Blastbeat208
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2007
- Κριτικές
- 201
- Like
- 4.592
- Πόντοι
- 17.065
...(συνεχιζω απο τον rexs) και εγραψε ιστορια
Ενοεις τι χριστινα απο καραβαγκου?γιατι θελω να κανω μια επισκεψη απο βδομαδα.Α να πω και κατι σχετικα με τη Χριστινα.Μακαρι να επιστρεψει οσο πιο γρηγορα γινεται και να μην ειναι 50 ευρω.Καθε βραδυ βλεπω ονειρο οτι γαμαω τη Χριστινα ατελειωτα.Κατι πρεπει να γινει συντομα.
Γιατι αραγε τον τελευταιο καιρο με επισκεπτονται στον υπνο τα πορνιδια της πολης?Τι τους εχω κανει?
Δεν την εχω παρει ποτε και εχω ακουσει πολυ καλα λογια παντως μια μαρια που δουλευει φιλε ειναι σκετο ξενερωμα.Ναι για αυτη λεω.Δεν ξερω ποτε ερχεται.
αν θελετε παιδια συνεχιζω......(συνεχιζω απο τον rexs) και εγραψε ιστορια
Η ψηλη ξεκιναει απο 50ευρω στο απλο εκτος και αν μου πουλησε παραμυθι η τσατσαΕρως 16: 40 το απλό, 50 με μασαζ 70 με γλυψιματάκι και το κοντερ ανεβαίνει σταδιακά αν προσθέσεις τζακούζι με την κοπέλα, γυμνό τσιμπούκι και διπλό πρόγραμμα...Ανοκτά μέχρις της 7 το πρωί. Η κοπέλα απλά καλή...
Αντε τροτρο -επειδη εισαι ακομα αναμεσα μας- τρεξε στην πουτανα σου.Ασε τα 50αρια στην πουταναρα μπας και παρει και καμια καινουργια mercedes ο νταβας.Κριμα ειναι,τοσα καινουργια μοντελα βγηκαν.
Ο trotro δεν ειναι εκεινοσ που ανοιξε 3-4 thread για την Αφροδιτη και εφαγε ban?Για οσους ενδιαφερονται επεστρεψε η ψηλη η Αφροδιτη(η ωραιοτερη γκομενα που γαμησε ποτε ο υπερτατος trotro ) στο ερως 16.Νεα ταριφα του μαγαζιου στα 50 ευρω Βρε ουσττττττττ!!!!!!