Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 57 άτομα (3 μέλη και 54 επισκέπτες)

Trelo Agori

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Νοε 2006
Like
8
Πόντοι
1
Ετσι ειναι φιλε;εγω δεν ηξερα οτι η Αφρουλα μπαινει στο σαιτ,δεν ειχα ιδεα :think΄;αυτη προφανωσ με ειχε καταλαβει απο αυτα που εγραφα...να ηρθε καταλληλη η ωρα και μου το ειπε  :2funny: για ενα λεπτο δεν μπορεσα να ανοιξω το στομα μου :helpplea: αλλα μετα ολο γελουσε :2funny: :2funny: :2funny: και εγω φυσικα(γατα ειναι).Τωρα θα παω αυριο,σημερα γμτ δεν μπορεσα.

Της είχα πει για το σαιτ όταν δούλευε στο μπλε σπιτάκι με το ηχιτικό εφε. Δεν ήξερα οτι θα το έβλεπε! Παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις και έχει πολύ καλή μνήμη! Δώσε και μία για μένα αύριο!!!

simera

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
ρε εσεις δεν παιζεστε

οι πληροφοριες φευγουν βροχη

dream team θελει να κανει το 16?
ειδαν οτι το κολετωμαγαζω επιγελοντας ομορφες παρουσιες κερδισε κοσμο εστω και εαν σαν χωρος δεν ειναι τιποτα το ιδιατερο!

οσο αφορα καμοια φορα την ακραια συμπεριφορα μας αγαπητες τανες κατα την πραξη αυτο οφειλεται ειτε σε πολυ συσορευμενη ενεργεια απο την δουλεια και τα νευρα
η απο τρελη αγαμια (πανω απο 2 μερες δηλαδη)
η το οτι ειστε αγαπητες τανες πολυ γκαυλιαρες

για αυτο μην κανετε παραπονα στους πελατες σας!!!

bprd

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
0
Καλημέρα και από μένα :)
Είπα να πάω Αφρο χθές αλλα είχε κόσμο και την έκανα. :(
Περνώντας από από το μύλο είδα ότι άνοιξε το super ρδελακι :dancing: [νομίζω Ερως]
Μπήκα και πήρα μια κοπελίτσα Βικτώρια μικρούλα λεπτούλα και λίγο φοβιμένη ;)
Ήταν αρκετά καλή πάντως αν και δεν είχε πολύ συμμετοχή.
Ξέρει κανείς τι παίζει εκεί βραδυνές ώρες?

Επισκέπτης
Η Σουζάνα επέστρεψε στο μπλέ για όσους ενδιαφέρονται. Πρωινή βάρδια. Άαααααααχ θύμαμαι στο Ερως 16 όταν πρωτοείχε ανοίξει είχε ενα απίστευτο teen-ακι ωραίο κορμάκι ωραίο βυζάκι ωραία περιποίηση μόλις είχε ξεκινήσει τον δύσκολο πουτανίστικο δρόμο κ μου έλεγε ότι της είπε ο γιατρός μην ανυσηχείς θα ανοίξει το μουνί της σιγά σιγά  :2funny: :2funny:

Τι απέγινε αραγεΣΣΣΣΣΣΣ?

hehe

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Καλημέρα παίδες.. Νομίζω οτί η Στέλλα από Νικ. Ουρανού είναι ή παρεξηγημένη ή κυκλοθυμική, δεν εξηγείται αλλιώς.. Κατέθεσα την προηγούμενη βδομάδα, δεν είχε κόσμο βέβαια αλλά ήταν πολύ θετική γενικά και ένα τεταρτάκι ήμουν σίγουρα μέσα..
ερώτηση: η ξανθούλα που δουλεύει βραδινή στο έρως 16 πως λέγεται? έχουμε κανένα σχόλιο?

Blastbeat208

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2007
Κριτικές
201
Like
4.592
Πόντοι
17.065
Eπειδη αρχιζουμε και μαζευομαστε ολο και περισσοτεροι να υπενθιμισω πως εχω ολα τα τηλεφωνα εκτος απο Κεφαληνιας.Οποιος θελει καποιο τηλεφωνο ας στειλει πμ.

Επισκέπτης
Η ξανθούλα που δουλεύει βράδυ Ερως 16 είναι η Αναστασία από την Κωλέττη σύμφωνα με το τελευταίο update μου πριν απο μια βδομάδα.

Αυτό το Κεφαλληνιάς ποιο είναι? Δεν το ξέρω  :huh:

Salonika27

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
1
:2funny: :2funny: :2funny:Χαμός, χαμός, πουταχαμός. :bigdick: Πουτάνες πολλές μα ποτέ δεν είναι αρκετές.  :rockon: :rockon: :rockon:Πάμε παιδιά γερά. Ντου. Γαμάτε παιδιά.  :knockinb: :knockinb: :knockinb: Γερά όλοι μαζί. Το 40άρη να φεύγει σύννεφο.  :grouphug: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

teris3

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2006
Like
1
Πόντοι
6
Μάγγες,
γαμάτε όσο προλαβένεται γιατί προβλέπω σύντομα εξελίξεις...
Εχω γνωστό πόυ μένει στην περιοχή του City Gate και μου λέει με αφορμή το μπουρδέλο της Κωλλέτη και αυτό της Κατεχάκη αλλά και ένα άλλο που πήγε να δημιουργηθεί στην γωνία Τάκη Οικονόμου και Ρούλια στην νότια είσοδο του City Gate, έχει γίνει ξεσηκωμός από τους εκεί μόνιμους κατοίκους...
Εχουν στείλει επιστολές στον δήμο, έχουν κάνει καταγγελίες και έχουν βάλει δικηγόρο για να φύγουν από εκεί τα σπιτάκια...

Blastbeat208

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2007
Κριτικές
201
Like
4.592
Πόντοι
17.065
Καλα δεν χαθηκε κι ο κοσμος.Στο διαολο να πανε...Οι τανες βρισκονται κι αλλου...

simera

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
χανουν τους ανδρες τους οι γυναικες...

στον βαρδαρη δεν θελουν στο μυλο δεν θελουν

ειμαστε η ποιο κολωπολη γεματοι κρυψινους ρουφιανους και ακροδεξιους (το τελευταιο εαν ενοχλει καποιους σβηστετο μοδερετορες)

τα κακα ειναι δυο και πρεπει να χτυπηθουν στην ριζα
το ενα ηδη αρχισα να το καταριεμε και το βλεπω σαν τον χριστοδουλο και αυτον.

κλειστετα ρε μετα να χτυπανε τα δικα σας τα κουδουνια και να βιαζουν τις δικες σας κορες οι ανωμαλοι
μιας και δεν μπορει η αστυνομια να επιβαλει την ταξη σε αυτους!
αλλα μονο να κλεινει ρδελα και να μαζευει πουτανες και οχι μεγαλο βαπορακια και εμπορους

ρε αι στο διαλο σε ολους τους υποκριτες εκεινης της περιοχης!

vakis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2006
Κριτικές
8
Like
20
Πόντοι
16
Συναγωνιστες καλησπερα αν και αθηναιος ειμαι θεσσαλονικη για δουλεια και εκανα μια γυρα
παρατηρασα οτι οι τιμες ειναι 35-40 ευρωπουλα το πηδημα.
Αρκετα ακριβα. Ρωτησα μια τσατσα καιμου λεει οι νεες αδειες κοστιζουν.
Αλλα ολα τα πορνιδια πολυ καλα σημερα κατα της μια το μεσημερι με αποκορυφωμα το τελευταιο της τανταλου που ειχε και 30 ευρω και ηταν σουπερ

Nick-Thess

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2008
Κριτικές
3
Like
309
Πόντοι
21
Βρεθηκε μηπως πουθενα η ρωσιδα Σαρα η ξανθια; Σημερα κωλεττη και ερως 16 ποιες ειναι ξερει κανεις;

rexs_4

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2008
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
1
Της είχα πει για το σαιτ όταν δούλευε στο μπλε σπιτάκι με το ηχιτικό εφε. Δεν ήξερα οτι θα το έβλεπε! Παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις και έχει πολύ καλή μνήμη! Δώσε και μία για μένα αύριο!!!
Και εγω την Αφρουλα την γνωρισα στο μπλε σπιτι εκει που δουλευουν Μαρουλα και η Σουζανα;μου εκανε εντυπωση ακομα απο τοτε ειναι πολυ ξεχωριστη κοπελα και καλυτερη απο ολεσ για μενα.Μου ειπε επισησ οτι σε θυμαται απο ενα "συμβαν" που δεν μπορεσε να βαλει μεσα το....το...κ...δεν λεω :2funny: :2funny: :2funny: το ξερεισ λεει.Για το λογαριασμο που ειπεσ ...το ετοιμαζει λεει ;)Αφρουλα φιλακια :smitten:

kinslayer74

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
0
Γειά σε όλους ξανά !!! Οι Διακοπές τελείωσαν ( μία βδομάδα Varna-Bulgaria  :rockon: :dancing: :dancing: απίστευτα όμορφα με τρομερές εμπερίες και μια βδομαδούλα στην Χαλκιδική και Καβάλα) Πέρασα τέλεια ... ξανά στα ίδια. Ενδιάμεσα στις δύο εβδομάδες πέρασα από Κωλέττη και πέτυχα την Εφούλα !!!! Απλά δεν υπάρχουν λόγια για την κοπέλα. Καταπληκτική χημεία μεταξύ μας. Πέρασα θεικά ... Το απολαμβάνω μαζί της !!! Λατρεύω τον τρόπο που μου συμπεριφέρεται και απλά με τρελαίνει το "μαμήσι" μαζί της. Τρελάθηκα να διαβάζω σελίδες στο forum να δω τι παίζει. Στην Κωλέττη αυτές τις μέρες τι παίζει. Είναι η Έφη εκεί ?

Kinslayer  :rockon:

(Λεπτομέρεις για Varna σε κάποιο καλό meeting από συνομιλητές του forum) !!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom