1ον: Ο καθένας έχει το δικαίωμα να μη θέλει να πάει με x, y γυναίκες και να τις απορρίπτει για οποιοδήποτε λόγο γουστάρει. Είναι ξινή, είναι λεπτή, γενήθηκε αγόρι κτλ.
2ον: Η κάθε γυναίκα εξ αλλαγής έχει το δικαίωμα να εργάζεται και πάνω απ' όλα
να ζει χωρίς να έχει να αντιμετωπίσει συμπεριφορές που την εξευτελίζουν για αυτό που είναι, που δεν το επέλεξε καν αλλά έτσι γεννήθηκε. Βέβαια υπάρχουν πουστράκια που το επέλεξαν, αλλά εγώ μιλάω για καθαρά κορίτσια που φαινόταν από μικρή ηλικία τι είναι.
Δε θέλω να πω σε κανέναν τι να κάνει και τι όχι, θέλω να δώσω λίγη τροφή για σκέψη..
Αν υποθέσουμε ότι η κοπέλα είναι τόσο ωραία που δεν καταλαβαίνεις ότι προέρχεται από αλλαγή και τελικά σε ελκύει περισσότερο από άλλες γυναίκες με τις οποίες έχεις πάει στο παρελθόν, τότε το "δεν πάω μαζί της επειδή είναι εξ αλλαγής" ισοδυναμεί με το "δεν πάω μαζί της επειδή είναι Αλβανίδα/Τουρκάλα" σε επίπεδο μαλακίας. Φυσικά δικαίωμα του καθενός και δεν θα του το αφαιρέσω.... Αυτός χάνει.
Αλλά και λίγο σεβασμό για την κοπέλα τη Βίκυ που εγώ δεν την έχω δει ποτέ στη ζωή μου (αλλά φαίνεται ωραίο μωρό στις φωτό), γιατί είναι και άνθρωπος και έχει συναισθήματα.
Ενημερώστε ελεύθερα για το αν είναι εξ αλλαγής ή δεν ξέρω γω τι, αλλά με λίγο σεβασμό, εκτός και αν σας έχει πειράξει κάπου και δεν σας φέρθηκε σωστά? Δε νομίζω.