιχριστο της.και πριν προλαβει να πει καποιος για χημειες και φυσικες  καθε φορα  και καλα γουσταρει και υγραινεται και παπαριες διαφορες..  γαμω τον αντιχριστο τους χωρις πλακα παιρνουν πολλα λεφτα οι καριολες...για το τιποτα γαμω τα σπιτια τους...  λες και παιρνουν τσιχλες ειναι τα 30ρια...  χωρις πλακα ειναι αστεια τα πραγματα...30 ευρω σα να μην συμβαινει τιποτα...δοξα και τιμη σε πατσινο και λοιπους που μπορει να καταλαβαινουν λιγακι...  εννοειται οτι εγω φταιω που ξαναπηγα στην καριολα,αλλα με βολευε...  τεσπα (οσο και καλα ωραια μπορει να περασε οπως ελεγε παλι γαμω τον αντιχριστο της).Λοιπον θελουμε πουταναρες που ''δουλευουν'' σωστα....  για τις αλλες ας κανουν μηνυσεις κτλ σε διαφορους αν το κανουν καταναγκαστικα... γαμω τα σπιτια τους  πληρωνουμε λεφτα οχι αστεια...
Οταν τα ελεγα εγω αυτα τυπε μαλωνα με τους μπρουκληδες της θεσσαλονικη  :) ξερεις μερικοι εδω δεν χαμπαριαζουν και 50 ευρω το δεκαλεπτο να ειναι θα τα δωσουν δεν εχουν αναγκη και προφανως δεν εχου δουλεψει για να δουν πως βγαινουν.

kostakios

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Σεπ 2014
Κριτικές
31
Like
3.591
Πόντοι
2.606
Φιλε εχεις δικιο αλλα ειναι και θεμα χημειας ειναι πολλες γκομενες που εχουν κραχτει ασχημα αλλα με καποιες απο αυτες εγω περασα πολλη καλα αρκετες φορες με αλλες δε που αποθεοθηκαν ηταν απο τα χειροτερα γαμησια της ζωης μου
:rockon: σωστος!

kassler

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Δεκ 2006
Κριτικές
44
Like
3.590
Πόντοι
7.195
Έκανα και εγω πρόσφατα βόλτα....Πήγα απο Λας Βέγκας είδα την Μέρτσυ στο πρώτο,την Αναστασία την παλία ουκρανέζα απο Λαφάμ κτλ...και μια καινούρια Μαρία( που αν κρίνω απο τα ελληνικά της πρέπει να ητνα ελληνίδα) μελαχρινή με μαύρα σγουρά μαλλιά ωραίο κορμί με πολύ καλο πίσω σύστημα...και σιλικονάτα βυζιά.....Δεν είχα χρόνο για αυτό και δεν πέρασα.Ρώτησα και μου είπαν οτι δουλεύει πρωί...Πρέπει να ηταν 28-29 εκει μέσα την έκοψα....

Απο εκει και πέρα είδα την Σουζάνα  στην Νικηφόρου Ουρανού σε ενα απο τα καινούρια, ηταν η παλία απο προμηθέως και μετά σε τρίδυμα,κεφαλληνίας Βανέσα....

Είδα και στο ξύλινο στην Μινωταυρου την χριστίνα την Παλιά καραβάνα....

και πήγα και απο τις βίλλες να δώ τις καινούριες Λορέτα και Βερόνικα....η Βερόνικα μου άρεσε εμφανισιακά....και άκουσα πολύ καλά λόγια απο φίλο....η Λορέτα δεν μου γέμισε το μάτι....έδινε βέβαια κωλαράκι,αλλά δεν έκανε γυμνό τσυμπούκι....αυτά

Είδα και την Ντόνα που είναι σαν το παλιό καλό κρασί.....εχει κάνει κωλάρα...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom