Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 79 άτομα (4 μέλη και 75 επισκέπτες)

Cecell

Μέγας
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
35
Like
1.013
Πόντοι
4.525
μολις γυρισα απο τζακουζακι με βερονικα στο ρεντ διαμοντ. Θα γραψω το πρωι-μεσημερι κριτικη.  :rockon:

Traveller 2

Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
153
Πόντοι
16
Περασμα από τριδημα 1 να δω την καινουργια βανεσα.Λεπτη,κορμιβυζικολι πολύ καλα,οχι top model,αλλα model σκετο.Προσωπο?Νταξ χρειαζεται λιγο προσπαθεια για να την κοιτάξεις αλλα δεν είναι και απαγορευτικο .Δεν περασα αλλα θα περασω στο μελλον.
Δηλ. χρειάζεται λίγη ή περισσότερη προσπάθεια??

Jasone

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2012
Like
24
Πόντοι
1
Παιδια ξερουμε ποτε περιπου θα ρθει αυτη η καινουργια η Εμμα που εχει το αλλο το σαιτ σε φωτογραφιες?Ξερεις κανεις αν δουλευε Αθηνα και σε ποιο μαγαζι να διαβασουμε αμα υπαρχει καποια κριτικη γι αυτην?

protopapadakhs

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2016
Κριτικές
1
Like
15
Πόντοι
0
αυτην την βερονικα την δοκιμασα και γω.μμμμμ αξιζει!!!

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.711
Πόντοι
10.326
Πέρασμα από την πιάτσα καμία 10 άρια φορές μαζί με Azazel  χωρίς κάτι το αξιόλογο! :grin: Ώσπου ηρθε ο λόρδος της Πιάτσας Blackadder και πήγαμε σε γειτονικό μπαράκι κοντά στην  πιατσα για ποτακι! :rockon: Πολυ ωραία φάση και πολύ γέλιο! Εκεί που τα πίναμε σκάει μύτη ή Νεφελαρα ( :kissass2:) για να χαιρετίσει την μπαργουμαν. :grin:
Την λέω την μπαργουμαν " ξέρεις και αφεντικά?" ...σαν να ήξερε κάτι αλλα δεν καρφώθηκε το μωρό! :-*
Μετα από αυτά ψαχναμε μία Βασω από την πιάτσα.... :2funny: ωσπου την βρήκαμε ,αλλά ας μιλήσει ο aza γι αυτό που έπαθε! :orchestra:

Κατεληξα στην Τζούλια την γυφτορουμανα στο Φρίξου 13α! Τσουβαλιασα αρκετά... :tooth:
Και καταλήξαμε σε Παρτουζα με την άλλη αγάπη μας την Έλενα με τα φοβερά μάτια... Υπάρχουν και 2 Φότο με μπουρνουζια και μία άλλη.. :dancing:
Δεν το είχε το μωρό..το κουρασαμε πολυ. :grin:
Ρε ποιος θα γράψει κριτική? :grin:.... :orchestra:
Παντως εγώ ήμουν duracel ΞΕΡΟΕΧΥΣΑΑΑΑ 2 φορές! :wanker: :wanker:

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.711
Πόντοι
10.326
Παρτουζα Μπουχου-Αζαζελ με Ελενα με τα φοβερα πρασινα ματια! :boobies:
Στο δωματιο της Νικ.22 μετα το μπανιο! Κρυφτηκε ο μλκ μου μην τον βγαλω... :tooth:

1zqpv8j.jpg
:grin:

και τα μπουρνουζακια! :grin:

2zzqdqa.jpg
:2on1:

stade bordelais Μπακαγιοκοι τα Μελε!!! :rockon: :rockon: :rockon:

Πάμε για άλλα

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Ιαν 2016
Κριτικές
36
Like
4.461
Πόντοι
2.846
Στο δωματιο της Νικ.22 μετα το μπανιο! Κρυφτηκε ο μλκ μου μην τον βγαλω... :tooth:

1zqpv8j.jpg

2zzqdqa.jpg

καλα ωρε μλκ δεν των βλεπεισ ενα σκουλικακι ειναι στο πατωμα :effemine:

Perfect2000

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2014
Like
0
Πόντοι
0

1zqpv8j.jpg

2zzqdqa.jpg

τι ελεγε το μωρο ρε αδερφια καλο πρεπει να ειναι απο τι θυμαμαι. Γυρισε ωραια

scorpiosstelios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2014
Κριτικές
14
Like
269
Πόντοι
306
Πέρασμα από την πιάτσα καμία 10 άρια φορές μαζί με Azazel  χωρίς κάτι το αξιόλογο! :grin: Ώσπου ηρθε ο λόρδος της Πιάτσας Blackadder και πήγαμε σε γειτονικό μπαράκι κοντά στην  πιατσα για ποτακι! :rockon: Πολυ ωραία φάση και πολύ γέλιο! Εκεί που τα πίναμε σκάει μύτη ή Νεφελαρα ( :kissass2:) για να χαιρετίσει την μπαργουμαν. :grin:
Την λέω την μπαργουμαν " ξέρεις και αφεντικά?" ...σαν να ήξερε κάτι αλλα δεν καρφώθηκε το μωρό! :-*
Μετα από αυτά ψαχναμε μία Βασω από την πιάτσα.... :2funny: ωσπου την βρήκαμε ,αλλά ας μιλήσει ο aza γι αυτό που έπαθε! :orchestra:

Κατεληξα στην Τζούλια την γυφτορουμανα στο Φρίξου 13α! Τσουβαλιασα αρκετά... :tooth:
Και καταλήξαμε σε Παρτουζα με την άλλη αγάπη μας την Έλενα με τα φοβερά μάτια... Υπάρχουν και 2 Φότο με μπουρνουζια και μία άλλη.. :dancing:
Δεν το είχε το μωρό..το κουρασαμε πολυ. :grin:
Ρε ποιος θα γράψει κριτική? :grin:.... :orchestra:
Παντως εγώ ήμουν duracel ΞΕΡΟΕΧΥΣΑΑΑΑ
2 φορές! :wanker: :wanker:
Καλά ρε γαμησατε τα στανταρακια μου χωρίς εμένα ? Θα τιμωρηθείτε  :s&m_1:

mpampis23

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2008
Κριτικές
24
Like
76
Πόντοι
11
Συναγωνιστές η Εβελίνα στα τρίδυμα βράδυ δουλεύει ή πρωί;;

Perfect2000

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2014
Like
0
Πόντοι
0
παιδια για την Μονικα την ξανθια απο τσεχια που ειναι στο αλλο σαιτ γνωριζει κανεις τιποτα ειναι καλη? και επισης η τζεση και η αννα χαθηκαν απο βιλλες αν ξερει κανεις τιποτα ας βοηθησει

Πάμε για άλλα

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Ιαν 2016
Κριτικές
36
Like
4.461
Πόντοι
2.846
παιδια για την Μονικα την ξανθια απο τσεχια που ειναι στο αλλο σαιτ γνωριζει κανεις τιποτα ειναι καλη? και επισης η τζεση και η αννα χαθηκαν απο βιλλες αν ξερει κανεις τιποτα ας βοηθησει
τσεχα απο τα τιρανα φιλαρακι

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.711
Πόντοι
10.326
Στο αλλο το site βλεπετε τα δωματια στρωμενα και καθαρα! :grin: Εδω στο bou( :rockon:) θα τα βλεπετε αναστατωμενα! :o

27wu2j8.jpg
:o

Nepanymaou... :smitten: :smitten:

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.711
Πόντοι
10.326
Μην μπερδευτει κανεις και ρωτησει που βρισκεται το στουντιο Χατζηαργυρη 15 λογω Λαρας! :grin:
Στο μακρινο Βολο ειναι! :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom