Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.097
Πόντοι
2.266
Μαν δεν υπαρχει η γκομενα καιρο ειχα να δω τετοια φαση τελευταια ηταν η Αντριανα οχι η τουμπανιεθ αλλα ενα ρουμανακι που δουλευε Αν.Γεωργιου 30 που εχει κλεισει εδω και πολλη καιρο

WORLD TRAVELER

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
93
Πόντοι
16
Μαν δεν υπαρχει η γκομενα καιρο ειχα να δω τετοια φαση τελευταια ηταν η Αντριανα οχι η τουμπανιεθ αλλα ενα ρουμανακι που δουλευε Αν.Γεωργιου 30 που εχει κλεισει εδω και πολλη καιρο

:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

jimiadis

Μέγας
Εγγρ.
5 Μαΐ 2011
Κριτικές
46
Like
3.329
Πόντοι
3.820
αυτη δουλευει σκωτια πλεον!!

Vikings

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2015
Like
3
Πόντοι
66
Που το ξερει ρωταει ο αλλος  :uglystupid: Ασε κι εσυ καμια περουσια στις τανες! και μετα θα τα μαθαινεις ολα..  :grin:

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.097
Πόντοι
2.266
Που το ξερει ρωταει ο αλλος  :uglystupid: Ασε κι εσυ καμια περουσια στις τανες! και μετα θα τα μαθαινεις ολα..  :grin:
Οτι να ναι λες κ εσυ ρε Viking ωρες ωρες η εν λογο εκατσε ελαχιστα εδω και μετα εφυγε και υποτιθετε οτι θα γυρνουσε αλλα τζιφος αν το ξερει το ξερει απο καποια αλλη που πιθανων θα ναι φιλη της εκτος αν οπως λεει ο mpouxos μιλανε οσον αφορα την περιουσια στις πουτανες ολοι μας εχουμε αφησει λιγο πολλη μια περιουσια

Vikings

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2015
Like
3
Πόντοι
66
Οτι να ναι λες κ εσυ ρε Viking ωρες ωρες η εν λογο εκατσε ελαχιστα εδω και μετα εφυγε και υποτιθετε οτι θα γυρνουσε αλλα τζιφος αν το ξερει το ξερει απο καποια αλλη που πιθανων θα ναι φιλη της εκτος αν οπως λεει ο mpouxos μιλανε οσον αφορα την περιουσια στις πουτανες ολοι μας εχουμε αφησει λιγο πολλη μια περιουσια
Κοιτα, εσεις μπορει να αφησατε δεν ειναι ολοι ετσι..  :grin: παντως με λιγο δεν πιανεις επικοινωνια πρεπει να ματωσει λιγο η τσεπη,για χαζες μην τις εχεις  ;)

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
Επίσκεψη στο las vegas στο σπιτάκι που είναι μόνο του στην νεοεμφανιζόμενη Μαρία, πληθωρική παρουσία  :tits:  και πολύ ερωτική, έκανα  κασκαντεριλίκι και μου βγήκε , λεπτομέρειες στην κριτική.

Λίγο πιο πριν σύντομο πέρασμα από Ερημίτη 2 ακολουθώντας την αναφορά του zorba6969 άλλη Χριστίνα ήλπιζα να δω αλλά άλλη είδα, απογοήτευση...

Ένα καινούργιο  σπιτάκι άνοιξε την Ν. Ουρανού δίπλα από την Μινωταύρου, μια ομορφούλα Ελίνα  έχει και σκάλες που οδηγούν σε δωμάτιο με τζακούζι.  :-

Radeon

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
6
Μολις παρω το μηνιατικο κατεβαινω Μυλο για να γαμησω,δεν παει αλλο με τις Ελληνιδες,εχω ξενερωσει ασχημα,νομιζω οτι ειναι οι πιο αθλιες γκομενες παγκοσμιως,μην φερνετε Ελληνιδες στα σπιτακια ουτε για δειγμα!!!

jimiadis

Μέγας
Εγγρ.
5 Μαΐ 2011
Κριτικές
46
Like
3.329
Πόντοι
3.820
Που το ξερεις αυτο εσυ ρε μαν?
μου ειχε πει οτι θα παει εκει λογο του οτι εδω την ξεμουνιασαμε και εκει δε θα εχει τοση δουλεια(γιατι απο εκει μας ηρθε,οχι οτι ειναι και σκωτσεζα)!!επειτα απο καποιους μηνες μου το επιβεβαιωσε και στανταρακι μου!!

bak14

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2011
Κριτικές
10
Like
2
Πόντοι
231
καλημερα παικτες ξερει κανεις τι ωρα πιανει ακριβως η εφη? δεν κρατιεμαι λεμε :erection:

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.097
Πόντοι
2.266
μου ειχε πει οτι θα παει εκει λογο του οτι εδω την ξεμουνιασαμε και εκει δε θα εχει τοση δουλεια(γιατι απο εκει μας ηρθε,οχι οτι ειναι και σκωτσεζα)!!επειτα απο καποιους μηνες μου το επιβεβαιωσε και στανταρακι μου!!
Toσο πολλη τη χαλουσε που εβγαζε φραγκα δηλαδη?

jimiadis

Μέγας
Εγγρ.
5 Μαΐ 2011
Κριτικές
46
Like
3.329
Πόντοι
3.820
Toσο πολλη τη χαλουσε που εβγαζε φραγκα δηλαδη?
ε δεν παει ετσι.υπαρχουνε παραγματα που δε μπορει κανεις αντρας να καταλαβει σε μια γυναικα που περνανε 30-40 αντρες απο πανω της!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom