Πάμε για άλλα
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 27 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 36
- Like
- 4.470
- Πόντοι
- 2.846
ξεχασεσ το τσαντιρι παλιοερπετοΒρε καταμαυρε γιουφτο,πρωι ειχα καυλες,τι να κανω τωρα.
Η Νατασα ειχε περιοδο![]()

ξεχασεσ το τσαντιρι παλιοερπετοΒρε καταμαυρε γιουφτο,πρωι ειχα καυλες,τι να κανω τωρα.
Η Νατασα ειχε περιοδο![]()
Μπαα εγω λεω 50 αρα ειναιΣτο βαρδαρη οταν ηταν πανω στο τελευταιο (δεν θυμαμαι οδο) περιπου πριν 5-6 χρονια,τοτε που ηταν και στα καλυτερα της (εκεινει την περιοδο δεν εκλεινε μπουτι)ηταν κατω τον 30 ελεγε 27-28 και το θυμαμαι καλα γιατι περιπου ιδια ηλικια εχουμε.Τοτε δηλωνε ρωσιδα με τ ονομα βανεσα,μετα οταν πηγε κοντα στο φιβερ σε εκεινα τα σπιτακια το εκανε νατασα,μετα εκανε τουρ στην επαρχια και τωρα εμφανιστηκε παλι σε αυτα τα μαγαζια που λετε με το ονομα σουζανα.
οχι. γιατι ειναι για λιγους και καλους!!!δεν συστηνεται στο πληθος!!η Νατασα δεν παιζει δηλαδη?
μου λεει φιλος που δεν ειναι μελος: οτι του ειπε τσατσα και κοπελα αν ξερει κανενα να γραψει οτι περασε και ειδε οτι η κοπελα ταδε δουλευει...ειλικρινα δεν το καταλαβαινω δεν μου φαινεται και τοσο δυσκολο να μπουνε εδω σε καποιο αλλο thread και να γραψουνε το προγραμμα ή τις κοπελες στις βαρδιες της ημερας, γιατι λεει δεν ζητησαν σχολια , απλη ενημερωση![]()
μα δεν ειπε να γραψουν σχολιαΠες το φίλο σου να γίνει μέλος και να γράφει εδω μεσα.
Πες και την τσατσα να παει στο διαλο,αμα θελει να μάθει αν ειναι καλη η κοπέλα να περάσει μαζι της με 30-40€ συνέχεια εμεις κανουμε τους μαλακες
Πέρασα εχθες και ειδα αυτη τη Σουζανα στο κόκκινο,μονο για κρεοπωλείο ειναι αυτη!!!
μα δεν ειπε να γραψουν σχολια![]()
απλα οτι περασε και ειδε οτι δουλευει ...μα κανενας δεν ξερει απο internet τι σκατα μονο εισπρατουν;;; οσο για το αλλο εγιναν μοδα τα σφαχτα στην πολη....την ειδα και εγω ...φοβηθηκα λιγο
ναι αλλα ταττου δεν ειδα γιατι εφυγα αμεσωςΚοκκινο στην μινωταυρου εννοειται???? το καινουριο? σουζανα? μια μελαχροινη με τατουαζ στα βυζια της?
ρε μλκ τι πήρες 4 τα χαράματα και δεν μας δίνεις?Ειναι κανει δικος μας στο φιβερ τωρα? Μαλακα πατσινε η μπουξε?? Απαντηστε για να μπουκαρω μεσα να εχω παρεα.ξεμεινα σημερα και κωλωνω να μπω μονος.δεν γουσταρω.οποιος ειναι να μου πει να συναντηθπυμε να γουσταρουμε
Ειναι κανει δικος μας στο φιβερ τωρα? Μαλακα πατσινε η μπουξε?? Απαντηστε για να μπουκαρω μεσα να εχω παρεα.ξεμεινα σημερα και κωλωνω να μπω μονος.δεν γουσταρω.οποιος ειναι να μου πει να συναντηθπυμε να γουσταρουμε
όχι ρε γαμώτο πως δε το είδα νωρίτερα, εκεί ήμουνΕιναι κανει δικος μας στο φιβερ τωρα? Μαλακα πατσινε η μπουξε?? Απαντηστε για να μπουκαρω μεσα να εχω παρεα.ξεμεινα σημερα και κωλωνω να μπω μονος.δεν γουσταρω.οποιος ειναι να μου πει να συναντηθπυμε να γουσταρουμε
όχι ρε γαμώτο πως δε το είδα νωρίτερα, εκεί ήμουν![]()
![]()