Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 53 άτομα (4 μέλη και 49 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Νομίζω οτί πρέπει να διαβάσεις ξανά προσεκτικότερα το πόστ μου μιας κ δεν ανέφερα τίποτα για μύλο.. και ναι εκεί που είπε ο παραπάνω συναγωνιστής δούλευε, ακριβώς αυτό έλεγε ένας φίλος μου όταν την είδαμε πρώτη φόρα κ φυσικά ορμήσαμε μέσα με την μία. Ηταν και +10 ευρώ από το 25άρι που είχαν τότε αλλά εντάξει τι να λέμε! Κορίτσι για τσόντα!

rexs_4

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2008
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
1
Zητω συγνωμη. Δεν το ηξερα. Xιλια συγνωμη...
Οχι φιλε,γιατι ζητασ συγνωμη? δεν υπαρχει λογοσ.Εμεισ τι? τι τησ καναμε? επειδη γραψαμε καλα σχολια? αμα αυτη το πηρε αλλεσ...τι να πω??? Εσυ εισαι στο κατω κατω Κυριοσ εδω με τα κοριτσια.Η Αφρουλα παντωσ δεν εχει κανενα προβλημα,ειναι αλλοσ ανθρωποσ ;)

P1

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2008
Like
423
Πόντοι
26
Ρε φιλε big boy,εχω διαβασει τοσα ποστ σου για την Εφη και την Μαρινα.
Λοιπον σημερα πηρα την αποφαση και πηγα στην Μαρινα.
Η γνωμη μου?
Φ Ο Β Ε Ρ Η !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:
Η ΕΦη που δουλευει???

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
102
Like
12.722
Πόντοι
25.165
Παιζει να ειναι σε αδεια τωρα. αν και εχω να παρω τηλεφωνο αρκετο καιρο και δν μπαινω και στον κοπο μιας και δν επειγομαι για καταθεση.

Επισκέπτης
Σήμερα πήγα να μπανίσω την Χρίστινα στην Κοροβάγκου. Κορίτσαρος! Δυστυχώς δεν μπήκα μέσα γιατί από λεφτά δεν πάμε καλά. Πάντως το σίγουρο είναι ότι θα την δοκιμάσω άμεσα. Απο περιποίηση είναι καλή έτσι? Η τσατσά είπε ότι αυτό είναι τελευταίο βράδυ κ θα είναι ξανά από την επόμενη Παρασκευή βράδυ.

Blastbeat208

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2007
Κριτικές
201
Like
4.592
Πόντοι
17.065
Ποσο ητανε το απλο Maanes? Προσεξε τι θα πεις(LOL)...

Vitsos

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2008
Κριτικές
2
Like
112
Πόντοι
1
Αυριο το πρωι δινω μαθημα (aka φοιτητης) και μετα λεω να παω να ξεχαρμανιασω,ξερει κανεις αν πεζει τπτ καλο στα ρδελα το μεσημερι κατα τις 2?οι κοπελες που αναφερετε πιο πανω εφη μαρινα κτλ τι ωρες εχουν βαρδια?

Επισκέπτης
Από 40 ξεκινάει το πατιρντί blast. Η Μαρίνα είναι πρωινή οπότε θα την πετύχεις λογικά για την Εφή θα σου πούν τα παιδιά που πάνε στο μπουρδέλο του πούστη.  :2funny:

aggelooos2000

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2006
Like
4
Πόντοι
1
Χριστίνα, Αφρουλα, Μαρίνα ή Έφη; Ποια θεωρείτε καλύτερη σαν περιποίηση κ γιατί;

Blastbeat208

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2007
Κριτικές
201
Like
4.592
Πόντοι
17.065
Από 40 ξεκινάει το πατιρντί blast. Η Μαρίνα είναι πρωινή οπότε θα την πετύχεις λογικά για την Εφή θα σου πούν τα παιδιά που πάνε στο μπουρδέλο του πούστη.  :2funny:
:2funny: :2funny: :2funny: OK thanx.

Χριστίνα, Αφρουλα, Μαρίνα ή Έφη; Ποια θεωρείτε καλύτερη σαν περιποίηση κ γιατί;

Eμενα η Χριστινα μου δημιουργει σεξουαλικη διαθεση.Βασικα με τρελαινει.Την περιμενω στο δωματιο -γιατι συνηθως αργει- και κοντευει να μου σκασει ο εγκεφαλος απο την πιεση.Επισης δημιουργουνται σταδιακοι σεισμοι στον πουτσο μου.
Μαρινα και Εφη κυριως gfe.Πολυ καλες.Αφρο δεν εχω παρει.Αλλα ερχεται η σειρα της. :rockon:

Επισκέπτης
Πως είναι η χριστίνα στο δωμάτιο ρε συ blast? Πες τα ολα! :dancing:

Α! και το βυζί είναι σιλικόνη απ'ότι μου λέει το έμπειρο μάτι μου  :rolleyes:

peter_forum

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2008
Like
37
Πόντοι
1
Αυριο το πρωι δινω μαθημα (aka φοιτητης) και μετα λεω να παω να ξεχαρμανιασω,ξερει κανεις αν πεζει τπτ καλο στα ρδελα το μεσημερι κατα τις 2?οι κοπελες που αναφερετε πιο πανω εφη μαρινα κτλ τι ωρες εχουν βαρδια?

ρε φιλε πρωτα γαμας και μετα πας και δινεις
10αρι στο χαλαρο τσιμπας και χωρις σκονακια
ακου τον εμπειρο  :2funny: :2funny:

Blastbeat208

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2007
Κριτικές
201
Like
4.592
Πόντοι
17.065
H Xριστινα -εχω γραψει και μια κριτικη στον καταλογο- εχει πανω της το πρστυχο στοιχειο το οποιο φροντιζει να βγαζει στο δωματιο.Κατι στο βλεμμα της,κατι στα λογια της δημιουργει διαθεση για τρελο γαμησι. :rockon:
Εχει πολλες fake κραυγες αλλα τις κανει με τετοιον τροπο που γουσταρεις.Σιλικονατες βυζαρες επισης που ειναι να τις ξεσκισεις στο χουφτωμα :2funny: :2funny:
Επισης ανεχεται σκληρο γαμησι για ωρα χωρις διαμαρτυριες.Την εχω παρει αρκετες φορες και εχει καλη αντιμετωπιση γενικα.Δεν αφηνει να πιανεις μουνι -αν σε ενδιαφερει- .Επισης καθεται μεχρι να τελειωσει ο πελατης χωρις διαμαρτιριες για τον χρονο.

!!!!!!!!!!!  ACHTUNG ACHTUNG  !!!!!!!!!!!!!

Κοιταξτε τωρα ομως οι 10αδες επισκεπτες να πατε στην Χριστινα και μετα να γινετε εδω μελη και να λετε "αφησα και ενα δεκαρικο επι πλεον,το αξιζε" και μετα να ερχομαι εγω Θεσσαλονικη και να μην μπορω να γαμησω λογω υψηλων τιμων.
Μαυρο φιδι που σας εφαγε  :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

Vitsos

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2008
Κριτικές
2
Like
112
Πόντοι
1
ρε φιλε πρωτα γαμας και μετα πας και δινεις
10αρι στο χαλαρο τσιμπας και χωρις σκονακια
ακου τον εμπειρο  :2funny: :2funny:

παπαρια 10ρι εγραψα αλλα μια καταθεση θα παω να την κανω  :rockon: :rockon: :rockon:

big_boy

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2005
Like
6
Πόντοι
6
Οχι φιλε,γιατι ζητασ συγνωμη? δεν υπαρχει λογοσ.Εμεισ τι? τι τησ καναμε? επειδη γραψαμε καλα σχολια? αμα αυτη το πηρε αλλεσ...τι να πω??? Εσυ εισαι στο κατω κατω Κυριοσ εδω με τα κοριτσια.Η Αφρουλα παντωσ δεν εχει κανενα προβλημα,ειναι αλλοσ ανθρωποσ ;)

Εγω ενιωσα την αναγκη να ζητησω συγνωμη απο την την Εφη γιατι σε καποια θεματα ειμαι υπερβολικα ευαισθητος. Ελπιζω να με συγχωρεσε.
Η κοπελα μου εχει φερθει ΑΨΟΓΑ. Ενιωσα πολυ ασχημα με την ιδεα και μονο οτι εκανα κατι που την πειραξε,κατι που την ενοχλησε.
Εγω προσωπικα θα συνεχισω να πηγαινω αλλα θα σεβαστω και την επιθυμια της και δεν θα ξαναγραψω τιποτα γι αυτην.

Για το τι ανθρωπος ειναι η Αφρουλα το ξερω απο πρωτο χερι! Την γνωρισα κι εγω προσφατα και μου αφησε τις καλυτερες εντυπωσεις.Δεν θα πω ποτε ακριβως πηγα,κι ουτε λεπτομερειες για το τι εγινε.Το μονο που θα πω ειναι οτι ηταν απο τις καλυτερες εμπειριες μου.Η Αφρουλα μπηκε κι αυτη στην λιστα με τις αγαπημενες μου επιλογες.
Και θα συμφωνησω με ολους οσους εχουν εκφραστει με τα καλυτερα λογια για τον χαρακτηρα της.
Οντως ετσι ειναι.Ο τροπος που με αντιμετωπισε και που μου συμπεριφερθηκε με εξεπληξαν.
Χιλιες φορες μπραβο της.Να τα αγαπατε και να τα σεβεστε τετοια κοριτσια.

rexs_4

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2008
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
1
Εχει ληξη το θεμα big-boy ;),φυσικα ουτε εγω δεν θα γραψω,αφου ειναι η επιθυμια τησ :grin:. Ποτε πηγεσ στην Αφρουλα? δεν μασ το λεσ??? :2funny:ξερω το "γιατι" :2funny: :2funny: :2funny:.Παντωσ το avatar σου καποια το εκλεψε :2funny:

treliaris82

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
0
Ξέρει κάποιος συναγωνιστής το πρόγραμμα της κωλλέτη για αύριο παρασκευή; Δεν έχω κρατήσει τηλέφωνα για να τους πάρω. Ξέρουμε επίσης αν οι τάνες έχουν πρόβλημα με τα τοιχόν μικρά <<βίτσια>> μας;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom