Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 53 άτομα (7 μέλη και 46 επισκέπτες)

kassler

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Δεκ 2006
Κριτικές
44
Like
3.590
Πόντοι
7.195
Ποσο μουφα μπορει να ειναι αυτη η καριολα η νεφελη η' πως στον πουτσο την λενε(ελληνιδα παντως δεν ειναι οσο και να το υποστηριζει...  ξερω απο εξωτερικο και βαλκανια χροοοοονια τωρα.ελληνιδα δεν ειναι η καριολα.τεσπα εχει λιγη σημασια αυτο).γουσταρω αυτο το μαγαζι γιατι ειναι καπως απομονωμενο και με βολευει...και εννοειται οτι εχω βγαλει καλα γουστα.με αυτη την καριολα εχω ξενερωσει καθε φορα που την εχω πληρωσει γαμω τον αντιχριστο της.και πριν προλαβει να πει καποιος για χημειες και φυσικες  καθε φορα  και καλα γουσταρει και υγραινεται και παπαριες διαφορες..  γαμω τον αντιχριστο τους χωρις πλακα παιρνουν πολλα λεφτα οι καριολες...για το τιποτα γαμω τα σπιτια τους...  λες και παιρνουν τσιχλες ειναι τα 30ρια...  χωρις πλακα ειναι αστεια τα πραγματα...30 ευρω σα να μην συμβαινει τιποτα...δοξα και τιμη σε πατσινο και λοιπους που μπορει να καταλαβαινουν λιγακι...  εννοειται οτι εγω φταιω που ξαναπηγα στην καριολα,αλλα με βολευε...  τεσπα (οσο και καλα ωραια μπορει να περασε οπως ελεγε παλι γαμω τον αντιχριστο της).Λοιπον θελουμε πουταναρες που ''δουλευουν'' σωστα....  για τις αλλες ας κανουν μηνυσεις κτλ σε διαφορους αν το κανουν καταναγκαστικα... γαμω τα σπιτια τους  πληρωνουμε λεφτα οχι αστεια...

ΤΗν συγκεκριμένη την θυμάμαι απο τα παλιά όταν δούλευε στα δίδυμα και στην προμηθέως στο κάτω ,αλλα συνήθως δούλευε απέναντι απο τα κτελ πιερίας....

είχε κωλάρα τότε....και συστηνόταν ως κερκυραία και μετα ως κύπρια....χμμμμ μπορεί να ηταν ,αλλα μπορεί να ηταν και απο Αλβανία.....οι Αλβανίδες ειναι ξύπνιες οι περισσότερες....ποτέ δεν εβγαζε γούστα....το ιδιο έκανε και στο κεφαλληνίας....Δεν γουσταρει αυτό που κάνει, απλά γουστάρει το χρήμα και αυτό ειναι το μοναδικό κινητρό της....οσο ωραίος ,καθαρός,σεξυ και αν είσαι το μονο που θα πετύχεις ειναι να περάσεις σχετικά καλά...χωρίς μα και μου αλλα χωρίς να βγάλεις τρελά γούστα.....

panorama2007

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2010
Κριτικές
53
Like
1.412
Πόντοι
3.067
ΤΗν συγκεκριμένη την θυμάμαι απο τα παλιά όταν δούλευε στα δίδυμα και στην προμηθέως στο κάτω ,αλλα συνήθως δούλευε απέναντι απο τα κτελ πιερίας....

είχε κωλάρα τότε....και συστηνόταν ως κερκυραία και μετα ως κύπρια....χμμμμ μπορεί να ηταν ,αλλα μπορεί να ηταν και απο Αλβανία.....οι Αλβανίδες ειναι ξύπνιες οι περισσότερες....ποτέ δεν εβγαζε γούστα....το ιδιο έκανε και στο κεφαλληνίας....Δεν γουσταρει αυτό που κάνει, απλά γουστάρει το χρήμα και αυτό ειναι το μοναδικό κινητρό της....οσο ωραίος ,καθαρός,σεξυ και αν είσαι το μονο που θα πετύχεις ειναι να περάσεις σχετικά καλά...χωρίς μα και μου αλλα χωρίς να βγάλεις τρελά γούστα.....
Ναι ετσι ειναι.οσο για τα παιδια που ειπανε πριν για τις χημειες κτλ..δεν ειπα οτι εκανε κατι κακο σε μενα ρε συ.αλλα ειναι η δουλεια τους και πληρωνονται αδρα για αυτο...δεν ειναι χομπι τους για να ψαχνουνε με ποιον θα ταιριαξουνε κτλ,..αφου κανουν αυτη την δουλεια και την επιλεξανε(εαν δεν την επιλεξανε οπως ειπα πριν ας κινηθουν νομικα κτλ)οφειλουν να βρουνε χημεια με ολους...παπαριες ειναι αυτα.και εγω εαν δεν εχω ορεξη καποια στιγμη στο νοσοκομειο πχ και δεν μου αρεσει ο ασθενης και μου βγαζει κατι αρνητικο(δεν εχω χημεια για τον ασθενη) δεν θα τον χειρουργησω...η' δεν θα τον χειρουργησω καλα... τον αλλον που εχω χημεια θα τον περιποιηθω καλυτερα.... παπαριες!!! δουλεια της ειναι και πληρωνεται σαν ωνασης...  30 ευρω και αχ μη τα βυζακια μου και πας να πιασεις η να φιλησεις και αχ παμε να κανουμε σεξ εχω καβλωσει και παπαριες.πολυ καλα εχουν ξηγηθει καποιοι συναγωνιστες που τις κραζουνε στα μουτρα τους μπροστα

teochatz

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Μαΐ 2016
Κριτικές
44
Like
1.500
Πόντοι
1.071
Έκανα και εγω πρόσφατα βόλτα....Πήγα απο Λας Βέγκας είδα την Μέρτσυ στο πρώτο,την Αναστασία την παλία ουκρανέζα απο Λαφάμ κτλ...και μια καινούρια Μαρία( που αν κρίνω απο τα ελληνικά της πρέπει να ητνα ελληνίδα) μελαχρινή με μαύρα σγουρά μαλλιά ωραίο κορμί με πολύ καλο πίσω σύστημα...και σιλικονάτα βυζιά.....Δεν είχα χρόνο για αυτό και δεν πέρασα.Ρώτησα και μου είπαν οτι δουλεύει πρωί...Πρέπει να ηταν 28-29 εκει μέσα την έκοψα....

Απο εκει και πέρα είδα την Σουζάνα  στην Νικηφόρου Ουρανού σε ενα απο τα καινούρια, ηταν η παλία απο προμηθέως και μετά σε τρίδυμα,κεφαλληνίας Βανέσα....

Είδα και στο ξύλινο στην Μινωταυρου την χριστίνα την Παλιά καραβάνα....

και πήγα και απο τις βίλλες να δώ τις καινούριες Λορέτα και Βερόνικα....η Βερόνικα μου άρεσε εμφανισιακά....και άκουσα πολύ καλά λόγια απο φίλο....η Λορέτα δεν μου γέμισε το μάτι....έδινε βέβαια κωλαράκι,αλλά δεν έκανε γυμνό τσυμπούκι....αυτά

Είδα και την Ντόνα που είναι σαν το παλιό καλό κρασί.....εχει κάνει κωλάρα...

Η Σουζανα ειναι μια σχετικα ψηλή,παχουλουλα,κοκκινο-καστανομαλλα(προς καστανο),με σκουλαρίκι στη μύτη; Ηλικια δεν μπορω να προσδιορίσω αλλα θα λεγα 27-39 milf.Τα βυζια πέφτουν προς τα κατω χωρις σουτιέν.Συμπαθητικια κοπελα παντως.Ιανουαριο-Φεβρουαριο καπου εκει ειχα παει στην Ανδρέου Γεωργίου,στο ενα απο τα 2 διπλα απο το Μέλισσες που έκλεισε τωρα απ οτι ακουσα.Διαβαζοντας τις κριτικές,αυτη καταλαβα οτι ειναι.Τοτε που πηγα τη λεγανε Νατασσα,και το χε προηγουμενως ετσι το ονομα διαβασα σε μια κριτική.Για επιβεβαίωση ρωταω  :cheesy:

Πάμε για άλλα

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Ιαν 2016
Κριτικές
36
Like
4.461
Πόντοι
2.846
Η Σουζανα ειναι μια σχετικα ψηλή,παχουλουλα,κοκκινο-καστανομαλλα(προς καστανο),με σκουλαρίκι στη μύτη; Ηλικια δεν μπορω να προσδιορίσω αλλα θα λεγα 27-39 milf.Τα βυζια πέφτουν προς τα κατω χωρις σουτιέν.Συμπαθητικια κοπελα παντως.Ιανουαριο-Φεβρουαριο καπου εκει ειχα παει στην Ανδρέου Γεωργίου,στο ενα απο τα 2 διπλα απο το Μέλισσες που έκλεισε τωρα απ οτι ακουσα.Διαβαζοντας τις κριτικές,αυτη καταλαβα οτι ειναι.Τοτε που πηγα τη λεγανε Νατασσα,και το χε προηγουμενως ετσι το ονομα διαβασα σε μια κριτική.Για επιβεβαίωση ρωταω  :cheesy:
βαννεσα νατασα σουζανα οι ιδια ειναι ουκρανικο μιλφ 40 πλασ

Πάμε για άλλα

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Ιαν 2016
Κριτικές
36
Like
4.461
Πόντοι
2.846
περασαμα το μεσημερακι απο βικτωρια πασ κ περασω καλα.αλλα το βικακι εχει βαρενει πολυ που δεν αξιζει αλλο :pipa3: :pipa3:.κ ετσι παμε για αλλα στανταρακια

Sakichacki

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2016
Like
20
Πόντοι
0
Σκέφτομαι να κάνω μία γύρα στα μπουρδέλα για καμία κατάθεση τώρα.Ξέρετε άμα παίζει κανένα καλό ?? Αν ξέρετε πείτε και κανένα μιλφάκι αν υπάρχει.Αν είναι θα πάω τώρα 1:30 το βράδυ.

johnys77777

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2010
Κριτικές
18
Like
161
Πόντοι
2.017

Συνημμένα

• mardas_27-03_slide.jpg
    mardas_27-03_slide.jpg
    166,3 KB · Εμφανίσεις: 19
  • ependytes.jpg
    ependytes.jpg
    124,4 KB · Εμφανίσεις: 20

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.711
Πόντοι
10.326
3482ged.jpg
:o

Lost on You.... :smitten:
w2r2u.jpg
:grin:

Ειμαι playboy ο Πομακος! :grin:

Πομακοι τα Μελε στην πιο μεγαλη Συναντηση! :rockon: :rockon: :rockon:

younghunter

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2014
Κριτικές
3
Like
453
Πόντοι
21
περασαμα το μεσημερακι απο βικτωρια πασ κ περασω καλα.αλλα το βικακι εχει βαρενει πολυ που δεν αξιζει αλλο :pipa3: :pipa3:.κ ετσι παμε για αλλα στανταρακια

θα διαφωνήσω....  σταθερή αξία, με διάθεση μέσα και οχι ξεπέτα...

Vikings

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2015
Like
3
Πόντοι
66
βαννεσα νατασα σουζανα οι ιδια ειναι ουκρανικο μιλφ 40 πλασ
Μπαα εγω λεω 50 αρα ειναι  :headbang:  Στο βαρδαρη οταν ηταν πανω στο τελευταιο (δεν θυμαμαι οδο) περιπου πριν 5-6 χρονια,τοτε που ηταν και στα καλυτερα της (εκεινει την περιοδο δεν εκλεινε μπουτι)ηταν κατω τον 30 ελεγε 27-28 και το θυμαμαι καλα γιατι περιπου ιδια ηλικια εχουμε.Τοτε δηλωνε ρωσιδα με τ ονομα βανεσα,μετα οταν πηγε κοντα στο φιβερ σε εκεινα τα σπιτακια το εκανε νατασα,μετα εκανε τουρ στην επαρχια και τωρα εμφανιστηκε παλι σε αυτα τα μαγαζια που λετε με το ονομα σουζανα.

Πάμε για άλλα

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Ιαν 2016
Κριτικές
36
Like
4.461
Πόντοι
2.846
θα διαφωνήσω....  σταθερή αξία, με διάθεση μέσα και οχι ξεπέτα...
ωρε φιλαρακι για εμενα μιλησα πρωσοπικα μετα απο 5 χρονια γαμισια μαζι τησ δεν με κολαει η φαση.για αλουσ ειναι σταθερη αξια :fuck2: :fuck2:. μπορει μετα απο καποιο διαστημα να ξαναπαω  :fuck1: :s&m_1:

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.137
Πόντοι
2.266
ωρε φιλαρακι για εμενα μιλησα πρωσοπικα μετα απο 5 χρονια γαμισια μαζι τησ δεν με κολαει η φαση.για αλουσ ειναι σταθερη αξια :fuck2: :fuck2:. μπορει μετα απο καποιο διαστημα να ξαναπαω   :fuck1: :s&m_1:
Αδερφε απλα τη βαρεθηκες απολυτα φυσιολογικο

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.691
Πόντοι
38.177
Λορετα στις βίλες

Το κομοδίνο-ξεπετα!!!

Γυφτορουμανα κάπου στα 30-35 και ύψος κάπου στο 1.60
Τα υπόλοιπα στην κριτική

jimiadis

Μέγας
Εγγρ.
5 Μαΐ 2011
Κριτικές
46
Like
3.331
Πόντοι
3.820
ειπαμε στις βιλες 4 αξιζουνε για να μην κλαις τα λεφτα σου κι αυτο παιζεται...απλα εχει μεγαλυτερες πιθανοτητες απο τις αλλες να περασεις καλα..
τζεσυ-βικυ-αντζελα και να βαλω και λαρα λογο νεοτητας;;οχι δεν την βαζω γιατι παιζει 50-50 να περασεις καλα...
3 λοιπον!!!οποιαδηποτε αλλη δοκιμη απλα ξεχαστε ενα μεροκαματο

younghunter

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2014
Κριτικές
3
Like
453
Πόντοι
21
ωρε φιλαρακι για εμενα μιλησα πρωσοπικα μετα απο 5 χρονια γαμισια μαζι τησ δεν με κολαει η φαση.για αλουσ ειναι σταθερη αξια :fuck2: :fuck2:. μπορει μετα απο καποιο διαστημα να ξαναπαω   :fuck1: :s&m_1:

ρε φιλε μετά απο 5 χρόνια γαμήσια παίζει να σου κάνει και νούμερα γιατί δεν την παντρεύτηκες ....... :P

εδω 3-4 φορές γαμάμε κάποια και την βαριόμαστε....

μάλλον την βαρέθηκες  όπως έγραψε κι ο συνάδελφος πιο πάνω.

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.994
Πόντοι
13.755
ειπαμε στις βιλες 4 αξιζουνε για να μην κλαις τα λεφτα σου κι αυτο παιζεται...απλα εχει μεγαλυτερες πιθανοτητες απο τις αλλες να περασεις καλα..
τζεσυ-βικυ-αντζελα και να βαλω και λαρα λογο νεοτητας;;οχι δεν την βαζω γιατι παιζει 50-50 να περασεις καλα...
3 λοιπον!!!οποιαδηποτε αλλη δοκιμη απλα ξεχαστε ενα μεροκαματο
η Νατασα δεν παιζει δηλαδη?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom