You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης
- Μέλος που άνοιξε το νήμα oceanspray
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 85K
- Εμφανίσεις 9M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 79 άτομα (4 μέλη και 75 επισκέπτες)
Menathor
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2011
- Κριτικές
- 13
- Like
- 415
- Πόντοι
- 311
μολις γυρισα απο τζακουζακι με βερονικα στο ρεντ διαμοντ. Θα γραψω το πρωι-μεσημερι κριτικη.
Είμαι σίγουρος ότι δεν πέρασες καθόλου καλά χαχαχαχα!
Traveller 2
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Οκτ 2013
- Like
- 153
- Πόντοι
- 16
Δηλ. χρειάζεται λίγη ή περισσότερη προσπάθεια??Περασμα από τριδημα 1 να δω την καινουργια βανεσα.Λεπτη,κορμιβυζικολι πολύ καλα,οχι top model,αλλα model σκετο.Προσωπο?Νταξ χρειαζεται λιγο προσπαθεια για να την κοιτάξεις αλλα δεν είναι και απαγορευτικο .Δεν περασα αλλα θα περασω στο μελλον.
Λιγη μωρε,μια χαρα μοιαζει η κοπελα...Δηλ. χρειάζεται λίγη ή περισσότερη προσπάθεια??
protopapadakhs
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιουν 2016
- Κριτικές
- 1
- Like
- 15
- Πόντοι
- 0
αυτην την βερονικα την δοκιμασα και γω.μμμμμ αξιζει!!!
mpouxos
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2014
- Κριτικές
- 169
- Like
- 8.711
- Πόντοι
- 10.326
Πέρασμα από την πιάτσα καμία 10 άρια φορές μαζί με Azazel χωρίς κάτι το αξιόλογο! Ώσπου ηρθε ο λόρδος της Πιάτσας Blackadder και πήγαμε σε γειτονικό μπαράκι κοντά στην πιατσα για ποτακι! Πολυ ωραία φάση και πολύ γέλιο! Εκεί που τα πίναμε σκάει μύτη ή Νεφελαρα ( ) για να χαιρετίσει την μπαργουμαν.
Την λέω την μπαργουμαν " ξέρεις και αφεντικά?" ...σαν να ήξερε κάτι αλλα δεν καρφώθηκε το μωρό! :-*
Μετα από αυτά ψαχναμε μία Βασω από την πιάτσα.... ωσπου την βρήκαμε ,αλλά ας μιλήσει ο aza γι αυτό που έπαθε!
Κατεληξα στην Τζούλια την γυφτορουμανα στο Φρίξου 13α! Τσουβαλιασα αρκετά...
Και καταλήξαμε σε Παρτουζα με την άλλη αγάπη μας την Έλενα με τα φοβερά μάτια... Υπάρχουν και 2 Φότο με μπουρνουζια και μία άλλη..
Δεν το είχε το μωρό..το κουρασαμε πολυ.
Ρε ποιος θα γράψει κριτική? ....
Παντως εγώ ήμουν duracel ΞΕΡΟΕΧΥΣΑΑΑΑ 2 φορές!
Την λέω την μπαργουμαν " ξέρεις και αφεντικά?" ...σαν να ήξερε κάτι αλλα δεν καρφώθηκε το μωρό! :-*
Μετα από αυτά ψαχναμε μία Βασω από την πιάτσα.... ωσπου την βρήκαμε ,αλλά ας μιλήσει ο aza γι αυτό που έπαθε!
Και καταλήξαμε σε Παρτουζα με την άλλη αγάπη μας την Έλενα με τα φοβερά μάτια... Υπάρχουν και 2 Φότο με μπουρνουζια και μία άλλη..
Παντως εγώ ήμουν duracel ΞΕΡΟΕΧΥΣΑΑΑΑ 2 φορές!
Πάμε για άλλα
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 27 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 36
- Like
- 4.461
- Πόντοι
- 2.846
καλα ωρε μλκ δεν των βλεπεισ ενα σκουλικακι ειναι στο πατωμαΠαρτουζα Μπουχου-Αζαζελ με Ελενα με τα φοβερα πρασινα ματια!
Στο δωματιο της Νικ.22 μετα το μπανιο! Κρυφτηκε ο μλκ μου μην τον βγαλω...
και τα μπουρνουζακια!
stade bordelais Μπακαγιοκοι τα Μελε!!!
Perfect2000
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Νοε 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
τι ελεγε το μωρο ρε αδερφια καλο πρεπει να ειναι απο τι θυμαμαι. Γυρισε ωραιαΠαρτουζα Μπουχου-Αζαζελ με Ελενα με τα φοβερα πρασινα ματια!
Στο δωματιο της Νικ.22 μετα το μπανιο! Κρυφτηκε ο μλκ μου μην τον βγαλω...
και τα μπουρνουζακια!
stade bordelais Μπακαγιοκοι τα Μελε!!!
scorpiosstelios
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 14
- Like
- 269
- Πόντοι
- 306
Καλά ρε γαμησατε τα στανταρακια μου χωρίς εμένα ? Θα τιμωρηθείτεΠέρασμα από την πιάτσα καμία 10 άρια φορές μαζί με Azazel χωρίς κάτι το αξιόλογο! Ώσπου ηρθε ο λόρδος της Πιάτσας Blackadder και πήγαμε σε γειτονικό μπαράκι κοντά στην πιατσα για ποτακι! Πολυ ωραία φάση και πολύ γέλιο! Εκεί που τα πίναμε σκάει μύτη ή Νεφελαρα ( ) για να χαιρετίσει την μπαργουμαν.
Παντως εγώ ήμουν duracel ΞΕΡΟΕΧΥΣΑΑΑΑ
2 φορές!
mpouxos
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2014
- Κριτικές
- 169
- Like
- 8.711
- Πόντοι
- 10.326
μου καναν παραπονα για σενα! θα σε υποβαλλω καποταλ κοντρολ!Καλά ρε γαμησατε τα στανταρακια μου χωρίς εμένα ? Θα τιμωρηθείτε
azazel
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 217
- Like
- 17.691
- Πόντοι
- 38.177
Συναγωνιστές η Εβελίνα στα τρίδυμα βράδυ δουλεύει ή πρωί;;
βραδυ τυπε
Perfect2000
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Νοε 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
παιδια για την Μονικα την ξανθια απο τσεχια που ειναι στο αλλο σαιτ γνωριζει κανεις τιποτα ειναι καλη? και επισης η τζεση και η αννα χαθηκαν απο βιλλες αν ξερει κανεις τιποτα ας βοηθησει
Πάμε για άλλα
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 27 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 36
- Like
- 4.461
- Πόντοι
- 2.846
τσεχα απο τα τιρανα φιλαρακιπαιδια για την Μονικα την ξανθια απο τσεχια που ειναι στο αλλο σαιτ γνωριζει κανεις τιποτα ειναι καλη? και επισης η τζεση και η αννα χαθηκαν απο βιλλες αν ξερει κανεις τιποτα ας βοηθησει
Perfect2000
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Νοε 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
χαχαχαχαχα ωραιοςτσεχα απο τα τιρανα φιλαρακι
Vikings
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Φεβ 2015
- Like
- 3
- Πόντοι
- 66
Εχει πλακα να πηγες μεχρι το βολο να γαμησειςΜην μπερδευτει κανεις και ρωτησει που βρισκεται το στουντιο Χατζηαργυρη 15 λογω Λαρας!
Στο μακρινο Βολο ειναι!
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 69
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 176
- Εμφανίσεις
- 30K
- Απαντήσεις
- 38