εκανα μια μικρη βολτα αποψε και βασικα πηγα να δω την καινουρια Νικολ στο Bad Girls...πολυ ωραια μουναρα αλλα ειχε αλλους δυο μεσα και βαριομουν να περιμενω
Οποτε απο κει κανω μια σταση στο 24 που ηταν κλασσικα η Μιρελα,η πιο διαχρονικη μουναρα απ'ολες,οσο μεγαλωνει αυτη η κοπελα τοσο τελειοποιειται στην εμφανιση...και τελοσπαντων ειχα να τη γαμησω και καμια 5ετια και λεω ας μπω....
Σαν συμπεριφορα δεν εχει αλλαξει τιποτα δηλαδη κατευθειαν καποτα σε πεσμενο πουτσο,προκαταρκτικα της πλακας,πιπα ο,τι να'ναι και αψυχολογητη συμπεριφορα δηλαδη εκει που σε χαϊδευει και σε χαλαρωνει σου παταει μια δυνατη τσιμπια και ξεκαρδιζεται στα γελια
...ανωριμη συμπεριφορα,για να καυλωσεις μαζι της πρεπει ή να εισαι 16 χρονων ή εντελως καθυστερημενος.Ομως ειναι τοσο καλο κοριτσι και τοσο μουναρα,συν οτι εχει απιστευτο κωλοτρυπιδι για αχορταγο γλειψιμο που δε μπορεις να της θυμωσεις τελικα...στο τελος αφου δεν υπηρχε περιπτωση να τη γαμησω την εβαλα εκατσε στη μουρη μου,καρφωνε την κωλοτρυπιδα της στη γλωσσα μου κι εγω τον επαιζα και τελειωσα ετσι τελικα.Βεβαια ειναι πολυ ανετη με το χρονο,επικοινωνιακη κλπ αλλα δεν ειναι σοβαρη και γι'αυτο το λογο δεν εγινε φιρμα τοσα χρονια