mpouxos
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2014
- Κριτικές
- 169
- Like
- 8.843
- Πόντοι
- 10.326
Άκουσα βαριά αρρωστη!Για την Εύα τη Βουλγαρα μιλφ γνωρίζει κανείς κατι?
Άκουσα βαριά αρρωστη!Για την Εύα τη Βουλγαρα μιλφ γνωρίζει κανείς κατι?
βρε μαλακεσ 5 μερεσ με αυτη τι μαλακια ασχολειστε δεν το βαζετε ενα τελοσγια να ξεκαθαριστει το τοπιο...
1..δεν γουσταρω να με χαρακτηριζουν ομοφοβικο εμενα και τους υπολοιπους που δεν γουσταρουν πρωην αντρα να τον πηδανε, επειδη πετυχε η αλλαγη φυλλου και δεν μοιαζει με βικο η βικυ!!
2..το να χαρακτιριζεις βικο την βικυ και οποιαδηποτε βικυ (χεστηκα για το προσωπο εδω θιγω καταστασεις)δεν υφισταται καμια πουστια λογο του οτι ειναι αυτονοητο(πρωην αντρας) και το αυτονοητο ειναι περα καθε πουστιας!!αυτο ελειπε η αληθεια να ειναι και πουστια τωρα!!
3.. επειδη πετυχε η εγχειρηση δε παει να πει οτι θα ανεχτω την πουστια σε εισαγωγικα του εκαστοτε γραφειου η ντελου,στο να υποτιμα την νοημοσυνη μου στο να με ξεγελαει αναφεροντας το η μη!!
4..οταν πληρωνω θελω ξεκαθαρα πραγματα και δεν με νοιαζει αν ειναι καλη η κακη κοπελα!!
το να λεμε καποια αβυζη(κι ας ειναι αυτονοητο),ας πουμε δεν υφισταται πουστια εφοσον την κατηγορουμε ε?και ειναι πουστια το αυτονοητο αν λες τον βικο,βικυ!!!
αυτα ειχα να πω και γραμματα γνωριζω!!
ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΜΕ ΕΜΠΑΘΕΙΑ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΑΑΑΝ..ειναι απλως η σκεψη μου!!
απο φωτο που βλεπω δεν πρεπει να λεει κ πολλα το γυφτορουμανακιποια ειναι αυτη η εμμα στις βιλες;κανουργια;
μαλακας εισαι και φενεσαι!!βρε μαλακεσ 5 μερεσ με αυτη τι μαλακια ασχολειστε δεν το βαζετε ενα τελοσ απο φωτο που βλεπω δεν πρεπει να λεει κ πολλα το γυφτορουμανακι
yorkie σοβαρά τώρα στην κριτικη σου μου την λες άσχημα! :SΤην δοκίμασα και εγώ πρόσφατα και θα συμφωνήσω μαζί σου,τόσο ακριβώς θα έβαζα σε κριτική μου.
γιατι αραγεεεεεεεεε;yorkie σοβαρά τώρα στην κριτικη σου μου την λες άσχημα! :S
δεν ξέρω θα περιμένω απάντηση από τον yorkie.γιατι αραγεεεεεεεεε;
εγω λεω να απαντησει ο αζα!!δεν ξέρω θα περιμένω απάντηση από τον yorkie.
εγω λεω να απαντησει ο αζα!!
ναι ναι ειδες πως φερομαστε στους αγαπουληδες;αυτός πήρε αστεράκι, τώρα το διάβασα
μπράβο Αζα
Στις φωτο παντος φαινετε μουναρος τωρα απο κοντα πως ειναι και μεσα στο δωμα τι θα παιζει ειναι αγνωστοποια ειναι αυτη η εμμα στις βιλες;κανουργια;
yorkie σοβαρά τώρα στην κριτικη σου μου την λες άσχημα! :S
Καλησπέρα κύριοι . Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση . Θέλω να κάνω ένα δωράκι στον εαυτό μου και σκέφτηκα να πάρω ένα καλο προγράμμα σε κάποιο studio σκέφτηκα την Εβελίνα απο τα τρίδυμα γιατί . Ε γούστα ειναι αυτά μαρεσε αν και εχω διαβάσει μέτριες Κρητικές ..
Στο θέμα μας . Παίζει να μου πείτε σαν έμπειροι τι παίζει με τα προγράμματα ; Δηλαδή το τζακούζι πάει 100€ ισχύει ; Εκεί μέσα τι παίζει ; Ειναι πιο χαλαρά ; Τι έχει συνήθης το προγράμμα ; 1-2 εκτόνωσης ; Κωλο ; Γλύψιμο κτλ κτλ
Όλες οι εμπειρίες - απόψεις ειναι δεκτές .
Ευχαριστώ !
Όταν θα ξεκινήσει θα φαίνεται στο πρόγραμμα της σελίδαςΠού μπορώ να βρω την Έμμα; φαίνεται ωραίο οφείλω να συμφωνήσω. Είμαι περίεργος να την δοκιμάσω
Αυτη η Νικολ που εχει στο αλλο site η ξανθια απο σώμα την έχετε δει απο κοντά? λέει τπτ?
O αζα κράζει στην κριτική του τον Μπουξο για την ποιότητα των κριτικών του...Χωρίς να μειώνω την άξια των κριτικών που είναι ξεκάθαρα μεγάλη, παρ'ολα αυτά πάντα περιέχουν και υποκειμενικοτητα καθώς και εξαρτώνται από τα γούστα και την διάθεση του καθενός, Υπάρχουν φορές που θεοποιημένες κοπέλες, απογοήτευσαν κάποιους και το αντίθετο, θέλω να πω πως μερικές φόρες πρέπει να δοκιμάσεις και πάντως σίγουρα αν η κοπέλα σ' αρέσει εμφανισιακά και βλέπεις...
...το αυτό...Δεν κραζω κανεναν,το μονο σιγουρο ειναι οτι ΠΟΤΕ δε θα μπορεσουμε να περασουμε το ιδιο καλα με μια κοπελα εγω και ο καθε Μπουξος,γιατι ο καθενας ειναι διαφορετικος τυπος αντρα,ο καθε ενας θελει διαφορετικα πραγματα απο την καθε κοπελα και διαφορετικα βλεπω εγω ενα μουνι(μπορει για μενα οπτικα παντα)να ειναι μπαζο και για τον αλλο μουναρα!!!