Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 57 άτομα (5 μέλη και 52 επισκέπτες)

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.137
Πόντοι
2.266
για το μαγαζι και για το νομο ειναι γυναικα οποτε δεν εχει κανενα λογο να σου πει κατι που αν δε στο λεγανε καποιοι αλλοι ενα χρονο πριν,καποιοι Αθηναιοι αν δε κανω λαθος,δε θα το παιρνες ουτε χαμπαρι

Απο κει και περα αυτη ειναι μια επαγγελματιας που εκτιθεται και δειχνει και τη φατσα της και αν θες την επισκεπτεσαι και κυριως δε σε εχει ενοχλησει...ενω εσυ,το 'εσυ' σχημα λογου, εισαι ενας ασχετος που μπαινεις εδω μεσα ανωνυμα,δε δειχνεις τη φατσα σου αλλα θεωρεις οτι εχεις το δικαιωμα να τη βριζεις και να την υποτιμας σαν ανθρωπο...
αυτο κατ'εμε ειναι πουστια...
Πουστια επειδη λενε οτι ηταν πρωην αντρας και οτι καποιοι απο μας δε γουσταρουμε να μας τσιμπουκωνουν και να γαμαμε πρωην αντρες  :think: :think: συν οτι ποιο πολλη αναφερθηκαν στο τυπο που ειπε τις παπαριες για ομοφοβιες κτλ οχι στην τυππισσα στο θεμα αν θα το καταλαβαινα οτι ειναι πρωην αντρας μονο σε ενα σημειο αν η δουλεια ηταν πολλη καλη στο καρυδι του λαιμου αυτο δεν αλλαζει οτι και να γινει

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.994
Πόντοι
13.755
Ποιο πολλη αναφερθηκαν στο τυπο που ειπε τις παπαριες για ομοφοβιες κτλ αλλα στο θεμα αν θα το καταλαβαινα μονο σε ενα σημειο αν η δουλεια ηταν πολλη καλη στο καρυδι του λαιμου αυτο δεν αλλαζει οτι και να γινει
τωρα αν καταλαβες οτι αυτο ειναι το θεμα μας τι να πω...

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.691
Πόντοι
38.177
για το μαγαζι και για το νομο ειναι γυναικα

Ποσο σιγουρος εισαι Αλ,οτι θα δεις γυναικειο ονομα οταν ζητησεις το βιβλιαριο υγειας?

Το φυλο ειναι ευκολο ν'αλλαξει,το ονοματεπωνυμο ομως οχι...

kostakios

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Σεπ 2014
Κριτικές
31
Like
3.591
Πόντοι
2.606
για το μαγαζι και για το νομο ειναι γυναικα οποτε δεν εχει κανενα λογο να σου πει κατι που αν δε στο λεγανε καποιοι αλλοι ενα χρονο πριν,καποιοι Αθηναιοι αν δε κανω λαθος,δε θα το παιρνες ουτε χαμπαρι

Απο κει και περα αυτη ειναι μια επαγγελματιας που εκτιθεται και δειχνει και τη φατσα της και αν θες την επισκεπτεσαι και κυριως δε σε εχει ενοχλησει...ενω εσυ,το 'εσυ' σχημα λογου, εισαι ενας ασχετος που μπαινεις εδω μεσα ανωνυμα,δε δειχνεις τη φατσα σου αλλα θεωρεις οτι εχεις το δικαιωμα να τη βριζεις και να την υποτιμας σαν ανθρωπο...
αυτο κατ'εμε ειναι πουστια...
μια παρατήρηση μόνο σε αυτό Αλ ...όλοι γράφουμε ανώνυμα εδώ και μπορεί μ'αυτα που γράφουμε (μηνύματα - κριτικές) να ανυψώνουμε, να υποβιβάζουμε να πριμοδοτούμε η να κόβουμε τυχερά από κοπέλες ...αυτά είναι τα καλά - κακά της ανωνυμίας  

Menathor

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2011
Κριτικές
13
Like
415
Πόντοι
311
1ον: Ο καθένας έχει το δικαίωμα να μη θέλει να πάει με x, y γυναίκες και να τις απορρίπτει για οποιοδήποτε λόγο γουστάρει. Είναι ξινή, είναι λεπτή, γενήθηκε αγόρι κτλ.
2ον: Η κάθε γυναίκα εξ αλλαγής έχει το δικαίωμα να εργάζεται και πάνω απ' όλα να ζει χωρίς να έχει να αντιμετωπίσει συμπεριφορές που την εξευτελίζουν για αυτό που είναι, που δεν το επέλεξε καν αλλά έτσι γεννήθηκε. Βέβαια υπάρχουν πουστράκια που το επέλεξαν, αλλά εγώ μιλάω για καθαρά κορίτσια που φαινόταν από μικρή ηλικία τι είναι.

Δε θέλω να πω σε κανέναν τι να κάνει και τι όχι, θέλω να δώσω λίγη τροφή για σκέψη..
Αν υποθέσουμε ότι η κοπέλα είναι τόσο ωραία που δεν καταλαβαίνεις ότι προέρχεται από αλλαγή και τελικά σε ελκύει περισσότερο από άλλες γυναίκες με τις οποίες έχεις πάει στο παρελθόν, τότε το "δεν πάω μαζί της επειδή είναι εξ αλλαγής" ισοδυναμεί με το "δεν πάω μαζί της επειδή είναι Αλβανίδα/Τουρκάλα" σε επίπεδο μαλακίας. Φυσικά δικαίωμα του καθενός και δεν θα του το αφαιρέσω.... Αυτός χάνει. :dancing:

Αλλά και λίγο σεβασμό για την κοπέλα τη Βίκυ που εγώ δεν την έχω δει ποτέ στη ζωή μου (αλλά φαίνεται ωραίο μωρό στις φωτό), γιατί είναι και άνθρωπος και έχει συναισθήματα.
Ενημερώστε ελεύθερα για το αν είναι εξ αλλαγής ή δεν ξέρω γω τι, αλλά με λίγο σεβασμό, εκτός και αν σας έχει πειράξει κάπου και δεν σας φέρθηκε σωστά? Δε νομίζω.

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.994
Πόντοι
13.755
μια παρατήρηση μόνο σε αυτό Αλ ...όλοι γράφουμε ανώνυμα εδώ και μπορεί μ'αυτα που γράφουμε (μηνύματα - κριτικές) να ανυψώνουμε, να υποβιβάζουμε να πριμοδοτούμε η να κόβουμε τυχερά από κοπέλες ...αυτά είναι τα καλά - κακά της ανωνυμίας  
εγω το'χω κανει εκατονταδες φορες αυτο εδω μεσα και το ξερω...αλλα κρινουμε τα εντος του δωματιου και εφοσον γνωρισουμε την κοπελα

στην περιπτωση της Βικυς γινεται μια αδικια πιστευω χωρις λογο και χωρις να μας εχει δωσει δικαιωμα και η αδικια ειναι κατι που με ενοχλει παρα πολυ

Τελοσπαντων δεν εχει νοημα τωρα να συνεχιζουμε γιατι ετσι κι αλλιως καποιοι δεν καταλαβαινουν το νοημα οποτε παραθεσεις και απαντησεις επι απαντησεων και να γεμιζουμε τις σελιδες με θεωριες μονο κουραστικες μπορουν να γινουν

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.994
Πόντοι
13.755
Τωρα για να πουμε και κατι για το θεμα μας...
πηγα σημερα καρφωτος για αγαπημενη Αφροδιτη νωριτερα αυτη τη φορα κατα τις 2 το μεσημερι και ειχε παλι 3 δωματια ρε γαμωτο...3 μηνες προσπαθω να την πετυχω και δε μπορω

τελοσπαντων φευγω παω θεωρητικα να κανω μια μινι τσαρκα και ξεκιναω απο Λας Βεγκας και στο πρωτο που μπαινω πεφτω πανω στη μιλφ Μονικα...λεω απο μεσα μου φωναχτα οχι ρε γαμωτο παλι πανω της επεσα...δε γινεται ομως και να φυγω γιατι θα ειναι σα να την προσβαλλω και μου εχει ξηγηθει πολυ καλα...ε και μπηκα και επεσε πολυ δυνατο πηδημα παλι  :fuck1:  :pipa2:  :grin: :grin:

Ηταν ομως μονο για σημερα εκει οποτε για οσους ρωτουσαν την προηγουμενη βδομαδα που ειναι η θεια Μονικα θα πρεπει να κανουν λιγες μερες υπομονη ακομα μεχρι να καταληξει μονιμα σε καποιο σπιτι

Πάμε για άλλα

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Ιαν 2016
Κριτικές
36
Like
4.461
Πόντοι
2.846
περασμα μετα των παοκ στην αγαπη του μπουξου :smitten: :smitten:βερονικα. ενταξη το φιλαρακι λει οτι ειναι για 10 μονη τησ κ την γουσταρε πολλη.κ περναω σημερα με το ουκρανικο  :ak:απο αυτα που με ειπε ο :smitten: :smitten:ερχετε μεσα το μωρακι ολο ναζια κ κακο στροφουλεσ γυρω απο τοευτο τησ στρπτιζακι με την τουρλοτη κωλαρατησ προσ τα μενα να ανοιγοκλεινη τα κωλομερια τησ κ να εχεισ την υπεροχη θεα του κωλαρακι τησ που ειναι δουλεμενο αλλα δεν το δινει :dancing: :dancing:στου αγωνα πιπα μετρια με πολλη καθοδηγηση για να ων παρει οπωσ ηθελα γιατι δουλευε πολλη χερι.την φερνω στα μετρα μου με κανει στην αρχη ενα αρχιδογλυψιμο για πολλα λεβελ  :pipa1:βαθια με πολλα μπουκωματα.κ στον αγωνα αν την παρεισ σιγα σιγα στην αρχη κ μετα αρχισησ το καλο  :pipa3: :pipa3:το μωρακι παιρνει φωτια κ τρεχη σαν βρυσουλα.Υ.Γενταξει δεν για δεκαρια οπωσ λει ο  :smitten:αλλα ενα εφταρακι για πρωτη φορα θα το βαλω στο ουκρανικο γατακι :dancing: :dancing:

yorkie

Global Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
11 Απρ 2012
Κριτικές
228
Like
18.812
Πόντοι
35.668
ενταξει δεν για δεκαρια οπωσ λει ο  :smitten:αλλα ενα εφταρακι για πρωτη φορα θα το βαλω στο ουκρανικο γατακι :dancing: :dancing:
Την δοκίμασα και εγώ πρόσφατα και θα συμφωνήσω μαζί σου,τόσο ακριβώς θα έβαζα σε κριτική μου.

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.137
Πόντοι
2.266
1ον: Ο καθένας έχει το δικαίωμα να μη θέλει να πάει με x, y γυναίκες και να τις απορρίπτει για οποιοδήποτε λόγο γουστάρει. Είναι ξινή, είναι λεπτή, γενήθηκε αγόρι κτλ.
2ον: Η κάθε γυναίκα εξ αλλαγής έχει το δικαίωμα να εργάζεται και πάνω απ' όλα να ζει χωρίς να έχει να αντιμετωπίσει συμπεριφορές που την εξευτελίζουν για αυτό που είναι, που δεν το επέλεξε καν αλλά έτσι γεννήθηκε. Βέβαια υπάρχουν πουστράκια που το επέλεξαν, αλλά εγώ μιλάω για καθαρά κορίτσια που φαινόταν από μικρή ηλικία τι είναι.

Δε θέλω να πω σε κανέναν τι να κάνει και τι όχι, θέλω να δώσω λίγη τροφή για σκέψη..
Αν υποθέσουμε ότι η κοπέλα είναι τόσο ωραία που δεν καταλαβαίνεις ότι προέρχεται από αλλαγή και τελικά σε ελκύει περισσότερο από άλλες γυναίκες με τις οποίες έχεις πάει στο παρελθόν, τότε το "δεν πάω μαζί της επειδή είναι εξ αλλαγής" ισοδυναμεί με το "δεν πάω μαζί της επειδή είναι Αλβανίδα/Τουρκάλα" σε επίπεδο μαλακίας. Φυσικά δικαίωμα του καθενός και δεν θα του το αφαιρέσω.... Αυτός χάνει. :dancing:

Αλλά και λίγο σεβασμό για την κοπέλα τη Βίκυ που εγώ δεν την έχω δει ποτέ στη ζωή μου (αλλά φαίνεται ωραίο μωρό στις φωτό), γιατί είναι και άνθρωπος και έχει συναισθήματα.
Ενημερώστε ελεύθερα για το αν είναι εξ αλλαγής ή δεν ξέρω γω τι, αλλά με λίγο σεβασμό, εκτός και αν σας έχει πειράξει κάπου και δεν σας φέρθηκε σωστά? Δε νομίζω.
Μαν οταν δε πας με τραβελια η τρανς και να μη το καταλαβεις στην αρχη και να το καταλαβεις μετα θα σιχαθεις τον εαυτο σου οσο καλη δουλεια και να εκανε ο δοκτορας μονο που γεννηθηκε αντρας φτανει κιολας

Menathor

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2011
Κριτικές
13
Like
415
Πόντοι
311
Μαν οταν δε πας με τραβελια η τρανς και να μη το καταλαβεις στην αρχη και να το καταλαβεις μετα θα σιχαθεις τον εαυτο σου οσο καλη δουλεια και να εκανε ο δοκτορας μονο που γεννηθηκε αντρας φτανει κιολας

Ναι ρε συ, οκ. Μπορεί να διαφωνώ αλλά αντιλαμβάνομαι πως το βλέπεις.
Και μακάρι να είχε σε όλα τα πορνεία προειδοποιητικές ταμπελίτσες κάθε είδους. Προσοχή εδώ φόλα, εδώ πρώην αγόρι, εδώ πρώην πρεζάκι κτλ. Δε γίνεται όμως...

jimiadis

Μέγας
Εγγρ.
5 Μαΐ 2011
Κριτικές
46
Like
3.331
Πόντοι
3.820
για να ξεκαθαριστει το τοπιο...
1..δεν γουσταρω να με χαρακτηριζουν ομοφοβικο εμενα και τους υπολοιπους που δεν γουσταρουν πρωην αντρα να τον πηδανε, επειδη πετυχε η αλλαγη φυλλου και δεν μοιαζει με βικο η βικυ!!
2..το να χαρακτιριζεις βικο την βικυ και οποιαδηποτε βικυ (χεστηκα για το προσωπο εδω θιγω καταστασεις)δεν υφισταται καμια πουστια λογο του οτι ειναι αυτονοητο(πρωην αντρας) και το αυτονοητο ειναι περα καθε πουστιας!!αυτο ελειπε η αληθεια να ειναι και πουστια τωρα!!
3.. επειδη πετυχε η εγχειρηση δε παει να πει οτι θα ανεχτω την πουστια σε εισαγωγικα του εκαστοτε γραφειου η ντελου,στο να υποτιμα την νοημοσυνη μου στο να με ξεγελαει αναφεροντας το η μη!!
4..οταν πληρωνω θελω ξεκαθαρα πραγματα και δεν με νοιαζει αν ειναι καλη η κακη κοπελα!!
το να λεμε καποια αβυζη(κι ας ειναι αυτονοητο),ας πουμε δεν υφισταται πουστια εφοσον την κατηγορουμε ε?και ειναι πουστια το αυτονοητο αν λες τον βικο,βικυ!!!
αυτα ειχα να πω και γραμματα γνωριζω!!
ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΜΕ ΕΜΠΑΘΕΙΑ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΑΑΑΝ..ειναι απλως η σκεψη μου!!

yorkie

Global Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
11 Απρ 2012
Κριτικές
228
Like
18.812
Πόντοι
35.668
για να ξεκαθαριστει το τοπιο...
1..δεν γουσταρω να με χαρακτηριζουν ομοφοβικο εμενα και τους υπολοιπους που δεν γουσταρουν πρωην αντρα να τον πηδανε, επειδη πετυχε η αλλαγη φυλλου και δεν μοιαζει με βικο η βικυ!!
2..το να χαρακτιριζεις βικο την βικυ και οποιαδηποτε βικυ (χεστηκα για το προσωπο εδω θιγω καταστασεις)δεν υφισταται καμια πουστια λογο του οτι ειναι αυτονοητο(πρωην αντρας) και το αυτονοητο ειναι περα καθε πουστιας!!αυτο ελειπε η αληθεια να ειναι και πουστια τωρα!!
3.. επειδη πετυχε η εγχειρηση δε παει να πει οτι θα ανεχτω την πουστια σε εισαγωγικα του εκαστοτε γραφειου η ντελου,στο να υποτιμα την νοημοσυνη μου στο να με ξεγελαει αναφεροντας το η μη!!
4..οταν πληρωνω θελω ξεκαθαρα πραγματα και δεν με νοιαζει αν ειναι καλη η κακη κοπελα!!
το να λεμε καποια αβυζη(κι ας ειναι αυτονοητο),ας πουμε δεν υφισταται πουστια εφοσον την κατηγορουμε ε?και ειναι πουστια το αυτονοητο αν λες τον βικο,βικυ!!!
αυτα ειχα να πω και γραμματα γνωριζω!!
ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΜΕ ΕΜΠΑΘΕΙΑ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΑΑΑΝ..ειναι απλως η σκεψη μου!!

:rockon: :rockon: :rockon:

Vikings

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2015
Like
3
Πόντοι
66
Ναι ρε συ, οκ. Μπορεί να διαφωνώ αλλά αντιλαμβάνομαι πως το βλέπεις.
Και μακάρι να είχε σε όλα τα πορνεία προειδοποιητικές ταμπελίτσες κάθε είδους. Προσοχή εδώ φόλα, εδώ πρώην αγόρι, εδώ πρώην πρεζάκι κτλ. Δε γίνεται όμως...
Για μαλακες τους εχεις θα χασουν πελατες ετσι.Ξερεις ομως οτι φταιμε κι εμεις λιγο,δλδ πας σε ενα οικο ανοχης και ψαχνεις γυμνα ,γλυφομουνια,δονητες στο κωλο  :grin: και αλλες ανωμαλιες..μην περιμενεις μετα αυτοι που το μονο που τους ενδιαφερει ειναι πως θα βγαλουν περισσοτερα χρηματα να σε πουν προσοχη εδω εχει τραβελι!  ;) πιστευω να καταλαβαινεις τι λεω.

uomo4444

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2013
Like
0
Πόντοι
0
υπαρχει καμια κοπελα με μεγαλους γοφους οπως βανεσσα απο βιλες που εφυγε,η την αννα απο βιλες.....ισιο στομαχι και μεγαλο κολο

jimiadis

Μέγας
Εγγρ.
5 Μαΐ 2011
Κριτικές
46
Like
3.331
Πόντοι
3.820
ποια ειναι αυτη η εμμα στις βιλες;κανουργια;

valkyrion

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
348
Πόντοι
36
Πήγα είδα αυτό το καιρό την Σουζάνα τη μιλφ που αναφέρεται δω μεσα, δεν ενθουσιάστηκα πρόσωπο άστο, στήθος πεσμένο μεχρι κάτω, μονο λίγο ο κωλος κατι λέει αν διέκρινα καλα, δεν έκανα γύρα καθώς ήμουν σκαστος απο τη δουλειά.

valkyrion

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
348
Πόντοι
36
Για την Εύα τη Βουλγαρα μιλφ γνωρίζει κανείς κατι?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom