al pacino
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 293
- Like
- 9.996
- Πόντοι
- 13.755
εννοείταινατασα εφαγες στις βιλλες;
εννοείταινατασα εφαγες στις βιλλες;
καλυτερη απο παλια;εννοείται
πυραυλος οπως παντα ...αφου ειναι η καψουρα μου δε μπορω να ειμαι αντικειμενικοςκαλυτερη απο παλια;
Το ξεμουνιασες το milfaki!Εγκαινιασα το Καινουργιο στη Μινωταυρου 2 το 'Κοκκινο' την Σαμπρινα.Βουλγαρα μελαχρινη 37χρ απο οτι μου ειπε,πολλα Τατουαζ μικρο πεσμενο Βυζακι, ωραιο δερματακι αλλα Χαλαρο καπως :think αλλα Καυλοφατσα που αφηνει στη Φαντασια σου πολλα .Πληρωνω κατι παραπανω για Ελευθερη Ακα Κλαρινετη,πετσετουλα απο την τσατσα για Ντουζακι πριν το Ματς Ερχεται η Καυλαρα και τον Παιρνει Μονομιας μεσα στο Στομα της και μου τον Εξαφανιζει..Αριστη Πιπα θα ελεγα ουτε δοντια ουτε να στον δαγκωνει και τετοια Την εβαλα και εγλειψε και Αρχιδια και γενικα της αρεσει να γλειφει και απο οτι μου ειπε πως τον εχω σα Γλειφιτζουρι Σταματαει το γλειψιμο και αρχιζω λιγο και εγω να ασχολουμαι με τα βυζακια της αλλα ηταν λιγο κατσουφιασμενα και μου ειπε οχι Δαγκωματα και δυνατα.Πρωτη σταση Ιεραποστολικα οπου της τον Καρφωνα ολο μεσα και αλλαγη στο καπακι στα 4 οπου εφαγε και τις Αναμενομενες Μπατσες και δεν Δυσανασχετησε αλλα Πονουσε και με το δεξι της χερι με Αποθουσε να μην μπαινω ολος Μεσα Τελος την γυρναω ξανα απο μπροστα οπου και Εχυσα μεσα της να κιλο Σπερμα Μαζεμενο Ημερων!!!
Nαι κατι Ακουσα που σου ελεγε καθως με Περιμενες στο Σαλονι.. ;)Το ξεμουνιασες το milfaki!
Να κανω μια Διορθωση..Το μαγαζι ειναι Μινωταυρου 3,και το Διαπιστωσα σημερα το πρωι που πηγα κατα τις 13.30 για να δω και την πρωινη Βαρδια αλλα ηταν Κλειστο..οπως και το Μινωταυρου και Νικ.Ουρανου Γωνια το Καινουργιο που ανοιξε τις Πυλες του και αυτο Χτες βραδυ και ειχε την Ελενα την Ουκρανεζα την Γνωστη Μελαχρινη Μουναρα και με τα Γαλαζια ματια και πολυ Ανανεωμενη ετσι πως την ειδα..και αυτο το πρωι ηταν ΚλειστοΕγκαινιασα το Καινουργιο στη Μινωταυρου 2 το 'Κοκκινο' την Σαμπρινα.Βουλγαρα μελαχρινη 37χρ απο οτι μου ειπε,πολλα Τατουαζ μικρο πεσμενο Βυζακι, ωραιο δερματακι αλλα Χαλαρο καπως :think αλλα Καυλοφατσα που αφηνει στη Φαντασια σου πολλα .Πληρωνω κατι παραπανω για Ελευθερη Ακα Κλαρινετη,πετσετουλα απο την τσατσα για Ντουζακι πριν το Ματς Ερχεται η Καυλαρα και τον Παιρνει Μονομιας μεσα στο Στομα της και μου τον Εξαφανιζει..Αριστη Πιπα θα ελεγα ουτε δοντια ουτε να στον δαγκωνει και τετοια Την εβαλα και εγλειψε και Αρχιδια και γενικα της αρεσει να γλειφει και απο οτι μου ειπε πως τον εχω σα Γλειφιτζουρι Σταματαει το γλειψιμο και αρχιζω λιγο και εγω να ασχολουμαι με τα βυζακια της αλλα ηταν λιγο κατσουφιασμενα και μου ειπε οχι Δαγκωματα και δυνατα.Πρωτη σταση Ιεραποστολικα οπου της τον Καρφωνα ολο μεσα και αλλαγη στο καπακι στα 4 οπου εφαγε και τις Αναμενομενες Μπατσες και δεν Δυσανασχετησε αλλα Πονουσε και με το δεξι της χερι με Αποθουσε να μην μπαινω ολος Μεσα Τελος την γυρναω ξανα απο μπροστα οπου και Εχυσα μεσα της να κιλο Σπερμα Μαζεμενο Ημερων!!!
Σημερα πηγα ξεκωλιασα τη γνωστη μιλφ Ειρηνη και ριξαμε ενα γαμησι οπως παλια...
ετσι κι αλλιως ξαναειπα οτι προς το τελος του '15 την επισκεφθηκα 3 φορες,τελοσπαντων λυθηκε η παρεξηγηση και ολα καλα
Βεβαια δε τη γουσταρω οπως παλια αλλα διατηρει την κωλαρα της και ειναι μια σταθερη δυναμη μεσα στο δωματιο και απο τα στανταρακια της πρωινης βαρδιας εδω και πολλα χρονια πλεον
Tην Ελενα τη ρουμουνα λες μηπως???Να κανω μια Διορθωση..Το μαγαζι ειναι Μινωταυρου 3,και το Διαπιστωσα σημερα το πρωι που πηγα κατα τις 13.30 για να δω και την πρωινη Βαρδια αλλα ηταν Κλειστο..οπως και το Μινωταυρου και Νικ.Ουρανου Γωνια το Καινουργιο που ανοιξε τις Πυλες του και αυτο Χτες βραδυ και ειχε την Ελενα την Ουκρανεζα την Γνωστη Μελαχρινη Μουναρα και με τα Γαλαζια ματια και πολυ Ανανεωμενη ετσι πως την ειδα..και αυτο το πρωι ηταν Κλειστο
αν και εχω χασει τη συγγραφικη μου δεινοτητα σε μεγαλο βαθμο εννοειται πως θα ριξω κριτικη και γι'αυτην και για την Αννα για να καυλωσετε και σεις λιγοΑλ θα ριξεις κριτικη να γκαυλωσουμε και μεις?.....αφηνει χυσιματα ελευθερα?...γιατι τωρα τελευταια ολο δικαιολογιες μου ηταν....α και κωλο με ποσο?
αν και εχω χασει τη συγγραφικη μου δεινοτητα σε μεγαλο βαθμο εννοειται πως θα ριξω κριτικη και γι'αυτην και για την Αννα για να καυλωσετε και σεις λιγο
η Ειρηνη τωρα ειναι μεγαλη φιρμα και ζηταει 80ε για τον κωλο της αλλα αφηνει χυσιμο στα βυζια και στην κοιλια
Τελικά ρε παιδιά η Αντριάννα η Τουμπάνιεθ εμφανίστηκε στην πόλη μας ή όχι????
Ραπτορα καλώς να τα δεχτείς . Ορεξάτη και έτοιμη..... Να μείνει και κανένα κοκκαλακι και για μαςTην Ελενα τη ρουμουνα λες μηπως???
Α μπα μαν αν ειναι οπως πριν που εφυγε καλητερα να μην ξαναγυριζε ηταν ολα τα λεφτα και εγινε ξεπετα του κερατα ειχε φαει μαυρο απο μενα αλλα θα παω αλλη μια φορα να δω ποσο ετοιμη και ορεξατη γυρισεΡαπτορα καλώς να τα δεχτείς . Ορεξάτη και έτοιμη..... Να μείνει και κανένα κοκκαλακι και για μας