Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 41 άτομα (2 μέλη και 39 επισκέπτες)

katalanos3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2010
Like
1.416
Πόντοι
206
Αν ειναι να κανεις δωρο στον εαυτο σου, με τα σχεδον ιδια λεφτα μπορεις να βρεις να παρεις κανα call girl σπιτι σου η σε χοτελ.

Σωστό αυτό, αλλά το ζήτημα είναι πού βρίσκεις αξιοπρεπές call girl που να αξίζει τα λεφτά της.
Εγώ όσες αξιοπρεπείς περιπτώσεις ήξερα έχουν σταματήσει τη δουλειά.

Mastokavlidis

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2014
Like
5
Πόντοι
6
Παιδια θα προτιμουσα κατι σε στουντιο να μπορω να δω την κοπελα και να εχω και μια ιδεα αν ειναι κομοδινο η οχι,
μου αρεσει να εχει βυζια η γκομενα γιαυτο ρωτησα για Τσαρινα, βεβαια δεν την εχω παρει αλλα εχω ακουσει οτι κανει καλο κρεβατι.

Επισης στο φουλ παιζουν 2 εκτονωσεις? ποση ωρα καθεται μεσα? τι φαση ? δεν ξερω καθολου.

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.141
Πόντοι
2.266
Παιδια θα προτιμουσα κατι σε στουντιο να μπορω να δω την κοπελα και να εχω και μια ιδεα αν ειναι κομοδινο η οχι,
μου αρεσει να εχει βυζια η γκομενα γιαυτο ρωτησα για Τσαρινα, βεβαια δεν την εχω παρει αλλα εχω ακουσει οτι κανει καλο κρεβατι.

Επισης στο φουλ παιζουν 2 εκτονωσεις? ποση ωρα καθεται μεσα? τι φαση ? δεν ξερω καθολου.
Eιναι ολιγον ακωλη η τσαρινα να ξες

jimiadis

Μέγας
Εγγρ.
5 Μαΐ 2011
Κριτικές
46
Like
3.331
Πόντοι
3.820

100=2 εκτονωσεις...

Stormbringer

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2011
Κριτικές
5
Like
48
Πόντοι
1
φανταζομαι με ακα τσιμπουκακι?
  αυτα τα περνεις και σε μασατζιδικο με αυτα τα λεφτα και ειναι πιο αωραιοι χωροι εχει και μασαζ!Νομιζω αν ειναι να δωσεις 100 συγουρα θα παρεις αυτα που ζητας σε μασατζιδικο με μια ωρα συγουρα διαρκεια ακα πιπα συγουρα και 2 εκτονωσεις συγουρα!Αφου νορμαλ ειναι 80 το full και ελαχιστες ισως πουν οτι δεν κανουν ακα πιπα!Επισης βλεπεις 2-3 διαλεγεις κι αν δεν σ'αρεσει φευγεις ! Σκεψου το!

goustaro

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2009
Κριτικές
10
Like
45
Πόντοι
10
Στα τριδιμα το 3ο μια πολυ μικροκαμωμενη η φλωριτα ειναι; τι λεει μεσαεγω μπηκα κ οπως μπηκα βγηκα κ πηρα τα χρηματα πισω. Μην την αδικω τη κοπελα.. Λεμε τωρα.. Ειχε κανεις καλη εμπειρια ποτε με αυτην?

Mastokavlidis

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2014
Like
5
Πόντοι
6
  αυτα τα περνεις και σε μασατζιδικο με αυτα τα λεφτα και ειναι πιο αωραιοι χωροι εχει και μασαζ!Νομιζω αν ειναι να δωσεις 100 συγουρα θα παρεις αυτα που ζητας σε μασατζιδικο με μια ωρα συγουρα διαρκεια ακα πιπα συγουρα και 2 εκτονωσεις συγουρα!Αφου νορμαλ ειναι 80 το full και ελαχιστες ισως πουν οτι δεν κανουν ακα πιπα!Επισης βλεπεις 2-3 διαλεγεις κι αν δεν σ'αρεσει φευγεις ! Σκεψου το!

Προτεινε μου καποιο μασατζιδικο που εσυ ξερεις οτι ειναι καλο γτ δεν γνωριζω αν θες στειλε μου προσωπικο μηνυμα.

panos thess

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2015
Like
0
Πόντοι
0
Τα μασατσζιδικα  τα καλα ειναι πολυ πριβε και ανοιγουν λιγες ωρες Να πας στην Εφη η ΕΙΡΗΝΗ

lahanas521

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2014
Like
0
Πόντοι
0
Παιδιά θέλω να με πείτε καμμιά καλή πουτανα που να αξίζει ευχαριστώ

Vikings

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2015
Like
3
Πόντοι
66
Καλησπερα παιδια, το φουλ προγραμμα στις βιλλες ποσο κοστιζει και τι περιλαμβανει το μενου? δεν εχω παρει ποτε θα ηθελα να κανω ενα δωρο στον εαυτο μου μια φορα, Επισης αξιζει ενα τετοιο προγραμα με την Τσαρινα ας πουμε? εχετε να προτεινεται καποια αλλη?  :helpplea:
Με τα λεφτα που θα δωσεις για φουλ τυπε, γαμας τρεις διαφορετικες και σε μενουν και ρεστα για μπυριτσες ενδιαμεσα για να ξαναφωρτισεις τις μπαταριες σου  :grin:

Alepoudiarhs

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2016
Like
0
Πόντοι
0
Παιδιά κάποιος που να έχει πρωσοπικη εμπειρία με την Λίλη από λας βεγκας;

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
Τελικά ρε παιδιά η Αντριάννα η Τουμπάνιεθ εμφανίστηκε στην πόλη μας ή όχι????

Toυμπανιέθ λέτε την Αντριάννα την Ισπανίδα;  :2funny:

Αυτή τώρα είναι πραγματικά Ισπανίδα,γιατί εξαιτίας της λέω ότι έχω γαμήσει και μία Ισπανίδα.

Πολύ καλή στο service και στο σώμα θυμάμαι,αλλά ο μαλάκας μπλόκαρα.

Πριν καμιά 3+ χρόνια Κοροβάγκου,μπαίνει χαμογελαστή με τα πορνοπάππουτσα,εγώ την είχα δει πριν σε φωτό,αλλά το πρόσωπό της μου φάνηκε κάπως ψεύτικο,παίζει να φορούσε και γαλάζιους φακούς
ήταν και ψιλοσκοτάδι.
Και εκεί που ήμουν σκληρός,άρχισα να σκέφτομαι ότι ψιλοτραβελοφέρνει στη φάτσα,
ψιλοχάνω στύση,τον παίρνει ακάποτα στο στόμα και πάω να της τραβήξω το κεφάλι για να την απομακρύνω,αλλά παραλίγο να της ξεριζώσω τις τρέσες,τελικά η πίπα συνεχίστηκε ακάποτη
ευτυχώς για τα περαιτέρω περάστηκε σκούφος.

Υ.Γ. Ναι,ήπια Fanta μετά  :grin:

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.711
Πόντοι
10.326
148j59i.jpg
:rockon:

Ειπα να παω ετσι σημερα στην Σουζανα! :grin:
εντωμεταξυ η θειτσα η τσατσα μου ελεγε στο σαλοναρισμα "πρεπει να ειδες τα καλα λογια του ιντερνετ και να ρθες σε αυτην" :2funny:

και
yh1ro.jpg
:grin:
Mια ρομαντικη φοτο με τα ανακατεμενα σεντονια και την επικαλυψη του προφυλακτικου! :grin:
Στην Ελενα απο βιλλες μετα απο αρκετο καιρο ... εχασα τον πουτσο μου μεσα στα κωλομερια της. :wanker: Αφου τον φιλουσα και τον δαγκωνα κανα 2λεπτο! :kissass2: Και να λεει μου αρεσει πολυ ετσι! :rockon:

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.488
Πόντοι
34.538
Φιλουσες και δαγκωνες το πουτσο σου!!!!!!!!!!!!!

:kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel:

Μαλλον σε πειραξε η ηττα στο Βολλευ...

Menathor

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2011
Κριτικές
13
Like
415
Πόντοι
311
148j59i.jpg
:rockon:

Ειπα να παω ετσι σημερα στην Σουζανα! :grin:
εντωμεταξυ η θειτσα η τσατσα μου ελεγε στο σαλοναρισμα "πρεπει να ειδες τα καλα λογια του ιντερνετ και να ρθες σε αυτην" :2funny:

και
yh1ro.jpg
:grin:
Mια ρομαντικη φοτο με τα ανακατεμενα σεντονια και την επικαλυψη του προφυλακτικου! :grin:
Στην Ελενα απο βιλλες μετα απο αρκετο καιρο ... εχασα τον πουτσο μου μεσα στα κωλομερια της. :wanker: Αφου τον φιλουσα και τον δαγκωνα κανα 2λεπτο! :kissass2: Και να λεει μου αρεσει πολυ ετσι! :rockon:

LOL μεγάλε τι είδος τηλεπάθειας είναι αυτό. Κι εγώ αυτές τις δύο ακριβώς πριν λίγες μέρες. Και τις δύο την ίδια μέρα. Μεγάλα γούστα. Τεράστια. Και η μία και η άλλη. Τις λατρεύω.  :knockinb:

Mastokavlidis

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2014
Like
5
Πόντοι
6
Με τα λεφτα που θα δωσεις για φουλ τυπε, γαμας τρεις διαφορετικες και σε μενουν και ρεστα για μπυριτσες ενδιαμεσα για να ξαναφωρτισεις τις μπαταριες σου  :grin:

Και εγω αυτο σκεφτομουν να σου πω την αληθεια δεν εχεις και αδικο!! :cheesy:

Vikings

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2015
Like
3
Πόντοι
66
Και εγω αυτο σκεφτομουν να σου πω την αληθεια δεν εχεις και αδικο!! :cheesy:
Αν θελεις παλι την γνωμη μου ουτε αυτο αξιζει..πανε καλυτερα με την παρεα σου και φατε τα εξω σε ξυδια κανε και καμια καλη σουρα..μπορει ετσι να γνωρισεις και καμια να πηδηξεις τζαμπα και αστα τα στουντιακια..πλεον πεθαναν δεν αξιζουν οπως παλια να ξοδεψεις λεφτα και που τωρα που οι καιροι ειναι δυσκολοι.Μην τρως και συ τον παπα που βλεπεις κανα δυο να παιρνουνε προγραμματα,αυτοι μπορει να ειναι και τιποτα εισοδηματιες και να ξοδευουν πολλα στις τανες,μην παρασυρεστε ευκολα θα το μετανιωσετε μετα. ;)

o eksapodw

Μέλος
Εγγρ.
9 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
1
μαγκες μεχρι τι ωρα κραταει η πρωινη βαρδια??

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom