Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 53 άτομα (10 μέλη και 43 επισκέπτες)

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.691
Πόντοι
38.177

Οπως εχεις καταλαβει,εγω προσωπικα ειμαι 'δυσκολος' κριτης,για να παρει η αλλη 9 η 10 απο μενα θα πρεπει να κανει παπαδες για να μη σου πω δεσποτες  :grin: Οι μερες που ζουμε σε αυτο το κωλοκρατος ειναι δυσκολες,βλεπεις καθε μερα ερχονται καραβανια απο γκομενες απο αλλα βαλκανικα κρατη για να κανουν εδω την καλη τους,υπερτιμολογωντας το μουνι τους!!!
Καποιος θα ειναι ο 'καλος' και καποιος ο 'κακος' αυτου του σαιτ,που θα προσπαθει(οπως εγω) να προσαρμοσει τις τιμες και τις υπηρεσιες για την εκαστοτε εποχη  ;)

Μονο με τις κριτικες εδω μεσα μπορει καποιος να βγαλει μια ξεκαθαρη γνωμη,γιατι πολυ απλα αυτες μενουν,ενω τα σχολια στο καθε θρεντ μετα απο καιρο χανονται και καθε νεο μελος ξαναρωταει αυτα που εχουμε πει 1000 φορες.

Πάμε για άλλα

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Ιαν 2016
Κριτικές
36
Like
4.461
Πόντοι
2.846
Οπως εχεις καταλαβει,εγω προσωπικα ειμαι 'δυσκολος' κριτης,για να παρει η αλλη 9 η 10 απο μενα θα πρεπει να κανει παπαδες για να μη σου πω δεσποτες  :grin: Οι μερες που ζουμε σε αυτο το κωλοκρατος ειναι δυσκολες,βλεπεις καθε μερα ερχονται καραβανια απο γκομενες απο αλλα βαλκανικα κρατη για να κανουν εδω την καλη τους,υπερτιμολογωντας το μουνι τους!!!
Καποιος θα ειναι ο 'καλος' και καποιος ο 'κακος' αυτου του σαιτ,που θα προσπαθει(οπως εγω) να προσαρμοσει τις τιμες και τις υπηρεσιες για την εκαστοτε εποχη  ;)

Μονο με τις κριτικες εδω μεσα μπορει καποιος να βγαλει μια ξεκαθαρη γνωμη,γιατι πολυ απλα αυτες μενουν,ενω τα σχολια στο καθε θρεντ μετα απο καιρο χανονται και καθε νεο μελος ξαναρωταει αυτα που εχουμε πει 1000 φορες.
μπραβο δασκαλε :hi: :hi:

csl

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2007
Like
2
Πόντοι
0
Καλησπερα η Ζουζανα η μιλφ σε πιο δουλευει?εχει μεγαλο στηθος?ευχαριστω.

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.711
Πόντοι
10.326
Αυτός που έχει λιώσει τις σόλες του εδώ μέσα και σας γνώρισε 5 άτομα στην ζωή σας....Εγινε αγαπουλης κι αναξιοπιστος. Μάλιστα! Το τι κάνω μέσα στο δωμάτιο και το τι θέλω !και το τι εισπραττω  αφηστε να το ξέρω εγώ και μόνο εγώ! Εφόσον πιάσουν τα δικά μου standard θα βάλω αυτό που θέλω εγώ. Πάντως δεν περάσετε και άσχημα ...και δεν έχω ακούσει ευχαριστώ για τις φολες που λέω και υπάρχουν. Πηγατε και στοχευμένα ,χωρίς καν να μπείτε σε 2 στούντιο.
Έχουμε να πούμε πολλά στη Συνάντηση ,γιατί ή κατάσταση ξεφεύγει... Έχει χαθεί ο Σεβασμός ανάμεσα μας και ο θαυμασμός για τον συναγωνιστή μας! :hi:

Υ.γ.: Σε μία Συνάντηση δεν πήγα και το μετάνιωσα! :rockon:

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.137
Πόντοι
2.266
Αυτός που έχει λιώσει τις σόλες του εδώ μέσα και σας γνώρισε 5 άτομα στην ζωή σας....Εγινε αγαπουλης κι αναξιοπιστος. Μάλιστα! Το τι κάνω μέσα στο δωμάτιο και το τι θέλω !και το τι εισπραττω  αφηστε να το ξέρω εγώ και μόνο εγώ! Εφόσον πιάσουν τα δικά μου standard θα βάλω αυτό που θέλω εγώ. Πάντως δεν περάσετε και άσχημα ...και δεν έχω ακούσει ευχαριστώ για τις φολες που λέω και υπάρχουν. Πηγατε και στοχευμένα ,χωρίς καν να μπείτε σε 2 στούντιο.
Έχουμε να πούμε πολλά στη Συνάντηση ,γιατί ή κατάσταση ξεφεύγει... Έχει χαθεί ο Σεβασμός ανάμεσα μας και ο θαυμασμός για τον συναγωνιστή μας! :hi:

Κανε τη δουλεια σου εσυ και στα παπαρια σου ετσι κ αλλιως ο καθενας βλεπει διαφορετικα την καθε πουτανα καταλαβες τωρα γιατι εγω γραφω ελαχιστες κριτικες

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.711
Πόντοι
10.326
Κανε τη δουλεια σου εσυ και στα παπαρια σου ετσι κ αλλιως ο καθενας βλεπει διαφορετικα την καθε πουτανα καταλαβες τωρα γιατι εγω γραφω ελαχιστες κριτικες
εγώ φίλε αυτό το νήμα το έχω για θρησκεία! Μακάρι το κάθε μνμ που έγραφε ο καθένας να ήταν αναφορά Τσάρκας και μόνο! :hi: Ολα τα άλλα είναι περιττά...το χόμπυ μας κάνουμε εδώ μέσα!

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.137
Πόντοι
2.266
εγώ φίλε αυτό το νήμα το έχω για θρησκεία! Μακάρι το κάθε μνμ που έγραφε ο καθένας να ήταν αναφορά Τσάρκας και μόνο! :hi: Ολα τα άλλα είναι περιττά...το χόμπυ μας κάνουμε εδώ μέσα!
Xαλαρωσε ρε φιλε θρησκεια σιγα ενα νημα για πουτανες ειναι και μενα μ αρεσουν οι πουτανες αλλα οχι και θρησκεια ελεος

Menathor

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2011
Κριτικές
13
Like
415
Πόντοι
311
Xαλαρωσε ρε φιλε θρησκεια σιγα ενα νημα για πουτανες ειναι και μενα μ αρεσουν οι πουτανες αλλα οχι και θρησκεια ελεος

Σιγά εδώ λέμε θρησκεία τις ομάδες. Εγώ πάντως 9/10 φορές συμφωνώ με κριτικές μπουχού.

plutarxos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2008
Κριτικές
3
Like
659
Πόντοι
366
Παιδια αυτη η Κλαουντια στκ Godiva πρεπει να δουλευε αλλου πιο παλια...γνωστη φατσουλα..... οντος ωραιο.σωμα..θα  δοκιμαστει...

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.137
Πόντοι
2.266
Σιγά εδώ λέμε θρησκεία τις ομάδες. Εγώ πάντως 9/10 φορές συμφωνώ με κριτικές μπουχού.
Oυτε καν σιγα μην κανω θρησκεια τις ομαδες οσο για τις κριτικες εγω παω σε συγκεκριμενες οποτε δε μπορω να εκφερω αποψη

Vikings

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2015
Like
3
Πόντοι
66
Δεν σας τα εχουν πει καλα τα γραμματα! ΠΑΟΚ πανω απο εθνη και περα απο θρησκειες ;)
Oυτε καν σιγα μην κανω θρησκεια τις ομαδες οσο για τις κριτικες εγω παω σε συγκεκριμενες οποτε δε μπορω να εκφερω αποψη
URL]]

Vikings

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2015
Like
3
Πόντοι
66
Αυτός που έχει λιώσει τις σόλες του εδώ μέσα και σας γνώρισε 5 άτομα στην ζωή σας....Εγινε αγαπουλης κι αναξιοπιστος. Μάλιστα! Το τι κάνω μέσα στο δωμάτιο και το τι θέλω !και το τι εισπραττω  αφηστε να το ξέρω εγώ και μόνο εγώ! Εφόσον πιάσουν τα δικά μου standard θα βάλω αυτό που θέλω εγώ. Πάντως δεν περάσετε και άσχημα ...και δεν έχω ακούσει ευχαριστώ για τις φολες που λέω και υπάρχουν. Πηγατε και στοχευμένα ,χωρίς καν να μπείτε σε 2 στούντιο.

:2funny: Μπουχο τι εγινε μλκ μου εσπασες! οταν σε ελεγα εγω μην ασχολησε με αναφορες και κριτικες γιατι εδω μεσα ευχαριστω δεν θα ακουσεις με ελεγες ναι ενταξει αλλα ηθελες απο τι φαινεται να γινεις τιμημενος,νομιζεις οτι ειναι κατι φοβερο  :uglystupid: παρτο χαμπαρι απ την στιγμη που εδω μεσα κατα καιρους γραφουν περισσοτερα απο 20-30 ατομα και απο αυτους ΜΟΝΟ 2-3 γραφουν αναφορες και αλλοι 5-6 κριτικες μην περιμενεις τιποτα ολοι κοιτανε την παρτι τους και να ενημερωθουν χωρις ομως να προσφερουν το παραμικρο. ;) Και ξερετε οτι πολλοι απο αυτους βγαινουν σχετικα συχνα στην γυρα αλλα απο τι φαινεται τους ειναι πολλυ δυσκολο να γραψουν εστω και το ελαχιστο και αυτο το κανουν γιατι πολυ απλα εμαθαν μονο να παιρνουν απ τους αλλους τσαμπα και ποτε να μην δινουν αυτοι.Τωρα να ξερεις οτι οι εικονα που βγαζεις στις κριτικες σου προς τα εξω ειναι αυτη του αγαπουλη του πολυ αγαπουλη θα ελεγα που ισως τουλαχιστον για θεσσαλονικη να μην εχει περασει αλλος τοσο αγαπουλης οσο εσυ και αυτο που σε λενε τα παιδια εχουν δικιο γιατι ετσι επηρεαζεις τον αλλον οταν θα διαβασει την κριτικη σου.Βεβαια δικαιωμα σου ειναι να γραφεις ετσι της κριτικες σου,γιατι στο φιναλε ετσι το εζησες αλλα μην περιμενεις μετα ο αλλος να σου πει ετσι ηταν και με εμενα τοσο ωραια και τοσο παθιασμενα εφοσον αυτος δεν περασε τοσο καλα οσο εσυ.Τελος να ξερεις η ταμπελα του αγαπουλη της β.ελλαδας σου ανηκει δικαιωματικα  :grin:

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
κυριοι....παρακολουθω εδω και αρκετη ωρα τα τεκτενομενα στο θεμα της καταστασης και δηλωνω πως εχω στεναχωρηθει....ολοι μπαινουμε στο σαιτ για διασκεδαση και ενημερωση.....υπαρχουν ατομα που πραγματικα εχουν βοηθησει πολυ κοσμο....με τις αναφορες και τις κριτικες τους....ο μπουξος και ο αζαζελ εχουν προσφερει πολλα....γενικη παρατηρηση...οσοι παρακολουθουν το θεμα των τρανς θα εχουν παρατηρησει οτι εχω τις συμπαθειες μου...και οταν με ρωτουν τι να τους προτεινω τους προτεινω σιγουρα πραγματα....αρα σε ολες τις κριτικες ΠΑΝΤΑ υπαρχει το υποκειμενικο στοιχειο....χαλαρωστε λιγακι....πρωτον γαμαμε για την παρτυ μας...δευτερον.....ειναι αξιεπαινοι ολοι οσοι εδω μεσα γραφουν τις εμπειριες τους......και τριτον....ειμαστε παρεα και θελουμε ολοι να περναμε καλα... :grouphug: :grouphug: :grouphug: :grouphug: :grouphug:

jimiadis

Μέγας
Εγγρ.
5 Μαΐ 2011
Κριτικές
46
Like
3.331
Πόντοι
3.820

και σου εχω πει σταματα να τον πηδας στο ταβλι θα στην φερει μια μερα...εσυ εκειιιιιιιιιι!!!

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.711
Πόντοι
10.326
:rockon: πες τα ρε ΠΑΟΚ τσακι από κούνια! :grin: Είχες πει κάτι για Κοσμινα και με απετρεψες! :-*

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.711
Πόντοι
10.326
κυριοι....παρακολουθω εδω και αρκετη ωρα τα τεκτενομενα στο θεμα της καταστασης και δηλωνω πως εχω στεναχωρηθει....ολοι μπαινουμε στο σαιτ για διασκεδαση και ενημερωση.....υπαρχουν ατομα που πραγματικα εχουν βοηθησει πολυ κοσμο....με τις αναφορες και τις κριτικες τους....ο μπουξος και ο αζαζελ εχουν προσφερει πολλα....γενικη παρατηρηση...οσοι παρακολουθουν το θεμα των τρανς θα εχουν παρατηρησει οτι εχω τις συμπαθειες μου...και οταν με ρωτουν τι να τους προτεινω τους προτεινω σιγουρα πραγματα....αρα σε ολες τις κριτικες ΠΑΝΤΑ υπαρχει το υποκειμενικο στοιχειο....χαλαρωστε λιγακι....πρωτον γαμαμε για την παρτυ μας...δευτερον.....ειναι αξιεπαινοι ολοι οσοι εδω μεσα γραφουν τις εμπειριες τους......και τριτον....ειμαστε παρεα και θελουμε ολοι να περναμε καλα... :grouphug: :grouphug: :grouphug: :grouphug: :grouphug:
:rockon: τις φιλίες εγώ τις βάζω [size=20pt]πάνω από ολα[/size] ουτε οι τίτλοι μένουν και ούτε το Σάιτ! Για να ξέρουμε και ποιοι Είμαστε. :hi:

Vikings

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2015
Like
3
Πόντοι
66
:rockon: τις φιλίες εγώ τις βάζω [size=20pt]πάνω από ολα[/size] ουτε οι τίτλοι μένουν και ούτε το Σάιτ! Για να ξέρουμε και ποιοι Είμαστε. :hi:
Ρε μουνι για μενα δεν θα πεις τιποτα  :'( ολοκληρο σεντονακι σ'εγραψα..  :birdman:

Veros

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2009
Κριτικές
10
Like
0
Πόντοι
10
Μπουξος αν έχεις τέτοιους φίλους, τι τους θες τους εχθρούς.

Vikings

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2015
Like
3
Πόντοι
66
Μπουξος αν έχεις τέτοιους φίλους, τι τους θες τους εχθρούς.
Πεστα τυπε,πεστα! δυνατες φιλιες μεσα απ το μπου.κομ και σε ενα τοσο μικρο χρονικο διαστημα δεν γινονται οσο και να τον προσπαθεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom