Tommy3
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Συμφωνώ! Εντελώς πάγος. Τίποτα το ιδιαίτερο.Iδια σκατα και με μενα.Μαλιστα θυμαμαι δεν ειχε μιλησει και καθολου.Μονο οταν τη ρωτησα απο που ειναι μου ειπε Γερμανια.
Συμφωνώ! Εντελώς πάγος. Τίποτα το ιδιαίτερο.Iδια σκατα και με μενα.Μαλιστα θυμαμαι δεν ειχε μιλησει και καθολου.Μονο οταν τη ρωτησα απο που ειναι μου ειπε Γερμανια.
Ετσι ειναι φιλε;εγω δεν ηξερα οτι η Αφρουλα μπαινει στο σαιτ,δεν ειχα ιδεα :think΄;αυτη προφανωσ με ειχε καταλαβει απο αυτα που εγραφα...να ηρθε καταλληλη η ωρα και μου το ειπε για ενα λεπτο δεν μπορεσα να ανοιξω το στομα μου αλλα μετα ολο γελουσε και εγω φυσικα(γατα ειναι).Τωρα θα παω αυριο,σημερα γμτ δεν μπορεσα.
το βράδυ σήμερα τί παίζει?
Και μεθαύριο θα τη βγάλουμε με κροάτικα μουνάκια! Τρελά γούστα!σημερα το βραδυ παιζει ο παναθηναικος
αυριο εχει τσοντα απο την κυπρο ...
Και εγω την Αφρουλα την γνωρισα στο μπλε σπιτι εκει που δουλευουν Μαρουλα και η Σουζανα;μου εκανε εντυπωση ακομα απο τοτε ειναι πολυ ξεχωριστη κοπελα και καλυτερη απο ολεσ για μενα.Μου ειπε επισησ οτι σε θυμαται απο ενα "συμβαν" που δεν μπορεσε να βαλει μεσα το....το...κ...δεν λεω το ξερεισ λεει.Για το λογαριασμο που ειπεσ ...το ετοιμαζει λεει ;)Αφρουλα φιλακιαΤης είχα πει για το σαιτ όταν δούλευε στο μπλε σπιτάκι με το ηχιτικό εφε. Δεν ήξερα οτι θα το έβλεπε! Παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις και έχει πολύ καλή μνήμη! Δώσε και μία για μένα αύριο!!!