Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 34 άτομα (0 μέλη και 34 επισκέπτες)

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
219
Like
17.963
Πόντοι
38.177
Μπουξος αν έχεις τέτοιους φίλους, τι τους θες τους εχθρούς.

Τύπε,αμα δεν πιστεύεις στην φιλια μας,η οποιος άλλος εχει αντίθετη άποψη,ας μου στείλει πμ να του πω που θα πίνουμε ποτο σημερα το βραδυ,για να σας λυθούν οι απορίες!!!
Το οτι διαφωνούμε για μια πουτανα,σε μια κριτική δε σημαίνει οτι θα χαλάσουμε τη φιλια μας!!!

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.730
Πόντοι
3.870
Τύπε,αμα δεν πιστεύεις στην φιλια μας,η οποιος άλλος εχει αντίθετη άποψη,ας μου στείλει πμ να του πω που θα πίνουμε ποτο σημερα το βραδυ,για να σας λυθούν οι απορίες!!!
Το οτι διαφωνούμε για μια πουτανα,σε μια κριτική δε σημαίνει οτι θα χαλάσουμε τη φιλια μας!!!
;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :grin: :grin: :grin: :grin:

kostakios

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Σεπ 2014
Κριτικές
31
Like
3.603
Πόντοι
2.606
Ειρήνη υμίν παιδιά ....αν και είμαι σίγουρος φίλοι είστε ...δεν θα κρίνω κανέναν...αλλά θα μεροληπτήσω λίγο  και θα πω για ακόμα μια φορά πως οι αναφορές - τσάρκες του Μπουξου και τα σχόλια που τις συνοδεύουν είναι ποίημα  :kneel: :kneel: :kneel:

miloss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
1.549
Πόντοι
216
:2funny: Μπουχο τι εγινε μλκ μου εσπασες! οταν σε ελεγα εγω μην ασχολησε με αναφορες και κριτικες γιατι εδω μεσα ευχαριστω δεν θα ακουσεις με ελεγες ναι ενταξει αλλα ηθελες απο τι φαινεται να γινεις τιμημενος,νομιζεις οτι ειναι κατι φοβερο  :uglystupid: παρτο χαμπαρι απ την στιγμη που εδω μεσα κατα καιρους γραφουν περισσοτερα απο 20-30 ατομα και απο αυτους ΜΟΝΟ 2-3 γραφουν αναφορες και αλλοι 5-6 κριτικες μην περιμενεις τιποτα ολοι κοιτανε την παρτι τους και να ενημερωθουν χωρις ομως να προσφερουν το παραμικρο. ;) Και ξερετε οτι πολλοι απο αυτους βγαινουν σχετικα συχνα στην γυρα αλλα απο τι φαινεται τους ειναι πολλυ δυσκολο να γραψουν εστω και το ελαχιστο και αυτο το κανουν γιατι πολυ απλα εμαθαν μονο να παιρνουν απ τους αλλους τσαμπα και ποτε να μην δινουν αυτοι.Τωρα να ξερεις οτι οι εικονα που βγαζεις στις κριτικες σου προς τα εξω ειναι αυτη του αγαπουλη του πολυ αγαπουλη θα ελεγα που ισως τουλαχιστον για θεσσαλονικη να μην εχει περασει αλλος τοσο αγαπουλης οσο εσυ και αυτο που σε λενε τα παιδια εχουν δικιο γιατι ετσι επηρεαζεις τον αλλον οταν θα διαβασει την κριτικη σου.Βεβαια δικαιωμα σου ειναι να γραφεις ετσι της κριτικες σου,γιατι στο φιναλε ετσι το εζησες αλλα μην περιμενεις μετα ο αλλος να σου πει ετσι ηταν και με εμενα τοσο ωραια και τοσο παθιασμενα εφοσον αυτος δεν περασε τοσο καλα οσο εσυ.Τελος να ξερεις η ταμπελα του αγαπουλη της β.ελλαδας σου ανηκει δικαιωματικα  :grin:

Εχω γραψει αλλα δεν τις ανεβαζει ο admin. Του εχω στειλει email αλλα μου λεει οτι δεν τις βλεπει. Τι να πω αλήθεια ψεματα....

panorama2007

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2010
Κριτικές
53
Like
1.415
Πόντοι
3.067
Αυτοι που εχουνε προσφερει στο σαιτ τα μεγιστα ειναι αλλοι..πιο παλιοι..!! Καμμια σχεση με αυτο που γινεται τωρα. Ασχετο! Φυσικα μπορεις να κανεις φιλιες κι εδω μεσα και παντου!!! δεν εχει να κανει εαν δυο ατομα ''δεσουνε''. Μαλακα μπουξε πιστευω οτι σε ζηλευουν γιατι εισαι ωραιος και υτοι ειναι σαπιοι χεχεχεχεχχεχεχ :2funny: :2funny:

Jasone

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2012
Like
24
Πόντοι
1
Παιδια μια Εμμα ρουμανα  που εχει στο αλλο το σαιτ φωτο  ξερουμε που δουλευει?Ειναι καινουργια?Τι ξερετε γι αυτην?

Cecell

Μέγας
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
35
Like
1.015
Πόντοι
4.525
Παιδια μια Εμμα ρουμανα  που εχει στο αλλο το σαιτ φωτο  ξερουμε που δουλευει?Ειναι καινουργια?Τι ξερετε γι αυτην?
δεν την εχει κανενα μαγαζι απο τις αλυσιδες στο προγραμμα του ακομα. Θεωρητικα θα την βαλουν ειτε σε κενο/ρεπο απο αλλη κοπελα η απο βδομαδα.

Jasone

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2012
Like
24
Πόντοι
1
δεν την εχει κανενα μαγαζι απο τις αλυσιδες στο προγραμμα του ακομα. Θεωρητικα θα την βαλουν ειτε σε κενο/ρεπο απο αλλη κοπελα η απο βδομαδα.
Αντε να δουμε και την παιζει μ αυτην στις φωτο δειχνει πολυ τουμπανο.

Cecell

Μέγας
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
35
Like
1.015
Πόντοι
4.525
Αντε να δουμε και την παιζει μ αυτην στις φωτο δειχνει πολυ τουμπανο.
συνηθως οι αποφοιτες της ρουμουνικης σχολης ειναι καλες αλλα ας μην υπεργενικευω αναμενουμε για τεστ ντραιβ :p

Cecell

Μέγας
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
35
Like
1.015
Πόντοι
4.525
Αλλα το 40αρι  για απλο προγραμμα ειναι λιγακι θεμα.
εξαρτατε την τσεπη του καθενος εγω στα στανταρακια μου μονο με τζακουζια περναω και στα κασκαντεριλικια στις βιλλες το ιδιο αν και την εχω πατησει με βαλερια και κανα 2 ακομα.

scorpiosstelios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2014
Κριτικές
14
Like
269
Πόντοι
306
Συγχαρητήρια για το αστέρι.......
Αγαπάμε Μπουξο !

Cecell

Μέγας
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
35
Like
1.015
Πόντοι
4.525
βολτα σολο χτες βραδυ κατα τις 10.
bad girls δεν ηταν η βερονικα οπως εγραφε νωριτερα το αλλο σαιτ αλλα το ζωον νικολ
red light η υπηρεσια ενημερωσε πως η βικτωρια εφυγε λογο αδιαθεσιας
red diamond εμμανουελα αδιαφορα και πεταμενα 40 ευρω
villa erotica σοφια μια ξανθια σαν παλαιστης
VIS9 μια αλικη αδιαφορη
η Ελενα η ρουμανα δεν ηταν στο ποστο της εκει ν.ουρανου με μινωταυρου οποτε πηγα στο νικ.ουρ 26 για αλινα αλλα θα επιστρεψει σε κανα 10ημερο. Στη θεση της η γαλλιδα (παπαρια) νικολ για μια μονο ημερα.

Δεν μπηκα στον κοπο να μπω πουθενα αλλου ετσι κι αλλιως η νυχτοβαρδια ειχε πια τελειωσει για μενα οταν οι 1-2αρχικες επιλογες που ειχα κατα νου δεν ηταν στο ποστο τους και γενικοτερα για το αναθεμα η ποιοτητα.

panostzinos

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουν 2016
Like
0
Πόντοι
0
ΜΗΠΟΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΣΕΧ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΩΛΗΣΕΙΣ ΑΡΩΣΤΕΙΕΣ

Johnny Red

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2011
Κριτικές
10
Like
113
Πόντοι
236
Θα πάει κανείς σήμερα στη Simony Diamond?
Pacino εσύ σίγουρα....κανας άλλος?

GetYouBarbara

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
109
Like
13.513
Πόντοι
32.165
Θα πάει κανείς σήμερα στη Simony Diamond?
Pacino εσύ σίγουρα....κανας άλλος?
Να της τον σφυριξουμε μπορουμε η θα μεινουμε με το πουλι στο χερι? αν το δευτερο. τοτε γιατι να παμε?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom