Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 55 άτομα (1 μέλη και 54 επισκέπτες)

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.139
Πόντοι
2.266
βραδι...την επισκεφτηκα χθες για να διαπιστωσω αν οι κριτικες συναδουν με την πραγματικοτητα και εχει  πολυ καλα θετικα στοιχεια!!καλο σωμα μοντελε(στα 4 ο κολος ειναι ποιημα)...δινει φιλακια...δαχτυλα δεχεται αλλα χωρις να σε αφηνει να το παρακανεις!!καλη αργη και βαθια πιπα///οι κριτικες ειναι αληθινες!!προσωπο γυφτορουμανεεεε(οχι δενδροποταμε, γιατι ξερω αυτο σας ερχεται στο μυαλο)βυζι 1μισαρη στην θεση του!!θα μεινει μου ειπε θεσσαλονικη αλλα παιζει να αλλαξει στουντιο σιγουρα!!
Παντου δεχετε δαχτυλα αλλα νορμαλ ειπαμε

salonikios21

Μέλος
Εγγρ.
31 Οκτ 2013
Κριτικές
1
Like
19
Πόντοι
1
[size=11pt]Παιδιά γνωρίζει κανείς αν δουλεύει ακόμα στην Θεσσαλονίκη μια ξανθιά Γαλλίδα MILF νομίζω το όνομά τις είναι Nataly[/size]
Νικόλ αδερφέ παίζει ακόμα μπάλα αλλά έχει βαρύνει πολύ..

Gioutsos

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
24
Πόντοι
1
Silvia - Hungary
Νικ. Ουρανού 26 - Σήμερα το Μεσημέρι.

Το δωμάτιο αν και μικρό ήταν ικανοποιητικό, με ντουζιέρα και καθαρή πετσέτα  :2funny:

Η Συλβάνα, που καταλάβαινε πολύ καλά τα ελληνικά, προς τιμήν της αντί να προσπαθήσει να μου βάλει κατευθείαν την καπότα ξεκίνησε παίζοντας το πουλί μου, ενώ δέχτηκε να μείνει γονατιστή πλάι μου –της το ζήτησα όταν πήγε να μετακινηθεί ανάμεσα στα σκέλια μου– έτσι ώστε να μπορώ να της θωπεύω τον κώλο της (πάνω και κάτω απ' το βρακί) και την πέριξ περιοχή. 'Οταν ψιλοκαύλωσα, προχώρησε σε μία εξαιρετική deep-throat πίπα χωρίς τη βοήθεια του χεριού της και στη συνέχεια, βγάζοντας το κιλοτάκι, στήθηκε στα τέσσερα (έπειτα από δική μου επιθυμία) παρουσιάζοντας δύο καμπυλόγραμμα κωλομάγουλα, ανάμεσα απ' τα οποία βρίσκονταν ένα καλοσχηματισμένο, ξυρισμένο αιδοίο.

Κατά τη διάρκεια της γάμευσης η ώριμη πόρνη έβγαζε κάτι πνιχτές κραυγούλες τις οποίες, στο τέλος, άνετα σκέπασε το δυνατό βογγητό της σεξουαλικής εκτόνωσής μου...  :fuck1:

Εξαιρετική εμπειρία - Τίμησε τα λεφτά.
Μπράβο Silvia!!  :rockon: :rockon:

Menathor

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2011
Κριτικές
13
Like
415
Πόντοι
311
δεν τα αντεξε και πολυ σε μενα...και ημουνα και υσηχος!!

Μερικές υπηρεσίες δεν προσφέρονται κάθε φορά και σε κάθε πελάτη. Εμένα πχ δε μου έδωσε πολλά φιλιά ενώ στον raptora έδωσε. Συνήθως όμως όσες είναι καλές καταλαβαίνουν στην πορεία με τι φτιάχνεται ο καθένας και δίνουν περισσότερα! Για τη συγκεκριμένη πιστεύω δεν είναι ξεπέτα και περιμένω η επόμενη φορά μαζί της θα είναι καλύτερη. ;)

[size=11pt]Καμιά καλή πρόταση για MILF έχουμε...[/size]

Όταν ρωτάτε πράγματα και η απάντηση είναι μια ή δύο σελίδες πίσω, πονάνε τα μυαλιά μας.... Εγώ πρότεινα την milfάρα Αναστασία στα τρίδυμα, και ο al pacino αναφέρθηκε τιμητικά στην Νικόλ για την ιστορική προσφορά της (Φρίξου 13).

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.139
Πόντοι
2.266
Μερικές υπηρεσίες δεν προσφέρονται κάθε φορά και σε κάθε πελάτη. Εμένα πχ δε μου έδωσε πολλά φιλιά ενώ στον raptora έδωσε. Συνήθως όμως όσες είναι καλές καταλαβαίνουν στην πορεία με τι φτιάχνεται ο καθένας και δίνουν περισσότερα! Για τη συγκεκριμένη πιστεύω δεν είναι ξεπέτα και περιμένω η επόμενη φορά μαζί της θα είναι καλύτερη. ;)

Όταν ρωτάτε πράγματα και η απάντηση είναι μια ή δύο σελίδες πίσω, πονάνε τα μυαλιά μας.... Εγώ πρότεινα την milfάρα Αναστασία στα τρίδυμα, και ο al pacino αναφέρθηκε τιμητικά στην Νικόλ για την ιστορική προσφορά της (Φρίξου 13).
To θεμα ειναι να μη γινει ξεπετα οπως εγινε η Ελενα γιατι και εκεινη ετσι αρχισε ανερχομενο αστερι και κατεληξε ξεπετα του κερατα

Πάμε για άλλα

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Ιαν 2016
Κριτικές
36
Like
4.461
Πόντοι
2.846
περασμα πριν απο λιγη ωρα στην ποληδιαφημησμενη γυφτορουμανα αυτεσ τησ μερεσ μιραμπελα :think: :think:απο το πρωτη στιμη που την ειδα ημουν μπερδεμενοσ να πω να μην πω.κ τελικα η μαλακια που με τραβαει το κατω κεφαλι με παρεσυρε.πληρωνο το 50 για γλειφομουνι κ ελευθερο κ περιμενω. μπαινει μεσα το γυφτακι με ενα παγωμενο γεια λεσ κ ημουνα στην ανταρτικη που παγωσα τοσο πολλη που ειπα να την κανω αλλα το επαιξα αδιαφοροσ κ λεω παμε παρακατω. :s&m_3: :s&m_3:ανεβενη στο κρεφατι χωρισ χαδια χωρισ τιποτα με φερνη το μουνι τησ σε σταση 69 δευτερη πατατα υποληματα απο χαρτι κ μια ξινιλα σταματω κ χαζευω την μαλακια μου τρθτη πατατα εκει οπωσ βλεπω το μουνακι τησ κ το κωλαρακι τησ παιρναη σκουφο κ κανει πιπα την σταματαω γιατι ειχα πληρωση για ελευθερω κ αρχισε να με λεει κατι μαλακιεσ στα ρουμανικα πατα κατι γκαζια κ φευγει τρεχωντασ κ φωναζη το βουρλο την τσατσα που ημουν ετοιμοσ να την :s&m_2: :s&m_2: ασχημα με λεει τη τρεχη την λεω για τι προγρραμα πληρωσα με λεει το βοδι με περισοιο υφοσ κ δεν το εκανε λεω ρωτα το γυφτακι που εχεισ την ρωταη κ μου λεει οτι δεν μπορη να σε κανη πιπα γιατι εχει προβλημα.κ μου λεει οτι να συνεχισετε χωρισ ελευθερο κ την λεω με εφυγε η ορεξη να γαμησο κ τισ ζηταω τα φρακα πισω κ το ζωο λεει δεν γινεται γιατι την εγλυψεσ κ σε πηρε κ πιπα.με πιανουν κατι στραβα κ σηκωνο χερι για να την βαρεσω κ με λεει να σε δωσω τα μισα πισω γιατι θα εχω προβλημα λεω οκ.φαιρνη τα φρακα κ βγαινη κ το γυφτακι μαζι τα περνω κ την παταω μια ροχαλα στα μουτρα κ την εκανα λουισ.Υ.Γ.αυτεσ που ερχοντα στο χωριο ειναι επιπεδου Γτοπικο κ τησ πληρονουμε σα να παιζουμε τσαπιον λιγκ .αυτα απο εμενα κ αλλη φορα δεν εχει πηραμματα στα δυο στανταρακια μου για να περναω καλα :wanker: :wanker:

Trainspotting 13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2011
Κριτικές
7
Like
359
Πόντοι
316
περασμα πριν απο λιγη ωρα στην ποληδιαφημησμενη γυφτορουμανα αυτεσ τησ μερεσ μιραμπελα :think: :think:απο το πρωτη στιμη που την ειδα ημουν μπερδεμενοσ να πω να μην πω.κ τελικα η μαλακια που με τραβαει το κατω κεφαλι με παρεσυρε.πληρωνο το 50 για γλειφομουνι κ ελευθερο κ περιμενω. μπαινει μεσα το γυφτακι με ενα παγωμενο γεια λεσ κ ημουνα στην ανταρτικη που παγωσα τοσο πολλη που ειπα να την κανω αλλα το επαιξα αδιαφοροσ κ λεω παμε παρακατω. :s&m_3: :s&m_3:ανεβενη στο κρεφατι χωρισ χαδια χωρισ τιποτα με φερνη το μουνι τησ σε σταση 69 δευτερη πατατα υποληματα απο χαρτι κ μια ξινιλα σταματω κ χαζευω την μαλακια μου τρθτη πατατα εκει οπωσ βλεπω το μουνακι τησ κ το κωλαρακι τησ παιρναη σκουφο κ κανει πιπα την σταματαω γιατι ειχα πληρωση για ελευθερω κ αρχισε να με λεει κατι μαλακιεσ στα ρουμανικα πατα κατι γκαζια κ φευγει τρεχωντασ κ φωναζη το βουρλο την τσατσα που ημουν ετοιμοσ να την :s&m_2: :s&m_2: ασχημα με λεει τη τρεχη την λεω για τι προγρραμα πληρωσα με λεει το βοδι με περισοιο υφοσ κ δεν το εκανε λεω ρωτα το γυφτακι που εχεισ την ρωταη κ μου λεει οτι δεν μπορη να σε κανη πιπα γιατι εχει προβλημα.κ μου λεει οτι να συνεχισετε χωρισ ελευθερο κ την λεω με εφυγε η ορεξη να γαμησο κ τισ ζηταω τα φρακα πισω κ το ζωο λεει δεν γινεται γιατι την εγλυψεσ κ σε πηρε κ πιπα.με πιανουν κατι στραβα κ σηκωνο χερι για να την βαρεσω κ με λεει να σε δωσω τα μισα πισω γιατι θα εχω προβλημα λεω οκ.φαιρνη τα φρακα κ βγαινη κ το γυφτακι μαζι τα περνω κ την παταω μια ροχαλα στα μουτρα κ την εκανα λουισ.Υ.Γ.αυτεσ που ερχοντα στο χωριο ειναι επιπεδου Γτοπικο κ τησ πληρονουμε σα να παιζουμε τσαπιον λιγκ .αυτα απο εμενα κ αλλη φορα δεν εχει πηραμματα στα δυο στανταρακια μου για να περναω καλα :wanker: :wanker:

Σωπα ρε φίλος. Ζημια καλη επαθες. Τελικα καλά λενε αμα δε δεις ο ίδιος με τα δικά σου ματια μην πιστεύεις τίποτα. Ο καθένας έχει τα δικά του γούστα και σ άλλους θα αρέσει και σ άλλους θα πονέσει

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.711
Πόντοι
10.326
Απαράδεκτη συμπεριφορά pame! :S Ακομα και να μην προσφέρει τα αναμενόμενα. Προσπερνάς και φεύγεις Κύριος με Κ κεφάλαιο! Στα λέω σαν φίλος που μες έχεις γνωρίσει! :hi:

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.994
Πόντοι
13.755
δυο πολυ ωραια μουνακια αποψε τη νυχτα,το ενα Καρολινα Ουκρανη στο Φριξου 14 και το αλλο στο Ερημιτη 2 ξανθο ομορφο αλογακι με κωλαρα...αλλα και παλι αποψε η νυχτα του παιδιου οπως και καθε φορα στις αργιες.Βγαινουν 10 μαλακες μαζι για να γαμησει ο ενας και οι υπολοιποι χαλανε τον κοσμο...

αυτα τα 2 ομως μπαινουν στη λιστα απο αυριο

επισης στα Τριδυμα ηταν Καρλα-Καρλα-Φλωριτα και στο Λας Βεγκας Χριστινα μινιον και Καρινα

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.711
Πόντοι
10.326
Ή Έλενα η γνωστή γυφτορουμανα που δουλεύει πλέον στο πράσινο της Μινώταυρου παραμένει τιμία και άκρως ρομαντικη! :grin: Τα μάγουλα και ο λαιμός μου πρόδιδαν τα σημάδια της... :smitten: Είχα να την πάρω κάνα χρόνο και δεν αμφιβάλλω οτι σε μερικούς άλλαξε και γι αυτο παίζουν παρά πολλά ρόλο! :grin:

Rookie100

Νέο Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2016
Like
0
Πόντοι
0
Γεια σας παιδία. Σαν νεος εδώ αλλά και στο χόμπι. Θα ήθελα να μάθω αν υπάρχει κανα καλό milf στην πίατσα! Παρένθεση εχς κάνει fake προφιλ στο φβ και λέω να πάρω αυριο την λία από fever. αξίζει?

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.691
Πόντοι
38.177
Γεια σας παιδία. Σαν νεος εδώ αλλά και στο χόμπι. Θα ήθελα να μάθω αν υπάρχει κανα καλό milf στην πίατσα! Παρένθεση εχς κάνει fake προφιλ στο φβ και λέω να πάρω αυριο την λία από fever. αξίζει?

Ποσο απεγνωσμενος σαβουρογαμης μπορει να εισαι για να πας με τη Λεια ρε τυπε?
Ουτε τα σκυλια δεν πανε μαζι της  :vomit:

xsst26

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2009
Like
4
Πόντοι
1
καιρο εκτος σπορ τελικα το σαββατο δοκιμασα κ γω την ελενα στο πρασινο δε θυμαμαι διευθηνση...!!!ενταξει καλα περασα δε μπορω να πω κ φιλια στο στομα κ δαχτυλα κ γενικη περιποιηση,με 40 ευρω μπηκα..καλη εμπειρια δε τρελαθηκα τοσο με το σωμα της,μου αρεσε κ η εμμανουελα στο παραδιπλα σπιτακι δε μπηκα...μπορει καποιος να μ δωσει πληροφοριες???βεβαια μετα απο τοσο καιρο εκτος αθληματος κ επειδη η βολτα κρατησε πανω απο ωρα για να τα γυρισω ολα καθως περνουσε η ωρα ολο κ περισοτερα μωρα μου εκαναν το κλικ βεβαια το ταμειο ειναι μειον οπως ειναι γνωστο...στο bad girls μ αρεσε μια ψηλη ξανθια δε συγκρατησα ονομα να πω την αληθεια κ αλλη μια που μ εκανε κλικ αν κ γενικα μ αρεσουν οι πιο μινιον ειναι μια στα τριδυμα στο νο2 αν δε κανω λαθος που απ'οτι διαβαζω εδω πρεπει να ειναι η αναστασια η μιλφ,εχει μπει στο προγραμμα κ λογικα θα δοκιμαστει μιας κ ελπιζω να επανελθω στο αθλημα φιλοι συναγωνιστες...!!!!επισης ειδα την γαληνη κ ειναι αρκετα ομορφη κοπελα οποτε μπαινει κ αυτη στο προγαμμα...λογω αποχης δεν εχω συγκρατησει ολα τα ονοματα κ τις διευθηνσεις οποτε ζηταω την κατανοηση σας :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

lahanas521

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2014
Like
0
Πόντοι
0
Καλημέρα παιδιά καμμιά καλή εχεται να μου προτείνεται

jimiadis

Μέγας
Εγγρ.
5 Μαΐ 2011
Κριτικές
46
Like
3.331
Πόντοι
3.820
πριν πας με την Λια ελα να σου κανω λοβοτομη για να σε γλιτωσω!!ρε την Λια πως τους καταφερνει ετσι....

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.139
Πόντοι
2.266
καιρο εκτος σπορ τελικα το σαββατο δοκιμασα κ γω την ελενα στο πρασινο δε θυμαμαι διευθηνση...!!!ενταξει καλα περασα δε μπορω να πω κ φιλια στο στομα κ δαχτυλα κ γενικη περιποιηση,με 40 ευρω μπηκα..καλη εμπειρια δε τρελαθηκα τοσο με το σωμα της,μου αρεσε κ η εμμανουελα στο παραδιπλα σπιτακι δε μπηκα...μπορει καποιος να μ δωσει πληροφοριες???βεβαια μετα απο τοσο καιρο εκτος αθληματος κ επειδη η βολτα κρατησε πανω απο ωρα για να τα γυρισω ολα καθως περνουσε η ωρα ολο κ περισοτερα μωρα μου εκαναν το κλικ βεβαια το ταμειο ειναι μειον οπως ειναι γνωστο...στο bad girls μ αρεσε μια ψηλη ξανθια δε συγκρατησα ονομα να πω την αληθεια κ αλλη μια που μ εκανε κλικ αν κ γενικα μ αρεσουν οι πιο μινιον ειναι μια στα τριδυμα στο νο2 αν δε κανω λαθος που απ'οτι διαβαζω εδω πρεπει να ειναι η αναστασια η μιλφ,εχει μπει στο προγραμμα κ λογικα θα δοκιμαστει μιας κ ελπιζω να επανελθω στο αθλημα φιλοι συναγωνιστες...!!!!επισης ειδα την γαληνη κ ειναι αρκετα ομορφη κοπελα οποτε μπαινει κ αυτη στο προγαμμα...λογω αποχης δεν εχω συγκρατησει ολα τα ονοματα κ τις διευθηνσεις οποτε ζηταω την κατανοηση σας :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
Σωπα ρε αδερφε τη εγινε εμεινε χωρις πελατες η Ελενα και βρηκε παλι τον παλιο καλο της εαυτο

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.139
Πόντοι
2.266
Τυπε δε ξερω γιατι ηταν ετσι απεναντι σου μπορει να την πετυχες σε κακη μερα αλλα εγω πηρα το απλο ουτε προγραματα ουτε τιποτα και ηταν ολα τα λεφτα κοινωνικοτατη προσχαρη ευγενικη και πεντακαθαρη και οπως λεει και ο mpouxos απαραδεκτη συμπεριφορα κ ας ειχες δικιο τη στελνεις πακετο και σηκωνεσε και φευγεις και δε ξαναπας για να μας συμπεριφεροντε καλα και να μη χανουμε ποτε το δικιο μας πρωτα πρεπει να το κανουμε εμεις  στην καθε περιπτωση

ΑΝΤΩΝΗΣΑΝΤΩΝ19

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Δεκ 2015
Κριτικές
20
Like
1.282
Πόντοι
1.076
περασμα πριν απο λιγη ωρα στην ποληδιαφημησμενη γυφτορουμανα αυτεσ τησ μερεσ μιραμπελα :think: :think:απο το πρωτη στιμη που την ειδα ημουν μπερδεμενοσ να πω να μην πω.κ τελικα η μαλακια που με τραβαει το κατω κεφαλι με παρεσυρε.πληρωνο το 50 για γλειφομουνι κ ελευθερο κ περιμενω. μπαινει μεσα το γυφτακι με ενα παγωμενο γεια λεσ κ ημουνα στην ανταρτικη που παγωσα τοσο πολλη που ειπα να την κανω αλλα το επαιξα αδιαφοροσ κ λεω παμε παρακατω. :s&m_3: :s&m_3:ανεβενη στο κρεφατι χωρισ χαδια χωρισ τιποτα με φερνη το μουνι τησ σε σταση 69 δευτερη πατατα υποληματα απο χαρτι κ μια ξινιλα σταματω κ χαζευω την μαλακια μου τρθτη πατατα εκει οπωσ βλεπω το μουνακι τησ κ το κωλαρακι τησ παιρναη σκουφο κ κανει πιπα την σταματαω γιατι ειχα πληρωση για ελευθερω κ αρχισε να με λεει κατι μαλακιεσ στα ρουμανικα πατα κατι γκαζια κ φευγει τρεχωντασ κ φωναζη το βουρλο την τσατσα που ημουν ετοιμοσ να την :s&m_2: :s&m_2: ασχημα με λεει τη τρεχη την λεω για τι προγρραμα πληρωσα με λεει το βοδι με περισοιο υφοσ κ δεν το εκανε λεω ρωτα το γυφτακι που εχεισ την ρωταη κ μου λεει οτι δεν μπορη να σε κανη πιπα γιατι εχει προβλημα.κ μου λεει οτι να συνεχισετε χωρισ ελευθερο κ την λεω με εφυγε η ορεξη να γαμησο κ τισ ζηταω τα φρακα πισω κ το ζωο λεει δεν γινεται γιατι την εγλυψεσ κ σε πηρε κ πιπα.με πιανουν κατι στραβα κ σηκωνο χερι για να την βαρεσω κ με λεει να σε δωσω τα μισα πισω γιατι θα εχω προβλημα λεω οκ.φαιρνη τα φρακα κ βγαινη κ το γυφτακι μαζι τα περνω κ την παταω μια ροχαλα στα μουτρα κ την εκανα λουισ.Υ.Γ.αυτεσ που ερχοντα στο χωριο ειναι επιπεδου Γτοπικο κ τησ πληρονουμε σα να παιζουμε τσαπιον λιγκ .αυτα απο εμενα κ αλλη φορα δεν εχει πηραμματα στα δυο στανταρακια μου για να περναω καλα :wanker: :wanker:καλα της ξηγηθηκες φιλε γεια να μαθουν να σεβονται τον πελατη και τα χρηματα που δινει.καλα αυτη ακομη δεν ηρθε και αρχισε τις μαλακιες?.πανω που ειχα ψηθει να την επισκευτω.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom