Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 41 άτομα (4 μέλη και 37 επισκέπτες)

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.843
Πόντοι
10.326
Για αλλού πηγα να ξεκινησω κι άλλου κατεληξα λόγω ενος τηλεφωνήματος! :grin:
Βραδυνή Τσαρκα μαζί με scorpiosstelios και ΠΙΠΙΝΟΦΑΓΟ παίχτης παλιός που δεν γράφει,αλλά διαβάζει.. Με λέει τον τελευταίο καιρό έχεις επενδύσει πολλά! :grin: :2funny: :2funny:
- Άστα να πάνε το παραγαμησαμε το θέμα! :grin:
                      :rockon: :rockon: :rockon:
Φρίξου 15: Βικα. Ουκρανικό μωρό 19χρ. με ξανθό μακρύ μαλλι και με παραπανισια κιλακια στην ΚΩΛΑΡΑ της! :grin:
Φρίξου 14: Καρολίνα. Λεπτό μωρό από την Ουκρανία με την χαλιά φατσουλα ,έχει μεγάλη μυτουλα! :cheesy:
Φρίξου 13α: Τζούλια. Το γυφτορουμανακι με το καλουτσικο κωλαρακι της! :grin:
Νικ.8 : Βιολέττα. Ξανθό μωρακι με την αδιάφορη φάτσα,φορούσε ένα μαύρο κολλητο διχτυωτο μέχρι τον κωλο της και δεν φορούσε εσώρουχο! :o
Red diamond: Εμμανουέλα. Βγήκε από το δωμάτιο γυμνη κι έχασα το φως μου! :wanker:  ρε τι τουμπανο είναι αυτό? :tits:
Red light: Φραντζέσκα. Μαυρομαλα με ωραίο πρόσωπο ,βυζια πεσμένα αλλά μεγάλα και ο κωλος της ψιλοπεσμενος μου φάνηκε. Βγήκε με το μαύρο  μποτικο και ήθελα να την Ξεροχυσω! :lheel:
Villa erotika: Λιλλιαν. Σήμερα ήταν γκαβλα το Γωγουλινι! :boobies:
Godiva: Ελένη. Το ουκρανικό μιλφακι με το μαύρο καρρε μαλλί ,ήταν μες το χαμόγελο το μωρό και φορούσε ροζ σετ εσωρούχων! :tits2:
Νικ.20( VIS 9): Κοσμινα. Ξανθο μωρο τελείως αλλαγμενο το είδα το μωρό λόγω βαψίματος και χτενίσματος μαλλιού! Ήταν γκαβλα... :wanker:.. :boobies:
Νικ.22: Έλενα. Δεν θα λήξει το καποταλ κοντρολ μου ..θα στο πω ξανά το μυστικό μου! :kissass2:
Νικ.26: Αλινα. Παλιωσε απότομα το μωρό και βγαίνει στο σαλοναρισμα με τον αέρα μεγαλης  ντίβας! :grin:
Μινώταυρου 3: Χριστίνα. Ή ξανθιά Ρουμάνα με τα μεγάλα βυζια!
Las vegas: Χριστίνα. Μινιόν το μωρό με ξανθό μαλλάκι!
Las vegas: Καρίνα. Ή Μαριάννα μας! :grin:
Las vegas: Αμέλια. Ή χοντρουλα με την χαλιά φατσουλα! Εδώ ο Μπακαγιοκος πιπινοφαγος την τσατσά που ειδε από πίσω την νόμιζε για κοπέλα! :2funny: Μάλλον έχει να το χωσει καιρο για να το πει! :grin:
Πέτρου Ερημίτη 2: Αντριάννα. Μιλφ με κόκκινες ανταύγειες και φωνή νταλικερη ..το πρόγραμμα ξεκινούσε από 25€ και Παρτουζα στα 50€ προσφορά του καταστήματος! :orchestra:
Τρίδυμο Νο1: Βανεσσα. Ιταλίδα και καλά με ξανθό καρέ μαλλί,πολύ λεπτή είχε εμφανιστεί και πέρσι για λίγο το ίδιο διάστημα! :grin:
Τρίδυμο Νο2: Εβελίνα.  :boobies: λίγο χάλασε πλέον! :grin: Άρχισα να τραβαω Φότο το σαλόνι  και το άκουσε από το κουζινακι της! :2funny: Ρε συ την λέω έχω μύνημα :grin:
Τρίδυμο Νο3: Φλωριτα. Ο πιπινοφαγος μόνο που δεν  :kneel: μπροστά της .
Bad girls: Λαρα. Ομορφαίνει όσο περνάει ο καιρός..... :kissass:
Villa prive: Σοφία. Ξανθό προμιλφ απο την ουκρανια που δούλευε και στο Ανδρ.16 και la case direne! :grin:
Βγήκε με κόκκινο σετ εσωρούχων! Την διαφημίζουν ως μέγα έκπληξη. :grin: Ρε μην τα λέτε αυτά μπροστα στον Μπουχο ! :2funny:

Stade bordelais Μπακαγιοκοι τα Μελέ
! :rockon: :rockon: :rockon:

kostakios

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Σεπ 2014
Κριτικές
31
Like
3.603
Πόντοι
2.606
αναφορα - τσαρκα μπουχος = αξια ανεκτιμητη, τι να πεις λες και το ζεις μαζι του!!!!

Menathor

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2011
Κριτικές
13
Like
415
Πόντοι
311
Νικ.8 : Βιολέττα. Ξανθό μωρακι με την αδιάφορη φάτσα,φορούσε ένα μαύρο κολλητο διχτυωτο μέχρι τον κωλο της και δεν φορούσε εσώρουχο! :o

Ρε μπουξ σοβαρά αδιάφορη φάτσα η Βιολέττα? :s&m_2: Η κοπέλα είναι θεότητα στο πρόσωπο. Στα υπόλοιπα όχι τόσο.

Ευχαριστούμε πάρα πολύ για την ενημέρωση. Ειδικά για την Ελένη. Έφυγα τώρα με κατεύθυνση προς Αχελώου. :grin:

xsst26

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2009
Like
4
Πόντοι
1
Ετεροχρονισμενη καταγραφη-ενημεεωση κυριακατικης βολτας...
η κοπελα που περασα ηταν η μιραμπελα...λοιπον εχουμε κ λεμε απο κορμι το μωρο ειναι αστερακι,περασα με 40 ευρω για 69,τζαμπα τα 10 ευρω επιπλεον.μπαινω το δωματιο,κανω ντουζακι κ περιμενω την μιραμπελα,μετα απο 10 λεπτα ερχεται το μωρο,οπως ειπα κ πιο πριν απο κορμι αστερι.
ερχεται γινονται οι απαραιτητες συστασεις,στη θεα του λορμιου της χανω λιγο το φως μου,αλλα μετα απο λιγο το ξαναβρισκω... :rockon: :rockon: :rockon:
αρχιζει γλυψιμο ανευ καποτας,την γυρναω λιγο να παιξω με το μουνακι της-not inside μου λεει
οκ δε γαμιεται λεω,την αφηνω κανενα τριλεπτο να τον εχει στο στομα κ να με κοιταει με ενα λαγνο υφος σκετη καυλα,την σταματαω κ λεω σειρα μ να σε γλυψω τωρα...πρωτο ακυρο το μουνι μεσα στο τζελ απο τον προηγουμενο συνμπουρδελιαρη,γλυφω λιγο κ ξενερωνω,παρολαυτα συνεχιζω ακαθεκτος.μου βαζει καποτα την στηνω στα 4 στην ακρη του κρεβατιου για να την γαμησω εγω ορθιος,ωραιο κωλαρακι μινιον που γουσταρεις να το γαμας βαναυσα κ λες τωρα θα σπασει υστερα θα σπασει αλλα η ιστιρια εχει δειξει οτι δεν σπανε τελικα-τα υπολοιπα γιατι το δικο της μαλλον ειναι περισσοτερο ευθραστο-μετα απο κανενα 5λεπτο γυρναει απο μονη της κ μου λεει οτι ποναει γιατι τον εχω μεγαλο-δευτερο ακυρο,ενταξει κανονικος ειναι ο πουτσος μου κ ουτε την γαμουσα κ δυνατα.τελος παντων δε γαμιεται λεω ξανα-πισω τρυπα παρολαυτα μου φανηκε δουλεμενη-
την ξαπλωνω στο κρεβατι παω να την φιλησω στο στομα ψιλοτραβιεται αλλα τελικα πεφτουν αρκετα φιλακια στο στομα κ παιξιμο γλωσσας,την γαμαω κανενα 5λεπτο οπου εκει εδειξε να αντεχει περισσοτερο,τησ λεω αν μπορω να ριξω τα χυσια πανω της μου λεει οκ-βεβαια εδω να πω οτι δε ξερω αν το καταλαβε καλα αυτο που της ρωτησα οποτε δεν ειμαι κ σιγουρος αν θα το δεχοταν,συνενοηση στα αγγλικα-τελικα την γυρναω στα 4 στο κρεβατι κ την γαμαω κανενα 3λεπτο δυνατα,βεβαια κ δω πηρε μια σταση για να μη μπαινει ολος ο πουτσος μεχρι μεσα κ καπωε ετσι ηρθε το τελειωμα..ειπαμε 2-3 μαλακιες ακομα μεχρι να ντυθει,μπηκα για μπανακι κ την εκανα,συμπερασμα κατα την αποψη μου
ειναι μουναρος για τα γουστα μου αλλα στο γαμησι μετρια πραγματα παντα για τα δικα μου δεδομενα.
επισης την κυριακη εκανα τσαρκα σε ολα τα σπιτακια πριν καταληξω τελικα στη μιραμπελα,δε θυμαμαι διευθυνσεις απ'ολα γα να πω για κοπελες,μου εκανε εντυπωση ομως η αντζελα που ηταν στο red light district,μπαινω μεσα στο μπουρδελο με ενημερωνει η τσατσα ποια κοπελα ειναι μεσα,ηταν στο δωματιο,οποτε λεω να περιμενω να την δω γιατι ειχα δει φωτος μονο στο αλλο σαιτ,περιμενα κανενα 10λεπτο,το μωρο μεσα στο δωματιο να φωναζει αρκετα ο συναδελφος που γαμουσε το ξεσκισε το μωρο κ μπραβο του,αφου σε καποια φαση μου σηκωθηκε κιολας...!!!! :dancing: :dancing: :dancing:
το μωεο βγηκε απο το δωματιο μεσα στην ενεργεια κ αληθεια μ αφησε μια πολυ καλη εντυπωση παρολο που ξεκιναει απο 40 το απλο...
επισης περασα κ απο την γαληνη που αν κ μου αρεσε απο εμφανιση μου βγαζει μια υποτονονικοτητα αν κ τα σχολια αλλα λενε οποτε μπαινει καυτη στη λιστα τηε δοκιμης.
ακομα μια κοπελα που μ εκανε εντυπωση κ θα δοκιμαστε σιγουρα ειναι η ελενα στο bad girls,αν κ ειμαι τον πιο μινιον κοριτσιων μολις βγηκε απο το δωματιο ειπα τη μουναρα ειναι αυτη...σιγουρα θα δοκιμαστει...πετυχα κ την ελενα την ρουμανα στο πρασινο μολις ξεκινουσε η βαρδια της αλλα την ειχα δοκιμασει πριν λιγες μερες,απο τα υπολοιπα η μονη που καπως συγκρατησα ηταν μια μισελ μικρουλικο μου φανηκε μελαχρινο χωρις να ειναι κατι ιδιαιτερο
στο πρωτο las vegas μια ξανθια με μεγαλα βυζια κ ταττοο στην κοιλια*αληθεια ποια ειναι αυτη αν ξερει καποιος να μ πει κ αν αξιζει-
μια ξανθουλα τανια δε θυμαμαι σε ποιο σπιτακι την ειδα
στα τριδυμα ολες ηταν χαλια
η μονη που δε προλαβα να δω γιατι ξεκινουσε πιο αργα ηταν η εμμανουελα η οποια νομιζω θα ειναι η επομενη στην λιστα για δοκιμη...
αυτα απο μενα ελπιζω να μη κουρασα κ να βοηθησα καπως κ γω,ειμαι αρκετα χρινια μελος στο σαιτ αλλα αρκετο καιρο εκτος παιχνιδιου οποτε τωρα που ξαναξεκιναω δειλα δειλα ειπα να ενημερωσω κ γω με την σειρα μου οσους περισσοτερους μπορω...

υγ.δε το εχω με τις κριτικες οποτε αν θελετε μου λετε κ πωε να το περασω στο θεμα με τις κριτικες για την μιραμπελα-κ εχω κ μια για την ελενα την ρουμανα στο πρασινο

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
219
Like
17.963
Πόντοι
38.177
η παλια βικαρα απο βιλλες αλλιως βικτωρια που εδω και κανα διμηνο απο οτι βλεπω στο fb ειναι στην πατριδα της και γαμω τα γαμησια απο κωλο, τωρα αυτη που εμφανιστηκε στο αλλο σαιτ σαν βικυ και σαν να την πετυχε το ματι μου ξανα στο παρελθον αγνωστο και θυμαμαι τα περι τραβελοφασης κτλ

Σε 2 μηνες θα ειναι πισω

Ηταν μικρη τραβελι και τωρα το εκοψε,αυτοι στις βιλες ειναι μεσα στη μαλακια,αντι να φερουν κανενα καλο μουνι μας φερνουν πρωην μπετατζηδες  :jerking:

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
219
Like
17.963
Πόντοι
38.177
Ετεροχρονισμενη καταγραφη-ενημεεωση κυριακατικης βολτας...
η κοπελα που περασα ηταν η μιραμπελα...λοιπον εχουμε κ λεμε απο κορμι το μωρο ειναι αστερακι,περασα με 40 ευρω για 69,τζαμπα τα 10 ευρω επιπλεον.μπαινω το δωματιο,κανω ντουζακι κ περιμενω την μιραμπελα,μετα απο 10 λεπτα ερχεται το μωρο,οπως ειπα κ πιο πριν απο κορμι αστερι.
ερχεται γινονται οι απαραιτητες συστασεις,στη θεα του λορμιου της χανω λιγο το φως μου,αλλα μετα απο λιγο το ξαναβρισκω... :rockon: :rockon: :rockon:
αρχιζει γλυψιμο ανευ καποτας,την γυρναω λιγο να παιξω με το μουνακι της-not inside μου λεει
οκ δε γαμιεται λεω,την αφηνω κανενα τριλεπτο να τον εχει στο στομα κ να με κοιταει με ενα λαγνο υφος σκετη καυλα,την σταματαω κ λεω σειρα μ να σε γλυψω τωρα...πρωτο ακυρο το μουνι μεσα στο τζελ απο τον προηγουμενο συνμπουρδελιαρη,γλυφω λιγο κ ξενερωνω,παρολαυτα συνεχιζω ακαθεκτος.μου βαζει καποτα την στηνω στα 4 στην ακρη του κρεβατιου για να την γαμησω εγω ορθιος,ωραιο κωλαρακι μινιον που γουσταρεις να το γαμας βαναυσα κ λες τωρα θα σπασει υστερα θα σπασει αλλα η ιστιρια εχει δειξει οτι δεν σπανε τελικα-τα υπολοιπα γιατι το δικο της μαλλον ειναι περισσοτερο ευθραστο-μετα απο κανενα 5λεπτο γυρναει απο μονη της κ μου λεει οτι ποναει γιατι τον εχω μεγαλο-δευτερο ακυρο,ενταξει κανονικος ειναι ο πουτσος μου κ ουτε την γαμουσα κ δυνατα.τελος παντων δε γαμιεται λεω ξανα-πισω τρυπα παρολαυτα μου φανηκε δουλεμενη-
την ξαπλωνω στο κρεβατι παω να την φιλησω στο στομα ψιλοτραβιεται αλλα τελικα πεφτουν αρκετα φιλακια στο στομα κ παιξιμο γλωσσας,την γαμαω κανενα 5λεπτο οπου εκει εδειξε να αντεχει περισσοτερο,τησ λεω αν μπορω να ριξω τα χυσια πανω της μου λεει οκ-βεβαια εδω να πω οτι δε ξερω αν το καταλαβε καλα αυτο που της ρωτησα οποτε δεν ειμαι κ σιγουρος αν θα το δεχοταν,συνενοηση στα αγγλικα-τελικα την γυρναω στα 4 στο κρεβατι κ την γαμαω κανενα 3λεπτο δυνατα,βεβαια κ δω πηρε μια σταση για να μη μπαινει ολος ο πουτσος μεχρι μεσα κ καπωε ετσι ηρθε το τελειωμα..ειπαμε 2-3 μαλακιες ακομα μεχρι να ντυθει,μπηκα για μπανακι κ την εκανα,συμπερασμα κατα την αποψη μου
ειναι μουναρος για τα γουστα μου αλλα στο γαμησι μετρια πραγματα παντα για τα δικα μου δεδομενα.
επισης την κυριακη εκανα τσαρκα σε ολα τα σπιτακια πριν καταληξω τελικα στη μιραμπελα,δε θυμαμαι διευθυνσεις απ'ολα γα να πω για κοπελες,μου εκανε εντυπωση ομως η αντζελα που ηταν στο red light district,μπαινω μεσα στο μπουρδελο με ενημερωνει η τσατσα ποια κοπελα ειναι μεσα,ηταν στο δωματιο,οποτε λεω να περιμενω να την δω γιατι ειχα δει φωτος μονο στο αλλο σαιτ,περιμενα κανενα 10λεπτο,το μωρο μεσα στο δωματιο να φωναζει αρκετα ο συναδελφος που γαμουσε το ξεσκισε το μωρο κ μπραβο του,αφου σε καποια φαση μου σηκωθηκε κιολας...!!!! :dancing: :dancing: :dancing:
το μωεο βγηκε απο το δωματιο μεσα στην ενεργεια κ αληθεια μ αφησε μια πολυ καλη εντυπωση παρολο που ξεκιναει απο 40 το απλο...
επισης περασα κ απο την γαληνη που αν κ μου αρεσε απο εμφανιση μου βγαζει μια υποτονονικοτητα αν κ τα σχολια αλλα λενε οποτε μπαινει καυτη στη λιστα τηε δοκιμης.
ακομα μια κοπελα που μ εκανε εντυπωση κ θα δοκιμαστε σιγουρα ειναι η ελενα στο bad girls,αν κ ειμαι τον πιο μινιον κοριτσιων μολις βγηκε απο το δωματιο ειπα τη μουναρα ειναι αυτη...σιγουρα θα δοκιμαστει...πετυχα κ την ελενα την ρουμανα στο πρασινο μολις ξεκινουσε η βαρδια της αλλα την ειχα δοκιμασει πριν λιγες μερες,απο τα υπολοιπα η μονη που καπως συγκρατησα ηταν μια μισελ μικρουλικο μου φανηκε μελαχρινο χωρις να ειναι κατι ιδιαιτερο
στο πρωτο las vegas μια ξανθια με μεγαλα βυζια κ ταττοο στην κοιλια*αληθεια ποια ειναι αυτη αν ξερει καποιος να μ πει κ αν αξιζει-
μια ξανθουλα τανια δε θυμαμαι σε ποιο σπιτακι την ειδα
στα τριδυμα ολες ηταν χαλια
η μονη που δε προλαβα να δω γιατι ξεκινουσε πιο αργα ηταν η εμμανουελα η οποια νομιζω θα ειναι η επομενη στην λιστα για δοκιμη...
αυτα απο μενα ελπιζω να μη κουρασα κ να βοηθησα καπως κ γω,ειμαι αρκετα χρινια μελος στο σαιτ αλλα αρκετο καιρο εκτος παιχνιδιου οποτε τωρα που ξαναξεκιναω δειλα δειλα ειπα να ενημερωσω κ γω με την σειρα μου οσους περισσοτερους μπορω...

υγ.δε το εχω με τις κριτικες οποτε αν θελετε μου λετε κ πωε να το περασω στο θεμα με τις κριτικες για την μιραμπελα-κ εχω κ μια για την ελενα την ρουμανα στο πρασινο

Εδω γραφεις την κριτικη σου αν θελεις  ;)

Vikings

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2015
Like
3
Πόντοι
66
Σε 2 μηνες θα ειναι πισω

Ηταν μικρη τραβελι και τωρα το εκοψε,αυτοι στις βιλες ειναι μεσα στη μαλακια,αντι να φερουν κανενα καλο μουνι μας φερνουν πρωην μπετατζηδες  :jerking:
Κοιτα αν το μαγαζι ειναι ενταξει απεναντι στους πελατες του θα πρεπει να πει εφοσον πλεον θεωρητε γυναικα κααι ειναι νομιμα ιεροδουλη οτι ηταν πρωην τραβελι.Νομιζω αυτο ειναι το ποιο σωστο και ας δουλεψει οσο θελει απλα να ξερει ο κοσμος τι γινεται. ;)

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.843
Πόντοι
10.326
2lnzlx.jpg
:grin:

Χρωστουσα μια φοτο απο το σαλονι του τριδυμου Νο2! Οταν η τσατσα πηγε να καθαρισει ενα δωματιο και η εβελινα ηταν στο κουζινακι της! :2funny:

Τωρα τελευταια το αγαπημενο μας σαιτ ( :rockon:) κολλαει αρκετα και για ωρες! :grin:
Ρε ποσο κανει αυτο το σαιτ? Για να γινω admin και να μην κολλαει! :tooth: :tooth: :tooth:

Πομακοι τα Μελε! :rockon:

kritik1982

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2013
Κριτικές
34
Like
1.652
Πόντοι
716
ξερει κανεις αν γυρισε αυτη η Μιραμπελα στην Πετρου Ερημιτη; Πηγα την προηγουμενη βδομαδα και ηταν αδιαθετη λεει. Μην τραβηχτω και δεν εχουν και τηλεφωνα..

yorkie

Global Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
11 Απρ 2012
Κριτικές
228
Like
18.812
Πόντοι
35.668
ξερει κανεις αν γυρισε αυτη η Μιραμπελα στην Πετρου Ερημιτη; Πηγα την προηγουμενη βδομαδα και ηταν αδιαθετη λεει. Μην τραβηχτω και δεν εχουν και τηλεφωνα..
Χτές εκεί ήτανε που την είδα.

yorkie

Global Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
11 Απρ 2012
Κριτικές
228
Like
18.812
Πόντοι
35.668
επειδη εισαι και παλιος, ειναι οντως τοσο καλη εμφανισιακα; γιατι αυτο ειναι το κυριοτερο μελημα μου
Δεν ξέρω αν ταιριάζουν τα γούστα μας.
Από πρόσωπο δεν ενθουσιάστηκα τόσο όμως.

Vikings

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2015
Like
3
Πόντοι
66
επειδη εισαι και παλιος, ειναι οντως τοσο καλη εμφανισιακα; γιατι αυτο ειναι το κυριοτερο μελημα μου
Καλη ειναι,φερνει λιγο σε πορνοσταρ! εχει ωραιο κορμι και κωλο...μεσα δεν ξερω οτι λενε αυτοι που την δοκιμασαν.

kritik1982

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2013
Κριτικές
34
Like
1.652
Πόντοι
716
Πηγα την ειδα τελικα. Οντως ωραιο κορμι αλλα απο φατσα δε μαρεσε. Μου θυμισε εντονα  την Κατερινα Αυγουλοματη

hqdefault.jpg

Τελικα δε περασα και πηγα τον εδωσα σε αυτη τη Βερονικα  στο Bad Girls

καλουτσικη περιπτωση

nakayama

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2010
Like
70
Πόντοι
1
Καλά εγώ ερωτώ  πώς ξέρουμε ότι η Βίκυ προέρχεται
από αλλαγή φύλου?  :huh:

Ποιές είναι οι πηγές διασταύρωσης της πληροφορίας?
Αλήθειες οι εν ολίγοις πετσιές? :rolleyes:

http://[URL unfurl="true"]www.cms.*****.com/files/102/1/modulefiles/pic_10211413471338183987lathen.jpg[/img[/URL]]

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
219
Like
17.963
Πόντοι
38.177
Καλά εγώ ερωτώ (Σαν χασοδίκης?) πώς ξέρουμε ότι η Βίκυ προέρχεται
από αλλαγή φύλου?  :huh:

Ποιές είναι οι πηγές διασταύρωσης της πληροφορίας?
Αλήθειες οι εν ολίγοις πετσιές? :rolleyes:

Πανε δοκίμασε την,για να το καταλάβεις και μονος σου.
Αν δεν κανω λαθος,πρεπει να τον έλεγαν Ανέστη Κουτσομανο,ειμαι 95% σίγουρος!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom