Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 56 άτομα (1 μέλη και 55 επισκέπτες)

Πάμε για άλλα

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Ιαν 2016
Κριτικές
36
Like
4.470
Πόντοι
2.846
για να ξεκαθαριστει το τοπιο...
1..δεν γουσταρω να με χαρακτηριζουν ομοφοβικο εμενα και τους υπολοιπους που δεν γουσταρουν πρωην αντρα να τον πηδανε, επειδη πετυχε η αλλαγη φυλλου και δεν μοιαζει με βικο η βικυ!!
2..το να χαρακτιριζεις βικο την βικυ και οποιαδηποτε βικυ (χεστηκα για το προσωπο εδω θιγω καταστασεις)δεν υφισταται καμια πουστια λογο του οτι ειναι αυτονοητο(πρωην αντρας) και το αυτονοητο ειναι περα καθε πουστιας!!αυτο ελειπε η αληθεια να ειναι και πουστια τωρα!!
3.. επειδη πετυχε η εγχειρηση δε παει να πει οτι θα ανεχτω την πουστια σε εισαγωγικα του εκαστοτε γραφειου η ντελου,στο να υποτιμα την νοημοσυνη μου στο να με ξεγελαει αναφεροντας το η μη!!
4..οταν πληρωνω θελω ξεκαθαρα πραγματα και δεν με νοιαζει αν ειναι καλη η κακη κοπελα!!
το να λεμε καποια αβυζη(κι ας ειναι αυτονοητο),ας πουμε δεν υφισταται πουστια εφοσον την κατηγορουμε ε?και ειναι πουστια το αυτονοητο αν λες τον βικο,βικυ!!!
αυτα ειχα να πω και γραμματα γνωριζω!!
ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΜΕ ΕΜΠΑΘΕΙΑ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΑΑΑΝ..ειναι απλως η σκεψη μου!!
βρε μαλακεσ 5 μερεσ με αυτη τι μαλακια ασχολειστε δεν το βαζετε ενα τελοσ :ak: :ak:
ποια ειναι αυτη η εμμα στις βιλες;κανουργια;
απο φωτο που βλεπω δεν πρεπει να λεει κ πολλα το γυφτορουμανακι

jimiadis

Μέγας
Εγγρ.
5 Μαΐ 2011
Κριτικές
46
Like
3.375
Πόντοι
3.820

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
36
Like
5.416
Πόντοι
2.966

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
219
Like
17.963
Πόντοι
38.177
yorkie σοβαρά τώρα στην κριτικη σου μου την λες άσχημα! :S

Το ίδιο θα κανω και γω στη δικη μου κριτική ρε φιλε,γιατι εισαι ο ποιο αναξιοπιστος αγαπουλης εδω μεσα.
Δεν εχεις σωστά κριτήρια αξιολόγησης γυναικών.

Ευχαριστω Nick Trive  ;)

Gilfhunter3000

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2014
Like
0
Πόντοι
0
Πού μπορώ να βρω την Έμμα; φαίνεται ωραίο οφείλω να συμφωνήσω. Είμαι περίεργος να την δοκιμάσω

gelo

Νέο Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2011
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα κύριοι . Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση . Θέλω να κάνω ένα δωράκι στον εαυτό μου και σκέφτηκα να πάρω ένα καλο προγράμμα σε κάποιο studio  σκέφτηκα την Εβελίνα απο τα τρίδυμα γιατί . Ε γούστα ειναι αυτά μαρεσε αν και εχω διαβάσει μέτριες Κρητικές ..

Στο θέμα μας . Παίζει να μου πείτε σαν έμπειροι τι παίζει με τα προγράμματα ; Δηλαδή το τζακούζι πάει 100€ ισχύει ; Εκεί μέσα τι παίζει ; Ειναι πιο χαλαρά ; Τι έχει συνήθης το προγράμμα ; 1-2 εκτόνωσης ; Κωλο ; Γλύψιμο κτλ κτλ

Όλες οι εμπειρίες - απόψεις ειναι δεκτές .

Ευχαριστώ !

Repost γιατι επεσε η σηζητηση για την βικυ και χαθηκε το ποστ

P.s ναι μαγκες μελος απο παλια με 0 ποστ απλα μου αρεσει να διαβαζω δεν κοβω βολτες ποκυ οποτε δεν υπηρχε λογος να postarw κατι

Ευχαριστω και παλι. ! ,help !

?Ainigma?

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2010
Κριτικές
12
Like
91
Πόντοι
606

notorius

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2009
Κριτικές
18
Like
183
Πόντοι
11
Αυτη η Νικολ που εχει στο αλλο site η ξανθια απο σώμα την έχετε δει απο κοντά? λέει τπτ?

kostakios

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Σεπ 2014
Κριτικές
31
Like
3.603
Πόντοι
2.606
O αζα  κράζει στην κριτική του τον Μπουξο για την ποιότητα των κριτικών του...Χωρίς να μειώνω την άξια των κριτικών που είναι ξεκάθαρα μεγάλη, παρ'ολα αυτά πάντα περιέχουν και υποκειμενικοτητα καθώς και εξαρτώνται από τα γούστα και την διάθεση  του καθενός, Υπάρχουν φορές που θεοποιημένες κοπέλες, απογοήτευσαν κάποιους και το αντίθετο, θέλω να πω πως μερικές φόρες πρέπει να δοκιμάσεις και πάντως σίγουρα αν η κοπέλα σ' αρέσει εμφανισιακά και βλέπεις...  

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
219
Like
17.963
Πόντοι
38.177
O αζα  κράζει στην κριτική του τον Μπουξο για την ποιότητα των κριτικών του...Χωρίς να μειώνω την άξια των κριτικών που είναι ξεκάθαρα μεγάλη, παρ'ολα αυτά πάντα περιέχουν και υποκειμενικοτητα καθώς και εξαρτώνται από τα γούστα και την διάθεση  του καθενός, Υπάρχουν φορές που θεοποιημένες κοπέλες, απογοήτευσαν κάποιους και το αντίθετο, θέλω να πω πως μερικές φόρες πρέπει να δοκιμάσεις και πάντως σίγουρα αν η κοπέλα σ' αρέσει εμφανισιακά και βλέπεις...  

Δεν κραζω κανεναν,το μονο σιγουρο ειναι οτι ΠΟΤΕ δε θα μπορεσουμε να περασουμε το ιδιο καλα με μια κοπελα εγω και ο καθε Μπουξος,γιατι ο καθενας ειναι διαφορετικος τυπος αντρα,ο καθε ενας θελει διαφορετικα πραγματα απο την καθε κοπελα και διαφορετικα βλεπω εγω ενα μουνι(μπορει για μενα οπτικα παντα)να ειναι μπαζο και για τον αλλο μουναρα!!!

kostakios

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Σεπ 2014
Κριτικές
31
Like
3.603
Πόντοι
2.606
Δεν κραζω κανεναν,το μονο σιγουρο ειναι οτι ΠΟΤΕ δε θα μπορεσουμε να περασουμε το ιδιο καλα με μια κοπελα εγω και ο καθε Μπουξος,γιατι ο καθενας ειναι διαφορετικος τυπος αντρα,ο καθε ενας θελει διαφορετικα πραγματα απο την καθε κοπελα και διαφορετικα βλεπω εγω ενα μουνι(μπορει για μενα οπτικα παντα)να ειναι μπαζο και για τον αλλο μουναρα!!!
:hi: :hi: :hi: ...το αυτό...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom