Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 52 άτομα (4 μέλη και 48 επισκέπτες)

kostakios

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Σεπ 2014
Μηνύματα
2.620
Κριτικές
31
Like
3.588
Πόντοι
2.606
Γενικό review των studio, μέρος 2ο. Αφορά την περιοχή Μύλου.

Villa Prive/Bad Girls: Όταν πέρασα από εδώ δούλευε η Χριστίνα star. Είναι Πολωνέζα αρκετά λεπτή, με χαλαρό βυζί και πολύ σλαβόφατσα. Οπότε από σωματικά προσόντα δεν (για τα δικά μου γούστα). Το θετικό της είναι ότι όταν γαμιέται το γουστάρει και είναι πολύ έμπειρη σε αυτό, δεν είναι καθόλου νευρική. Ακόμη, δεν είναι μόνο πρόστυχη η ίδια αλλά σε παροτρίνει να γίνεις κι εσύ.  :o

Αφροδίτη: Οι ίδιες κοπέλες που ήταν και παλιότερα. Δεν αξίζουν ιδιαίτερα.
Ανδρέου Γεωργίου 38: Έχει έρθει μια καινούρια, Ελίνα αν δεν κάνω λάθος. Πολύ συνεσταλμένη, περισσότερο για μοναχή κάνει παρά για πόρνη. Το σεξ μαζί της ήταν αγκαρία.

Και τώρα πάμε στα ωραία.
Ladie's (το γωνιακό): Τα βράδια δουλεύει η γλυκιά Ουκρανή Ελένη. Αντικειμενικά δεν είναι και η πιο όμορφη, όμως την βρίσκω πολύ sexy - είναι στο στυλ που προτιμώ. Έχει πιασιματάκια και σε όλα της είναι πάνω του μετρίου εκτός του προσώπου που όπως είπα εγώ το βρίσκω ωραίο. Μπήκα με απλό των 30. Στα προκαταρκτικά για περίπου μισό λεπτό ήταν περίεργα (ίσως γιατί δεν μιλάει καλά ελληνικά, είναι 4 μήνες εδώ) αλλά και οι δύο θέλαμε να σπάσουμε τον πάγο γρήγορα. Στη συνέχεια αφού την είχα φιλήσει παντού και αυτή το ίδιο μου έκανε κίνηση για γλωσσόφιλο στο οποίο ανταποκρίθηκα χωρίς δεύτερη σκέψη. Όταν συνειδητοποίησα το πάθος με το οποίο με φιλούσε εκστασιάστηκα! Ήταν η ΠΡΩΤΗ φορά που μου συνέβη σε μπουρδέλο (είχε προηγηθεί με city tour) και ήταν η θεϊκότερη εμπειρία μου ως τότε. Από τότε και στην υπόλοιπη γύρα που έκανα το 2016 μου συνέβη τουλάχιστον άλλες 5-6 φορές να με φιλήσουν όμορφα μουνάκια, και λέω τι στο διάλο τόσο καβλιάρης έγινα? Όχι.. απλά οι γκόμενες κατάλαβαν τι γουστάρουμε και ο ανταγωνισμός είναι σκληρός. Αλλά μιλάμε για άλλο επίπεδο η Ελένη. Μου θύμησε κάτι βιντεάκια που είχα δει με λυσσάρες Γιαπωνέζες λεσβίες που είχε σχεδόν φάει η μιά τη γλώσσα της άλλης. Το έβλεπα και έλεγα τι κάνουν οι αθεόφοβες, γιατί δεν ζω στην Ιαπωνία..   :2funny: Και μου συμβαίνει το ίδιο στη Θεσσαλονίκη? Τρελάθηκα. Έγινε το πουλάκι μου σιδερόβεργα σε 2 σέκοντς. Εκτός όμως από αυτό διαθέτει και ένα ακόμα trademark move το οποίο φαντάζομαι το κάνει στον κόσμο αβέρτα γιατί είναι πολύ έμπειρη σε αυτό, και αυτό είναι γλύψιμο σε λαιμό και αυτί σαν να μην υπάρχει αύριο. Για να μην τα πολυλογώ ούτε πίπα χρειάστηκε, το γαμήσι ήταν πολύ καλό. Ξεκίνησα πόδια στους όμους, μετά στα 4 και αφού έχυσα την πήρα μια μεγάλη αγκαλιά όπως είμουν από πίσω και μείναμε έτσι για λίγη ώρα. Μετά μιλήσαμε ελάχιστα γιατί δεν ξέρει και πολύ τη γλώσσα, της έβαλα και ένα 20ρικο στο στρινγκ δώρο επειδή με ξεπαρθένιασε στοματικά και της χάρισα ένα ζευγάρι κάλτσες όπως συνηθίζω στις καλές περιπτώσεις γιατί είμαι και ποδολάγνος. Όταν βγήκε από το δωμάτιο νομίζω άκουσα ένα "αυτός είναι πελάτης" (ή ήταν ιδέα μου?) lol. Καριόλες πόσο γουστάρετε το χρήμα χαχα.!  :2funny: Αυτά από την Ελενίτσα, πήγα άλλη μια φορά και έγιναν πάνω κάτω τα ίδια χωρίς μείωση του πάθους. Έκτοτε πάντα επιδιώκω να κάνω την γυναίκα να αισθανθεί αρκετά άνετα ώστε να επιχειρήσει κάτι τέτοιο και δείχνω διακριτικά ότι γουστάρω τέτοιες φάσεις. Άλλωστε αυτά τα πράγματα δεν μπορούν να εκβιαστούν.

La Femme: Έχει γίνει με διαφορά το καλύτερο οίκημα στη Θεσσαλονίκη έχοντας σχεδόν μόνιμα τα δύο τεράστια ταλέντα Βανέσσα και Μιλάνα. Πέρασα από την Βανέσσα για 2η φορά και είμαι πια βέβαιος ότι η κοπέλα είναι το μεγαλύτερο μοντέλο που κυκλοφορεί στην πόλη μας. Η δεύτερη φορά ήταν εξίσου απολαυστική με την πρώτη, απόλυτα ερωτική εμπειρία. Βγάζω τρελλά γούστα με την συγκεκριμένη κοπέλα και νομίζω ότι 40 ευρώ ίσως να είναι λίγα για το υψηλό επίπεδο υπηρεσιών που προσφέρει. Αυτό μεταξύ μας γιατί δεν περισσεύουν φράγκα και αν ανέβει το 30ρι ή το 40ρι θα υπάρξει χοντρό θέμα. Ελπίζω να μείνει μαζί μας για αρκετό καιρό. Τώρα η Μιλάνα είναι ένα τρίκαυλο τρελοκόριτσο γι' αυτό και πήγα ΤΡΕΙΣ φορές μαζί της αυτό το έτος. Είναι νέα άφοιξη από την Μόσχα όπως μου είπε. Τα μόνα που της λείπουν είναι λίγο ύψος και η εμπειρία. Βέβαια η εμπειρία θα έρθει γι' αυτό η Μιλάνα είναι ανερχόμενο αστέρι. Πολύ τσαχπίνα και βγάζει μια εκπληκτική θετική αύρα. Μου αρέσει που βλέπει το σεξ σαν παιχνίδι και κάνει πράγματα που γουστάρει η ίδια. Είναι τρελή στο κρεβάτι αλλά και γλυκιά ταυτόχρονα, πάνω στο σεξ της πετούσα κάτι "ναι μωρό μου" κτλ και μου απαντούσε στα Ρώσικα και καυλώναμε! χαχα. epic φάσεις μαζί της.

Μέλισσες: Πανέμορφο Ρουμανοclassic μωρό Κάρλα. Δυστυχώς δεν είχαμε χημεία. Αυτό ή γενικά την ενδιαφέρει να σε ανάψει μόνο όσο χρειάζεται ώστε να τελειώσεις και να πάει στον επόμενο. Δεν ξέρω τι από τα δύο ειλικρινά.

Ανδρέου Γεωργίου 24: Μπήκα ανυποψίαστος στο τραγικό Βαρδαροδωμάτιο με την Μιραμάρ, μια καινούρια κοπελιά, ψηλή και όμορφη. Μιλάει ελάχιστα αγγλικά και καθόλου ελληνικά. Ήταν από την αρχή κρύα, προσπάθησα να της εξηγήσω ότι θέλω να βγάλει πάθος για να προχωρήσουμε. Πρώτα αρχίζοντάς την με λίγα φιλιά και αποθόντας την προσπάθειά της να μου φορέσει προφυλακτικό, και ύστερα προσπάθησα να της εξηγήσω και με λόγια. Επειδή δεν έδιχνε να καταλαβαίνει και δεν είμαι εκεί για το γαμήσι και την εκσπερμάτωση, σηκώθηκα και πήγα να φύγω. Τι να κάνω, αφού ήταν φανερά αδιάφορη, και αντί να προσπαθεί να με ανεβάσει μου έλεγε μλκίες του στυλ τα χέρια σου είναι κρύα βάλτα στο αερόθερμο να ζεσταθούν, μη με αγγίζεις κτλ η μαλάκω. Εντωμεταξύ αυτό δεν δούλευε και είχε κρύο. Ο χώρος τραγικός. Φυσικά ζήτησα τα λεφτά μου πίσω. ΠΟΛΥ έντονα. Αφού ούτε πίπα μου έκανε. Για τρεις μέρες πήγα και ξαναπήγα με σκοπό να βρω κάποιον υπέυθυνο. Μάταια. Τελικά η Μιρέλα με έπεισε να μην κυνηγήσω το θέμα περισσότερο, αφού είχα ξοδέψει τον χρόνο της κοπέλας και άλλη φορά να βγαίνω νωρίτερα. Ελεεινές καταστάσεις και κοροϊδία. Δεν θα ξαναπατήσω εκεί μέσα.

Έρως: Δύο συναντήσεις με την Ντόνα και μία με την Αθηνά. Για την Ντόνα θέλω να πω ότι την συμπαθώ πάρα πολύ και έχει ΤΕΛΕΙΟ μοντελοπροσωπάκι. Έχει διάφορα θεματάκια όμως, ραγάδες και παράλληλα σφιχτό πισινό που οκ τα παραβλέπω δεν πειράζει. Μιλάει ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ για άσχετα πράγματα στα ελάχιστα προκαταρκτικά που αφήνει και δεν μπορείς να καυλώσεις. Δεν βλέπει το παιχνίδι ερωτικά αλλά καθαρά σαν sex, και την δεύτερη φορά που πήγα κατάλαβα ότι δύσκολο έως σχεδόν αδύνατο να της αλλάξω την νοοτροπία. Φταίω κι εγώ γιατί είμουν κουρασμένος όταν πήγα βέβαια. Επίσης με δυσκόλεψε στις διάφορες στάσεις ακόμα και στα 4 που είναι ίσως η πιο απλή στάση. Κουνιόταν, έκανε περίεργα, τέσπα. Είναι καλό μωρό, αλλά σαν να μην θέλει από μόνη της να ανέβει επίπεδο και να ξεχωρίσει. Αθηνά τώρα. Θυμάστε τις περισσότερες ελεεινίδες γκόμενες που είχατε και σας έκαναν να βλασφημίσετε την ώρα και τη στιγμή που τις συναντήσατε και εν τέλει σας έστειλαν στα μπουρδέλα? Ε λοιπόν έστειλαν αντιπρόσωπο εδώ για να μας θυμίζει τι υπάρχει εκεί έξω και να παραμείνουμε πελάτες. Αφού εντάξει, γκόμενα που μπαίνει στο δωμάτιο και αρχίζει απ' το βάλε αντισηπτικό στα χέρια.....   :uglystupid: μετά κρύβει τους βύζους της και σε κοιτάει με βλέμα "δε γαμιέσαι κι εσύ". Προφανώς ΔΕ γαμιέμαι γιατί μπήκα με εσένα και όχι με την Έφη. Ουστ!

Τέλος θα ολοκληρώσω με δύο ακόμα κορίτσια από τις βίλες που θυμήθηκα. Γαλήνη και Βικτώρια. Η Γαλήνη έχει θεϊκούς βύζους, μέτριο-καλό σώμα, μέτριο-προς-κακό πρόσωπο και δεν συμμετέχει ιδιαίτερα. Δεν συνιστώ. Η Βικτώρια είναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ, και δυστυχώς όταν πήγα είμουν ντεφορμέ. Αλλά εντάξει η κοπέλα δεν παίζεται και μου πρότεινε από μόνη της πράγματα που έμεινα μλκς όταν τα άκουσα. Είναι πορνοθεά. Αλλά πρέπει να βάλει λίγα κιλά πιστεύω και θα γίνει τέλεια. Θα ξαναπάω.
απο οτι καταλαβα σ αρεσουν με ψιλοπιασιματακια, αρα συμπερασμα για τις αλλες που αρεσουν σε εμας, και ερωτοπαιχνιδιαρες που αρεσουν μαλλον στους περισσοτερους ......καλη ενημερωση
 

tsilibourditsas

Μέγας
Εγγρ.
4 Σεπ 2007
Μηνύματα
836
Κριτικές
17
Like
97
Πόντοι
4.165
Το la femme αφαιρέθηκε από το αντίστοιχο site, κρίμα δεν θα έχει άλλο πρόγραμμα και λογικά ούτε και κοπέλες από τις βίλες αν τη διαλύσανε την συνεργασία (βανέσσα κλπ).
 

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Μηνύματα
5.375
Κριτικές
35
Like
5.053
Πόντοι
2.266
Το la femme αφαιρέθηκε από το αντίστοιχο site, κρίμα δεν θα έχει άλλο πρόγραμμα και λογικά ούτε και κοπέλες από τις βίλες αν τη διαλύσανε την συνεργασία (βανέσσα κλπ).
Πιθανοτατα τυπε γιατι ολα θα κλεισουν στην Αν.Γεωργιου ειναι θεμα ελαχιστου χρονου οποτε και το la femme μαζι
 

ΑΝΤΩΝΗΣΑΝΤΩΝ19

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Δεκ 2015
Μηνύματα
894
Κριτικές
20
Like
1.273
Πόντοι
1.076
Πιθανοτατα τυπε γιατι ολα θα κλεισουν στην Αν.Γεωργιου ειναι θεμα ελαχιστου χρονου οποτε και το la femme μαζι
πριν απο λιγες μερες που περασα το la femme ηταν κλειστο παντως ειναι θεμα χρονου να κλεισουν εκει στην ανδρεου γεωργιου οπως λεει και ο φιλος.
 

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Μηνύματα
5.248
Κριτικές
293
Like
9.838
Πόντοι
13.755
Bρεθηκα στην περιοχη γυρω στις 7 και στην αλλαγη βαρδιας οποτε ειπα να ριξω κι εναν πουτσο χωρις να εχω συγκεκριμενο στοχο...

Μπηκα πρωτα στο Diamond οπου ηταν η Βικτωρια την οποια θελω να ξαναγαμησω αλλα ειχε 3 δωματια γεματα...
Μπηκα κολλητα διπλα στο 8 και ηταν η ελληνιδα Αθηνα η πιτσιρικα με τις βυζαρες η οποια δε μ'αρεσει
Φριξου 14 ηταν η Μερτσυ
Εκεινη τη στιγμη κατεφθασε και η μιλφ Νικολ μαλλον για το Φριξου 13
Παω Ερημιτη και λεω αμα ειναι η Μπαρμπαρα στο Βεγκας θα μπω αλλα κανω τη μαλακια και μπαινω πρωτα στο Ερημιτη 2 οπου δουλευε η μιλφ Τζαστιν...

Λιγο η κωλαρα της,λιγο η πολυ θετικη της ενεργεια στο σαλονι,λιγο οι υπερβολες της τσατσας με εκαναν και μπηκα αν και απο αυτα που διαβαζα τοσα χρονια γι'αυτην ειχα μαλλον αρνητικη εικονα...τελοσπαντων δεν ηταν κατι σπουδαιο,υπερβολικα σκηνοθετημενο το σκηνικο,δε σ'αφηνει να κανεις παιχνιδι οπως θες,μιλαει συνεχεια...μου γκρινιαξε για το χρονο με καλο τροπο βεβαια αλλα μου ειπε και στο τελος την αλλη φορα να παρεις μεγαλυτερο προγραμμα...τα 50ε για 20 λεπτα ας πουμε της φανηκαν λιγα  :jerking:...ναι μεν κωλαρα,ομορφη φατσα και εμπειρη στο σεξ αλλα πολυ τυπικη και μαλλον καβαλημενη.
Δεν ξαναπαω και δε θα την προτεινα σε καποιον γιατι πολυ απλα υπαρχουν καλυτερες επιλογες
 

WORLD TRAVELER

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2013
Μηνύματα
1.108
Κριτικές
8
Like
93
Πόντοι
16
Bρεθηκα στην περιοχη γυρω στις 7 και στην αλλαγη βαρδιας οποτε ειπα να ριξω κι εναν πουτσο χωρις να εχω συγκεκριμενο στοχο...

Μπηκα πρωτα στο Diamond οπου ηταν η Βικτωρια την οποια θελω να ξαναγαμησω αλλα ειχε 3 δωματια γεματα...
Μπηκα κολλητα διπλα στο 8 και ηταν η ελληνιδα Αθηνα η πιτσιρικα με τις βυζαρες η οποια δε μ'αρεσει
Φριξου 14 ηταν η Μερτσυ
Εκεινη τη στιγμη κατεφθασε και η μιλφ Νικολ μαλλον για το Φριξου 13
Παω Ερημιτη και λεω αμα ειναι η Μπαρμπαρα στο Βεγκας θα μπω αλλα κανω τη μαλακια και μπαινω πρωτα στο Ερημιτη 2 οπου δουλευε η μιλφ Τζαστιν...

Λιγο η κωλαρα της,λιγο η πολυ θετικη της ενεργεια στο σαλονι,λιγο οι υπερβολες της τσατσας με εκαναν και μπηκα αν και απο αυτα που διαβαζα τοσα χρονια γι'αυτην ειχα μαλλον αρνητικη εικονα...τελοσπαντων δεν ηταν κατι σπουδαιο,υπερβολικα σκηνοθετημενο το σκηνικο,δε σ'αφηνει να κανεις παιχνιδι οπως θες,μιλαει συνεχεια...μου γκρινιαξε για το χρονο με καλο τροπο βεβαια αλλα μου ειπε και στο τελος την αλλη φορα να παρεις μεγαλυτερο προγραμμα...τα 50ε για 20 λεπτα ας πουμε της φανηκαν λιγα  :jerking:...ναι μεν κωλαρα,ομορφη φατσα και εμπειρη στο σεξ αλλα πολυ τυπικη και μαλλον καβαλημενη.
Δεν ξαναπαω και δε θα την προτεινα σε καποιον γιατι πολυ απλα υπαρχουν καλυτερες επιλογες

al ευχαριστουμε για την ενημερωση
 

Apollo64

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2007
Μηνύματα
903
Κριτικές
81
Like
493
Πόντοι
7.135
Αθηνά τώρα. Θυμάστε τις περισσότερες ελεεινίδες γκόμενες που είχατε και σας έκαναν να βλασφημίσετε την ώρα και τη στιγμή που τις συναντήσατε και εν τέλει σας έστειλαν στα μπουρδέλα? Ε λοιπόν έστειλαν αντιπρόσωπο εδώ για να μας θυμίζει τι υπάρχει εκεί έξω και να παραμείνουμε πελάτες.


:2funny: :2funny: :2funny:
 

plutarxos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2008
Μηνύματα
881
Κριτικές
3
Like
647
Πόντοι
366
περασα σημερα απο Αφροδιτη...ειχε φωτα αλλα κλειδωμενη πορτα...δεν ανοιγανε!!! τιποτα!!  :huh:  :tickedoff:
περασα σημερα απο Εφη... δεν δουλευε σημερα!!! αλαξε μερα εργασιας με ειπανε...! απο Σαββατο κ' μετα!!  :huh: :( :tickedoff:
 

ΑΝΤΩΝΗΣΑΝΤΩΝ19

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Δεκ 2015
Μηνύματα
894
Κριτικές
20
Like
1.273
Πόντοι
1.076
σκοπευω να την επισκευτω συντομα για αλλη μια φορα ''value for money'' επιλογη
[/quote και καλα θα κανεις εγω οποτε την πετυχαινω η εχει τα δωματια γεματα η ειναι σε μεγαλο προγραμα με συναγωνιστη.
 

WORLD TRAVELER

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2013
Μηνύματα
1.108
Κριτικές
8
Like
93
Πόντοι
16
σκοπευω να την επισκευτω συντομα για αλλη μια φορα ''value for money'' επιλογη
[/quote και καλα θα κανεις εγω οποτε την πετυχαινω η εχει τα δωματια γεματα η ειναι σε μεγαλο προγραμα με συναγωνιστη.

τις περισσοτερες φορες ετσι ειναι
 

kokobikos30

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2015
Μηνύματα
1.367
Κριτικές
3
Like
516
Πόντοι
36
δυνατο στανταρακι η νατασσα
Ήταν κάποτε και αυτή. Δυνατό κορμί. Ύφος μπλαζέ και δήθεν. Μας κάνει χάρη που την πληρώνουμε και την πηδαμε. Στους τυφλούς βασιλεύει ο μονόφθαλμος. Καινούρια φρούτα παιδιά.
 

ΑΝΤΩΝΗΣΑΝΤΩΝ19

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Δεκ 2015
Μηνύματα
894
Κριτικές
20
Like
1.273
Πόντοι
1.076
Ήταν κάποτε και αυτή. Δυνατό κορμί. Ύφος μπλαζέ και δήθεν. Μας κάνει χάρη που την πληρώνουμε και την πηδαμε. Στους τυφλούς βασιλεύει ο μονόφθαλμος. Καινούρια φρούτα παιδιά.
ετσι ειναι φιλε που ειναι οι παλιες γυνεκαις. δεν ηξερες που να πρωτογαμησης.
 

WORLD TRAVELER

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2013
Μηνύματα
1.108
Κριτικές
8
Like
93
Πόντοι
16

Radeon

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουν 2011
Μηνύματα
505
Like
0
Πόντοι
6
Γνωριζει κανεις εαν καποιο σπιτακι εχει επισημη σελιδα στο ιντερνετ με προγραμματα τιμες κοπελες κτλπ??
 

TheRatPack

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2014
Μηνύματα
109
Κριτικές
13
Like
21
Πόντοι
11
Γνωριζει κανεις εαν καποιο σπιτακι εχει επισημη σελιδα στο ιντερνετ με προγραμματα τιμες κοπελες κτλπ??

Η γνωστή αλυσίδα Βιλλών..  γκριςλέϊντις.κομ

Εννοείται οτι το γράφεις με λατινικούς χαρακτήρες. Τιμές δεν έχει, αλλά έχε κατα νού οτι ξεκινάνε από 40
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom