Μπουχό μπήκες και στη Λίλιαν ρε θηρίο? Κρίμα τα 40ρια ρε, ξέρεις πόσα πιτόγυρα είναι 40 ευρώ? Άμα το σκεφτείς έτσι σε πιάνει κατάθληψη.
Εγώ δεν την ήξερα από παλιά και την πάτησα. Μου είπε δούλευε σε κάτι μαγαζιά δίπλα στο Caligula και στη Φρίξου.
Δε γίνεται να παίζουν μπάλα στην ίδια κατηγορία με μεγαθήρια. Ζητώ αυτόματο υποβιβασμό πριν καν την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος.. Ή έστω να κατέβουν στα 30 κάτι τέτοιες. Δλδ η Μιλάνα πως ζητούσε 30 και αυτή στις βίλες δούλευε και ήταν πολύ πιο άξια.
Χθες έκανα κάτι βόλτες και κατέληξα στην Αλίνα (Ν.Ουρανού 26 για όσους δεν ξέρουν). Τιμιότατη κατάθεση που άξιζε τα λεφτά της.
Αλλά το σημαντικότερο που έχω να προσφέρω είναι ένα μίνι-review για Τζέσυ. Η κοπέλα δεν υπάρχει. Σαν καλός μλκς κι εγώ ενώ άκουγα από παντού καλά λόγια δεν περνούσα γιατί δεν είναι το "στυλ" μου ξανθιές μικρούλες άβυζες...
Δεν είναι και πολύ μικροκαμωμένη όμως και έχει ωραίο σώμα και αγγελικό προσωπάκι που δε φαίνεται στις φωτογραφίες του site. Η κοπέλα έχει τρόπους και φωνή ερωτεύσιμη. Μπορώ να πω έφτασε την κορυφή ως ερωτική ανάφτρα γυναίκα. Είναι απλά τα πραγματάκια, που έλεγε και ο Άγγελος, άμα σε κάνει η γκόμενα να αισθανθείς άνετα, γίνεσαι πύραυλος. Μεγαλύτερη διάρκεια και ποιότητα σε προκαταρκτικά δύσκολα θα βρει κανείς. Μόνο φιλιά στο στόμα δαν έπαιξαν εκτός από ένα αποχαιρετιστήριο που αυτό το σώζει λιγάκι οκ. Στον αγώνα τώρα ανέβηκε πρώτα αυτή και συμμετείχε πλήρως και άφηνε και εμένα να συμμετέχω. Αλλάξαμε άλλες 3 στάσεις. Πρέπει να κάθησα μέσα για κανέναν αιώνα με το απλό. Κανένα ξίνισμα από τη μεριά της. Καμία στιγή αμηχανίας. Κατατάσσεται στην κατηγορία γυναικών που κάνουν έρωτα.