με το παρδον λοιπον....
στοχευμενες αναζητήσεις...ψαχναμε κατι καλο με κωλαρα γιατι πήξαμε στις ακολες
δεν θυμαμαι και πολλα ονοματα ετσι και αλλιως δεν βγηκαμε για το απολυτο ρεπορταξ αλλα για να βρουμε επιτελους ενα ωραιο κωλαρακι και ενα συνολο που να μην ειναι ολο πλαστικο.
ετσι λοιπον πεσαμε πανω στο νεο τεμαχιο που συναντησαμε στο bad girls την βερονικα κατα το δοκουν...
ουκρανακι δυνατο απο το κιεβο απο οτι ειπε αν και θυμηζε προς ρωσια μερια, πολυ καλο σωμα πετιτ θα ελεγα με πολυ δυνατο και γυμνασμενο κολαρακι κτλ, μικρο αλλα φυσικο βυζι αλλα ατοφιο συνολο (ακομα) χωρις προσθηκες πλαστικων μερών..
δεν το μιλουσε το ελληνικο ουτε το αγγλικο....δικαιος λοιπον μιλουσε την γλωσσα του σωματος απο την πρωτη στιγμη που μπηκε στο δωματιο (απλο προγραμμα test ride) πρωτη φορα εταιρα μου κανε χαδια στο ορθιο ψιλο gfe και ψιλο στριπτιξ χωρις να ζητηθει , περασμα με το χερι του προφυλακτικο και μια πολυ καλη πιπα χωρις μα και μου, στα του αγωνα μιας και επαιξε ατμοσφαιρα απο την αρχη ειπαμε να δωσουμε κατι παραπανω και εμεις και το μωρο δεν ξερω αν ηταν τεχνιτο το ολο οσο εκανε αλλα η υγρασια αναμεσα στα σκελια σαν να ηρθε με φυσικο τροπο...
δεκτικη σε πολλα (οχι επικίνδυνα) παροτι γρι ελληνικα φανηκε να γουσταρε ομοιος και εγω...
σιγουρα θα ξαναπανω λοιπον στην εν λογο κορασιδα.
στην συνεχεια ψαχνοντας για τον εταιρο συναγωνιστη που βολταραμε κατι σε βυζια (εδω χλωμο το αποφευγεις το πλαστικο) πηγαμε στην φρατζεσκα...που να μην σωναμε...στο red....
βγαινει για σαλοναρισμα παιδια....σαν τον ορεστη μακρη...κολονα ισιο βλεμα και οχι πολλες κινησεις....του λεω του συναγωνιστει παμε να φυγουμε η γκομενα ειναι ζαντα....τελικα μενει και περναει στο δωματιο...
σε καποια φαση βγαινει το μοσκαρι.....και λεει "ε τι κανω κομπλαρε..." και παει ψιλο οκταρα στο κουζινικο μεσα...βγαινει και ο συναγωνιστης και εκει αρχιζει το γελιο κλαμα κτλ...
η τυπισα φουλ πιωμενη ισως και τιποτα αλλο , βρωμουσε αλκολ , τις επεσε δυο φορες το προφυλακτικο κατω και δεν το εβλεπε ....και σε καποια φαση στο γαμησι επανω μαρμαρωσε ....ε τι κανεις ο αλλος..., απο ευγενεια την αφησε...εγω φυσικα θα την εβριζα και θα το ελεγα και στους υπολοιπους...αιδια και σηψη το συγκεκριμενο κορμι...κριμα γιατι χαλαει το μαγαζι οπου δουλευει απορω μαλιστα πως την ανεχονται οι τσατσαδες...θα μαθουμε ομως περισσοτερα γιατι τετοια σουρατια αμη τι αλλο ειναι και επικυνδινα.