kassler
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2006
- Κριτικές
- 44
- Like
- 3.590
- Πόντοι
- 7.195
Ποσο μουφα μπορει να ειναι αυτη η καριολα η νεφελη η' πως στον πουτσο την λενε(ελληνιδα παντως δεν ειναι οσο και να το υποστηριζει... ξερω απο εξωτερικο και βαλκανια χροοοοονια τωρα.ελληνιδα δεν ειναι η καριολα.τεσπα εχει λιγη σημασια αυτο).γουσταρω αυτο το μαγαζι γιατι ειναι καπως απομονωμενο και με βολευει...και εννοειται οτι εχω βγαλει καλα γουστα.με αυτη την καριολα εχω ξενερωσει καθε φορα που την εχω πληρωσει γαμω τον αντιχριστο της.και πριν προλαβει να πει καποιος για χημειες και φυσικες καθε φορα και καλα γουσταρει και υγραινεται και παπαριες διαφορες.. γαμω τον αντιχριστο τους χωρις πλακα παιρνουν πολλα λεφτα οι καριολες...για το τιποτα γαμω τα σπιτια τους... λες και παιρνουν τσιχλες ειναι τα 30ρια... χωρις πλακα ειναι αστεια τα πραγματα...30 ευρω σα να μην συμβαινει τιποτα...δοξα και τιμη σε πατσινο και λοιπους που μπορει να καταλαβαινουν λιγακι... εννοειται οτι εγω φταιω που ξαναπηγα στην καριολα,αλλα με βολευε... τεσπα (οσο και καλα ωραια μπορει να περασε οπως ελεγε παλι γαμω τον αντιχριστο της).Λοιπον θελουμε πουταναρες που ''δουλευουν'' σωστα.... για τις αλλες ας κανουν μηνυσεις κτλ σε διαφορους αν το κανουν καταναγκαστικα... γαμω τα σπιτια τους πληρωνουμε λεφτα οχι αστεια...
ΤΗν συγκεκριμένη την θυμάμαι απο τα παλιά όταν δούλευε στα δίδυμα και στην προμηθέως στο κάτω ,αλλα συνήθως δούλευε απέναντι απο τα κτελ πιερίας....
είχε κωλάρα τότε....και συστηνόταν ως κερκυραία και μετα ως κύπρια....χμμμμ μπορεί να ηταν ,αλλα μπορεί να ηταν και απο Αλβανία.....οι Αλβανίδες ειναι ξύπνιες οι περισσότερες....ποτέ δεν εβγαζε γούστα....το ιδιο έκανε και στο κεφαλληνίας....Δεν γουσταρει αυτό που κάνει, απλά γουστάρει το χρήμα και αυτό ειναι το μοναδικό κινητρό της....οσο ωραίος ,καθαρός,σεξυ και αν είσαι το μονο που θα πετύχεις ειναι να περάσεις σχετικά καλά...χωρίς μα και μου αλλα χωρίς να βγάλεις τρελά γούστα.....