You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης
- Μέλος που άνοιξε το νήμα oceanspray
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 85K
- Εμφανίσεις 9M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 30 άτομα (0 μέλη και 30 επισκέπτες)
jimiadis
Μέγας
- Εγγρ.
- 5 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 46
- Like
- 3.331
- Πόντοι
- 3.820
την πρωτη φορα ητανε καλη,την δευτερη φολα...γραφτηκε η αληθεια και μονο η αληθεια...προμοταρισμα σημαινει να ειναι φολα η γκομενα και εγω η τα παιδια να συνεχιζουμε να την εχθιαζουμε!!πριν γραψεις οτι σου κατεβει στο κεφαλι να σκεφτεσαι!!για αυτο γραφτηκε και η δευτερη κριτικη!!φουρναρη ανθρακασ ο θυσαυροσ τησ γυφτορουμανασ οχι αλλα μαζι με κατι αλλουσ αγαπουληδεσ οταν εγραψα οτι ειναι φολα τρεξατε να την προμοταρε
Anal listis
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2016
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Παίδες αυτή που μοιάζει την βανδη ξεχασα τονομα της μιρελα η χριστινα που παίζει μπάλα?
jimiadis
Μέγας
- Εγγρ.
- 5 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 46
- Like
- 3.331
- Πόντοι
- 3.820
μιρελα!!λας βεγκας μερια!!Παίδες αυτή που μοιάζει την βανδη ξεχασα τονομα της μιρελα η χριστινα που παίζει μπάλα?
Velociraptoras
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 35
- Like
- 5.141
- Πόντοι
- 2.266
σε ποιο ειναι τωρα ρε φιλε?μιρελα!!λας βεγκας μερια!!
jimiadis
Μέγας
- Εγγρ.
- 5 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 46
- Like
- 3.331
- Πόντοι
- 3.820
δεν ξερω ακριβως...δεν εχω παει μετα τη μετακινηση της,γιατι εχω σπαστει με τον μπεμπεδισμο της!!οποτε και δεν την εψαξα!!σε ποιο ειναι τωρα ρε φιλε?
Velociraptoras
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 35
- Like
- 5.141
- Πόντοι
- 2.266
Πετρου ερημιτη 2 δεν ειναι παντος εκει ειναι η μιραμπελαδεν ξερω ακριβως...δεν εχω παει μετα τη μετακινηση της,γιατι εχω σπαστει με τον μπεμπεδισμο της!!οποτε και δεν την εψαξα!!
jimiadis
Μέγας
- Εγγρ.
- 5 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 46
- Like
- 3.331
- Πόντοι
- 3.820
μη, μη λες τετοια θα σε ξαναπουνε προμοτορα!!Πετρου ερημιτη 2 δεν ειναι παντος εκει ειναι η μιραμπελα
Velociraptoras
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 35
- Like
- 5.141
- Πόντοι
- 2.266
Σωστα ουτε λας βεγκας ειναι που εχει παει πλεον αυτη?μη, μη λες τετοια θα σε ξαναπουνε προμοτορα!!
jimiadis
Μέγας
- Εγγρ.
- 5 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 46
- Like
- 3.331
- Πόντοι
- 3.820
καπου εκει γυρω στα καινουργια ειναι.ετσι μ ειχε πει οταν την πηρα ανδ.γ. λιγες μερες πριν φυγει!!Σωστα ουτε λας βεγκας ειναι που εχει παει πλεον αυτη?
Velociraptoras
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 35
- Like
- 5.141
- Πόντοι
- 2.266
κ εμενα αυτο μου πε οταν την πηρα την τελευταια μερα οτι οταν γυρισει θα ναι πανω που πανω ομως δε διευκρινησεκαπου εκει γυρω στα καινουργια ειναι.ετσι μ ειχε πει οταν την πηρα ανδ.γ. λιγες μερες πριν φυγει!!
kostakios
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2014
- Κριτικές
- 31
- Like
- 3.591
- Πόντοι
- 2.606
μηπως δεν ξεκινησε ακομη;;;κ εμενα αυτο μου πε οταν την πηρα την τελευταια μερα οτι οταν γυρισει θα ναι πανω που πανω ομως δε διευκρινησε
Γνωρίζει κανείς αν λειτουργούν δυο σπιτάκια λίγο αριστερά απο το Red Diamond; Είναι χωρίς κουδούνια και το ένα που είναι λίγο πιο μπροστά και μεγαλύτερο,έχει 2 πόρτες και 2 ορόφους(λέμε τώρα και ένα μικρό μπαλκονάκι πάνω)...Και αν ναι καλές κοπέλες έχουν; Και αν έχουν τσατσά...2 φορές πήγα και σαν να ήταν ερημωμένα.Στο μικρό βέβαια που είναι στο βάθος φαινόταν λίγο φως.Όπως και να χει χτύπησα και στα δυο αλλά δεν...Νικηφόρου πρέπει να ναι...Είχα ακούσει κάτι γι αυτά,γι αυτό και ρωτάω από περιέργεια
scorpiosstelios
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 14
- Like
- 269
- Πόντοι
- 306
Ότι χειρότερο, μεγα κομοδίνοΠαιδιά αυτή η Χριστίνα λέει τίποτα στο κρεβάτι;!;!; την έχει δοκιμάσει κανείς;!;!;! Γουστάρω μινιον ...αλλά μη φάμε φόλα...
scorpiosstelios
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 14
- Like
- 269
- Πόντοι
- 306
Κουνια,μπελα???
Velociraptoras
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 35
- Like
- 5.141
- Πόντοι
- 2.266
Δε ξερω τη λες εσυ αδερφε εγω παντος καλα περναω μαζι τηςΌτι χειρότερο, μεγα κομοδίνο
openmind33
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 9 Ιουλ 2014
- Κριτικές
- 37
- Like
- 2.888
- Πόντοι
- 1.446
Ότι χειρότερο, μεγα κομοδίνο
Ευχαριστώ!
Κάτι αντίστοιχο σε...μέγεθος και κυβικά υπάρχει?
Αλλά με...αποδεκτές υπηρεσίες?
panorama2007
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 21 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 53
- Like
- 1.412
- Πόντοι
- 3.067
Ε δεν ειναι και ετσι... καμια σχεση! Αλλα δεω θα τρελλαθεις κιολαςΌτι χειρότερο, μεγα κομοδίνο
kokinoskoufitsa
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 142
- Πόντοι
- 1
H Μαριζα ειναι αυτη με τα μεγαλα η πιτσιρικα που ηταν στις Βιλλες και ειχε φυγει ξαναγυρισε? Λας Βεγγας δουλευει?Ξερεις η καποιος αλλος τι βαρδια συνηθως?Εχθες εληξε το καποταλ κοντρολ μου και το παραγαμησαμε και παλι!
Δεν ηξερα πως ηταν εδω ο Τσιπρας στο MET hotel για να κλεισει την συμφωνια με τους Αζερους για τον αγωγο κι εκανα κυκλους!(κλειστη Ανδρ. Γεωργιου και 26ης Οκτωβριου )
Αφου προχωρουσα προς την Κωλλετη κι εβλεπα την ουρα ρε λεω "σε κανα τρενο 2χιλιομετρων πεσαμε?"
Πηγα με την Μαριζα στο Las vegas! Που ειχε ξεκινησει απο βιλλες. Τουμπανο το μωρο( ) που αξιζει για μια μονο φορα!
Ολα σκηνοθετημενa...... αλλλα ηταν η καλυτερη σαν εμφανιση στην πρωινη βαρδια! Αφου την περιμενα και δεν ηξερα τι να κανω...
Και το βραδυ Βερονικα στο Red Diamond!
Καταλαβα πως στην χημεια δεν εμεινα ποτε!
θα σε επισκεφτω συντομα....
Πομακοι τα Μελε!
azazel
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 217
- Like
- 17.695
- Πόντοι
- 38.177
H Μαριζα ειναι αυτη με τα μεγαλα η πιτσιρικα που ηταν στις Βιλλες και ειχε φυγει ξαναγυρισε? Λας Βεγγας δουλευει?Ξερεις η καποιος αλλος τι βαρδια συνηθως?
Αυτη ειναι,πρωι πηγε ο Πομακος
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 69
- Εμφανίσεις
- 12K
- Απαντήσεις
- 176
- Εμφανίσεις
- 30K
- Απαντήσεις
- 38