You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης
- Μέλος που άνοιξε το νήμα oceanspray
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 85K
- Εμφανίσεις 9M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (4 μέλη και 18 επισκέπτες)
Αδερφέ καλώς ήρθες στο fan club.
H Σουζάνα στο Ν. Ουρανού 28, η Αναστασία, η Βιολέτα Ν. Ουρανού 8, η Βίκυ στο Μινωταύρου βάζουν stockings, ενώ άλλες σπανίως.
Μερικές βάζουν δίχτυ αλλά αυτό είναι εντελώς άλλη φάση, η Εμμανουέλα, η Μέρτσυ, η Καρολίνα Φρίξου 14.
Πάρα πολλές έχουν αν το ζητήσεις, η Αφροδίτη στην Κωλέττη είναι καλή περίπτωση, η Ελένη στο Μινωταύρου, η Έφη, η Βανέσσα.... Η Βανέσσα και η Αφρο είναι οι πιο στυλάτες. Η Έφη είναι η καλύτερη στο κομμάτι ποδολαγνείας σε ολόκληρη την πόλη, για να μην πω σε ολόκληρη τη χώρα.
Προειδοποίηση για την Κοσμίνα στο Vis9.. Τεράστια φολάρα! Πρώτον έχει αυτό το εντελώς απαράδεκτο στυλάκι να προσπαθεί να τον σηκώσει παίζοντάς τον στο χέρι, να μην κάνει τίποτα άλλο από μεριάς της και να τραβιέται συνέχεια ακόμα και σε φιλιά στο λαιμό. Δεύτερον αφού βρήκα to κουράγιο και το ψυχικό σθένος να σηκώσω το πουλί μου μετά από όλα αυτά, την έβαλα ιεραποστολικά στην άκρη του κρεβατιού και αυτή τοποθέτησε τα πόδια της ανάμεσα στα σώματά μας έτσι ώστε να μην μπορώ να την γαμήσω έτσι όπως ήθελα, δηλαδή με όλη τη δύναμη, τη μανία και το μίσος που συσσωρεύτηκαν!
Αδερφε εκανες ΤΗΝ ενημερωση!!! Φοβερος!! ( χαιρομαι που δεν ειμαι μονος σ αυτο ) χωρις να θελω να κουρασω οι κοπελες Σουζάνα- Ν.Ουρανού 28,η Αναστασία, η Βιολέτα Ν. Ουρανού 8, Βίκυ Μινωταύρου εχουν σταθερες βαρδιες ?? ποτε τις πετυχαινουμε συνηθως??
Menathor
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2011
- Κριτικές
- 13
- Like
- 415
- Πόντοι
- 311
Αδερφε εκανες ΤΗΝ ενημερωση!!! Φοβερος!! ( χαιρομαι που δεν ειμαι μονος σ αυτο ) χωρις να θελω να κουρασω οι κοπελες Σουζάνα- Ν.Ουρανού 28,η Αναστασία, η Βιολέτα Ν. Ουρανού 8, Βίκυ Μινωταύρου εχουν σταθερες βαρδιες ?? ποτε τις πετυχαινουμε συνηθως??
Πρωί/Βράδυ/Βράδυ/Πρωί
Γράψε εντυπώσεις αν μπορέσεις!
Vikings
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Φεβ 2015
- Like
- 3
- Πόντοι
- 66
Ο αλλος καθεται και βγαζει φωτο τους νιπτηρες
Απο το καινουργιο στουντιο Νικ. Ουρανου 22!
Δεν προλαβαν φαινεται να βαλουν το αυτοματο μηχανημα με τις χειροπετσετες και βαλαν τις χαρτοπετσετες απο το σουπερ μαρκετ κατευθειαν!
steve03301
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
.Εχω πει οτι ειναι ξεπετα,ανεβασα και κριτικη,μη πετατε τα λεφτα σας ετσι ρε παιδια
δεν έτυχε να το διαβάσω φίλε μου,αν το έκανα να είσαι σίγουρος πως δεν θα πήγαινα :-)
123kostas123
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 16
- Like
- 358
- Πόντοι
- 290
Χθεσινή επίσκεψη στη Τζέσυ. Πολύ καλές εντυπώσεις για άλλη μία φορά. Τίμια και φιλότιμη επιλογή το κορίτσι. Ακολουθεί και κριτική.
al pacino
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 293
- Like
- 9.994
- Πόντοι
- 13.755
εφυγε απο Godiva και θα εμφανιστει μαλλον απο την αλλη βδομαδα σε αλλο μαγαζιal η μονικα απο το godiva που πηγε?
mpouxos
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2014
- Κριτικές
- 169
- Like
- 8.711
- Πόντοι
- 10.326
Μας τυλιξε σαν τα ανακοντα η Σουζανα χ2!
Καθως εβγαινα απο την Κοσμινα που δουλευει στο Νικ.20 (VIS9) - Ξανθο μωρακι με βυζακια σαν της εβελινας και κυτταρυτιδα φουλ!
Ενας μπακαγιοκος τον πηρε ο υπνος μεσα στο καυτο καταμεσημερο, για να δει μαλλον την βραδυνη βαρδια γιατι η πρωινη ειναι για κλαμματα!
kritik1982
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Μαΐ 2013
- Κριτικές
- 34
- Like
- 1.652
- Πόντοι
- 716
Περασα να δω αυτη τη Μιραμπελα που λετε τοσο καλα λογια στο Ερημιτη 2 αλλα στη θεση της ηταν η Τζαστιν. Λεει αδιαθετησε. Κρατησα τα λεφτα μου να την δω μπας και μαρεσει γιατι κατα τα αλλα δεν βρισκω επιλογη αξια επενδυσης
mpouxos
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2014
- Κριτικές
- 169
- Like
- 8.711
- Πόντοι
- 10.326
Καθως πηγαινα το απογευμα για να δω την "καινουργια" Λιλιαν στο Villa prive! Στο παρκινγκ των βιλλων ειδα να βγαινει απο το Bad girls o μπακαγιοκος Viking!
Με αποτελεσμα γυρα σχεδον ολα και μετα μαμα για παντσετουλα.
Η Λιλιαν ειναι η γνωστη Γωγω! :o :o :o Παρακαλω ?εμεινα αφωνος.
Περασμα με την Αντζελλα των βιλλων! Ηφαιστειο πραγματικο με απανωτες εκρηξεις.
Αφου εμεινα μαλακας απο τον πρωτο γυρο ,ξαναπληρωσα για να της πω "το δικο μου μυστικο" .... ...
Μαχη μεχρις εσχατων που φαινεται οτι το κρεβατι αναστεναξε κι αυτο,στο παραδιπλα κομοδινο ολα τα μπουκαλακια πεσανε! :o
Μπαινει αυτοματα αυτο το γαμησι στο καλυτερο για το 2016!
και βαζω τον εαυτο μου πλεον σε αυστηρο καποταλ κοντρολ για μια βδομαδα!
Stade bordelais Πομακοι Τα Μελε!!!
Αφου εμεινα μαλακας απο τον πρωτο γυρο ,ξαναπληρωσα για να της πω "το δικο μου μυστικο" .... ...
Μαχη μεχρις εσχατων που φαινεται οτι το κρεβατι αναστεναξε κι αυτο,στο παραδιπλα κομοδινο ολα τα μπουκαλακια πεσανε! :o
jimiadis
Μέγας
- Εγγρ.
- 5 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 46
- Like
- 3.331
- Πόντοι
- 3.820
δηλαδη ποσο πλυση εγκεφαλου επρεπε να σε κανω για να την δοκιμασεις;και τελικα πηγες μονοοος;καλα να παθεις γιατι τοσο καιρο δεν ακουγες και την εχανες!!!Καθως πηγαινα το απογευμα για να δω την "καινουργια" Λιλιαν στο Villa prive! Στο παρκινγκ των βιλλων ειδα να βγαινει απο το Bad girls o μπακαγιοκος Viking!
Vikings
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Φεβ 2015
- Like
- 3
- Πόντοι
- 66
Καλα ρε βαρεθηκες να γραψεις αναφορα Αυτος που σε σφυριξε οτι μονο με κριτικες γινεσαι τιμημενος να του πεις οτι εχει δικιο αλλα οι συνμπουρδελιαριδες θελουν και καμια αναφορα, μην γινεσαι παρτακιας! Τεσπα, θα τα πω εγω στο φ.15 εχει μια καινουργια το βραδυ,ξανθια ουκρανεζα μην ρωτατε πως την λενε δεν θυμαμαι.Απεναντι στο φ.14 εχει μια καινουργια ψιλη αρκετα αδυνατη,ουτε αυτη θυμαμαι πως την λενε...στο πετρου εριμητη εχει αυτη την καινουργια που μιλατε ολοι για αυτην,σαν πρωτη ματια φαινεται καλη ωραιο κορμι και κωλο και ψιλο γκαυλιαρικια φατσα.Στα αλλα οι ιδιες κοπελες που αλλαζουν μονο ονομα οπως η κοπελα που εγραψε ο μπουχος.Καθως πηγαινα το απογευμα για να δω την "καινουργια" Λιλιαν στο Villa prive! Στο παρκινγκ των βιλλων ειδα να βγαινει απο το Bad girls o μπακαγιοκος Viking!
mpouxos
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2014
- Κριτικές
- 169
- Like
- 8.711
- Πόντοι
- 10.326
όπως τα λες καλά να πάθω! γι αυτό κι έβαλα τον εαυτό μου σε καποταλ κοντρολ.δηλαδη ποσο πλυση εγκεφαλου επρεπε να σε κανω για να την δοκιμασεις;και τελικα πηγες μονοοος;καλα να παθεις γιατι τοσο καιρο δεν ακουγες και την εχανες!!!
Ρε μλκ δεν το περίμενα έτσι..
mpouxos
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2014
- Κριτικές
- 169
- Like
- 8.711
- Πόντοι
- 10.326
στο Φρίξου 15: Βικα . Της άλλαξαν το όνομα ,Γιατί δουλεύει διπλα στο Φριξου 13α η παλιά καραβάνα Βικτωρια!Καλα ρε βαρεθηκες να γραψεις αναφορα Αυτος που σε σφυριξε οτι μονο με κριτικες γινεσαι τιμημενος να του πεις οτι εχει δικιο αλλα οι συνμπουρδελιαριδες θελουν και καμια αναφορα, μην γινεσαι παρτακιας! Τεσπα, θα τα πω εγω στο φ.15 εχει μια καινουργια το βραδυ,ξανθια ουκρανεζα μην ρωτατε πως την λενε δεν θυμαμαι.Απεναντι στο φ.14 εχει μια καινουργια ψιλη αρκετα αδυνατη,ουτε αυτη θυμαμαι πως την λενε...στο πετρου εριμητη εχει αυτη την καινουργια που μιλατε ολοι για αυτην,σαν πρωτη ματια φαινεται καλη ωραιο κορμι και κωλο και ψιλο γκαυλιαρικια φατσα.Στα αλλα οι ιδιες κοπελες που αλλαζουν μονο ονομα οπως η κοπελα που εγραψε ο μπουχος.
Φρίξου 14: Καρολίνα! Skiny μωρό από την Ουκρανία με χαλιά φατσουλα!
Υ.γ.: Μην γραφείς μλκ ότι γράφω το γουσταρω πρώτα εγώ. και στο χω πει 100 φορές!
Maximiliano
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 53
- Like
- 4.267
- Πόντοι
- 6.817
την μονικα την Ολλανδεζα ποτε την πετυχαινετε; οσες φορες πηγα ποτε δεν την βρηκα. Οταν ρωταω στο Βεγκας μου λενε δεν εχουμε καμια μονικα. Επισης η μιραμπελα σε ποιο και τι βαρδια ειναι;
jimiadis
Μέγας
- Εγγρ.
- 5 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 46
- Like
- 3.331
- Πόντοι
- 3.820
μονο αναπαρασταση δε σου εκανα ρε πως την πηδαω...τι αλλο ηθελες να ακουσεις;ελα πες τα εχασες λιγο οταν χτυπιοτανε και πετουσε τα πραγματα εδω και εκει στο γλυψιμο ε;όπως τα λες καλά να πάθω! γι αυτό κι έβαλα τον εαυτό μου σε καποταλ κοντρολ.
Ρε μλκ δεν το περίμενα έτσι..
Menathor
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2011
- Κριτικές
- 13
- Like
- 415
- Πόντοι
- 311
Μπουχό μπήκες και στη Λίλιαν ρε θηρίο? Κρίμα τα 40ρια ρε, ξέρεις πόσα πιτόγυρα είναι 40 ευρώ? Άμα το σκεφτείς έτσι σε πιάνει κατάθληψη. Εγώ δεν την ήξερα από παλιά και την πάτησα. Μου είπε δούλευε σε κάτι μαγαζιά δίπλα στο Caligula και στη Φρίξου.
Δε γίνεται να παίζουν μπάλα στην ίδια κατηγορία με μεγαθήρια. Ζητώ αυτόματο υποβιβασμό πριν καν την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος.. Ή έστω να κατέβουν στα 30 κάτι τέτοιες. Δλδ η Μιλάνα πως ζητούσε 30 και αυτή στις βίλες δούλευε και ήταν πολύ πιο άξια.
Χθες έκανα κάτι βόλτες και κατέληξα στην Αλίνα (Ν.Ουρανού 26 για όσους δεν ξέρουν). Τιμιότατη κατάθεση που άξιζε τα λεφτά της.
Αλλά το σημαντικότερο που έχω να προσφέρω είναι ένα μίνι-review για Τζέσυ. Η κοπέλα δεν υπάρχει. Σαν καλός μλκς κι εγώ ενώ άκουγα από παντού καλά λόγια δεν περνούσα γιατί δεν είναι το "στυλ" μου ξανθιές μικρούλες άβυζες... Δεν είναι και πολύ μικροκαμωμένη όμως και έχει ωραίο σώμα και αγγελικό προσωπάκι που δε φαίνεται στις φωτογραφίες του site. Η κοπέλα έχει τρόπους και φωνή ερωτεύσιμη. Μπορώ να πω έφτασε την κορυφή ως ερωτική ανάφτρα γυναίκα. Είναι απλά τα πραγματάκια, που έλεγε και ο Άγγελος, άμα σε κάνει η γκόμενα να αισθανθείς άνετα, γίνεσαι πύραυλος. Μεγαλύτερη διάρκεια και ποιότητα σε προκαταρκτικά δύσκολα θα βρει κανείς. Μόνο φιλιά στο στόμα δαν έπαιξαν εκτός από ένα αποχαιρετιστήριο που αυτό το σώζει λιγάκι οκ. Στον αγώνα τώρα ανέβηκε πρώτα αυτή και συμμετείχε πλήρως και άφηνε και εμένα να συμμετέχω. Αλλάξαμε άλλες 3 στάσεις. Πρέπει να κάθησα μέσα για κανέναν αιώνα με το απλό. Κανένα ξίνισμα από τη μεριά της. Καμία στιγή αμηχανίας. Κατατάσσεται στην κατηγορία γυναικών που κάνουν έρωτα.
Δε γίνεται να παίζουν μπάλα στην ίδια κατηγορία με μεγαθήρια. Ζητώ αυτόματο υποβιβασμό πριν καν την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος.. Ή έστω να κατέβουν στα 30 κάτι τέτοιες. Δλδ η Μιλάνα πως ζητούσε 30 και αυτή στις βίλες δούλευε και ήταν πολύ πιο άξια.
Χθες έκανα κάτι βόλτες και κατέληξα στην Αλίνα (Ν.Ουρανού 26 για όσους δεν ξέρουν). Τιμιότατη κατάθεση που άξιζε τα λεφτά της.
Αλλά το σημαντικότερο που έχω να προσφέρω είναι ένα μίνι-review για Τζέσυ. Η κοπέλα δεν υπάρχει. Σαν καλός μλκς κι εγώ ενώ άκουγα από παντού καλά λόγια δεν περνούσα γιατί δεν είναι το "στυλ" μου ξανθιές μικρούλες άβυζες... Δεν είναι και πολύ μικροκαμωμένη όμως και έχει ωραίο σώμα και αγγελικό προσωπάκι που δε φαίνεται στις φωτογραφίες του site. Η κοπέλα έχει τρόπους και φωνή ερωτεύσιμη. Μπορώ να πω έφτασε την κορυφή ως ερωτική ανάφτρα γυναίκα. Είναι απλά τα πραγματάκια, που έλεγε και ο Άγγελος, άμα σε κάνει η γκόμενα να αισθανθείς άνετα, γίνεσαι πύραυλος. Μεγαλύτερη διάρκεια και ποιότητα σε προκαταρκτικά δύσκολα θα βρει κανείς. Μόνο φιλιά στο στόμα δαν έπαιξαν εκτός από ένα αποχαιρετιστήριο που αυτό το σώζει λιγάκι οκ. Στον αγώνα τώρα ανέβηκε πρώτα αυτή και συμμετείχε πλήρως και άφηνε και εμένα να συμμετέχω. Αλλάξαμε άλλες 3 στάσεις. Πρέπει να κάθησα μέσα για κανέναν αιώνα με το απλό. Κανένα ξίνισμα από τη μεριά της. Καμία στιγή αμηχανίας. Κατατάσσεται στην κατηγορία γυναικών που κάνουν έρωτα.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 69
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 176
- Εμφανίσεις
- 30K
- Απαντήσεις
- 38
- Εμφανίσεις