Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 63 άτομα (3 μέλη και 60 επισκέπτες)

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.139
Πόντοι
2.266
παίζει μπαλιτσα και χωρίς τους πελάτες της! :grin: Είναι από τις ελάχιστες παρουσίες που σε κάνουν να μπεις! Μαγευεσαι από αυτά τα μάτια! :sunglasses:
Συμφωνω αλλα στο τελος θα μεινει να κοιταει τα ματια τη γιατι την πρωτη φορα θα μαγευτεις οκ δευτερη μετα απο αυτην την εμπειρια δε θα χει ομως

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.711
Πόντοι
10.326
xdgt3r.jpg
:grin:

Τζεσυ αν σου ξαναρθω καναπεδατο εχει το μενου! :erection: :erection:

topscorer

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Νοε 2014
Κριτικές
30
Like
5.065
Πόντοι
5.646
Jimiadis την Ζανετ την δοκίμασες?Αξίζει η μάπα το καρπούζι?

jimiadis

Μέγας
Εγγρ.
5 Μαΐ 2011
Κριτικές
46
Like
3.331
Πόντοι
3.820

kavler

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2009
Like
32
Πόντοι
1
Παιδιά καλησπέρα.. Την ΕΦΗ φριξου ποτέ την βρίσκω; Παίζει να είμαι ο μόνος που δεν έχει πάει.....

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.994
Πόντοι
13.755
εκανα μια μικρη βολτα αποψε και βασικα πηγα να δω την καινουρια Νικολ στο Bad Girls...πολυ ωραια μουναρα αλλα ειχε αλλους δυο μεσα και βαριομουν να περιμενω

Οποτε απο κει κανω μια σταση στο 24 που ηταν κλασσικα η Μιρελα,η πιο διαχρονικη μουναρα απ'ολες,οσο μεγαλωνει αυτη η κοπελα τοσο τελειοποιειται στην εμφανιση...και τελοσπαντων ειχα να τη γαμησω και καμια 5ετια και λεω ας μπω....
Σαν συμπεριφορα δεν εχει αλλαξει τιποτα δηλαδη κατευθειαν καποτα σε πεσμενο πουτσο,προκαταρκτικα της πλακας,πιπα ο,τι να'ναι και αψυχολογητη συμπεριφορα δηλαδη εκει που σε χαϊδευει και σε χαλαρωνει σου παταει μια δυνατη τσιμπια και ξεκαρδιζεται στα γελια  :jerking: :jerking:...ανωριμη συμπεριφορα,για να καυλωσεις μαζι της πρεπει ή να εισαι 16 χρονων ή εντελως καθυστερημενος.Ομως ειναι τοσο καλο κοριτσι και τοσο μουναρα,συν οτι εχει απιστευτο κωλοτρυπιδι για αχορταγο γλειψιμο που δε μπορεις να της θυμωσεις τελικα...στο τελος αφου δεν υπηρχε περιπτωση να τη γαμησω την εβαλα εκατσε στη μουρη μου,καρφωνε την κωλοτρυπιδα της στη γλωσσα μου κι εγω τον επαιζα και τελειωσα ετσι τελικα.Βεβαια ειναι πολυ ανετη με το χρονο,επικοινωνιακη κλπ αλλα δεν ειναι σοβαρη και γι'αυτο το λογο δεν εγινε φιρμα τοσα χρονια

Vikings

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2015
Like
3
Πόντοι
66
Παιδιά καλησπέρα.. Την ΕΦΗ φριξου ποτέ την βρίσκω; Παίζει να είμαι ο μόνος που δεν έχει πάει.....
Οντως απ τους λιγους εισαι...αυτη πρεπει να εχει παρει τους περισσοτερους διαφορετικους πελατες στην ιστορια των μπουρδελων της πολης,μπορει και τους περισοτερους αν και αυτο εχει να κανει και με το ποσα χρονια ειναι στην δουλεια. Θα την βρεις στο φριξου 15 απο πεμπτη μεχρι κυριακη πρωινα μεχρι της 4 το μεσημερι γιατι μετα αλλαζουν,εκει εχουν τρεις βαρδιες.

alexcord80

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιαν 2016
Like
25
Πόντοι
16
εγω τη γαμουσα την εφουλα οταν ηταν πιτσιρικα ακομα τρυφερουδι στο γωνιακο πρασινο στη σαπφους και μου λεγε σιγα σιγα γαμα με οχι αγρια  :knockinb:

trospe Giant

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2013
Κριτικές
6
Like
473
Πόντοι
26
καλημερα και απο μενα.! εχουμε κανα νεο απο την ελενα την ρουμανα ?

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.389
Πόντοι
266
η τσαρινα εφυγε απο τις βιλλες;;δεν την εχει στο διπλα σαιτ
που πηγε μωρε;

Yakuza boy

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2014
Κριτικές
42
Like
304
Πόντοι
291
καλημερα και απο μενα.! εχουμε κανα νεο απο την ελενα την ρουμανα ?
Στο καινουργιο το κοκκινο που ειναι στη γωνια,μινωταυρου 3 η 4 κατι τετοιο αν δεν κανω λαθος,τωρα περασα απο εκει..ενταξει σουλουποθηκε λιγο αλλα δεν με καταφερε να περασω θα της κανω λιγο καιρο ετσι γιατι πολυ ξεπετα την ειχε δει και αυτη πριν φυγει.Στο αλλο κολλητα το πρασινο ηταν η γνωστη βικη απο α.γ38 και παλιοτερα βαρδαρη, απεναντι στο ξυλινο η ελληνιδα πιτσιρικα με τα μεγαλα βυζια η αθηνα και στο νικηφορου ουρανου 28 που περασα ηταν η σουζανα δλδ η παλια βαννεσα του βαρδαριου και μετα πηγε προς One Salonica  (παλιο σιτι γκειτ)και δουλευε και εκει με αλλο ονομα.Θα της γραψω κριτικη λεει οτι εκει θα δουλευει ποτε σε αυτο ποτε στα δυο καινουργια διπλα.Βασικα σημερα πηγαινα για εφη αλλα δεν ηταν.. στην θεση της η μονικα.Τωρα σας λεω τι με ειπε η τσατσα, η εφη ηταν εχθες πεμπτη και θα ειναι μαλλον την κυριακη την δευτερα και τριτη πρωι μπορει και τεταρτη, τις λεω πως και ετσι..με λεει οτι θελει να αλλαξει αυτον το καιρο το προγραμμα της.Οποτε οσοι πατε προς τα εκει σημερα,αυριο δεν θα ειναι απο κυριακη και μετα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom