Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 73 άτομα (3 μέλη και 70 επισκέπτες)

notorius

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2009
Κριτικές
18
Like
165
Πόντοι
11
Πολύ ξεραίλα και πολύ μπάζο. Πάνε οι καλές εποχές με τις πολλές επιλογές

Johnny Red

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2011
Κριτικές
10
Like
113
Πόντοι
236
Η Γαλήνη μας την έκανε?

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.994
Πόντοι
13.755
Πηγα Fever ειδα το πρωτο προγραμα της Simone Diamond,νταξει δεν τρελαθηκα κιολας...

και μετα φευγω και κανω μια γυρα και λεω ας μπω στα Τριδυμα να δω τι εχει χωρις να εχω και ορεξη...πετυχαινω στο πρωτο ενα ξανθο πολυ ωραιο μωρο,αδυνατο μοντελισιο με κωλαρακι ασπρο αφρατο,Βανεσσα δηθεν Ιταλιδα αρα Ρουμανα...επιμενει και πολυ η τσατσα την οποια εμπιστευομαι οποτε μπαινω για 69 και ριχνουμε ενα φοβερο γαμησι με το μωρο...

Πολυ ωραια πιπα,πουτσοτριψιμο,φοβερη αισθηση του δερματος της οταν την εχεις πανω σου,χαλαρη με το χρονο,στενο μουνακι που σε καποια φαση με εχυσε και τρεμανε και τα ποδια της...
Τριχωτη κωλοτρυπιδα που εμενα μ'αρεσει και γενικα καλο ατομο και φιλοτιμο κοριτσι που καυλωνει και ευχαριστιεται

Αυτο ηταν ενα εντελως απροσμενο κασκαντεριλικι το οποιο μου βγηκε στο 100% και συντομα θα επανελθω,μονο νυχτα δουλευει
Στα αλλα δυο ηταν η Εβελινα και η Φλωριτα

younghunter

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2014
Κριτικές
3
Like
453
Πόντοι
21
Πηγα Fever ειδα το πρωτο προγραμα της Simone Diamond,νταξει δεν τρελαθηκα κιολας...

και μετα φευγω και κανω μια γυρα και λεω ας μπω στα Τριδυμα να δω τι εχει χωρις να εχω και ορεξη...πετυχαινω στο πρωτο ενα ξανθο πολυ ωραιο μωρο,αδυνατο μοντελισιο με κωλαρακι ασπρο αφρατο,Βανεσσα δηθεν Ιταλιδα αρα Ρουμανα...επιμενει και πολυ η τσατσα την οποια εμπιστευομαι οποτε μπαινω για 69 και ριχνουμε ενα φοβερο γαμησι με το μωρο...

Πολυ ωραια πιπα,πουτσοτριψιμο,φοβερη αισθηση του δερματος της οταν την εχεις πανω σου,χαλαρη με το χρονο,στενο μουνακι που σε καποια φαση με εχυσε και τρεμανε και τα ποδια της...
Τριχωτη κωλοτρυπιδα που εμενα μ'αρεσει και γενικα καλο ατομο και φιλοτιμο κοριτσι που καυλωνει και ευχαριστιεται

Αυτο ηταν ενα εντελως απροσμενο κασκαντεριλικι το οποιο μου βγηκε στο 100% και συντομα θα επανελθω,μονο νυχτα δουλευει
Στα αλλα δυο ηταν η Εβελινα και η Φλωριτα

είναι μια κοντούλα οπυ είχε έρθει πάλι πριν λίγους μήνες;  λεπτή-γυμνασμένη

protopapadakhs

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2016
Κριτικές
1
Like
15
Πόντοι
0
γεια σας είμαι παλιος στο επαγγελμα νεος στο forum διαβαζω όμως χρονια και είναι σαν να σας ξερω.αυτο που ηθελα να πω είναι ΒΑΡΑΤΕ ΑΔΕΡΦΙΑΑΑΑΑΑ

panostzinos

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουν 2016
Like
0
Πόντοι
0

μηπως ξερει κανεις για που μπορω να βρω οικονομικη κοπελα στην θεσσαλονικη η οποια να είναι και ενταξει και να μην κολησω τιποτα

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.691
Πόντοι
38.177
οχι μια ψηλη ειναι...η τσατσα λεει οτι ειναι 3 βδομαδες εδω

Αδύνατη,δεν περπατάει καλα και η φάτσα της ειναι σαν ανάποδο γαμωτο  :grin:
Νομιζω εχω γραψει και κριτική γι'αυτην,που περίμενε ο Γιορκυ απο εξω  :grin:

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.711
Πόντοι
10.326
[size=20pt]Μία πόλη - Μία Παρέα![/size] :rockon:

Ας ευχαριστησουμε πρώτα τον Διοργανωτή ( travestolagno) για τα άπειρα χιλιόμετρα που κάναμε με τα πόδια σε Στουντιο- Πιατσα- ts14 - fever! :kneel: :kneel:

Πάμε τώρα και στην δικιά μου μπαλιτσα! :grin:
Βραδυνή Τσαρκα μαζί με Azazel
Pame gia alla
Alladalla
Menathor ,Ε! Είσαι ωραίος που ήρθες ...στο τσακ ο Μπακαγιοκος θα με περνούσε σε ηλικία ως ο μικρότερος των Συναντήσεων,τελικα παρέμεινα το πιτσιρίκι της παρέας! :2funny:

Villa prive: Σοφία. Ή ξανθιά προμιλφ από την Ουκρανία με το καλουτσικα πίσω σύστημα! Αν είχε και φάτσα ίσως θα μπαίνα! :grin:
Bad girls: Βερόνικα. Πόσο την είχα βάλει 9.7! :think: Εχθες που πήγα και πάλι θα της εβαζα 9.8! :kissass2: Της έχω μείνει Αξεχαστος ... Αφού την λέω στο τέλος εγώ κι εσύ Red light, Red diamond k bad girls(  :wanker:):wanker: έμεινε μόνο villa prive και villa erotika για sex. Γελούσε με βλέμμα πονηρό και έλεγε no villes! :grin:
Nικ.8: Βιολέττα. Ωραίο κωλαρακι αλλά ως εκεί.. :kissass:
Red diamond:  Βαλερία. Από την Ρωσία το μωρό ,ωραίο παρουσία στο σαλόνι,αλλα στο δωμάτιο σάπια πράγματα! :grin:
Red light: Εμμανουέλα. Με τις τορπίλες βγήκε το μωρό! :boobies: Σαυτην τώρα δεν πολύ κατάλαβα λέει τπτ μέσα? Υπάρχουν αντικρουόμενες κριτικές! :grin:
Villa erotika: Σονια. Παχυνε κι άλλο το κοκκινομαλικο μωρό ! Έχει ωραία φατσουλα και θετική ενέργεια,αν μου δίνε ο Aza Την  διάφορα του 10€ θα την Ξεροεχυνα κι αυτήν! :wanker:
Νικ. 20( vis9): Αλικη. Τουμπανακι με μέτρια πράγματα... :tits:
Νικ.22: Έλενα. Ήταν να μπω λόγω ότι με Γκαβλωσε ή simony diamond και της έμοιαζε! Αλλά είχε αναμονή κι έφυγα! Να επιβάλλω καποταλ κοντρολ  στον εαυτό μου γιαυτό scorpie ? :grin:
Nικ.26: Νικόλ. Ή γαλλίδα και καλά μιλφ! :tits:
Νικ.28: Μελανυ. Καινουργια  παρουσία μαυρομαλα με γυφτορουμανικα χαρακτηριστικά  και ας ήταν το δερματακι της άσπρο,λιγα ταττου μικρά βυζακια που το σουτιεν φαινότανε σαν φράγμα στα βυζακια της και καλουτσικα κωλαρακι ! :kissass2:
Μινώταυρου14: Αθήνα. Με ρωτούσανε οι μλκ μου πες μας ότι τα βρίσκεις και με αυτήν! :grin:.... :tits:
Μινώταυρου  3: Χριστίνα. Ή Ξανθιά βυζαρου Ρουμάνα... ή τσατσά έλεγε στον menathor  Μπες εσύ γνωστός μου είσαι! :grin:
Πέτρου  Ερημίτη 2: Μιρα. Μας έδινε φιλάκια στο σαλοναρισμα  το μωρό,που μπορώ να πω πως έχει προδιαγραφές  μοντέλου ! :tits2:... :kissass2: Ο pame δεν μπήκε,γιατι είναι επικυρηγμένος λογω ροχαλας! :s&m_1:
Πετρου Ερημίτη 1: Καρολίνα. Το πολύ λεπτό ουκρανικό μωρό( skinny) με φάτσα Τρυποκάρυδου! :grin:
Las vegas: Βαλεντίνα - Μερτσυ (αυτή άμα ξεκινήσει να μιλάει μέσα στο δωμάτιο  δεν σταματάει) :grin:- Μαρίζα. :tits: Αλλλα ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΜΕΝΟ Κρεβατακια κάνει! :grin:
Φρίξου 13: Μιρέλλα. Ο Λάγνος είπε σταθερή αξία.. ρε μλκ έπρεπε να μπεις να θυμηθείς τα παλιά με το μωρό που Βανδη-ζει ! :orchestra:
Φριξου 13Α: Βικτωρία. Με το που μπαίνουμε βλέπω στον καναπέ τον μαύρο Μπακαγιοκο που πουλάει την πραμάτια του..σαν να γκαβκαντιζε λίγο με την τσατσά την Ρωσσοποντια  γιατί όταν μπήκα πρώτος κατέβασε με αστραπιαία  κίνηση το μπλουζάκι  της προς τα κάτω! :2funny: οσο για την Βικτωρία  σταθερή αξία ( :kissass2:)
Φρίξου 15: Τάνια.....Κάποτε  :boobies: τωρα  :s&m_1:
Τριδυμα Νο1: Βανεσσα. :tits: Ξανθια από ιταλία θέλει να είναι το μωρό! :grin:
Τρίδυμο Νο2: Εβελίνα . :kissass2:... :tits:
Τριδυμο Νο3: Φλωριτα :  :boobies:..... :grin:

Είδε ο μπακαγιοκος  ο pame  τις καλαμιές έξω από τα τρίδυμα και έλεγε θα ρθω να τις κόψω αύριο!
Μπουξο θα ρθεις??
- " Και τι είμαι ρε μλκ τσομπάνος σαν κι εσένα?" :2funny:

Υ.γ.1: Αυτή ή  συγκεκριμένη Συνάντηση γεννήθηκε μέσα από αλλο νήμα,γιατι λειψαμε σε άλλους συναγωνιστές! :hi: και πάλι Λαγνε χιλια μπράβο που προσπάθησε να φέρεις και παλιούς των Συναντήσεων! :kneel:

Υ.γ.2: 1η συνάντηση : 17/11/2014...15η συνάντηση : 04/06/2016! :rockon:

Και κάτι ακόμα..[size=50pt]" Πως οι Μύθοι δεν Γκρεμίζονται!
Και ούτε Ξεχνιούνται ![/size]

Stade bordelais  Μπακαγιοκοι  τα Μελέ !
:rockon: :rockon: :rockon:

scorpiosstelios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2014
Κριτικές
14
Like
269
Πόντοι
306
[size=20pt]Μία πόλη - Μία Παρέα![/size] :rockon:

Ας ευχαριστησουμε πρώτα τον Διοργανωτή ( travestolagno) για τα άπειρα χιλιόμετρα που κάναμε με τα πόδια σε Στουντιο- Πιατσα- ts14 - fever! :kneel: :kneel:

Πάμε τώρα και στην δικιά μου μπαλιτσα! :grin:
Βραδυνή Τσαρκα μαζί με Azazel
Pame gia alla
Alladalla
Menathor ,Ε! Είσαι ωραίος που ήρθες ...στο τσακ ο Μπακαγιοκος θα με περνούσε σε ηλικία ως ο μικρότερος των Συναντήσεων,τελικα παρέμεινα το πιτσιρίκι της παρέας! :2funny:

Villa prive: Σοφία. Ή ξανθιά προμιλφ από την Ουκρανία με το καλουτσικα πίσω σύστημα! Αν είχε και φάτσα ίσως θα μπαίνα! :grin:
Bad girls: Βερόνικα. Πόσο την είχα βάλει 9.7! :think: Εχθες που πήγα και πάλι θα της εβαζα 9.8! :kissass2: Της έχω μείνει Αξεχαστος ... Αφού την λέω στο τέλος εγώ κι εσύ Red light, Red diamond k bad girls(  :wanker:):wanker: έμεινε μόνο villa prive και villa erotika για sex. Γελούσε με βλέμμα πονηρό και έλεγε no villes! :grin:
Nικ.8: Βιολέττα. Ωραίο κωλαρακι αλλά ως εκεί.. :kissass:
Red diamond:  Βαλερία. Από την Ρωσία το μωρό ,ωραίο παρουσία στο σαλόνι,αλλα στο δωμάτιο σάπια πράγματα! :grin:
Red light: Εμμανουέλα. Με τις τορπίλες βγήκε το μωρό! :boobies: Σαυτην τώρα δεν πολύ κατάλαβα λέει τπτ μέσα? Υπάρχουν αντικρουόμενες κριτικές! :grin:
Villa erotika: Σονια. Παχυνε κι άλλο το κοκκινομαλικο μωρό ! Έχει ωραία φατσουλα και θετική ενέργεια,αν μου δίνε ο Aza Την  διάφορα του 10€ θα την Ξεροεχυνα κι αυτήν! :wanker:
Νικ. 20( vis9): Αλικη. Τουμπανακι με μέτρια πράγματα... :tits:
Νικ.22: Έλενα. Ήταν να μπω λόγω ότι με Γκαβλωσε ή simony diamond και της έμοιαζε! Αλλά είχε αναμονή κι έφυγα! Να επιβάλλω καποταλ κοντρολ  στον εαυτό μου γιαυτό scorpie ? :grin:
Nικ.26: Νικόλ. Ή γαλλίδα και καλά μιλφ! :tits:
Νικ.28: Μελανυ. Καινουργια  παρουσία μαυρομαλα με γυφτορουμανικα χαρακτηριστικά  και ας ήταν το δερματακι της άσπρο,λιγα ταττου μικρά βυζακια που το σουτιεν φαινότανε σαν φράγμα στα βυζακια της και καλουτσικα κωλαρακι ! :kissass2:
Μινώταυρου14: Αθήνα. Με ρωτούσανε οι μλκ μου πες μας ότι τα βρίσκεις και με αυτήν! :grin:.... :tits:
Μινώταυρου  3: Χριστίνα. Ή Ξανθιά βυζαρου Ρουμάνα... ή τσατσά έλεγε στον menathor  Μπες εσύ γνωστός μου είσαι! :grin:
Πέτρου  Ερημίτη 2: Μιρα. Μας έδινε φιλάκια στο σαλοναρισμα  το μωρό,που μπορώ να πω πως έχει προδιαγραφές  μοντέλου ! :tits2:... :kissass2: Ο pame δεν μπήκε,γιατι είναι επικυρηγμένος λογω ροχαλας! :s&m_1:
Πετρου Ερημίτη 1: Καρολίνα. Το πολύ λεπτό ουκρανικό μωρό( skinny) με φάτσα Τρυποκάρυδου! :grin:
Las vegas: Βαλεντίνα - Μερτσυ (αυτή άμα ξεκινήσει να μιλάει μέσα στο δωμάτιο  δεν σταματάει) :grin:- Μαρίζα. :tits: Αλλλα ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΜΕΝΟ Κρεβατακια κάνει! :grin:
Φρίξου 13: Μιρέλλα. Ο Λάγνος είπε σταθερή αξία.. ρε μλκ έπρεπε να μπεις να θυμηθείς τα παλιά με το μωρό που Βανδη-ζει ! :orchestra:
Φριξου 13Α: Βικτωρία. Με το που μπαίνουμε βλέπω στον καναπέ τον μαύρο Μπακαγιοκο που πουλάει την πραμάτια του..σαν να γκαβκαντιζε λίγο με την τσατσά την Ρωσσοποντια  γιατί όταν μπήκα πρώτος κατέβασε με αστραπιαία  κίνηση το μπλουζάκι  της προς τα κάτω! :2funny: οσο για την Βικτωρία  σταθερή αξία ( :kissass2:)
Φρίξου 15: Τάνια.....Κάποτε  :boobies: τωρα  :s&m_1:
Τριδυμα Νο1: Βανεσσα. :tits: Ξανθια από ιταλία θέλει να είναι το μωρό! :grin:
Τρίδυμο Νο2: Εβελίνα . :kissass2:... :tits:
Τριδυμο Νο3: Φλωριτα :  :boobies:..... :grin:

Είδε ο μπακαγιοκος  ο pame  τις καλαμιές έξω από τα τρίδυμα και έλεγε θα ρθω να τις κόψω αύριο!
Μπουξο θα ρθεις??
- " Και τι είμαι ρε μλκ τσομπάνος σαν κι εσένα?" :2funny:

Υ.γ.1: Αυτή ή  συγκεκριμένη Συνάντηση γεννήθηκε μέσα από αλλο νήμα,γιατι λειψαμε σε άλλους συναγωνιστές! :hi: και πάλι Λαγνε χιλια μπράβο που προσπάθησε να φέρεις και παλιούς των Συναντήσεων! :kneel:

Υ.γ.2: 1η συνάντηση : 17/11/2014...15η συνάντηση : 04/06/2016! :rockon:

Και κάτι ακόμα..[size=50pt]" Πως οι Μύθοι δεν Γκρεμίζονται!
Και ούτε Ξεχνιούνται ![/size]

Stade bordelais  Μπακαγιοκοι  τα Μελέ !
:rockon: :rockon: :rockon:
Γράψε και τα μετά, αλήτη  :orchestra:

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
Γράψε και τα μετά, αλήτη  :orchestra:
πηγαμε για φαγητο ξηροκρηνη....6 ατομα ..εγω ειχα φαει ο μεναθρον το ιδιο και παραγγελνουν 9 τσισπεργκερ...3 μεριδες πατατες  και 3 κλαμπ....2 με γυρο χοιρινο και ενα με κοτοπουλο...και δεν εμεινε τιποτα :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: μετα πηγαμε τς14...ο παμε για αλλα ειχε παθει πλακα....εβλεπε τριγυρω του να λικνιζονται ομορφα αγορακια αισθησιακα και ηταν εξω απο τα νερα του..... :gay: :gay: :gay: :gay: :gay: :gay: :gay: :gay: :gay: :gay: :gay:

Menathor

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2011
Κριτικές
13
Like
415
Πόντοι
311
Υποκλίνομαι στον mpouxo για την εκπληκτική και αναλυτική όπως πάντα περιγραφή και στον λάγνο ως οργανωτή αλλά και στους άλλους για την πολύ καλή παρέα που κάναμε! :hi:

Συνολικά θα 'λεγα ότι Βερόνικα, Έλενα, Μέλανυ, Εμμανουέλα, Μίρα, Μιρέλα μας άφησαν τις θετικότερες εντυπώσεις στο σαλόνι με αυτή περίπου τη σειρά. Dude νομίζω η Εμμανουέλα μοιάζει πιο πολύ στη Simony, όχι η Έλενα. Αυτές οι τορπίλες της δεν περάσαν απαρατήρητες. Στη Μέλανυ μπήκε ο pame στο τέλος πριν το διαλύσουμε και δεν τον εντυπωσίασε. Ίσως έφταιγε η ώρα (και από πλευράς κοπέλας και δικιάς μας), αλλά πρέπει να είναι και άπειρο το μικρό.

Στην πιάτσα είχε 1-2 μόνο πηδεύσιμα μωρά, γυφτοβουλγαρο-ρουμανάκια, αλλα εμένα οι τύποι μου μου την είπαν που καλοκοιτούσα ένα ξανθό από αυτά! :think: Γιατί ρε σεις, τόσα μπαζάκια έχετε πηδήξει στα μαγάζια, εκεί σκαλώνετε χαχα! Στο TS πλάκα είχε, ωραία η εμπειρία, πρώτη φορά για 'μένα.

Fever μετά είδαμε και τα δύο show της Simony Diamond, υπερκαύλα, αλλά μέτρια αν συγκρηθεί σε επίπεδο πορνοστάρ με άλλες του χώρου. Τα show αυτά καθ' αυτά τπτ το τρομερό αλλά ωραία φάση, με φοβερές ατάκες από τον θεούλη με το μικρόφωνο. Σε μια φάση ήρθε η Simony πάνω στον Aza και είπαν και δυό λέξεις, αυτή μάλλον τον ρωτούσε για το αστέρι και του 'λεγε ότι τον γουστάρει, αυτός όμως έπαιζε περισσότερο με το κινητό του παρά με τον κώλο της! :2funny: Πήγε και στον λάγνο ο οποίος της έβγαλε τον στηθόδευσμο πολύ αισθησιακά! :cheesy: Πήρα καλό μάτι! Από εκεί θυμάμαι μια τσουβαλοβουλγάρα που προσπαθούσε συνεχώς να με τυλήξει για πριβέ. Μου άρεσε πολύ αλλά είχε κοιλίτσα όχι αστεία να ´ούμε... Αλλιώς θα την έσκιζα.. Και κλασικά η Λία που μου τριβόταν κανά τέταρτο χωρίς να πάρει ποτό χαχα. Τι να κάνω είμαι ευγενικός και αγαπησιάρης και δεν διώχνω στην ψύχρα.

Επειδή ήταν αργά δεν μπήκα σε σπιτάκι να γαμήσω και το άφησα για σήμερα. Διάλεξα Βερόνικα φυσικά. Θα αναφερθώ σε αυτήν σε άλλο ποστ, ειδικά για αυτήν γιατί το αξίζει!!!!!!!
Να 'στε καλά τύποι μου και τα ξαναλέμε sooon.

max-mad

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Ιαν 2009
Κριτικές
10
Like
467
Πόντοι
3.245
Περασμα από τριδημα 1 να δω την καινουργια βανεσα.Λεπτη,κορμιβυζικολι πολύ καλα,οχι top model,αλλα model σκετο.Προσωπο?Νταξ χρειαζεται λιγο προσπαθεια για να την κοιτάξεις αλλα δεν είναι και απαγορευτικο .Δεν περασα αλλα θα περασω στο μελλον.

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
αγαπητε menathor ξεχασες να αναφερεις κατι....οταν η σιμονυ ηταν στην αγκαλια μου και της ετριβα το μουνακι και αυτη καρφωνε το το μουνακι της με τον δονητη.... :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :P :P :P :P :P :P :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:

Menathor

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2011
Κριτικές
13
Like
415
Πόντοι
311
αγαπητε menathor ξεχασες να αναφερεις κατι....οταν η σιμονυ ηταν στην αγκαλια μου και της ετριβα το μουνακι και αυτη καρφωνε το το μουνακι της με τον δονητη.... :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :P :P :P :P :P :P :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:

Έβγαλες καλά γούστα εκεί μέσα!

Πάμε για άλλα

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Ιαν 2016
Κριτικές
36
Like
4.461
Πόντοι
2.846

Stories