mpouxos
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2014
- Κριτικές
- 169
- Like
- 8.711
- Πόντοι
- 10.326
εδώ δεν πήγε ο Μέγας τρανσολογος Φακίρης !Ρε σεις κανενας δεν πηγε στον Βικο και την εκανε?
εδώ δεν πήγε ο Μέγας τρανσολογος Φακίρης !Ρε σεις κανενας δεν πηγε στον Βικο και την εκανε?
εδώ δεν πήγε ο Μέγας τρανσολογος Φακίρης !
το παιδί λέει! θα μπορούσε να ταν μπαμπάς μας άνετα και για τους 2!Να τιμηθει το [size=20pt]παιδι[/size],μονο ομως με τον τιτλο του τρανσολογου!!!
το παιδί λέει! θα μπορούσε να ταν μπαμπάς μας άνετα και για τους 2!
Θα μας τρελάνεις ρε φίλε; Μας λες ομοφοβικούς επειδή δε θέλουμε να γαμήσουμε τρανς; Βλέπεις τι γράφεις; Αν υπάρχουν άτομα που σε κοροϊδεύουν για την επιλογή σου να πας με τη Βίκυ σ' αυτούς πες το. Εγώ πάντως δε δίαβασα και πολλά σχόλια υποτιμητικά γι' αυτήν εδώ μέσα.Δυστυχώς, το σαϊτ είναι γεμάτο στενόμυαλους, ακροδεξιούς κι ομοφοβικούς, που το μόνο που τους απασχολεί είναι το τι ήταν στο παρελθόν... Το τι ηταν, ποσως μ' ενδιαφερει, αυτο που με νοιαζει ειναι τι ειναι τωρα...
Και για να προβληματισω ακομα περισσοτερο τους ομοφοβικους, που φοβουνται μην αμφισβητηθει ο "αντρισμος" τους, να αναφερω μια κοινη ερωτηση, που δειχνει οτι οι διαφορες αναμεσα στα δυο φιλα δεν ειναι κ τοσο αγεφυρωτες (ακομα κι ανατομικα)...
Why do men have nipples?
Tυπε τη πινεις και δε μας δινεις μου λες δηλαδη οποιος δε θελει να πηδηξει τραβελι η τρανσεξουαλ ειναι ομοφοβικος με τα δυο κιολαςΜολις εστειλα την (παρακατω) κριτικη μου απ' την επισκεψη στην Βικυ την προηγουμενη Τεταρτη, κι αναμενω τη δημοσιευση:
Δεύτερη φορά που επισκέφθηκα τη Βίκυ μετά την πρώτη φορά πριν ένα χρόνο στην Αθήνα...
Δεν έχω να προσθέσω πολλά πράγματα σε σχέση με την πρώτη μου κριτική...
Γυναικάρα με τα όλα της, με εμφάνιση και προσόντα που δύσκολα να βρεις ακόμα κ σε σιτυτουρ..!
Βλέπω ότι πολλοί προβληματίζονται με το αν είναι ή όχι γυναίκα...
Πάντως τα μάτια μου, το στόμα μου, και τα χέρια μου δε γίνεται να με γελάνε, καθώς αυτό που έβλεπα, φίλαγα κι άγγιζα είναι απ' τις πιο σεξουαλικές γυναίκες της ζωής μου..! Ακόμα κι η φωνή της δεν έχει κάτι που να ξενίζει...
Κι όπως έγραφα και πέρσι στην κριτική μου, όταν την πρωτοδα πρόπερσι το καλοκαίρι σε μπιτς μπαρ της Χαλικιδικής, όλοι την κοιτούσαν με το στόμα ανοιχτό και τη χάζευαν..!
Δυστυχώς, το σαϊτ είναι γεμάτο στενόμυαλους, ακροδεξιούς κι ομοφοβικούς, που το μόνο που τους απασχολεί είναι το τι ήταν στο παρελθόν... Το τι ηταν, ποσως μ' ενδιαφερει, αυτο που με νοιαζει ειναι τι ειναι τωρα...
Κι η Βικυ ειναι απ' τις ομορφοτερες γυναικες εχω γνωρισει, για να μην πω η ομορφοτερη..! Δηλαδη για αλλες ιεροδουλες, που εχουν κανει δεκαδες αισθητικες επεμβασεις κι εχουν φτιαξει στηθος, μυτη, χειλη, κωλο κτλ, μας απασχολει πως ηταν στο παρελθον ή κοιταμε αυτο που βλεπουμε τωρα..;
Και για να προβληματισω ακομα περισσοτερο τους ομοφοβικους, που φοβουνται μην αμφισβητηθει ο "αντρισμος" τους, να αναφερω μια κοινη ερωτηση, που δειχνει οτι οι διαφορες αναμεσα στα δυο φιλα δεν ειναι κ τοσο αγεφυρωτες (ακομα κι ανατομικα)...
Why do men have nipples?
Τωρα στα του αγωνα, κι εκει η Βικυ παιρνει ανετα το 10αρι... Πολυ χαλαρη με το χρονο και δεκτικη σ' ολα τα χαδια...
Πολυ καλο στοματικο με γλυψιμο στα αρχιδια, και μ' αφησε να γλυφω και να φιλω τις βυζαρες της για απειρη ωρα..!
Συνολικα πρεπει να κατσε στο δωματιο πανω απο 25 λεπτα, αν κι ειχα παρει το απλο προγραμμα των 40...
Αλλα ισως επειδη υπαρχει μια αμοιβαια συμπαθεια..!
Και δεν εγγυομαι οτι ειναι με ολους ετσι, απλα περιγραφω τη δικη μου εμπειρια..!
Ελπιζω να ξαναρθει συντομα στην πολη μας, που εχει τεραστια ελλειψη απο κοριτσια αναλογου επιπεδου σ' εμφανιση κι υπηρεσιες..!
Καταρχην αποφαισε τι ειναι τελικα,αν καταλαβες βεβαια.. και δευτερον φαινεται οτι εισαι συριζαιος/φασιστας! γιατι οι συριζαιοι που πιθανων να εισαι με αυτα που γραφεις εχουν κανει μια δικια τους κατηγορια την λεγομενη φασιστερα! δλδ καμια σχεση με την αριστερα ειναι τερμα ακροδεξιοι απλα κρυβονται πισω απ την αριστερα και χρησημοποιουν πολιτικη της δεξιας.Αυτα γιατι κραζοντας της προτιμησεις των αλλωνων γιατι πολυ απλα δεν εχουν της ιδιες προτιμησεις με εσενα, να πανε με τραβελια και οτι αλλο θελεις δηλαδη δεν εχει σημασια...με λιγα λογια οι φασιστεροι τι μας λενε αν δεν κανεις οτι κανουμε εμεις και δεν εχεις τα ιδια γουστα εισαι στενομυαλος,ομοφιβικος και αλλα προοδευτικα του κωλου.Μολις εστειλα την (παρακατω) κριτικη μου απ' την επισκεψη στην Βικυ την προηγουμενη Τεταρτη, κι αναμενω τη δημοσιευση:
Δεύτερη φορά που επισκέφθηκα τη Βίκυ μετά την πρώτη φορά πριν ένα χρόνο στην Αθήνα...
Δεν έχω να προσθέσω πολλά πράγματα σε σχέση με την πρώτη μου κριτική...
Γυναικάρα με τα όλα της, με εμφάνιση και προσόντα που δύσκολα να βρεις ακόμα κ σε σιτυτουρ..!
Βλέπω ότι πολλοί προβληματίζονται με το αν είναι ή όχι γυναίκα...
Πάντως τα μάτια μου, το στόμα μου, και τα χέρια μου δε γίνεται να με γελάνε, καθώς αυτό που έβλεπα, φίλαγα κι άγγιζα είναι απ' τις πιο σεξουαλικές γυναίκες της ζωής μου..! Ακόμα κι η φωνή της δεν έχει κάτι που να ξενίζει...
Κι όπως έγραφα και πέρσι στην κριτική μου, όταν την πρωτοδα πρόπερσι το καλοκαίρι σε μπιτς μπαρ της Χαλικιδικής, όλοι την κοιτούσαν με το στόμα ανοιχτό και τη χάζευαν..!
Δυστυχώς, το σαϊτ είναι γεμάτο στενόμυαλους, ακροδεξιούς κι ομοφοβικούς, που το μόνο που τους απασχολεί είναι το τι ήταν στο παρελθόν... Το τι ηταν, ποσως μ' ενδιαφερει, αυτο που με νοιαζει ειναι τι ειναι τωρα...
Κι η Βικυ ειναι απ' τις ομορφοτερες γυναικες εχω γνωρισει, για να μην πω η ομορφοτερη..! Δηλαδη για αλλες ιεροδουλες, που εχουν κανει δεκαδες αισθητικες επεμβασεις κι εχουν φτιαξει στηθος, μυτη, χειλη, κωλο κτλ, μας απασχολει πως ηταν στο παρελθον ή κοιταμε αυτο που βλεπουμε τωρα..;
Why do men have nipples?
Τωρα στα του αγωνα, κι εκει η Βικυ παιρνει ανετα το 10αρι... Πολυ χαλαρη με το χρονο και δεκτικη σ' ολα τα χαδια...
Πολυ καλο στοματικο με γλυψιμο στα αρχιδια, και μ' αφησε να γλυφω και να φιλω τις βυζαρες της για απειρη ωρα..!
Συνολικα πρεπει να κατσε στο δωματιο πανω απο 25 λεπτα, αν κι ειχα παρει το απλο προγραμμα των 40...
Αλλα ισως επειδη υπαρχει μια αμοιβαια συμπαθεια..!
Και δεν εγγυομαι οτι ειναι με ολους ετσι, απλα περιγραφω τη δικη μου εμπειρια..!
Ελπιζω να ξαναρθει συντομα στην πολη μας, που εχει τεραστια ελλειψη απο κοριτσια αναλογου επιπεδου σ' εμφανιση κι υπηρεσιες..!
!το να αποδεχεσαι και να χαρακτηριζεις το αυτονοητο ονομαζεται ομοφοβοια!!Ρε σεις κανενας δεν πηγε στον Βικο και την εκανε?
Ασε το ΒΙΚΟ και το ΖΑΓΟΡΙ....!το να αποδεχεσαι και να χαρακτηριζεις το αυτονοητο ονομαζεται ομοφοβοια!!
θα ξεχασω και τα ελληνικα που ξερω!!
μνημονια μεχρι να σβησει ο ηλιος ρρεεεεεεεεε!!
!το να αποδεχεσαι και να χαρακτηριζεις το αυτονοητο ονομαζεται ομοφοβοια!!
θα ξεχασω και τα ελληνικα που ξερω!!
μνημονια μεχρι να σβησει ο ηλιος ρρεεεεεεεεε!!
την ειχα ολο το βραδι εχθες!!θα ξαναπαω μαζι της αλλη 1 φορα και στο τελος κριτικες!!παντως την συνιστω αφοβα!!Ασε το ΒΙΚΟ και το ΖΑΓΟΡΙ....
Ηρθε η δικια σου λεμεεεε!!!!!
Και πως καταφερες και ξυπνησες τοσο νωρις σημερα?την ειχα ολο το βραδι εχθες!!θα ξαναπαω μαζι της αλλη 1 φορα και στο τελος κριτικες!!παντως την συνιστω αφοβα!!
την ειχα ολο το βραδι εχθες!!θα ξαναπαω μαζι της αλλη 1 φορα και στο τελος κριτικες!!παντως την συνιστω αφοβα!!
το βραδυ-το σταχυ-και το δακρυ επαψαν να εξαιρουνται απο το 2005 με εντολη υπουργειου παιδειας.μαθε γραμματα εσυ χωριατη!!Ετσι πυρφοροαγαπουλη δωσε μου κι αλλη τροφή!!!
Τζιμιαδης για τιμημένος Πυρφορος και αγαπουλης του σαιτ!!!
Αντισθένη βαλε επιπλέον ονομασίες στο σαιτ.
Το βραδυ με "υ" αγράμματο πλάσμα!!!
Το τί γαμάει ο καθένας είναι πρόβλημα δικό του. Στην γερμανία γαμάνε και σκυλιά σε οίκους.Αλλά το να βγαίνεις και να χαρακτιρίζεις άλλους που δεν έχουν την ίδια ανωμαλία με σένα είναι άκρως απαράδεκτο. Και στο κάτω κάτω άμα σου φαίνεται τόσο φυσιολογικό το Lady-boy γιατί το κάνεις θέμα; Και μία ατάκα από την ταινία "TED 2" "They dont exist woman with dicks, only men with big tits"
Πουστια ρε Αλ επειδη καποιοι δε γουσταρουμε να πηδαμε καποιον πρωην αντρα και το λεμε ισα ισα πουστια κανει το μαγαζι που δεν το αναφερει οτι ειναι πρωην αντρας και οποιος γουσταρει να παει εγω προσωπικα δε θα τον κρινω αλλα οχι επειδη καποιοι γουσταρουν να γαμανε τραβελια και τρανς που δικαιωμα τους ειναι δε μου πεφτει λογος θα το κανω κ εγω και καποιοι αλλοι που δε γουσταρουμε σε παρακαλω τωρα ειδες τι εγραψε ο αλλος ο τρομπας οτι ειμαστε ομοφοβικοι και στενομυαλοι και αλλες πιπες επειδη καποιοι γουσταρουμε μονο κανονικες γυναικες και δε θελουμε ουτε τρανς ουτε τραβελιαΟρισμενοι εχουν ξεφυγει εδω μεσα και γραφουν μαλακιες...
Δε χρειαζεται να παρει πολιτικες διαστασεις το θεμα με χαρακτηρισμους,ουτε και ταμπελες του τυπου 'η ανωμαλια σου' και εξισωσεις με αρρωστημενες καταστασεις οπως η κτηνοβασια που διαβαζω παραπανω...ασχετες συγκρισεις
Το συγκεκριμενο ατομο,η Βικυ δηλαδη ειναι μια πολυ εντυπωσιακη γυναικα οπως την ειχα δει περυσι που ηρθε,προφανως και εργαζεται νομιμα σαν γυναικα και δεν ξερω να εχει ενοχλησει κανεναν απο δω μεσα ωστε να δεχεται τοση πουστια εναντιον της.
Στην πολη μας εχουμε 35 μπουρδελα,αν δε σου αρεσει η Βικυ πας στα αλλα 34 και διαλεγεις...
Τα υπολοιπα αστειακια,και οι επιθεσεις και οι μαγκιες ετσι απο τον καναπε και πισω απο την ανωνυμια του πληκτρολογιου ειναι περιττες και πολλες φορες αγγιζουν τα ορια της απανθρωπιας...και πραγματικα με τρομαζει η ιδεα οτι μπορει και να συναναστρεφομαι με απανθρωπους εδω μεσα δε θελω να το πιστεψω
Λοιπον να ειστε και λιγο κιμπαρηδες...αν τη ξερετε αυτη τη λεξη δηλαδη καποιοι εδω μεσα
για το μαγαζι και για το νομο ειναι γυναικα οποτε δεν εχει κανενα λογο να σου πει κατι που αν δε στο λεγανε καποιοι αλλοι ενα χρονο πριν,καποιοι Αθηναιοι αν δε κανω λαθος,δε θα το παιρνες ουτε χαμπαριΠουστια ρε Αλ επειδη καποιοι δε γουσταρουμε να πηδαμε καποιον πρωην αντρα και το λεμε ισα ισα πουστια κανει το μαγαζι που δεν το αναφερει οτι ειναι πρωην αντρας και οποιος γουσταρει να παει εγω προσωπικα δε θα τον κρινω αλλα οχι επειδη καποιοι γουσταρουν να γαμανε τραβελια και τρανς που δικαιωμα τους ειναι δε μου πεφτει λογο θα το κανωκ εγω και καποιοι αλλοι που δε γουσταρουμε