Βολτίτσα σήμερα Μ. Παρασκευή, δε γινόταν να διαλέξω πιο άκυρη μέρα.. Είχε κίνηση, έβλεπες δλδ κόσμο.
Στόχος: Όμορφα και δοκιμασμένα με Ελένη από Ουκρανία. Υποστόχος: Λίλυ.
Τι έγινε στην πραγματικότητα.. Το Ελενάκι άργησε οπότε αναγκάστηκα να βολτάρω μιάμιση ώρα μέχρι να έρθει.
Πέτρου Ερημιτη 2: Νέα κοπέλα εκ Ρουμανίας, Μιραμπέλα. Λεπτή, καλού αναστήματος, σχετικά ομορφούλα. Ήταν στο δωμάτιο και για όσους περιμέναμε είχε καλό ηχητικό για πρόγευση, με το κρεβάτι να πάει να σπάσει και βογγητά σαν να γυριζόταν μέσα κάποια πορνουπερπαραγωγή.
Ήθελα πολύ να μπω αλλά δεν είχα σκοπό να χαραμίσω την πολύτιμη πρώτη εκσπερμάτωση παίζοντας τζόκερ..
Πέτρου Ερημίτη 1: Η βυζοκαυλέτα Ρουμάνα (Χριστίνα?) η οποία δε με γουστάρει επειδή της είπε μλκίες για μένα η Γκαμπριέλλα.
Παρόλ' αυτά δε με αναγνώρισε και ενώ είμασταν 3 άτομα μέσα έδινε σε εμένα φιλάκια και μου έκανε ναζάκια όλη την ώρα αχαχα.. Έχει ξανασυμβεί αυτό και όταν της θύμισα από μόνος μου ποιός είμαι κατέβασε τα μούτρα και έφυγε lol. Σήμερα απλά δεν είπα τίποτα και της χαμογελούσα και έπαιζα μαζί της. Δεν υπάρχει η κοπέλα. Επίσης πέτυχα την Λουίζα στην αλλαγή και της μίλησα ελάχιστα αλλά δεν άνοιξα το θέμα που με καίει για να μην τη φέρω σε δύσκολη θέση. Τι
σεξοβόμβα που είναι αυτό το κορίτσι ρε γαμώτο..
Las Vegas: Μια κοπελίτσα ολίγον αδιάφορη εμφανησιακά στο πίσω δεξιά. Η Καρίνα χαμογελαστή με χαιρέτησε καθώς αναλάμβανε το πόστο της.
Είναι χαριτωμένο μωράκι. Την Λίλυ την είδα από μακριά με τις φορμίτσες της καθώς έφευγε και σκέφτηκα τέτοια μπάζα άμα τα δεις στο δρόμο σου βγαίνει αυθόρμητα ένα "ουστ ελλεεινίδα".. Αλλά ας μην την αδικώ, ίσως έφταιγε η απόσταση και η casual ενδυμασία...
Villa Erotica: Η Σόνια, η οποία εμφανίστηκε πολύ λιγότερο εντυπωσιακή στο σαλόνι απότι την πρώτη φορά που την είδα. Την 1η φορά ήταν τις μέρες που ξεκίνησε, είχε φτιάξει το μαλί της τέλεια και είχε πολύ διάθεση. Κρίμα που δεν το συνεχίζει.
Φρίξου: Η Τάνια, πραγματικά μεγάλη ομορφιά, ευχάριστη και κοινωνική όποτε περνάω από εκεί, παρά το ότι δεν μπαίνω και ψάχνω πάντα την Βασίλισσα Έφη.
Στο απέναντι ήταν μια κοπέλα ομορφούλα μελαχρινή, με διχτυωτό, αλλά κάπως αδύνατη και αυτός ήταν ο λόγος που δεν μπήκα. Καρολίνα από Ουκρανία.
Τρίδυμα: Στο πρώτο μια που δεν συγκράτησα, περίμενε την Κάρλα να την αλλάξει. Στο δεύτερο η Αναστασία, milf από Ουκρανία. Μεγάλη δασκάλα του σεξ, μου έχει παραδώσει 2-3 μαθηματάκια στο παρελθόν. Καιρό είχα να τη δω. Φορούσε μαύρες κάλτσες και ήταν περιποιημένη και έλαμπε. Κακώς δεν μπήκα, νομίζω ότι χαμένος βγήκα από την αψυχολόγητη ενέργειά μου.
Στο τρίτο η Νίκη η οποία με τα θεοβυζόνια της κολάζει ανθρώπους, αλλά συνεχώς αποτυγχάνει να με πείσει ότι θα περάσω καλά. Σύμφωνα με τις κριτικές καλά κάνω και δε μπαίνω.
Vis9: Την ώρα που πέρασα αποχωρούσε ένα ωραίο μωράκι που έμαθα ότι το λένε Κοσμίνα. Μου φάνηκε μεγάλη καύλα... Λίγο κοντούλα, ξανθή, πολύ ελκυστική και θυλική. Την θέση της πήρε η γνωστή Αλίκη.
Νικηφόρου Ουρανού: Στο τελευταίο η Εμμανουέλα. Στο προτελευταίο μια Σίλβια, ξανθιά πολύ μέτρια και μου έβγαλε λίγο μια αμηχανία δεν ξέρω. Στο γωνιακό η Έλενα η Ρουμάνα. Τι να πούμε για αυτή την κοπέλα. Είναι ιδιάζουσα περίπτωση. Πολύ γλυκιά και πανέμορφη και ο τρόπος που σε κοιτάει έχει κάτι το σαγηνευτικό. Επειδή όμως αυτό δεν αρκεί και επειδή πιστεύω ότι το ταβάνι της στην απόδοση μέσα στο δωμάτιο είναι το 8, προσπέρασα. Τέλος, στο Νικηφόρου Ουρανού 8 ήταν η Βιολέττα.. Είναι τόοοσο όμορφη, μα ΤΟΣΟ όμορφη. Κλασική ρωσσίδα θεογκομενάρα. Όμορφα εσώρουχα και μαύρο καλσονάκι. Τρέλα.. Συγκρατήθηκα γιατί θυμάμαι ακόμα τι μου είχε πει όταν ζήτησα περισσότερα προκαταρκτικα. "Άμα θέλεις περιποίηση να πάρεις πρόγραμμα". Σώπα βρε ντίβα. Επιχείρησα σήμερα 1-2 compliments να δω πως θα ανταποκριθεί και το αποτέλεσμα ήταν λίγο κρύο.. Οπότε αν και είναι μοντέλο δεν ρισκάρω ξανά τα λεφτά μου. Αν έχει κάποιος εμπειρίες μαζί της γράψτε κάτι παρακαλώ!!
Έτσι λοιπόν πέρασε η ώρα και έφτασε η Ελένη! Άλλη μια "όλως τυχαίως"
Ουκρανή μουνάρα που δε με έχει απογοητεύσει ποτέ! красива Україна!
Πάλι οι συνήθεις gfe καταστάσεις μέσα, περισσότερο χάδια και χουφτώματα, χωρίς να λείπουν βέβαια τα γλωσσόφιλα και τα γνωστά κόλπα της με τη γλώσσα.
Έβγαλε συναίσθημα το μωρό μου και με κατακάβλωσε! Έχω ξαναπεί ότι υπάρχουν καλύτερες τεχνικά και σε ομορφιά. Αυτή όμως αγγίζει κορυφή
εκεί που πρέπει.
Φεύγοντας από το σπιτάκι στη Μινωταύρου με σταματάει ένας συναγωνιστής και με ρωτάει αν είναι καλή η Αθηνά απέναντι..
Τον έστειλα φυσικά στην Ελένη όπου και μπήκε για να την δοκιμάσει. +θετικό κάρμα
Η δεύτερη επίσκεψη της ημέρας ήταν στη Μιραμπέλα. Η κοπέλα έκανε ελάχιστα προκαταρκτικά. Ευτυχώς δεν μου φόρεσε καπότα με τη μία όμως... Είναι λίγο πετσί και κόκκαλο βασικά και αυτό δεν φαίνεται και τόσο έξω στο σαλόνι. Έχει μικρό αλλά ικανοποιητικό στήθος το οποίο χαϊδεύεται ευχάριστα. Η πίπα της ήταν αρκετά καλή. Πριν ξεκινήσουμε έβαλε περίπου 2 τόνους λιπαντικό γιατί απότι καταλαβαίνω παίζει σοβαρό ξεμούνιασμα το οποίο επιζητά και η ίδια. Αυτό που μου άρεσε ήταν ότι κατά τη διάρκεια του σεξ συμμετείχε με κάθε δυνατό τρόπο, με το βλέμμα της, με τα λόγια της, με τα χέρια της, με το σώμα της.. Το έχει, είναι πάρα πολύ καλή και καυλωτική. Μου ζητούσε να την γαμήσω όσο πιο δυνατά μπορώ και το έκανα ως εκεί που μπορούσα! Όταν ενέβηκε αυτή από πάνω δε μου άρεσε και τόσο αλλά όταν την είχα από κάτω ήταν θεϊκό. Βασικά το μόνο που με χάλασε ήταν τα ελάχιστα προκαταρκτικά και της το είπα όταν τελειώσαμε.. Και ότι πρέπει να βάλει κανένα κιλό... Καλή περίπτωση ειδικά για όσους ψάχνουν άγριο σεξ. Μην χάνετε χρόνο και ξεζουμίστε την!