Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 39 άτομα (2 μέλη και 37 επισκέπτες)

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.996
Πόντοι
13.755
Δ

Διαγραμμένο μέλος 86473

Επισκέπτης
Εγκαινιασα το Καινουργιο στη Μινωταυρου 2 το 'Κοκκινο' την Σαμπρινα.Βουλγαρα μελαχρινη 37χρ απο οτι μου ειπε,πολλα Τατουαζ μικρο πεσμενο Βυζακι, ωραιο δερματακι αλλα Χαλαρο καπως :think αλλα Καυλοφατσα που αφηνει στη Φαντασια σου πολλα :wanker:.Πληρωνω κατι παραπανω για Ελευθερη Ακα Κλαρινετη,πετσετουλα απο την τσατσα για Ντουζακι πριν το Ματς :pipa2: Ερχεται η Καυλαρα και τον Παιρνει Μονομιας μεσα στο Στομα της και μου τον Εξαφανιζει..Αριστη Πιπα θα ελεγα ουτε δοντια ουτε να στον δαγκωνει και τετοια :jerking:Την εβαλα και εγλειψε και Αρχιδια και γενικα της αρεσει να γλειφει και απο οτι μου ειπε πως τον εχω σα Γλειφιτζουρι :2funny: :2funny:Σταματαει το γλειψιμο και αρχιζω λιγο και εγω να ασχολουμαι με τα βυζακια της αλλα ηταν λιγο κατσουφιασμενα και μου ειπε οχι Δαγκωματα και δυνατα.Πρωτη σταση Ιεραποστολικα οπου της τον Καρφωνα ολο μεσα και αλλαγη στο καπακι στα 4 οπου εφαγε και τις Αναμενομενες Μπατσες και δεν Δυσανασχετησε αλλα Πονουσε και με το δεξι της χερι με Αποθουσε να μην μπαινω ολος Μεσα :fuck1: Τελος την γυρναω ξανα απο μπροστα οπου και Εχυσα μεσα της να κιλο Σπερμα Μαζεμενο Ημερων!!! :dancing: :dancing:

panorama2007

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2010
Κριτικές
53
Like
1.412
Πόντοι
3.067
Χθες μπηκα στην μιρελλα.το τιμησε η κοπελια το 30ρι πααααρα πολυ!! ωραιο μωρο γενικα η μιρελλα.ειχα να παω μαζι της 2 χρονια.

topscorer

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Νοε 2014
Κριτικές
30
Like
5.067
Πόντοι
5.646
Εγκαινιασα το Καινουργιο στη Μινωταυρου 2 το 'Κοκκινο' την Σαμπρινα.Βουλγαρα μελαχρινη 37χρ απο οτι μου ειπε,πολλα Τατουαζ μικρο πεσμενο Βυζακι, ωραιο δερματακι αλλα Χαλαρο καπως :think αλλα Καυλοφατσα που αφηνει στη Φαντασια σου πολλα :wanker:.Πληρωνω κατι παραπανω για Ελευθερη Ακα Κλαρινετη,πετσετουλα απο την τσατσα για Ντουζακι πριν το Ματς :pipa2: Ερχεται η Καυλαρα και τον Παιρνει Μονομιας μεσα στο Στομα της και μου τον Εξαφανιζει..Αριστη Πιπα θα ελεγα ουτε δοντια ουτε να στον δαγκωνει και τετοια :jerking:Την εβαλα και εγλειψε και Αρχιδια και γενικα της αρεσει να γλειφει και απο οτι μου ειπε πως τον εχω σα Γλειφιτζουρι :2funny: :2funny:Σταματαει το γλειψιμο και αρχιζω λιγο και εγω να ασχολουμαι με τα βυζακια της αλλα ηταν λιγο κατσουφιασμενα και μου ειπε οχι Δαγκωματα και δυνατα.Πρωτη σταση Ιεραποστολικα οπου της τον Καρφωνα ολο μεσα και αλλαγη στο καπακι στα 4 οπου εφαγε και τις Αναμενομενες Μπατσες και δεν Δυσανασχετησε αλλα Πονουσε και με το δεξι της χερι με Αποθουσε να μην μπαινω ολος Μεσα :fuck1: Τελος την γυρναω ξανα απο μπροστα οπου και Εχυσα μεσα της να κιλο Σπερμα Μαζεμενο Ημερων!!! :dancing: :dancing:
Το ξεμουνιασες το milfaki! :2funny:

Δ

Διαγραμμένο μέλος 86473

Επισκέπτης
Να κανω μια Διορθωση..Το μαγαζι ειναι Μινωταυρου 3,και το Διαπιστωσα σημερα το πρωι που πηγα κατα τις 13.30 για να δω και την πρωινη Βαρδια αλλα ηταν Κλειστο..οπως και το Μινωταυρου και Νικ.Ουρανου Γωνια το Καινουργιο που ανοιξε τις Πυλες του και αυτο Χτες βραδυ και ειχε την Ελενα την Ουκρανεζα την Γνωστη Μελαχρινη Μουναρα και με τα Γαλαζια ματια και πολυ Ανανεωμενη ετσι πως την ειδα..και αυτο το πρωι ηταν Κλειστο :think:

Anomalakis

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2014
Like
4
Πόντοι
0
Σημερα πηγα ξεκωλιασα τη γνωστη μιλφ Ειρηνη και ριξαμε ενα γαμησι οπως παλια...
ετσι κι αλλιως ξαναειπα οτι προς το τελος του '15 την επισκεφθηκα 3 φορες,τελοσπαντων λυθηκε η παρεξηγηση και ολα καλα

Βεβαια δε τη γουσταρω οπως παλια αλλα διατηρει την κωλαρα της και ειναι μια σταθερη δυναμη μεσα στο δωματιο και απο τα στανταρακια της πρωινης βαρδιας εδω και πολλα χρονια πλεον

Αλ θα ριξεις κριτικη να γκαυλωσουμε και μεις?.....αφηνει χυσιματα ελευθερα?...γιατι τωρα τελευταια ολο δικαιολογιες μου ηταν....α και κωλο με ποσο?

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.141
Πόντοι
2.266
Να κανω μια Διορθωση..Το μαγαζι ειναι Μινωταυρου 3,και το Διαπιστωσα σημερα το πρωι που πηγα κατα τις 13.30 για να δω και την πρωινη Βαρδια αλλα ηταν Κλειστο..οπως και το Μινωταυρου και Νικ.Ουρανου Γωνια το Καινουργιο που ανοιξε τις Πυλες του και αυτο Χτες βραδυ και ειχε την Ελενα την Ουκρανεζα την Γνωστη Μελαχρινη Μουναρα και με τα Γαλαζια ματια και πολυ Ανανεωμενη ετσι πως την ειδα..και αυτο το πρωι ηταν Κλειστο :think:
Tην Ελενα τη ρουμουνα λες μηπως???

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.996
Πόντοι
13.755
Αλ θα ριξεις κριτικη να γκαυλωσουμε και μεις?.....αφηνει χυσιματα ελευθερα?...γιατι τωρα τελευταια ολο δικαιολογιες μου ηταν....α και κωλο με ποσο?
αν και εχω χασει τη συγγραφικη μου δεινοτητα σε μεγαλο βαθμο εννοειται πως θα ριξω κριτικη και γι'αυτην και για την Αννα για να καυλωσετε και σεις λιγο  :grin: :grin:

η Ειρηνη τωρα ειναι μεγαλη φιρμα και ζηταει 80ε για τον κωλο της αλλα αφηνει χυσιμο στα βυζια και στην κοιλια

Wolf_X

Νέο Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2016
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα,σας διαβάζω καιρό και οι πληροφορίες σας είναι πάντα πολύτιμες και βοηθητικές. Θα παραθέσω με την σειρά μου συνοπτικά τις εντυπώσεις μου με τις κοπέλες που είδα.
Έφη - Φρίξου 15: Κορυφή.Πολύ θηλυκή, πολύ πάθος,ωραίο σώμα, πρόσχαρη και φιλική. Πολύ καλή πίπα και γλείψιμο στις μπάλες. Δεκτική σε όλα. Κοιτούσε στον καθρέπτη συνέχεια.(Είχα την εντύπωση πως είναι ελληνίδα, είπε είναι από Πολωνία). Η πιο γρήγορη στύση που είχα ποτέ ήταν αυτή μαζί της.
Τάνια - Φρίξου 15: Ωραίο πρόσωπο και φοβερή κωλάρα. Το βυζί δεν με ενθουσίασε. Καλή συμμετοχή και ωραία πίπα. Γενικά εντυπωσιακή γυναίκα.
Φρίξου 15Α: Πρωινή, η Γιασμίν. Μυώδες κορμί, καυλώφατσα, ωραίο στήθος. Πολύ βαθιά πίπα, πολύ καλή συμμετοχή και αρκετά ομιλητική. Το μείον δεν είχε καθρέπτες το δωμάτιο.
Λας Βέγκας - Λίλη: Την πέτυχα πρωινή ώρα. Καστανόξανθη μικρη γλυκιά κοπέλα με αρκετά τατουάζ. Πάρα πολύ καλή, φορούσε μαύρα εσώρουχα με ασορτί ζαρτιέρες τα οποία της έβγαζα σιγά σιγά κατά την πράξη. Πολύ ωραίο σώμα, σφικτό στήθος όχι μεγάλο. Είχε κ ένα μασαζοκρέβατο το δωμάτιο κ την ανέβασα εκεί πάνω χωρίς αντιρίσεις της. Δάκτυλο δεν άφηνε.
Λας Βέγκας - Ιωάννα: Γλυκιά κοπέλα, ωραίο σωματάκι,κοντούλα σχετικά. Καλή συμμετοχή. Όχι κάτι εντυπωσιακό.
Νικ.Ουρανού - Έμμα: Διάβασα για την πίπα της κ πήγα. Όλο μέσα, πάρα πολύ καλή. Ωραίο στήθος, χάλια κώλος. Με καύλωσε πολύ η γραμμούλα στο μουνάκι της καθότι όλες το έχουν τελείως ξυρισμένο.
Νικ.Ουρανού - Έλενα: Ματάρες, πολύ όμορφη γυναίκα. Το μείον το πεσμένο στήθος της. Με άφηνε να της παίξω το μουνάκι.
Godiva - Μια τσέχα μελαχρινή: Τατουάζ αρκετά, αδυνατο καλό σωμα, ψηλή. Χάλια συμμετοχή, πολύ νευρική και κρύα. Μετά βίας τελείωσα. Με κοιτούσε σαν χάνος να την παίζω.
Δίπλα απο το Βέγκας - Γκαμπριέλα: Μόλις βγήκε μου θύμισε την πορνοστάρ Alexa Diamond και μου 'κανε το κλικ. Τι το θελα.. Μπήκα μέσα, δωματιάρα!Καθρέπτης σχεδόν σε όλο τον τοίχο. Φτίάχτηκα. Ήρθε το κορίτσι και δεν με άφηνε καλά καλά να την αγγίζω. Θυμωμένη και κρύα. Δεν μου σηκώθηκε καν. Ήταν η πρώτη φορά που δεν τέλειωσα. Της είπα να φυγει κ ντυθηκα κ εφυγα και εγώ. Η χειρότερη εμπειρία μου.

Επίσης βόλτα απόψε.. Εκτός από τα γνωστά που διαβάζω για τις βάρδιες είδα μια που δεν έχω ξαναδεί εγώ στο πρώτο στα τρίδυμα, μια ρουμανα μικρούλα μελαχρινό με ανταυγες και ωραίο αδύνατο σωματάκι. Λέω να το τιμήσω κάποια στιγμή.Αλεξάνδρα νομίζω την φώναξε η τσατσά.

aristos 45 sec

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2013
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
αν και εχω χασει τη συγγραφικη μου δεινοτητα σε μεγαλο βαθμο εννοειται πως θα ριξω κριτικη και γι'αυτην και για την Αννα για να καυλωσετε και σεις λιγο  :grin: :grin:

η Ειρηνη τωρα ειναι μεγαλη φιρμα και ζηταει 80ε για τον κωλο της αλλα αφηνει χυσιμο στα βυζια και στην κοιλια

Δεν νομίζω να υπάρχει κάποια που να δίνει με λιγότερα την πίσω ανάρτηση της, μην ξεχνάμε πως είναι και σε κάποια ώριμη ηλικία το Ρενάκι και αυτό προσμετράτε στις υπηρεσίες...
Προσωπικά τελευταία φορά φορά που γεύτηκα κωλαράκι σε άλλο μέτωπο, τόσο ήταν ο τιμοκατάλογος συν ένα δεκάρικο παραπάνω. Τα ωραία πληρώνονται!

Mastokavlidis

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2014
Like
5
Πόντοι
6
Βαλερια Ρωσιδα βιλλες, τι φαση το μωρο ? γνωριζει κανεις ??

Robyman82

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2011
Like
76
Πόντοι
1
Τελικά ρε παιδιά η Αντριάννα η Τουμπάνιεθ εμφανίστηκε στην πόλη μας ή όχι????

scorpiosstelios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2014
Κριτικές
14
Like
269
Πόντοι
306
Μια πληροφορία για τους ρομαντικούς συναγωνιστές, αύριο βράδυ γυρνάει η Έλενα η γυφτορουμανα στο καινούριο το γωνιακό πράσινο στην Ν.Ουρανου  :orchestra:

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.141
Πόντοι
2.266
Ραπτορα καλώς να τα δεχτείς  :grin:. Ορεξάτη και έτοιμη..... Να μείνει και κανένα κοκκαλακι και για μας  :knockinb:
Α μπα μαν αν ειναι οπως πριν που εφυγε καλητερα να μην ξαναγυριζε ηταν ολα τα λεφτα και εγινε ξεπετα του κερατα ειχε φαει μαυρο απο μενα αλλα θα παω αλλη μια φορα να δω ποσο ετοιμη και ορεξατη γυρισε

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom