Vikings
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Φεβ 2015
- Like
- 3
- Πόντοι
- 66
Αναλογα, εκει που εχει τρεις βαρδιες μεχρι τις 4 το μεσημερι συνηθως.Εκει που εχει δυο (στα περισσοτερα) μεχρι τις 7 το απογευμα.μαγκες μεχρι τι ωρα κραταει η πρωινη βαρδια??
Αναλογα, εκει που εχει τρεις βαρδιες μεχρι τις 4 το μεσημερι συνηθως.Εκει που εχει δυο (στα περισσοτερα) μεχρι τις 7 το απογευμα.μαγκες μεχρι τι ωρα κραταει η πρωινη βαρδια??
Αναλογα, εκει που εχει τρεις βαρδιες μεχρι τις 4 το μεσημερι συνηθως.Εκει που εχει δυο (στα περισσοτερα) μεχρι τις 7 το απογευμα.
Αστα αυτα τα μωρουδιστικα και δωσε 10 ευρω! τοσο κοστολογουντες αυτες οι πλεροφοριες..
Αστα αυτα τα μωρουδιστικα και δωσε 10 ευρω! τοσο κοστολογουντες αυτες οι πλεροφοριες..
Μπαα εκει συνηθως κουτρα μπαινουμε..ακριβος εισαι ρε φιλε..με 10 ευρω μπαινουν δυο ατομα στο παλατακι
την ιδια απορια εχω και εγω. Καιρο εχω να την δω στο αλλο σαιτ.Παιδες γνωριζει κανεις αν η Βικυ(απο βιλλες) σταματησε η ποτε θα γυρισει??
Ειπα να παω ετσι σημερα στην Σουζανα!
εντωμεταξυ η θειτσα η τσατσα μου ελεγε στο σαλοναρισμα "πρεπει να ειδες τα καλα λογια του ιντερνετ και να ρθες σε αυτην"
και
Mια ρομαντικη φοτο με τα ανακατεμενα σεντονια και την επικαλυψη του προφυλακτικου!
Στην Ελενα απο βιλλες μετα απο αρκετο καιρο ... εχασα τον πουτσο μου μεσα στα κωλομερια της. Αφου τον φιλουσα και τον δαγκωνα κανα 2λεπτο! Και να λεει μου αρεσει πολυ ετσι!
Γραφτηκε οτι ειναι η παλια βανεσα/νατασα.Αν οντως ειναι αυτη στον βαρδαρη καποτε ηταν καλη αλλα πανε πεντε-εξι χρονια απο τοτε.Που την βρισκουμε την Σουζανα?
Villa erotica Η Σελενα απλά απαράδεκτη!
Μην μπείτε καν στον κόπο να πάτε.
αθηναικη μεταγραφη ειναι αυτη;Villa erotica Η Σελενα απλά απαράδεκτη!
Μην μπείτε καν στον κόπο να πάτε.
[move] [/move]Ο ΜΠΟΥΞΟΣ σκουζει στο παλατακι παντως για την ωρα...
οταν ειχε ερθει ητανε πολυ καλη...την τεσταρισει 3-4 φορες...οταν ξαναγυρισει κομοδινιασε για τα καλα!!εφυγε και δεν ξαναηρθε...ενα περασμα ητανε απλο!!Καλησπέρα συνάδελφοι. Μήπως γνωρίζει κανείς σας κάτι για μια Παουλίνα που δούλευε πέρυσι το καλοκαίρι στο σπίτι δίπλα από την εκκλησία?
εχουν κριτικες τα παιδιαη Σουζάνα τι λεεί;;
την δοκίμασε κανείς;