Το τελευταίο διάστημα αποφάσισα να αφιερώσω ένα δυνατό ποσό για να κάνω συνεχόμενες καταθέσεις. Σίγουρα δεν προλαβαίνω να γράψω review για την κάθε κοπέλα οπότε θέλω να δώσω μια γενική εικόνα του τι παίζει:
Πέτρου Ερημίτη (κόκκινο): Εκεί δουλεύει τα πρωινά η Luiza που την συνιστώ ανεπιφύλακτα και τα βράδια μια παγίδα με το όνομα Γκαμπριέλλα. Η Luiza δεν είναι το πιο παθιασμένο για sex πλάσμα στην μπουρδελογειτονιά, αλλά θα κάνει σχεδόν τα πάντα για να περάσεις καλά και είναι ωραίο κλασικό Ρουμανομωρό. Έχω περάσει αρκετές φορές μαζί της και είναι/ήταν λίρα 100. Λέω ήταν γιατί δυστυχώς δεν έχω πρόσφατη εμπειρία - για λόγους που δεν μπορώ να αναλύσω την ξενέρωσα και με ξενέρωσε οπότε δεν έχω μπει πρόσφατα. Η Γκαμπριέλλα τώρα είναι πρώτης τάξεως ξεπέτα ΑΑΑ ποιότητος. Δεν κάνει απολύτως τίποτα και όταν της ζητήσεις τα ρέστα σου τη λέει και από πάνω. Εντελώς τρελή η κυρία.
Πέτρου Ερημίτη 2: Μπήκα μόνο στην Έλενα, η οποία είναι ικανοποιητική στις υπηρεσίες της και ωραίο μωρό. Δεν ξεχώρησε όμως πουθενά.
Las Vegas (και τα 3): Δοκίμασα την Καρίνα, την milf/gilf Τάνια, την Ιωάννα και μια Ρουμάνα που νομίζω τη λένε Καμέλια. Καρίνα πολύ καλή αλλά κι αυτή δεν ξεχώρησε κάπου για να την θυμάμαι. Για την Τάνια δεν περίμενα και τίποτα σοβαρό, απλά ήθελα μια εμπειρία με τρελοβυζαρού και αυτό πήρα - ΤΙΠΟΤΑ παραπάνω. Οι προσπάθειές της στο sex και την κουβέντα ήταν αρκετά ντεκαβλέ. Γενικά μακριά εκτός αν έχετε παρόμιο βίτσιο. Τώρα για την Ιωάννα έχω να πω ότι είναι καλή περίπτωση, δεν της βρήκα κανένα ψεγάδι και είναι αρκετά γλυκιά κοπελίτσα. Δεν μου κάνει και πολύ για Ελληνίδα όπως λέει ότι είναι αλλά αυτό διόλου σημασία έχει. Σίγουρα μεγάλωσε στην Ελλάδα πάντως με τα ελληνικά που μιλάει. Η Καμέλια (αν λέγεται έτσι) είναι μια από τις θεές του πάθους και του όμορφου ερωτικού παιχνιδιού και ποιοτικού sex. Δεν είναι πολύ ελκυστική στο πρόσωπο ΟΜΩΣ κατάφερε να γίνει ένα από τα αστέρια που ανακάλυψα το τελευταίο διάστημα με τα όσα κάνει στο κρεβάτι.
Μινωτάυρου: Το ξύλινο σπιτάκι ακόμα δεν έχει φέρει κάτι που θα κινήσει το ενδιαφέρον μου. Venus Angels μονίμως κλειστό τελευταία.
Νικηφόρου Ουρανού: Δεν μπήκα, αλλά γενικά τα μαγαζάκια αυτά φέρνουν καλά κορίτσια νομίζω.
Godiva: Έχω ρήξει μόνιμο άκυρο στο συγκεκριμένο λόγω κακών εμπειριών.
Τρίδυμα: Πολύ μπάζο κυκλοφορεί εκεί μέσα και ορισμένες δεν έχουν ούτε τρόπους. Μάθε να δέχεσαι την ήττα σου σαν κυρία όταν δεν μπαίνει κάποιος μέσα βρε τσόκαρο.
Φρίξου 15: Για μια ακόμα φορά τίμησα την ΑΠΟΛΥΤΗ ΚΥΡΙΑ της πολής Έφη. Δεν χρειάζεται να γράψω για την Έφη, εντάξει.. Επίσης δοκίμασα και Τάνια για δεύτερη φορά. Είναι πολύ καλή και αυτή. Πλούσια σωματικά προσόντα και καλή στο κομμάτι του sex. ΔΕΝ είναι Έφη σε κάθε περίπτωση!
Φρίξου 13 (και απέναντι): Τίποτα δεν μου έκανε αίσθηση.
Villa Erotica/Red Light: Δοκίμασα την Άννα. Είναι πάρα πολύ καλή και επαγγελματίας, απλά δεν είχαμε super χημεία στο κρεβάτι και δεν ταιριάζουν τα γούστα μας. Εγώ είμαι πιο ερωτικός και αυτή πιο πορνοστάρ. Αξίζει να την επισκεφτείτε. Επίσης τσέκαρα και την Νταίζη η οποία με απογοήτευσε λιγάκι στην συμμετοχή της. Περίμενα κάτι περισσότερο. Είναι αρκετά γεματούλα, επειδή όμως μου αρέσουν οι γεμάτες (μέχρι εκείνο το σημείο και όχι παραπέρα) ήλπιζα να βρω μια να είναι υπερκαβλιάρα και παιχνιδιάρα. Δεν τη λες και ξεπέτα βέβαια. Μέτρια.
Νικηφόρου Ουρανού 8: Η Βιολέττα, πολύ ομορφούλα (μοντέλο) Ρωσίδα με υπέροχο προσωπάκι. Πάρα πολύ λεπτή σε σημείο να με χαλάει. Κατάφερε και μπήκε οριακά στην ομάδα των κοριτσιών που θεωρώ ξεπέτες. Έκανε κάποιες λίγες προσπάθειες να με ικανοποιήσει, κάτι που δεν είναι αρκετό όταν υπάρχουν τόσα άλλα φοβερά κορίτσια στην πιάτσα.
Red Diamond: Μπήκα στο δωμάτιο με μια πολύ κουρασμένη όπως μου είπε Μαρίζα. Εκπληκτικά πόδια, πρόσωπο που δεν ελκύει ιδιαίτερα. Δεν συμμετείχε καθόλου, ακόμα και κουρασμένη να ήταν δεν δικαιολογείται. Απ' ότι κατάλαβα αυτό πρέπει να είναι το στυλ της. Καθώς την σφυροκοπούσα στα 4 ξάπλωσε κάτω σαν να έψαχνε στιγμιαία ανακούφηση. Πραγματικά δεν κατάλαβα τι κόλπο ήταν αυτό, γιατί υποτίθεται ότι δεν είμαι από αυτούς που γαμάνε πολύ δυνατά.
Θα συνεχίσω με την περιοχή Μύλου όταν έχω περισσότερο χρόνο. Γενικά φαίνεται να είναι καλύτερα τα πράγματα εκεί.