Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 64 άτομα (0 μέλη και 64 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Καλημέρα. Στον συναγωνιστή πάνω που νομίζει ότι θα κλείσουν τα μπουρδέλα απλά δεν παίζει. Τα μπουρδέλα πάντα θα υπάρχουν, δεν θα πεθάνουμε(νε) ποτέ κουφάλα νεκροθαφτη!

the real joker

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
καλα αυτο στην νικηφορου ουρανου τι ωρα κλεινει χθες κ σημερα που πηγα κατα τις 12 κλειστο ηταν

rrizzllaa

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
0
καλα ρε μαγκες οτι εχει γραφτει εδω μεσα για την μαρινα ειναι πραγματικα λιγο... χ8εσ κατα τισ 6 την γνωρισα και σημερα λεω να κσαναπαω... εκατσε 1/4 και πως δεν εκανε μεχρι και τουμπες ...ηταν μου ειπε πολυ κακο κοριτσι και την τιμωρισα!!!τετοιο μαμισι ουτε οι τηλεφωνικες απο ποπη!!!

P1

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2008
Like
423
Πόντοι
26
καλα ρε μαγκες οτι εχει γραφτει εδω μεσα για την μαρινα ειναι πραγματικα λιγο... χ8εσ κατα τισ 6 την γνωρισα και σημερα λεω να κσαναπαω... εκατσε 1/4 και πως δεν εκανε μεχρι και τουμπες ...ηταν μου ειπε πολυ κακο κοριτσι και την τιμωρισα!!!τετοιο μαμισι ουτε οι τηλεφωνικες απο ποπη!!!

Φιλε για πες που δουλευει η Μαρινα να παω να καταθεσω?

Ypsolon

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
ρε blastbeat τι έπαθες και ξεσκίστηκες στα reviews. μπράβο, αλλα γράψε κάτι και για την μαρία που τρελαίνεται όταν την τιμώρούμε στα 4.

Blastbeat208

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2007
Κριτικές
201
Like
4.592
Πόντοι
17.065
:2funny: :2funny: :2funny:
Εβαλα και μια απο τις πολλες καταθεσεις για τη Μαρια.Ε ρε Ypsolon που τα θυμασαι ολα. :rockon: :sunglasses:

Επισκέπτης
Γειά σου Blast χείμαρε! Ρε γμτ στην κωλέτη μια Ρωσσιδούλα με μακρυ σπαστό/σγουρό μαλλί λεπτούλα με τέλειο κωλαράκι κ όχι ωραίο μικρό/πεσμένο βυζί πώς την λένε. Είχα πάει μια φορά αλλά ξέχασα το ονομά της, ήταν πολύ σούπερ περιποίηση.

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Μάλλον μιλάς για την σούπερ Αφρούλα

Επισκέπτης
Εχμ ξέχασα να αναφέρω κάτι σημαντικό, είναι καστανό το μαλλί της :P την αφρούλα την ξέρω την ξανθιά που πλασάρετε για κύπρια. (Ασχετό αυτή η απίστευτη γκόμενα στο αβατάρ σου ποιά είναι  :boobies: ) η Keeley?

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Γάτος είσαι αγόρι μου. Hazell Keeley το βυζί-θάνατος

Επισκέπτης
Ροαρ! Εχω σπουδάσει βυζολογία στα καλύτερα πανεπιστήμια του Ανατολικού Μπλόκ.

aggelooos2000

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2006
Like
4
Πόντοι
1
Καλημέρα συναγωνιστές! Λόγω στρατού εχω τελευταία μείνει μακριά από το αγαπημένο μου χόμπυ αλλά παρακολουθώ συνεχώς το forum μέσω κινητού. Από βδομάδα λοιπόν παίρνω Άδεια και λέω να παω για κατάθεση.B-) Εχω λοιπόν αποφασίσει να τιμήσω την Αφρούλα η Αφροδίτη την κύπρια που δουλεύει στο ίδιο μαγαζί με την Εφη κ όλοι έχουνε να λένε, μιας κ δεν την εχω δοκιμάσει. Θα ήθελα μόνο να μου πείτε αν στο εν λόγο μαγαζι δουλεύουν 2 κοπέλες με αυτό το όνομα η μια ακόμη που η τσάτσα την πλασάρει σαν αφρούλα. Πρέπει να παω στη σωστή;-). Τι ώρες λοιπόν δουλεύει αυτή και ποιες μέρες; Η ταρίφα είναι ακόμη 40 η ανέβηκε; Τι επιπλέον προγράμματα κάνει;

hehe

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Κάτι έγινε χθες το βράδυ γυρω στις 2:00 στην περιοχή του μύλου.. Ένας τύπος με πληγές στο πρόσωπο. Υπήρχε περιπολικό, ασθενοφόρο και λίγος κόσμος μαζεμένος.. Όποιος ήταν στο συμβάν ας ενημερώσει.. Είχε σχέση με τα ρδέλα?
Άσχετο :Η Μαρίνα που δουλεύει?

TSONTAKIAS1

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2007
Κριτικές
2
Like
3
Πόντοι
6
ρε μαγκες το σπιτακι 26ης οκτωβριου ανοιξε η ακομα ξερει κανενας τιποτα?

Επισκέπτης
Έπρεπε να είχε ανοίξει συμφωνά με τις πληροφορίες μου αλλά ακομά ηταν κλείστο την τελευταία φορά που πέρασα οπότε οτι ξέρεις ξερω  :grin:

cesc

Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2007
Κριτικές
17
Like
0
Πόντοι
10
χθες το βράδυ έκανα μια βόλτα από Ανδρέου Γεωργίου, στο 4, πάνω απο το βενζινάδικο της Cyclon, και στο Έρως 16. Στο 4 ήταν ένα μελαχρινό μπάζο, δε μας ενδιαφέρει. Στο Έρως ήταν μια ξανθιά ονόματι Αναστασία. Αυτο που μου έκανε εντύπωση είναι ότι την ώρα που περίμενα να τη δω ο τύπος που έφευγε της έδωσε ένα χαρτονόμισμα ως φιλοδώρημα. Και έφυγε με ένα χαμόγελο. Τόσο καλή είναι? Την έχει πάρει κανεις σας? Ωραια γκόμενα ήταν, βυζάρες, ωραίος κώλος κια γενικά ωραίο σώμα και πρόσωπο, γύρω στο 1,70 με 1,75

rexs_4

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2008
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
1
Αν λεσ για μια Αναστασια που δουλευε στην κωλεττη και αλουμινατο επισησ ξανθια αλλα κοντουλα δεν μπορω να πω οτι οτι ειναι καλη,πολυ μετρια με πολυ επιφυλαξη σου το λεω;δεν ξερω φυσικα αν μιλαμε για την ιδια :think:.

Blastbeat208

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2007
Κριτικές
201
Like
4.592
Πόντοι
17.065
Λογικα η ιδια ειναι γιατι δουλευε και Ερος16.Δεν την εχω παρει γιατι με εχουν αποτρεψει διαφοροι συναγωνιστες κατα καιρους.
cesc μια ερωτηση.Το Ανδρ.Γεωργ.4 πηγε και αυτο 40 η εμεινε στα 35?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom