Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 60 άτομα (5 μέλη και 55 επισκέπτες)

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
36
Like
5.416
Πόντοι
2.966
Eγω παντος μια χαρα περασα και με το απλο κ εγω απο αλλους ειδα εντυπωσεις και πηγα και δε το μετανιωσα το οτι εγινε με καποιον κατι δε σημαινει οτι θα γινει με ολους το ιδιο αμα πας μπορει να αναθεωρησεις

Vikings

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2015
Like
3
Πόντοι
66
περασμα πριν απο λιγη ωρα στην ποληδιαφημησμενη γυφτορουμανα αυτεσ τησ μερεσ μιραμπελα :think: :think:απο το πρωτη στιμη που την ειδα ημουν μπερδεμενοσ να πω να μην πω.κ τελικα η μαλακια που με τραβαει το κατω κεφαλι με παρεσυρε.πληρωνο το 50 για γλειφομουνι κ ελευθερο κ περιμενω. μπαινει μεσα το γυφτακι με ενα παγωμενο γεια λεσ κ ημουνα στην ανταρτικη που παγωσα τοσο πολλη που ειπα να την κανω αλλα το επαιξα αδιαφοροσ κ λεω παμε παρακατω. :s&m_3: :s&m_3:ανεβενη στο κρεφατι χωρισ χαδια χωρισ τιποτα με φερνη το μουνι τησ σε σταση 69 δευτερη πατατα υποληματα απο χαρτι κ μια ξινιλα σταματω κ χαζευω την μαλακια μου τρθτη πατατα εκει οπωσ βλεπω το μουνακι τησ κ το κωλαρακι τησ παιρναη σκουφο κ κανει πιπα την σταματαω γιατι ειχα πληρωση για ελευθερω κ αρχισε να με λεει κατι μαλακιεσ στα ρουμανικα πατα κατι γκαζια κ φευγει τρεχωντασ κ φωναζη το βουρλο την τσατσα που ημουν ετοιμοσ να την :s&m_2: :s&m_2: ασχημα με λεει τη τρεχη την λεω για τι προγρραμα πληρωσα με λεει το βοδι με περισοιο υφοσ κ δεν το εκανε λεω ρωτα το γυφτακι που εχεισ την ρωταη κ μου λεει οτι δεν μπορη να σε κανη πιπα γιατι εχει προβλημα.κ μου λεει οτι να συνεχισετε χωρισ ελευθερο κ την λεω με εφυγε η ορεξη να γαμησο κ τισ ζηταω τα φρακα πισω κ το ζωο λεει δεν γινεται γιατι την εγλυψεσ κ σε πηρε κ πιπα.με πιανουν κατι στραβα κ σηκωνο χερι για να την βαρεσω κ με λεει να σε δωσω τα μισα πισω γιατι θα εχω προβλημα λεω οκ.φαιρνη τα φρακα κ βγαινη κ το γυφτακι μαζι τα περνω κ την παταω μια ροχαλα στα μουτρα κ την εκανα λουισ.Υ.Γ.αυτεσ που ερχοντα στο χωριο ειναι επιπεδου Γτοπικο κ τησ πληρονουμε σα να παιζουμε τσαπιον λιγκ .αυτα απο εμενα κ αλλη φορα δεν εχει πηραμματα στα δυο στανταρακια μου για να περναω καλα :wanker: :wanker:
Καλα εδω λενε οτι ειναι η ανερχομενη δυναμη της πολης!  :o και εσυ πας με μια καταθεση να τα φερεις τουμπα ολα  :uglystupid: καλα ποιος νομιζεις οτι εισαι ρε μεγαλε  :grin:

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
36
Like
5.416
Πόντοι
2.966
Καλα εδω λενε οτι ειναι η ανερχομενη δυναμη της πολης!  :o και εσυ πας με μια καταθεση να τα φερεις τουμπα ολα  :uglystupid: καλα ποιος νομιζεις οτι εισαι ρε μεγαλε  :grin:
Tη μαλακας που εισαι  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Vikings

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2015
Like
3
Πόντοι
66
Ραπτορα κοιτα να την χαλασεις κι αυτη σαν την αλλη ρουμουνα την ελενα. :grin:

kostakios

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Σεπ 2014
Κριτικές
31
Like
3.603
Πόντοι
2.606
δυο πολυ ωραια μουνακια αποψε τη νυχτα,το ενα Καρολινα Ουκρανη στο Φριξου 14 και το αλλο στο Ερημιτη 2 ξανθο ομορφο αλογακι με κωλαρα...αλλα και παλι αποψε η νυχτα του παιδιου οπως και καθε φορα στις αργιες.Βγαινουν 10 μαλακες μαζι για να γαμησει ο ενας και οι υπολοιποι χαλανε τον κοσμο...

αυτα τα 2 ομως μπαινουν στη λιστα απο αυριο

επισης στα Τριδυμα ηταν Καρλα-Καρλα-Φλωριτα και στο Λας Βεγκας Χριστινα μινιον και Καρινα
αλ στα τριδυμα 2 κοπελες με το ονομα καρλα;;; ή εκανες λαθος στα ονοματα;

plutarxos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2008
Κριτικές
3
Like
679
Πόντοι
366
Απαράδεκτη συμπεριφορά pame! :S Ακομα και να μην προσφέρει τα αναμενόμενα. Προσπερνάς και φεύγεις Κύριος με Κ κεφάλαιο! Στα λέω σαν φίλος που μες έχεις γνωρίσει! :hi:

καλα έκανε...διοτι τον πηρανε ψιλα τον αμανε...
αφου πληρωσε το παιδι κ' δεν εκανε αυτα που ειχε πληρωσει...εσυ εαν πληρωνες κατι κ' ητανε κατα το ημιση σωστο αυτο που θα επαιρνες θα έφευγες σαν Κύριος;;;
καλοπροάιρετη η κριτική... :grin:

Vikings

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2015
Like
3
Πόντοι
66
καλα έκανε...διοτι τον πηρανε ψιλα τον αμανε...
αφου πληρωσε το παιδι κ' δεν εκανε αυτα που ειχε πληρωσει...εσυ εαν πληρωνες κατι κ' ητανε κατα το ημιση σωστο αυτο που θα επαιρνες θα έφευγες σαν Κύριος;;;
καλοπροάιρετη η κριτική... :grin:
Τυπε ποσα εχουμε πληρωσει και δεν μας κανανε στα τοσα χρονια δεν λεγεται. :grin: Φαντασου καθε φορα που δεν ειμασταν ευχαριστημενοι να ζητουσαμε και τα λεφτα μας πισω τι θα γινοταν.

ΑΝΤΩΝΗΣΑΝΤΩΝ19

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Δεκ 2015
Κριτικές
20
Like
1.350
Πόντοι
1.076
Eγω παντος μια χαρα περασα και με το απλο κ εγω απο αλλους ειδα εντυπωσεις και πηγα και δε το μετανιωσα το οτι εγινε με καποιον κατι δε σημαινει οτι θα γινει με ολους το ιδιο αμα πας μπορει να αναθεωρησεις
εχεις δικιο να μην προτρεχουμε ας την δοκιμασουμε και θα δουμε.

plutarxos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2008
Κριτικές
3
Like
679
Πόντοι
366

vikings την εμπειρία του λεει ο άνθρωπος...
50 ειναι πολλα κ' να σου κανει τα μισα αποτι λεει το πρόγραμμα...

Vikings

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2015
Like
3
Πόντοι
66
Οχι τυπε διαφωνω, ποιος νομιζει οτι ειναι με μια κριτικη που θα μας βγαλει την ρουμουνα αχρηστη  :grin:

Jonny33

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2016
Like
0
Πόντοι
0
[size=11pt]Πάντως 'ότι και να λέμε καλά είναι να δοκιμάζεις όσες ποιο πολλές μπορείς να δεις τι γίνεται σε προσωπικό επίπεδο για να έχεις άποψη γιατί τα γούστα του καθενός διαφέρουν μεταξύ τους η αλήθεια είναι... Τα Milfakia πάντως το έχουνε στο να σε κάνουν να αισθάνεσαι όμορφα και άνετα μαζί τους[/size]

plutarxos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2008
Κριτικές
3
Like
679
Πόντοι
366
Οχι τυπε διαφωνω, ποιος νομιζει οτι ειναι με μια κριτικη που θα μας βγαλει την ρουμουνα αχρηστη  :grin:

την αχριστη συμπεριφορά της ερμήνευσε... αυτη ητανε η εμπειρία του...

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
36
Like
5.416
Πόντοι
2.966
Μαν δε διαφωνω οτι εγινε οτι εγινε με αυτον αλλα πηγαμε εγω ο αζα και ο jimiadis και περασαμε μια χαρα εγω μαλιστα με το απλο κιολας δε μπορει με εναν να εγινε οτι εγινε γιατι ποιος ξερει και τι ακριβως εγινε μεσα στο δωματιο να βγει αχρηστη η φολα μη λεμε οτι θελουμε στο κατω κατω μπορει να ναι πουτανες αλλα δεν παυουν να ειναι και γυναικες και θελουν την αναλογη μεταχειριση ασχετα που ειναι παρα πολλοι που βλεπουν τις πουτανε μονο σαν ενα κομματι κρεας οκ δε παμε για να βρουμε γκομενα εκει αλλα μπορουμε να τις συμπεριφερθουμε σα γυναικες που αυτο ειναι στην τελικη

plutarxos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2008
Κριτικές
3
Like
679
Πόντοι
366
Μαν δε διαφωνω οτι εγινε οτι εγινε με αυτον αλλα πηγαμε εγω ο αζα και ο jimiadis και περασαμε μια χαρα εγω μαλιστα με το απλο κιολας δε μπορει με εναν να εγινε οτι εγινε γιατι ποιος ξερει και τι ακριβως εγινε μεσα στο δωματιο να βγει αχρηστη η φολα μη λεμε οτι θελουμε στο κατω κατω μπορει να ναι πουτανες αλλα δεν παυουν να ειναι και γυναικες και θελουν την αναλογη μεταχειριση ασχετα που ειναι παρα πολλοι που βλεπουν τις πουτανε μονο σαν ενα κομματι κρεας οκ δε παμε για να βρουμε γκομενα εκει αλλα μπορουμε να τις συμπεριφερθουμε σα γυναικες που αυτο ειναι στην τελικη

εχεις δικιο... μπορει να εκανε μια μαλακια αυτός μεσα στο δωματιο...

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
36
Like
5.416
Πόντοι
2.966
εχεις δικιο... μπορει να εκανε μια μαλακια αυτός μεσα στο δωματιο...
Oτιδηποτε μπορει να εκανε μπορει και να μην εκανε και απλα να πετυχε την κοπελα σε κακη μερα εγω και ο αζα γραψαμε και κριτικη και εγω τουλαχιστον δε γραφω συχνα γραφω μονο αν η κοπελια οντος αξιζει

Menathor

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2011
Κριτικές
13
Like
415
Πόντοι
311
την ρωταη κ μου λεει οτι δεν μπορη να σε κανη πιπα γιατι εχει προβλημα.
Πολύ γενικό αυτό, δε μας βοηθάει να καταλάβουμε. Γιατί αρνήθηκε δλδ? Είσουν καθαρός? Και αν μπει αυτή σαν παγοκολώνα μην γίνεστε αμέσως κι εσείς παγεροί τύποι. Είναι δύσκολη η δουλειά των κοριτσιών. Κρίμα που δεν προχωρήσατε στο σεξ γιατί αυτή εκεί διαπρέπει υποτίθεται.. Κ για κανένα λόγο βία σε γυναίκες man.. :tickedoff: Αγνοούμε, προσπερνάμε, απαξιώνουνε τις σκάρτες γκόμενες.

δυο πολυ ωραια μουνακια αποψε τη νυχτα,το ενα Καρολινα Ουκρανη στο Φριξου 14 και το αλλο στο Ερημιτη 2 ξανθο ομορφο αλογακι με κωλαρα...

Αναμένουμε κριτικές και από τις δύο εναγωνίως!!! :wanker: :wanker: :wanker:

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
36
Like
5.416
Πόντοι
2.966
Πολύ γενικό αυτό, δε μας βοηθάει να καταλάβουμε. Γιατί αρνήθηκε δλδ? Είσουν καθαρός? Και αν μπει αυτή σαν παγοκολώνα μην γίνεστε αμέσως κι εσείς παγεροί τύποι. Είναι δύσκολη η δουλειά των κοριτσιών. Κρίμα που δεν προχωρήσατε στο σεξ γιατί αυτή εκεί διαπρέπει υποτίθεται.. Κ για κανένα λόγο βία σε γυναίκες man.. :tickedoff: Αγνοούμε, προσπερνάμε, απαξιώνουνε τις σκάρτες γκόμενες.

Αναμένουμε κριτικές και από τις δύο εναγωνίως!!! :wanker: :wanker: :wanker:
Συμφωνω μια χαρα τα λες παντος 3 πηγαμε μετα απο σενα μια χαρα ηταν η κοπελια προβλημα μηδεν

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
10.097
Πόντοι
13.755
αλ στα τριδυμα 2 κοπελες με το ονομα καρλα;;; ή εκανες λαθος στα ονοματα;
όχι είναι τόσο μαλάκες που έβαλαν δύο κοπέλες με το ίδιο όνομα 

Στο μεσαίο η μελαχρινή που είναι μόνιμη εκεί και στο ένα μια γεματουλα καστανοξανθη με μπουκλες η οποία λέει δούλευε πριν κάνα 2 χρόνια και τώρα επέστρεψε

xsst26

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2009
Like
4
Πόντοι
1
καλησπερα σε ολους μπορει να μ δωσει καποιος πληροφοριες για εμμανουελα κ αναστασια μιλφ??αξιζουν??

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom