Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 30 άτομα (0 μέλη και 30 επισκέπτες)

jimiadis

Μέγας
Εγγρ.
5 Μαΐ 2011
Κριτικές
46
Like
3.331
Πόντοι
3.820
φουρναρη ανθρακασ ο θυσαυροσ τησ γυφτορουμανασ :2funny: :2funny:οχι αλλα μαζι με κατι αλλουσ αγαπουληδεσ οταν εγραψα οτι ειναι φολα τρεξατε να την προμοταρε :orchestra: :orchestra:
την πρωτη φορα ητανε καλη,την δευτερη φολα...γραφτηκε η αληθεια και μονο η αληθεια...προμοταρισμα σημαινει να ειναι φολα η γκομενα και εγω η τα παιδια να συνεχιζουμε να την εχθιαζουμε!!πριν γραψεις οτι σου κατεβει στο κεφαλι να σκεφτεσαι!!για αυτο γραφτηκε και η δευτερη κριτικη!!

Anal listis

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2016
Like
0
Πόντοι
0
Παίδες αυτή που μοιάζει την βανδη ξεχασα τονομα της μιρελα η χριστινα που παίζει μπάλα?

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.141
Πόντοι
2.266
:pipa3:
δεν ξερω ακριβως...δεν εχω παει μετα τη μετακινηση της,γιατι εχω σπαστει με τον μπεμπεδισμο της!!οποτε και δεν την εψαξα!!
Πετρου ερημιτη 2 δεν ειναι παντος εκει ειναι η μιραμπελα

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.141
Πόντοι
2.266
καπου εκει γυρω στα καινουργια ειναι.ετσι μ ειχε πει οταν την πηρα ανδ.γ. λιγες μερες πριν φυγει!!
κ εμενα αυτο μου πε οταν την πηρα την τελευταια μερα οτι οταν γυρισει θα ναι πανω που πανω ομως δε διευκρινησε

teocahtz

Νέο Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2016
Like
0
Πόντοι
0
Γνωρίζει κανείς αν λειτουργούν δυο σπιτάκια λίγο αριστερά απο το Red Diamond; Είναι χωρίς κουδούνια και το ένα που είναι λίγο πιο μπροστά και μεγαλύτερο,έχει 2 πόρτες και 2 ορόφους(λέμε τώρα και ένα μικρό μπαλκονάκι πάνω)...Και αν ναι καλές κοπέλες έχουν; Και αν έχουν τσατσά...2 φορές πήγα και σαν να ήταν ερημωμένα.Στο μικρό βέβαια που είναι στο βάθος φαινόταν λίγο φως.Όπως και να χει χτύπησα και στα δυο αλλά δεν...Νικηφόρου πρέπει να ναι...Είχα ακούσει κάτι γι αυτά,γι αυτό και ρωτάω από περιέργεια

scorpiosstelios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2014
Κριτικές
14
Like
269
Πόντοι
306

kokinoskoufitsa

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
142
Πόντοι
1
Εχθες εληξε το καποταλ κοντρολ μου και το παραγαμησαμε και παλι! :rockon:

Δεν ηξερα πως ηταν εδω ο Τσιπρας στο MET hotel για να κλεισει την συμφωνια με τους Αζερους για τον αγωγο κι εκανα κυκλους!(κλειστη Ανδρ. Γεωργιου και 26ης Οκτωβριου :headbang:) :grin:
Αφου προχωρουσα προς την Κωλλετη κι εβλεπα την ουρα ρε λεω "σε κανα τρενο 2χιλιομετρων πεσαμε?" :2funny: :2funny:

Πηγα με την Μαριζα στο Las vegas! Που ειχε ξεκινησει απο βιλλες. Τουμπανο το μωρο( :tits:) που αξιζει για μια μονο φορα!
Ολα σκηνοθετημενa...... αλλλα ηταν η καλυτερη σαν εμφανιση στην πρωινη βαρδια! :grin: Αφου την περιμενα και δεν ηξερα τι να κανω...
2j5e9ex.jpg

294m7f8.jpg
:grin:

Και το βραδυ Βερονικα στο Red Diamond! :grin:
Καταλαβα πως στην χημεια δεν εμεινα ποτε! :rockon:
θα σε επισκεφτω συντομα.... :smitten:

Πομακοι τα Μελε! :rockon:
      H Μαριζα ειναι αυτη με τα μεγαλα  :tits: η πιτσιρικα που ηταν στις Βιλλες και ειχε φυγει ξαναγυρισε? Λας Βεγγας δουλευει?Ξερεις η καποιος αλλος τι βαρδια συνηθως?

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.695
Πόντοι
38.177
      H Μαριζα ειναι αυτη με τα μεγαλα  :tits: η πιτσιρικα που ηταν στις Βιλλες και ειχε φυγει ξαναγυρισε? Λας Βεγγας δουλευει?Ξερεις η καποιος αλλος τι βαρδια συνηθως?

Αυτη ειναι,πρωι πηγε ο Πομακος

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom