Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 51 άτομα (8 μέλη και 43 επισκέπτες)

sxoinobaths

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Μαρ 2009
Κριτικές
52
Like
456
Πόντοι
2.357
Μολις εστειλα την (παρακατω) κριτικη μου απ' την επισκεψη στην Βικυ την προηγουμενη Τεταρτη, κι αναμενω τη δημοσιευση:

Δεύτερη φορά που επισκέφθηκα τη Βίκυ μετά την πρώτη φορά πριν ένα χρόνο στην Αθήνα...
Δεν έχω να προσθέσω πολλά πράγματα σε σχέση με την πρώτη μου κριτική...

Γυναικάρα με τα όλα της, με εμφάνιση και προσόντα που δύσκολα να βρεις ακόμα κ σε σιτυτουρ..!
Βλέπω ότι πολλοί προβληματίζονται με το αν είναι ή όχι γυναίκα...
Πάντως τα μάτια μου, το στόμα μου, και τα χέρια μου δε γίνεται να με γελάνε, καθώς αυτό που έβλεπα, φίλαγα κι άγγιζα είναι απ' τις πιο σεξουαλικές γυναίκες της ζωής μου..! Ακόμα κι η φωνή της δεν έχει κάτι που να ξενίζει...
Κι όπως έγραφα και πέρσι στην κριτική μου, όταν την πρωτοδα πρόπερσι το καλοκαίρι σε μπιτς μπαρ της Χαλικιδικής, όλοι την κοιτούσαν με το στόμα ανοιχτό και τη χάζευαν..!

Δυστυχώς, το σαϊτ είναι γεμάτο στενόμυαλους, ακροδεξιούς κι ομοφοβικούς, που το μόνο που τους απασχολεί είναι το τι ήταν στο παρελθόν... Το τι ηταν, ποσως μ' ενδιαφερει, αυτο που με νοιαζει ειναι τι ειναι τωρα...
Κι η Βικυ ειναι απ' τις ομορφοτερες γυναικες εχω γνωρισει, για να μην πω η ομορφοτερη..! Δηλαδη για αλλες ιεροδουλες, που εχουν κανει δεκαδες αισθητικες επεμβασεις κι εχουν φτιαξει στηθος, μυτη, χειλη, κωλο κτλ, μας απασχολει πως ηταν στο παρελθον ή κοιταμε αυτο που βλεπουμε τωρα..;

Και για να προβληματισω ακομα περισσοτερο τους ομοφοβικους, που φοβουνται μην αμφισβητηθει ο "αντρισμος" τους, να αναφερω μια κοινη ερωτηση, που δειχνει οτι οι διαφορες αναμεσα στα δυο φιλα δεν ειναι κ τοσο αγεφυρωτες (ακομα κι ανατομικα)...

Why do men have nipples?

Τωρα στα του αγωνα, κι εκει η Βικυ παιρνει ανετα το 10αρι... Πολυ χαλαρη με το χρονο και δεκτικη σ' ολα τα χαδια...
Πολυ καλο στοματικο με γλυψιμο στα αρχιδια, και μ' αφησε να γλυφω και να φιλω τις βυζαρες της για απειρη ωρα..!
Συνολικα πρεπει να κατσε στο δωματιο πανω απο 25 λεπτα, αν κι ειχα παρει το απλο προγραμμα των 40...
Αλλα ισως επειδη υπαρχει μια αμοιβαια συμπαθεια..!
Και δεν εγγυομαι οτι ειναι με ολους ετσι, απλα περιγραφω τη δικη μου εμπειρια..!
Ελπιζω να ξαναρθει συντομα στην πολη μας, που εχει τεραστια ελλειψη απο κοριτσια αναλογου επιπεδου σ' εμφανιση κι υπηρεσιες..!

?Ainigma?

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2010
Κριτικές
12
Like
91
Πόντοι
606
Δυστυχώς, το σαϊτ είναι γεμάτο στενόμυαλους, ακροδεξιούς κι ομοφοβικούς, που το μόνο που τους απασχολεί είναι το τι ήταν στο παρελθόν... Το τι ηταν, ποσως μ' ενδιαφερει, αυτο που με νοιαζει ειναι τι ειναι τωρα...

Και για να προβληματισω ακομα περισσοτερο τους ομοφοβικους, που φοβουνται μην αμφισβητηθει ο "αντρισμος" τους, να αναφερω μια κοινη ερωτηση, που δειχνει οτι οι διαφορες αναμεσα στα δυο φιλα δεν ειναι κ τοσο αγεφυρωτες (ακομα κι ανατομικα)...

Why do men have nipples?

Θα μας τρελάνεις ρε φίλε; Μας λες ομοφοβικούς επειδή δε θέλουμε να γαμήσουμε τρανς; Βλέπεις τι γράφεις; Αν υπάρχουν άτομα που σε κοροϊδεύουν για την επιλογή σου να πας με τη Βίκυ σ' αυτούς πες το. Εγώ πάντως δε δίαβασα και πολλά σχόλια υποτιμητικά γι' αυτήν εδώ μέσα.
Κάνε τις επιλογές σου και μείνε ευχαριστημένος με αυτές. Μην πας στην άλλη άκρη.
Σε λίγο θα ακούσουμε πως είμαστε και φασίστες γιατί δε γαμάμε άντρες αφού ήταν γυναίκες και αυτοί κατά την περίοδο της κύησης.

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.137
Πόντοι
2.266
Μολις εστειλα την (παρακατω) κριτικη μου απ' την επισκεψη στην Βικυ την προηγουμενη Τεταρτη, κι αναμενω τη δημοσιευση:

Δεύτερη φορά που επισκέφθηκα τη Βίκυ μετά την πρώτη φορά πριν ένα χρόνο στην Αθήνα...

Γυναικάρα με τα όλα της, με εμφάνιση και προσόντα που δύσκολα να βρεις ακόμα κ σε σιτυτουρ..!
Πάντως τα μάτια μου, το στόμα μου, και τα χέρια μου δε γίνεται να με γελάνε, καθώς αυτό που έβλεπα, φίλαγα κι άγγιζα είναι απ' τις πιο σεξουαλικές γυναίκες της ζωής μου..! Ακόμα κι η φωνή της δεν έχει κάτι που να ξενίζει...
Κι όπως έγραφα και πέρσι στην κριτική μου, όταν την πρωτοδα πρόπερσι το καλοκαίρι σε μπιτς μπαρ της Χαλικιδικής, όλοι την κοιτούσαν με το στόμα ανοιχτό και τη χάζευαν..!

Κι η Βικυ ειναι απ' τις ομορφοτερες γυναικες εχω γνωρισει, για να μην πω η ομορφοτερη..! Δηλαδη για αλλες ιεροδουλες, που εχουν κανει δεκαδες αισθητικες επεμβασεις κι εχουν φτιαξει στηθος, μυτη, χειλη, κωλο κτλ, μας απασχολει πως ηταν στο παρελθον ή κοιταμε αυτο που βλεπουμε τωρα..;

Why do men have nipples?

Τωρα στα του αγωνα, κι εκει η Βικυ παιρνει ανετα το 10αρι... Πολυ χαλαρη με το χρονο και δεκτικη σ' ολα τα χαδια...
Πολυ καλο στοματικο με γλυψιμο στα αρχιδια, και μ' αφησε να γλυφω και να φιλω τις βυζαρες της για απειρη ωρα..!
Συνολικα πρεπει να κατσε στο δωματιο πανω απο 25 λεπτα, αν κι ειχα παρει το απλο προγραμμα των 40...
Και δεν εγγυομαι οτι ειναι με ολους ετσι, απλα περιγραφω τη δικη μου εμπειρια..!
Ελπιζω να ξαναρθει συντομα στην πολη μας, που εχει τεραστια ελλειψη απο κοριτσια αναλογου επιπεδου σ' εμφανιση κι υπηρεσιες..!
Tυπε τη πινεις και δε μας δινεις μου λες δηλαδη οποιος δε θελει να πηδηξει τραβελι η τρανσεξουαλ ειναι ομοφοβικος  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:με τα δυο κιολας

Vikings

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2015
Like
3
Πόντοι
66

Why do men have nipples?

Καταρχην αποφαισε τι ειναι τελικα,αν καταλαβες βεβαια..  :grin: και δευτερον φαινεται οτι εισαι συριζαιος/φασιστας! γιατι οι συριζαιοι που πιθανων να εισαι με αυτα που γραφεις εχουν κανει μια δικια τους κατηγορια την λεγομενη φασιστερα! δλδ καμια σχεση με την αριστερα ειναι τερμα ακροδεξιοι απλα κρυβονται πισω απ την αριστερα και χρησημοποιουν πολιτικη της δεξιας.Αυτα γιατι κραζοντας της προτιμησεις των αλλωνων γιατι πολυ απλα δεν εχουν της ιδιες προτιμησεις με εσενα, να πανε με τραβελια και οτι αλλο θελεις δηλαδη δεν εχει σημασια...με λιγα λογια οι φασιστεροι τι μας λενε αν δεν κανεις οτι κανουμε εμεις και δεν εχεις τα ιδια γουστα εισαι στενομυαλος,ομοφιβικος και αλλα προοδευτικα του κωλου.

jimiadis

Μέγας
Εγγρ.
5 Μαΐ 2011
Κριτικές
46
Like
3.331
Πόντοι
3.820
Ρε σεις κανενας δεν πηγε στον Βικο και την εκανε?
!το να αποδεχεσαι και να χαρακτηριζεις το αυτονοητο ονομαζεται ομοφοβοια!!
θα ξεχασω και τα ελληνικα που ξερω!!
μνημονια μεχρι να σβησει ο ηλιος ρρεεεεεεεεε!!

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.424
Πόντοι
34.538
Ασε το ΒΙΚΟ και το ΖΑΓΟΡΙ....

Ηρθε η δικια σου λεμεεεε!!!!!

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.691
Πόντοι
38.177

Πουστηδες και παλικάρια,γίναμε μαλλιά κουβάρια...

Ομοφοβικε φασιστοσυριζαιε εχεις δικαίωμα να βαζεις τέτοιες ταμπέλες γιατι το κυβερνών κομα που ψηφισες τα επιτρέπει και τα επικροτεί αυτα!!!
Μπορεις να κανεις και αίτηση για επίδομα τωρα...

jimiadis

Μέγας
Εγγρ.
5 Μαΐ 2011
Κριτικές
46
Like
3.331
Πόντοι
3.820

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.424
Πόντοι
34.538
την ειχα ολο το βραδι εχθες!!θα ξαναπαω μαζι της αλλη 1 φορα και στο τελος κριτικες!!παντως την συνιστω αφοβα!!
Και πως καταφερες και ξυπνησες τοσο νωρις σημερα?

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.691
Πόντοι
38.177
την ειχα ολο το βραδι εχθες!!θα ξαναπαω μαζι της αλλη 1 φορα και στο τελος κριτικες!!παντως την συνιστω αφοβα!!

Ετσι πυρφοροαγαπουλη δωσε μου κι αλλη τροφή!!!

Τζιμιαδης για τιμημένος Πυρφορος και αγαπουλης του σαιτ!!!
Αντισθένη βαλε επιπλέον ονομασίες στο σαιτ.
Το βραδυ με "υ" αγράμματο πλάσμα!!!

jimiadis

Μέγας
Εγγρ.
5 Μαΐ 2011
Κριτικές
46
Like
3.331
Πόντοι
3.820
Ετσι πυρφοροαγαπουλη δωσε μου κι αλλη τροφή!!!

Τζιμιαδης για τιμημένος Πυρφορος και αγαπουλης του σαιτ!!!
Αντισθένη βαλε επιπλέον ονομασίες στο σαιτ.
Το βραδυ με "υ" αγράμματο πλάσμα!!!
το βραδυ-το σταχυ-και το δακρυ επαψαν να εξαιρουνται απο το 2005 με εντολη υπουργειου παιδειας.μαθε γραμματα εσυ χωριατη!!
οσο για τον τιτλο...θα παω 30 λεπτα νωριτερα στη συναντηση να τους δειξω την φωτο σου με τα λουλουδακια που κρατας παλιοχεστη!!

notorius

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2009
Κριτικές
18
Like
165
Πόντοι
11
Το τί γαμάει ο καθένας είναι πρόβλημα δικό του. Στην γερμανία γαμάνε και σκυλιά σε οίκους.Αλλά το να βγαίνεις και να χαρακτιρίζεις άλλους που δεν έχουν την ίδια ανωμαλία με σένα είναι άκρως απαράδεκτο. Και στο κάτω κάτω άμα σου φαίνεται τόσο φυσιολογικό το Lady-boy γιατί το κάνεις θέμα; Και μία ατάκα από την ταινία "TED 2" "They dont exist woman with dicks, only men with big tits"

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.137
Πόντοι
2.266
Το τί γαμάει ο καθένας είναι πρόβλημα δικό του. Στην γερμανία γαμάνε και σκυλιά σε οίκους.Αλλά το να βγαίνεις και να χαρακτιρίζεις άλλους που δεν έχουν την ίδια ανωμαλία με σένα είναι άκρως απαράδεκτο. Και στο κάτω κάτω άμα σου φαίνεται τόσο φυσιολογικό το Lady-boy γιατί το κάνεις θέμα; Και μία ατάκα από την ταινία "TED 2" "They dont exist woman with dicks, only men with big tits"
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.994
Πόντοι
13.755
Ορισμενοι εχουν ξεφυγει εδω μεσα και γραφουν μαλακιες...

Δε χρειαζεται να παρει πολιτικες διαστασεις το θεμα με χαρακτηρισμους,ουτε και ταμπελες του τυπου 'η ανωμαλια σου' και εξισωσεις με αρρωστημενες καταστασεις οπως η κτηνοβασια που διαβαζω παραπανω...ασχετες συγκρισεις

Το συγκεκριμενο ατομο,η Βικυ δηλαδη ειναι μια πολυ εντυπωσιακη γυναικα οπως την ειχα δει περυσι που ηρθε,προφανως και εργαζεται νομιμα σαν γυναικα και δεν ξερω να εχει ενοχλησει κανεναν απο δω μεσα ωστε να δεχεται τοση πουστια εναντιον της.
Στην πολη μας εχουμε 35 μπουρδελα,αν δε σου αρεσει η Βικυ πας στα αλλα 34 και διαλεγεις...

Τα υπολοιπα αστειακια,και οι επιθεσεις και οι μαγκιες ετσι απο τον καναπε και πισω απο την ανωνυμια του πληκτρολογιου ειναι περιττες και πολλες φορες αγγιζουν τα ορια της απανθρωπιας...και πραγματικα με τρομαζει η ιδεα οτι μπορει και να συναναστρεφομαι με απανθρωπους εδω μεσα δε θελω να το πιστεψω

Λοιπον να ειστε και λιγο κιμπαρηδες...αν τη ξερετε αυτη τη λεξη δηλαδη καποιοι εδω μεσα

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.137
Πόντοι
2.266
Ορισμενοι εχουν ξεφυγει εδω μεσα και γραφουν μαλακιες...

Δε χρειαζεται να παρει πολιτικες διαστασεις το θεμα με χαρακτηρισμους,ουτε και ταμπελες του τυπου 'η ανωμαλια σου' και εξισωσεις με αρρωστημενες καταστασεις οπως η κτηνοβασια που διαβαζω παραπανω...ασχετες συγκρισεις

Το συγκεκριμενο ατομο,η Βικυ δηλαδη ειναι μια πολυ εντυπωσιακη γυναικα οπως την ειχα δει περυσι που ηρθε,προφανως και εργαζεται νομιμα σαν γυναικα και δεν ξερω να εχει ενοχλησει κανεναν απο δω μεσα ωστε να δεχεται τοση πουστια εναντιον της.
Στην πολη μας εχουμε 35 μπουρδελα,αν δε σου αρεσει η Βικυ πας στα αλλα 34 και διαλεγεις...

Τα υπολοιπα αστειακια,και οι επιθεσεις και οι μαγκιες ετσι απο τον καναπε και πισω απο την ανωνυμια του πληκτρολογιου ειναι περιττες και πολλες φορες αγγιζουν τα ορια της απανθρωπιας...και πραγματικα με τρομαζει η ιδεα οτι μπορει και να συναναστρεφομαι με απανθρωπους εδω μεσα δε θελω να το πιστεψω

Λοιπον να ειστε και λιγο κιμπαρηδες...αν τη ξερετε αυτη τη λεξη δηλαδη καποιοι εδω μεσα
Πουστια ρε Αλ επειδη καποιοι δε γουσταρουμε να πηδαμε καποιον πρωην αντρα και το λεμε ισα ισα πουστια κανει το μαγαζι που δεν το αναφερει οτι ειναι πρωην αντρας και οποιος γουσταρει να παει εγω προσωπικα δε θα τον κρινω αλλα οχι επειδη καποιοι γουσταρουν να γαμανε τραβελια και τρανς που δικαιωμα τους ειναι δε μου πεφτει λογος θα το κανω κ εγω και καποιοι αλλοι που δε γουσταρουμε σε παρακαλω τωρα ειδες τι εγραψε ο αλλος ο τρομπας οτι ειμαστε ομοφοβικοι και στενομυαλοι και αλλες πιπες επειδη καποιοι γουσταρουμε μονο κανονικες γυναικες και δε θελουμε ουτε τρανς ουτε τραβελια

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.994
Πόντοι
13.755
Πουστια ρε Αλ επειδη καποιοι δε γουσταρουμε να πηδαμε καποιον πρωην αντρα και το λεμε ισα ισα πουστια κανει το μαγαζι που δεν το αναφερει οτι ειναι πρωην αντρας και οποιος γουσταρει να παει εγω προσωπικα δε θα τον κρινω αλλα οχι επειδη καποιοι γουσταρουν να γαμανε τραβελια και τρανς που δικαιωμα τους ειναι δε μου πεφτει λογο θα το κανωκ εγω και καποιοι αλλοι που δε γουσταρουμε
για το μαγαζι και για το νομο ειναι γυναικα οποτε δεν εχει κανενα λογο να σου πει κατι που αν δε στο λεγανε καποιοι αλλοι ενα χρονο πριν,καποιοι Αθηναιοι αν δε κανω λαθος,δε θα το παιρνες ουτε χαμπαρι

Απο κει και περα αυτη ειναι μια επαγγελματιας που εκτιθεται και δειχνει και τη φατσα της και αν θες την επισκεπτεσαι και κυριως δε σε εχει ενοχλησει...ενω εσυ,το 'εσυ' σχημα λογου, εισαι ενας ασχετος που μπαινεις εδω μεσα ανωνυμα,δε δειχνεις τη φατσα σου αλλα θεωρεις οτι εχεις το δικαιωμα να τη βριζεις και να την υποτιμας σαν ανθρωπο...
αυτο κατ'εμε ειναι πουστια...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom