Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 76 άτομα (0 μέλη και 76 επισκέπτες)

Πάμε για άλλα

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Ιαν 2016
Κριτικές
36
Like
4.461
Πόντοι
2.846

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.691
Πόντοι
38.177
2dw984o.jpg
:grin:

Κατω απο αυτην την φωτογραφια ειναι το μασαζοκρεβατο του Las vegas! :grin:
δεν ταιριαζε καθολου με αυτην την εικονα και γενικως το ολο σκηνικο που εχουν στησει με αυτα τα μασαζοκρεβατα στον συγκεκριμενο οικο σε παραπεμπει σε φραπερι και οχι σε στουντιο! :birdman: Η Μονικα πρωην Κριστιν ξερει πολλα.... :tits2:... :kissass2:
Κατι με επιασε τωρα τελευταια και θελω να τραβαω φοτο μεσα απο τα δωματια , πραγματα που με κινουν το ενδιαφερον! :grin:

Σε καμια γωνια αμα βρεις και το σπερμα μου,βγαλε καμια φωτο... :grin:

καλα βρε μαλακα δεν βαρεθηκεσ να γαμασ τησ ιδειεσ σαβουρεσ΄,φακηρη νο2 εχουμε μεεσενα :2funny: :2funny: :2funny:

Φακιρης και Μπουξος για τον τιτλο του μιστερ μπαζογαμια 2015-2016  :rockon:

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
102
Like
12.720
Πόντοι
25.165
ο Φακιρης γαμαει και τρανς ομως..τςςςςςςς. ειναι σε αλλο επιπεδο το παλικαρι.

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.438
Πόντοι
34.538
ο Φακιρης γαμαει και τρανς ομως..τςςςςςςς. ειναι σε αλλο επιπεδο το παλικαρι.
O AZA να δεις.....
Μη κοιτας που δεν τα γραφει....
Και αυτος του ιδιου αθληματος ειναι...
Αμα δεν ταιριαζαμε δεν θα συμπεθεριαζαμε!!!!!!!!!!!

jimiadis

Μέγας
Εγγρ.
5 Μαΐ 2011
Κριτικές
46
Like
3.331
Πόντοι
3.820

Argiris_25

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2012
Like
0
Πόντοι
0
Ήθελα να κάνω μία μίνι Τσαρκα ,αλλά η τσατσά η Ρωσσοποντια του Φρίξου 13α με ξενερωσε! :headbang: Κάθεται στημένη έξω από τα σπιτάκια. Μπαίνω στο Φρίξου 15 που είχε την Έφη και μόλις βγαινω για να την κάνω με ξεκινάει τα  Κοπλιμέντα: " Έλα να δεις και τα άλλα σπιτάκια ανοιχτά είναι!" :jerking: Την λέω: " Ήρθα να κάνω την είσπραξη και να πάω για καφέ" :grin: :birdman:
- Μου λέει: " Καλός είσαι....τρωγεσαι" :2funny:

Μετά πήγα και από το bad girls για να μπω με Σονια,αλλα δεν κάτι δεν μου κάθεται καλά ενώ είναι πρόσχαρη κοπέλα ! :cheesy:
Τελικά η Έφη ποιές μέρες είναι? Γιατί ειπώθηκε οτι άλλαξε μέρες

zorba6969

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2009
Κριτικές
86
Like
417
Πόντοι
581
Ενα χοντρό μπάζο στα τρίδυμα, πρωινή βάρδυα, πως λέγεται;

Πάμε για άλλα

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Ιαν 2016
Κριτικές
36
Like
4.461
Πόντοι
2.846

lamsat4

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2013
Like
2
Πόντοι
0
Καλησπέρα, καμία πρόταση για κανένα "σκυλί του πολέμου" που να αντέχει πολύ anal ?

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.711
Πόντοι
10.326
Μία μίνι Βραδυνη Τσαρκα με τον πομακο Azazel! :grin:

Πέτρου Ερημίτη 2: Αθήνα. Ή Μαυρομαλα ελληνίδα. Βγήκε από το δωμάτιο ολόγυμνη και με ψιλογκαβλωσε η καριολα! :grin: Αν είχα ένα 20€ παραπάνω πάνω μου θα την Ξεροεχυνα! :wanker:
Πέτρου Ερημίτη 1: Χριστίνα. ή Ρουμάνα με τον πλαδαρο κώλο,με την χαλιά φατσουλα της που φοράει γυαλακια και τα Μποτικα της! :lheel:
Νικ.8: Βιολέττα. Ή ξανθιά λεπτουλα κοπελίτσα με το αδιάφορο πρόσωπο ,αλλά απο κωλαρακι κατι λέει! :grin:
Τρίδυμο Νο1: Κάρλα. Φορούσε ένα διχτυωτο μαύρο ολόσωμο χωρίς σουτιεν και ήταν γκαβλα! :boobies:
Τρίδυμο Νο2: Εβελίνα. :tits:.... :kissass2:
Τρίδυμο Νο3: Φλωριτα. .... :cheesy:
Φρίξου 13: Νικόλ. Ή γνωστή μιλφ! :tits:
Φρίξου 13α: Βίκυ. Ουκρανικό μωρό 19χρ. Ξανθό τσουβαλακι με μέτρια φάτσα και χοντροκωλαρα! :grin:
Φρίξου 15: Βικτωρία. Ουκρανικό μωρό 25χρ. Ξανθό μαλλί ίσιο ,ψηλή κοπέλα με μέτρια βυζακια και μία ΚΩΛΑΡΑ πατοςςς! :kissass2: ...Μπήκε ο Aza αφού τον επρηξα για να την δοκιμάσει! :grin:
Με το που μπήκε στο δωμάτιο τον άφησα κάνα 5 λεπτό να Ξεντυθει κι έκανα Ντου! :rockon:
Τον λέω μόλις έβγαζε το στρινγκακι του τον πετυχα( :grin:): " Να σε βγάλω Φότο και να σε κάνω πουτανα και να κλαις"! :2funny:
- άζα: Τελικά με έβγαλες Φότο? :2funny:

Πέρασε καλά με το μωρό ένα μισαωρο! :fuck2:..... :wanker:.... :rockon:

Stade bordelais Μπακαγιοκοι Τα Μελέ!!! :rockon: :rockon: :rockon:

scorpiosstelios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2014
Κριτικές
14
Like
269
Πόντοι
306
Μία μίνι Βραδυνη Τσαρκα με τον πομακο Azazel! :grin:

Πέτρου Ερημίτη 2: Αθήνα. Ή Μαυρομαλα ελληνίδα. Βγήκε από το δωμάτιο ολόγυμνη και με ψιλογκαβλωσε η καριολα! :grin: Αν είχα ένα 20€ παραπάνω πάνω μου θα την Ξεροεχυνα! :wanker:
Πέτρου Ερημίτη 1: Χριστίνα. ή Ρουμάνα με τον πλαδαρο κώλο,με την χαλιά φατσουλα της που φοράει γυαλακια και τα Μποτικα της! :lheel:
Νικ.8: Βιολέττα. Ή ξανθιά λεπτουλα κοπελίτσα με το αδιάφορο πρόσωπο ,αλλά απο κωλαρακι κατι λέει! :grin:
Τρίδυμο Νο1: Κάρλα. Φορούσε ένα διχτυωτο μαύρο ολόσωμο χωρίς σουτιεν και ήταν γκαβλα! :boobies:
Τρίδυμο Νο2: Εβελίνα. :tits:.... :kissass2:
Τρίδυμο Νο3: Φλωριτα. .... :cheesy:
Φρίξου 13: Νικόλ. Ή γνωστή μιλφ! :tits:
Φρίξου 13α: Βίκυ. Ουκρανικό μωρό 19χρ. Ξανθό τσουβαλακι με μέτρια φάτσα και χοντροκωλαρα! :grin:
Φρίξου 15: Βικτωρία. Ουκρανικό μωρό 25χρ. Ξανθό μαλλί ίσιο ,ψηλή κοπέλα με μέτρια βυζακια και μία ΚΩΛΑΡΑ πατοςςς! :kissass2: ...Μπήκε ο Aza αφού τον επρηξα για να την δοκιμάσει! :grin:
Με το που μπήκε στο δωμάτιο τον άφησα κάνα 5 λεπτό να Ξεντυθει κι έκανα Ντου! :rockon:
Τον λέω μόλις έβγαζε το στρινγκακι του τον πετυχα( :grin:): " Να σε βγάλω Φότο και να σε κάνω πουτανα και να κλαις"! :2funny:

Καλά ρε ένα τηλέφωνο δεν μπορείτε να πάρετε  ? Μουνοφαγαδες ?

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.691
Πόντοι
38.177
O AZA να δεις.....
Μη κοιτας που δεν τα γραφει....
Και αυτος του ιδιου αθληματος ειναι...
Αμα δεν ταιριαζαμε δεν θα συμπεθεριαζαμε!!!!!!!!!!!

Ρε τυπε εγω πιπες τις δινω,δεν ειμαι σαν και σενα που κανεις γλωσσοφιλα και αλλα κολπα...
Σιγουρα εισαι ενα λεβελ απο μονος σου,τι να λεμε τωρα..
Εδω μας λες οτι οι Πομακοι ειναι ξανθοι και με ασπρη επιδερμιδα  :idiot:

Ρε σιγουρα δεν μπηκες μεσα στο δωματιο για να δεις το μπουρι του Νωντα?  :think:

Mastokavlidis

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2014
Like
5
Πόντοι
6
Καλησπερα παιδια, το φουλ προγραμμα στις βιλλες ποσο κοστιζει και τι περιλαμβανει το μενου? δεν εχω παρει ποτε θα ηθελα να κανω ενα δωρο στον εαυτο μου μια φορα, Επισης αξιζει ενα τετοιο προγραμα με την Τσαρινα ας πουμε? εχετε να προτεινεται καποια αλλη?  :helpplea:

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.139
Πόντοι
2.266
Καλησπερα παιδια, το φουλ προγραμμα στις βιλλες ποσο κοστιζει και τι περιλαμβανει το μενου? δεν εχω παρει ποτε θα ηθελα να κανω ενα δωρο στον εαυτο μου μια φορα, Επισης αξιζει ενα τετοιο προγραμα με την Τσαρινα ας πουμε? εχετε να προτεινεται καποια αλλη?  :helpplea:
Η καθε κοπελα κανει το προγραμα της οποτε μονο εκει θα σε πουν τιμη και απο κοπελες εγω σου προτεινω τη Τζεσυ αστερι στο κρεβατι με ενα μειονεκτημα βεβαια το μικρο σχεδον ανυπαρκτο στηθος της αν δε σε ενοχλει αυτο Τζεσυ δαγκωτο

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
102
Like
12.720
Πόντοι
25.165
Αν ειναι να κανεις δωρο στον εαυτο σου, με τα σχεδον ιδια λεφτα μπορεις να βρεις να παρεις κανα call girl σπιτι σου η σε χοτελ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom