Velociraptoras
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 35
- Like
- 5.097
- Πόντοι
- 2.266
Ουκρανικο αλογο μανρωσικα γονιδια η jessy γουσταρουμε με χιλια
Ουκρανικο αλογο μανρωσικα γονιδια η jessy γουσταρουμε με χιλια
Ουκρανικο αλογο μαν
Μαν δεν υπαρχει η γκομενα καιρο ειχα να δω τετοια φαση τελευταια ηταν η Αντριανα οχι η τουμπανιεθ αλλα ενα ρουμανακι που δουλευε Αν.Γεωργιου 30 που εχει κλεισει εδω και πολλη καιρο
Μαν δεν υπαρχει η γκομενα καιρο ειχα να δω τετοια φαση τελευταια ηταν η Αντριανα οχι η τουμπανιεθ αλλα ενα ρουμανακι που δουλευε Αν.Γεωργιου 30 που εχει κλεισει εδω και πολλη καιρο
αυτη δουλευει σκωτια πλεον!!Μαν δεν υπαρχει η γκομενα καιρο ειχα να δω τετοια φαση τελευταια ηταν η Αντριανα οχι η τουμπανιεθ αλλα ενα ρουμανακι που δουλευε Αν.Γεωργιου 30 που εχει κλεισει εδω και πολλη καιρο
αυτη δουλευει σκωτια πλεον!!
Που το ξερεις αυτο εσυ ρε μαν?αυτη δουλευει σκωτια πλεον!!
αφού μιλάνε!Που το ξερεις αυτο εσυ ρε μαν?
Παλι...σκοτωνεσαι στη δουλεια εσυ?Αγαπουλη και σ'αυτην φολοουερ εισαι;
Τι θα γίνει με την πάρτη σου ρε συ;
Οτι να ναι λες κ εσυ ρε Viking ωρες ωρες η εν λογο εκατσε ελαχιστα εδω και μετα εφυγε και υποτιθετε οτι θα γυρνουσε αλλα τζιφος αν το ξερει το ξερει απο καποια αλλη που πιθανων θα ναι φιλη της εκτος αν οπως λεει ο mpouxos μιλανε οσον αφορα την περιουσια στις πουτανες ολοι μας εχουμε αφησει λιγο πολλη μια περιουσιαΠου το ξερει ρωταει ο αλλος Ασε κι εσυ καμια περουσια στις τανες! και μετα θα τα μαθαινεις ολα..
Κοιτα, εσεις μπορει να αφησατε δεν ειναι ολοι ετσι.. παντως με λιγο δεν πιανεις επικοινωνια πρεπει να ματωσει λιγο η τσεπη,για χαζες μην τις εχεις ;)Οτι να ναι λες κ εσυ ρε Viking ωρες ωρες η εν λογο εκατσε ελαχιστα εδω και μετα εφυγε και υποτιθετε οτι θα γυρνουσε αλλα τζιφος αν το ξερει το ξερει απο καποια αλλη που πιθανων θα ναι φιλη της εκτος αν οπως λεει ο mpouxos μιλανε οσον αφορα την περιουσια στις πουτανες ολοι μας εχουμε αφησει λιγο πολλη μια περιουσια
μου ειχε πει οτι θα παει εκει λογο του οτι εδω την ξεμουνιασαμε και εκει δε θα εχει τοση δουλεια(γιατι απο εκει μας ηρθε,οχι οτι ειναι και σκωτσεζα)!!επειτα απο καποιους μηνες μου το επιβεβαιωσε και στανταρακι μου!!Που το ξερεις αυτο εσυ ρε μαν?
Toσο πολλη τη χαλουσε που εβγαζε φραγκα δηλαδη?μου ειχε πει οτι θα παει εκει λογο του οτι εδω την ξεμουνιασαμε και εκει δε θα εχει τοση δουλεια(γιατι απο εκει μας ηρθε,οχι οτι ειναι και σκωτσεζα)!!επειτα απο καποιους μηνες μου το επιβεβαιωσε και στανταρακι μου!!
Ποιο απο ολα δεν μας ειπεςεπειτα απο καποιους μηνες μου το επιβεβαιωσε και στανταρακι μου!!
σε αυτη που πας κρυφα και μετα το παιζεις εμπαργκο!!Ποιο απο ολα δεν μας ειπες
ε δεν παει ετσι.υπαρχουνε παραγματα που δε μπορει κανεις αντρας να καταλαβει σε μια γυναικα που περνανε 30-40 αντρες απο πανω της!!Toσο πολλη τη χαλουσε που εβγαζε φραγκα δηλαδη?