Οχι αυτη ειναι η Μαιρουλα.H Σουζανα ειναι αυτη η κατασπρη μαυρομαλα?
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης
- Μέλος που άνοιξε το νήμα oceanspray
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 85K
- Εμφανίσεις 9M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 41 άτομα (5 μέλη και 36 επισκέπτες)
Για αρχή, να χαιρετίσω το forum, γιατί η γιαγιά μου με έχει πεί όπου μπαίνω να χαιρετάω ! Παρακολουθώ καιρό το site, όμως ποστάρω πρώτη φορά σήμερα (η αλήθεια είναι ότι είμαι από πολύ εώς και τελείως άσχετος με τα σπιτάκια) και ο λόγος είναι απλός και λέγεται ΕΦΗ !
Θα γράψω λίγα, παρ'ολο τον κίνδυνο να χαρακτηριστώ σαλιάρης . Αυτή η κοπέλα είναι τόσο όμορφη στην ψυχή όσο και στο σώμα (δεν χρειάζεται να είσαι ψυχολόγος για να το δεις, λίγο καθαρό μυαλό αρκεί) και δεν δίνω μία για τη δουλειά που κάνει (και στην οποία, μην ξεχνιόμαστε, είναι άψογη !).
Εφάκι σου εύχομαι τα καλύτερα κούκλα μου !
ΥΓ.: Τελικά δεν τα κατάφερα, σαλιάρισα ε?
Θα γράψω λίγα, παρ'ολο τον κίνδυνο να χαρακτηριστώ σαλιάρης . Αυτή η κοπέλα είναι τόσο όμορφη στην ψυχή όσο και στο σώμα (δεν χρειάζεται να είσαι ψυχολόγος για να το δεις, λίγο καθαρό μυαλό αρκεί) και δεν δίνω μία για τη δουλειά που κάνει (και στην οποία, μην ξεχνιόμαστε, είναι άψογη !).
Salonika27
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Παιδιά όσο σαλιαρίσαμε... σαλιαρίσαμε... αλλά φτάνει όχι άλλα παρακαλώ, μόνο καλό στις κοπέλες δεν κάναμε τελικά, γιατί κάτι ξέρω για να το λέω. Όταν έχεις ένα μαγαζί θες πελατεία, ωραία η πελατεία, αλλά, άλλο να έχεις πελατεία και άλλο να περιμένει συνέχεια μια φάλαγγα στο σαλόνι και όλοι να ζητάνε τις κοπέλες που σαλιαρίζουμε ...και οι κοπέλες να μην προλαβαίνουν να πάρουν ανάσα ...και όλοι να λένε είμαι από το bourdela.com…άλλος να λέει είμαι ο τάδε ...άλλος να λέει δεν συμμετέχω στο φόρουμ απλά διάβασα για εσάς και ήρθα... άλλος να λέει γιατί δεν γράφετε κορίτσια... κτλ... δεν το γουστάρουν όλες αυτό... και το ξαναλέω δεν το γουστάρουν όλες αυτό... Ο νοών νοείτο... φτάνει... ας διαφημίσουμε και άλλες κοπέλες...έχει πολύ πράμα... Αλλά αυτό που λείπει από την πόλη τα τελευταία 15 χρόνια περίπου... είναι το Hotel Marina...Οι παλιοί θα θυμούνται ...μακάρι να ξαναζήσει κάποια στιγμή η πόλη τις δόξες του παρελθόντος... κάτι αντίστοιχο σε hotel υπάρχει τώρα στην Γερμανία.
TSONTAKIAS1
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 3
- Πόντοι
- 6
Για αρχή, να χαιρετίσω το forum, γιατί η γιαγιά μου με έχει πεί όπου μπαίνω να χαιρετάω ! Παρακολουθώ καιρό το site, όμως ποστάρω πρώτη φορά σήμερα (η αλήθεια είναι ότι είμαι από πολύ εώς και τελείως άσχετος με τα σπιτάκια) και ο λόγος είναι απλός και λέγεται ΕΦΗ !
τετοιες μαλακιεσ να λετε να θελουμε κατοσταρικο για να γαμησουμε
Επισκέπτης
Δώσε της Μαιρούλας άλλη μιά ευκαίρια τσολιά μου!
Ο τσάτσος ο πούστης ο αχώνευτος δουλεύει ακόμα Κωλλέτη?
Χθεσ ηθελα να παω μια βολτα στο βαρδαρη στο μπλε σπιτι,αλλα λεω ασ παω στην Εφη που δεν πηγα καιρο.Η ωρα 4.30 ημουν εκει;ολα καλα παιδια,παντωσ η Εφη μου φαινεται εχει ωριμασει,δεν ηταν οπωσ παλια(σε πολλα καλη ειναι η Εφη αλλα τησ λειπει η ζεστασια,γνωμη μου ειναι)
Εμαθα οτι πηγε διακοπεσ ο τσατσοσ ο "καλοσ"Δώσε της Μαιρούλας άλλη μιά ευκαίρια τσολιά μου!
GetYouBarbara
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2007
- Κριτικές
- 102
- Like
- 12.722
- Πόντοι
- 25.165
Ξερει κανεις αν σημερα δουλευει η Μαρινα? αν ναι,που? και μεχρι τι ωρα?
Blastbeat208
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2007
- Κριτικές
- 201
- Like
- 4.592
- Πόντοι
- 17.065
Eιναι καλο που τον τελευταιο καιρο εμφανιζονται ολο και πιο πολλα νεα μελη στο θρεντ.Το θεμα ειναι ομως να μην μεινουμε στα κλασσικα Εφη,Μαρινα κλπ αλλα να γινεται και λιγο μια ερευνα αγορας.
Επισης με τοση δυναμη που αποκτα το θρεντ μπορουμε να πετυχουμε και κατι καλυτερο σε τιμες,ετσι πιστευω.Τεσπα...
Αν οντως γινεται στο Κωλετομαγαζο αυτο που περιγραφει ο συναγωνιστης salonika τοτε τι να πω,μερικοι εχουν φτασει στην απολυτη καταντια.Να πας και να λες στην πουτανα ειμαι απο το bourdela.com και να της σκας το 40αρι.ΑΙΣΧΟΣ
Επισης με τοση δυναμη που αποκτα το θρεντ μπορουμε να πετυχουμε και κατι καλυτερο σε τιμες,ετσι πιστευω.Τεσπα...
Αν οντως γινεται στο Κωλετομαγαζο αυτο που περιγραφει ο συναγωνιστης salonika τοτε τι να πω,μερικοι εχουν φτασει στην απολυτη καταντια.Να πας και να λες στην πουτανα ειμαι απο το bourdela.com και να της σκας το 40αρι.ΑΙΣΧΟΣ
Επισκέπτης
Η καλύτερη πάντως παιδιά από πλευράς περιποίησης αυτή τη στιγμή νομίζω είναι η Βίκυ, δούλευε πρωινή βάρδια στην Κοροβάγκου. Τίποτα σουπερ απο εμφάνιση μια γλυκιά κοπελίτσα αλλά απο περιποίηση φτάνει την θρυλική Έυα ;)
Στο διάολο να πάει κ να μην ξαναγυρίσει.
Εμαθα οτι πηγε διακοπεσ ο τσατσοσ ο "καλοσ"
Στο διάολο να πάει κ να μην ξαναγυρίσει.
Salonika27
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Φίλε συναγωνιστή το νόημα στο ποστ μου και η σημασία δεν είναι τι πάει και λέει ο καθένας ή αν σαλιαρίζει ο καθένας ή τι κάνει ο καθένας. Αυτά είναι λογικά επακόλουθα από την στιγμή που ξεκίνησε τέτοια κατάσταση στο ίντερνετ. Το νόημα στο ποστ μου είναι ότι πλέον κάποιες κοπέλες δεν θέλουν να γράφετε τίποτα για αυτές, δεν θέλουν ούτε θετικά ούτε αρνητικά σχόλια, γιατί απλά άρχισε να τους κουράζει αυτή η εμμονή με τα ονόματα τους και δεν τις βοηθάει. Ο νοών νοείτο. ;) Επίσης το νόημα στο ποστ μου είναι ότι, ότι είπαμε είπαμε, όσο σαλιαρίσαμε σαλιαρίσαμε, τώρα όμως τέλος, ας ξεκολλάμε λιγάκι γιατί έχει πολλά και ωραία μουνάκια και όπως είπες εμείς κολλήσαμε τώρα σε τρία και παρατήσαμε την έρευνα αγοράς.Eιναι καλο που τον τελευταιο καιρο εμφανιζονται ολο και πιο πολλα νεα μελη στο θρεντ.Το θεμα ειναι ομως να μην μεινουμε στα κλασσικα Εφη,Μαρινα κλπ αλλα να γινεται και λιγο μια ερευνα αγορας.
Εχεισ δικαιο Salonika οκ. εμεισ το ξερουμε οτι ειναι καλεσ...αλλα...υπαρχουν και αλλα παιδια εδω που δεν θελουν να παει χαμενο το 40??? Εδω στο σαιτ ομωσ τα παιδια μπορουν να μαθουν αν ειναι καλη και αξιζει η κοπελα...η το αντιθετο
για MILF γυρω στα 45 μιλάς;Αυτη η Τζενη αν ειναι απο Καβαλα τελευταια που δουλευε Προμηθεωσ 34 διπλα στο Capsis ηταν πολυ καλη σε ολα,μια τσατσα πριν απο καιρο μου ειπε οτι σταματησε και εφυγε στο εξωτερικο.
Ομορφουλα, μακρομαλλη,παντα με χαμογελο,ναι μεγαλη ηταν,ειχε και βυζαρεσ και κωλαρα ;μου ειχε πει οτι ειναι απο Καβαλα,δουλευε πολλα χρονια.
για MILF γυρω στα 45 μιλάς;
Επισκέπτης
Γιατι ετσι φιλε? Παντωσ ειναι ειλικρινησ,δεν λεει ψεματα.
Δεν με χωνεύει νομίζει ότι είμαι χαβαλές κ δεν έχω τι να κάνω κ κόβω βόλτες στα μπουρδέλα. Κομπλεξική αδερφή τι να πείς..
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 69
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 176
- Εμφανίσεις
- 30K
- Απαντήσεις
- 38
- Εμφανίσεις