You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης
- Μέλος που άνοιξε το νήμα oceanspray
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 85K
- Εμφανίσεις 9M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 53 άτομα (1 μέλη και 52 επισκέπτες)
Αυτη νομιζω;εγω που πηγα δυο φορεσ...δεν λεει πολλα :-
Λογικα η ιδια ειναι γιατι δουλευε και Ερος16.Δεν την εχω παρει γιατι με εχουν αποτρεψει διαφοροι συναγωνιστες κατα καιρους.
cesc μια ερωτηση.Το Ανδρ.Γεωργ.4 πηγε και αυτο 40 η εμεινε στα 35?
hehe,mhpws naferesai se ayto??
Ελλάδα, Σαβ 30/08/2008 13:58
Αιματηρό επεισόδιο με θύμα 47χρονο έξω από νυχτερινό κέντρο στη Θεσσαλονίκη
Θανάσιμα τραυματίστηκε με μαχαίρι ένας 47χρονος μετά από διαπληκτισμό που είχε με άγνωστο έξω από κέντρο νυχτερινής διασκέδασης τα ξημερώματα στη Θεσσαλονίκη. Το θύμα εξέπνευσε κατά τη μεταφορά του στο νοσοκομείο, ενώ ο δράστης αναζητείται από την αστυνομία. Προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί η Διεύθυνση Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.
Ελλάδα, Σαβ 30/08/2008 13:58
Αιματηρό επεισόδιο με θύμα 47χρονο έξω από νυχτερινό κέντρο στη Θεσσαλονίκη
Θανάσιμα τραυματίστηκε με μαχαίρι ένας 47χρονος μετά από διαπληκτισμό που είχε με άγνωστο έξω από κέντρο νυχτερινής διασκέδασης τα ξημερώματα στη Θεσσαλονίκη. Το θύμα εξέπνευσε κατά τη μεταφορά του στο νοσοκομείο, ενώ ο δράστης αναζητείται από την αστυνομία. Προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί η Διεύθυνση Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.
Blastbeat208
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2007
- Κριτικές
- 201
- Like
- 4.592
- Πόντοι
- 17.065
Πωπω ελεος ρε παιδια,γιναμε σικαγο.Ειδατε και οι σκατοβρωμιαρηδες κατω στην Αθηνα τι εκαναν?
Μαλλον ειμαστε να κυκλοφορουμε με σιδερικα απο δω και περα...
Μαλλον ειμαστε να κυκλοφορουμε με σιδερικα απο δω και περα...
rexs 4 από όσες βόλτες έχω κάνει στον βραδάρη ΔΕΝ τη θυμάμαι στο αλουμινάτο.
blastbeat 2008 πριν λίγες μέρες στο 4 πήρα τη μαρία, έχω γράψει και ανάλογη κριτική, με 35. τώρα για τη μελαχρινη δε ρώτησα. στο έρως 16 ήταν 40 όπως είπε η τσατσά.
blastbeat 2008 πριν λίγες μέρες στο 4 πήρα τη μαρία, έχω γράψει και ανάλογη κριτική, με 35. τώρα για τη μελαχρινη δε ρώτησα. στο έρως 16 ήταν 40 όπως είπε η τσατσά.
Blastbeat208
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2007
- Κριτικές
- 201
- Like
- 4.592
- Πόντοι
- 17.065
Παντως αν ειναι η ιδια,εχει δουλεψει και Βαρδαρη οπως λεει ο rexs.
Oκ ευχαριστω,μακαρι να μην το αυξησουν και εκει.
Το ερος ηταν το πρωτο ρδελο στη Θεσσαλονικη που πηγε 40 εναμιση χρονο πριν.
Oκ ευχαριστω,μακαρι να μην το αυξησουν και εκει.
Το ερος ηταν το πρωτο ρδελο στη Θεσσαλονικη που πηγε 40 εναμιση χρονο πριν.
Επισκέπτης
Είναι απλά ο νόμος της ζήτησης κ της προσφόρας. Για να πέσουν οι τιμές χρειάζονται περισότερα μπουρδέλα.
Blastbeat208
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2007
- Κριτικές
- 201
- Like
- 4.592
- Πόντοι
- 17.065
Ναι αλλα δυστυχως δεν γαμαμε τον χωρο αλλα τα πορνιδια που βρισκονται στον χωρο.Τι με ενδιαφερει εμενα να καθομαι σε δερματινους καναπεδες με lcd οθονες μπροστα μου και να σκαω 40 για να γαμησω,αν ειναι δυνατον.ναι αλλά απο χώρο και μόνο τα αξίζει. και στον βαρδάρη ανέβασαν την ταρίφα στα 40 όπως διαβάζω αλλά ο χώρος είναι ο ίδιος άθλιος
Αυτο που εχει συμβει στο Βαρδαρη ειναι αηδια με τα 40αρια για τις τελειωμενες.15 ευρω και πολλα ειναι.
Humax
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2007
- Like
- 9.085
- Πόντοι
- 2.356
Τη πηρα τη παρασκευη φιλε cesc κατ'αρχην δεν ειναι 1.70, μολις εβγαλε τις τακουναρες ναταν 1.60 με το ζορι καλο βυζι ωραιος κωλος αλλα πολυ βιαστικη κ ολο μη κ μη ηταν μη το βυζι οχι απο τη μεση στο πισωκολητο ειπα να φυγω στη μεση αλλα χαρη θα την εκανα οποτε τελιωσα μεν αλλα με μιση καρδια για μενα πεταμενα λεφτα.χθες το βράδυ έκανα μια βόλτα από Ανδρέου Γεωργίου, στο 4, πάνω απο το βενζινάδικο της Cyclon, και στο Έρως 16. Στο 4 ήταν ένα μελαχρινό μπάζο, δε μας ενδιαφέρει. Στο Έρως ήταν μια ξανθιά ονόματι Αναστασία. Αυτο που μου έκανε εντύπωση είναι ότι την ώρα που περίμενα να τη δω ο τύπος που έφευγε της έδωσε ένα χαρτονόμισμα ως φιλοδώρημα. Και έφυγε με ένα χαμόγελο. Τόσο καλή είναι? Την έχει πάρει κανεις σας? Ωραια γκόμενα ήταν, βυζάρες, ωραίος κώλος κια γενικά ωραίο σώμα και πρόσωπο, γύρω στο 1,70 με 1,75
Blastbeat208
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2007
- Κριτικές
- 201
- Like
- 4.592
- Πόντοι
- 17.065
Συναγωνιστη αλφιστα,αυτη η κριτικη ειναι παλιοτερη,απο τον Ιουνιο αν δεν κανω λαθος.Ηταν μια πολυ καλη καταθεση και την εβαλα.Οι περισσοτερες απο τις κριτικες ειναι απο προηγουμενους μηνες.
Απλα τις εβαλα εκει γιατι τα περισσοτερα πορνιδια δουλευουν ακομα και επιδη ειναι δυσκολο εως αδυνατο να κατσει καποιος να κοιταζει ολο το φορουμ για να τις βρει.
Αν δημιουργουνται προβληματα σχετικα με τις ημερομηνιες και το που δουλεουν οι τανες στειλτε πμ η να το διευκρινιζω -οπου μπορω- μεσω του φορουμ.
Οποτε παρε ενα τηλεφωνο για τη Χριστινα,μην τρεχεις αδικα και ειναι το ρημαδι η Αννα Μαρια
Απλα τις εβαλα εκει γιατι τα περισσοτερα πορνιδια δουλευουν ακομα και επιδη ειναι δυσκολο εως αδυνατο να κατσει καποιος να κοιταζει ολο το φορουμ για να τις βρει.
Αν δημιουργουνται προβληματα σχετικα με τις ημερομηνιες και το που δουλεουν οι τανες στειλτε πμ η να το διευκρινιζω -οπου μπορω- μεσω του φορουμ.
Οποτε παρε ενα τηλεφωνο για τη Χριστινα,μην τρεχεις αδικα και ειναι το ρημαδι η Αννα Μαρια
Τωρα που λεμε για τα μπουρδελα του βαρδαρη τα πιο καθαρα λιγο πολυ normal και σαν χωροσ ειναι το μπλε σπιτι και αλουμινατο.Το πρασινο σπιτι απαραδεχτο!ναι αλλά απο χώρο και μόνο τα αξίζει. και στον βαρδάρη ανέβασαν την ταρίφα στα 40 όπως διαβάζω αλλά ο χώρος είναι ο ίδιος άθλιος
aggelooos2000
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2006
- Like
- 4
- Πόντοι
- 1
Φίλοι μου η Αφρουλα η κύπρια τι προγράμματα κάνει; Η Χριστίνα στην κοροβαγκου πόσα παίρνει; τελευταία φορά που είχα περάσει η τσατσα είπε 50 κ ακόμη τρέχω...
Η Αφρουλα δεν κανει εχτρα,μονο το μασαζ νομιζω,το πακετο παει 60 ε.,απλο 40ε.
Φίλοι μου η Αφρουλα η κύπρια τι προγράμματα κάνει; Η Χριστίνα στην κοροβαγκου πόσα παίρνει; τελευταία φορά που είχα περάσει η τσατσα είπε 50 κ ακόμη τρέχω...
Blastbeat208
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2007
- Κριτικές
- 201
- Like
- 4.592
- Πόντοι
- 17.065
Επισης grande καφριλα ειναι το Ερος και το ανορθογραφο.Απαραδεκτα...Τωρα που λεμε για τα μπουρδελα του βαρδαρη τα πιο καθαρα λιγο πολυ normal και σαν χωροσ ειναι το μπλε σπιτι και αλουμινατο.Το πρασινο σπιτι απαραδεχτο!
Τωρα που το ειπα παιδια για το πρασινο σπιτι θυμηθηκα που γνωρισα εκει την Εφη πρωτη φορα πριν απο 4 χρονια;επισησ δεν θα ξεχασω ποτε την γλυκια Εva που δουλευε στο απαραδεχτο πρασινο σπιτι.Φυσικα δεν ειναι η δουλεια μου...αλλα τοσο money που βγαζουν ...δεν κανουν κατι???
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 69
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 176
- Εμφανίσεις
- 30K
- Απαντήσεις
- 38
- Εμφανίσεις