mpouxos
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2014
- Κριτικές
- 169
- Like
- 8.711
- Πόντοι
- 10.326
Βραδυνή Τσαρκα μαζί με Azazel
Ανδρ.19: Ελένη. Ουκρανικό προμιλφ με μαύρο καρέ μαλλάκι και καλουτσικη χοντροκωλαρα!
Τον λέω τον άζα είναι καλή μέσα!
- Μου λέει "ημουν σίγουρος ότι Τσουβαλιασες κι αυτήν"!
Ανδρ.38: Ρίνα. Νεανικό μωρό από Ρουμανία με σκούρο μακρύ μαλλί ,έχει ωραιο πίσω σύστημα. Αλλά το μωρό ήταν στα Χαμεννα και πάλι,αφού μπήκε σε δωμάτιο χωρίς πελάττη! :o
Ανδρ.32: Κάρλα. Ή ξανθιά ωραία ρουμανιτσα με την κυτταριδουλα της!
Ανδρ.24: Μιρέλα. Κεφατο το μωρό!
Red diamond: Βαλερία. Ή ξανθιά ρωσσίδα ωραια παρουσία και με ωραίο κωλαρακι που στην μέση της έχει και ταττου!
Νικ.8: Μερτσυ. Έπιασε κουβέντα με τον άζα!
Πάμε να φύγουμε ....Μας λέει: εδώ δεν είναι καφετέρια! Καθιστε να ακούσετε τα προγράμματα!
Άζα: " Δεν μου αρέσες φεύγω! Τι να ακούσω?"
Φρίξου 13α: Τζούλια. Το ρουμανικό μαυριδερο κωλαροπουτανο ! Φορούσε κι ένα σετ εσωρούχων γκρι γυαλιστερο σαν τυλιγμενο αλουμινένιο κοριτσάκι ήταν!
Φρίξου 14: Καρολίνα. Από Ουκρανία το μωρό με φάτσα Τρυποκάρυδος by blast! Λεπτουλα με διχτυωτες καλτσουλες μέχρι τα μπουτια! Ο Άζα το Ξεροεχυσε...
Φρίξου 15: Τάνια. Ή ισπανίδα με την κωλαρα της! Το μωρό αρχίζει και μιλάει Σαλονικιοτικα!
Τρίδυμα Νο1: Βαλεντίνα. Σε πρόγραμμα!
Τρίδυμα Νο2 : Εβελίνα. Σε πρόγραμμα!
Red light: Γαλήνη. Μινιόν κοριτσάκι με τις νερουλες!
Villa erotika: Χριστίνα star. Με τις μπότες τις και το μαυρο κορδονακι της!
Godiva: Τζούλια. Το τσεχικό μωρό με το μαύρο μπουκλε μακρύ μαλλι και τα ταττου της. Ή τσατσά μας ξενάγησε σε όλα τα δωμάτια του μαγαζιού! Έχει στο τέρμα μια δωμάτιαρα με ριχτες μαυρες κουρτίνες που αγνοφενεται το τζακουζι ... Έχει και wc τα δύο δωματια από τα 4,αν μας πιάσει κάνα κόψιμο έχουμε 2 επιλογές πλέον Μέλισσες και Godiva!
Νικ.20 (VIS 9): Αντριάννα. Με σιλικονατες βυζαρες από Ρουμανία την γνώρισα από τα χαρακτηριστικά ταττου που έχει γύρω από την μέση της! Με παρελθόν venus angels!
Νικ.26: Αλινα. Ή τσατσά κατευθείαν βουνο έχω,αλλά είναι στο δωμάτιο!
- εγώ: Το Αλινακι έχεις καλέ?
Νικ.28: Έλενα. Το ρουμανικό μιλφ με τις πράσινες ματαρες!
Την Πειραξά στο σαλοναρισμα.. Την λέω" θέλεις relax!"
Μου χαμογελούσε και την λέω "δωσμου ένα φιλάκι στο μαγουλο". Ο άζα δεν σταμάτησε να γελάει με το σόου που της έκανα!
Μινώταυρου 14: Αμέλια. Το νταρντανομωρο με την χαλιά φατσουλα!
Las vegas: Χριστίνα . Μινιόν!
Las vegas: Καρίνα. Ή Ρουμάνα με την χοντροκωλαρα της σε διχτυωτο ολόσωμο μας βγήκε!
Las vegas: Μισέλ. Ή γνωστή από τις Βίλλες!
Πέτρου Ερημίτη 1: Γκαμπριέλλα. Πολύ ξυνισμενη βγήκε στο σαλοναρισμα!
Πέτρου Ερημίτη 2: Τζάστιν. Ή ξανθιά Ολλανδέζα μιλφ, με την ωραία ΚΩΛΑΡΑ της!
Ένας μπου από τα παλιά!
Ένας χος από τις παλιές ένδοξες Μέρες του!
Stade bordelais Μπακαγιοκοι Τα Μελέ!!!
Ανδρ.19: Ελένη. Ουκρανικό προμιλφ με μαύρο καρέ μαλλάκι και καλουτσικη χοντροκωλαρα!
Τον λέω τον άζα είναι καλή μέσα!
- Μου λέει "ημουν σίγουρος ότι Τσουβαλιασες κι αυτήν"!
Ανδρ.38: Ρίνα. Νεανικό μωρό από Ρουμανία με σκούρο μακρύ μαλλί ,έχει ωραιο πίσω σύστημα. Αλλά το μωρό ήταν στα Χαμεννα και πάλι,αφού μπήκε σε δωμάτιο χωρίς πελάττη! :o
Ανδρ.32: Κάρλα. Ή ξανθιά ωραία ρουμανιτσα με την κυτταριδουλα της!
Ανδρ.24: Μιρέλα. Κεφατο το μωρό!
Red diamond: Βαλερία. Ή ξανθιά ρωσσίδα ωραια παρουσία και με ωραίο κωλαρακι που στην μέση της έχει και ταττου!
Νικ.8: Μερτσυ. Έπιασε κουβέντα με τον άζα!
Πάμε να φύγουμε ....Μας λέει: εδώ δεν είναι καφετέρια! Καθιστε να ακούσετε τα προγράμματα!
Άζα: " Δεν μου αρέσες φεύγω! Τι να ακούσω?"
Φρίξου 13α: Τζούλια. Το ρουμανικό μαυριδερο κωλαροπουτανο ! Φορούσε κι ένα σετ εσωρούχων γκρι γυαλιστερο σαν τυλιγμενο αλουμινένιο κοριτσάκι ήταν!
Φρίξου 14: Καρολίνα. Από Ουκρανία το μωρό με φάτσα Τρυποκάρυδος by blast! Λεπτουλα με διχτυωτες καλτσουλες μέχρι τα μπουτια! Ο Άζα το Ξεροεχυσε...
Φρίξου 15: Τάνια. Ή ισπανίδα με την κωλαρα της! Το μωρό αρχίζει και μιλάει Σαλονικιοτικα!
Τρίδυμα Νο1: Βαλεντίνα. Σε πρόγραμμα!
Τρίδυμα Νο2 : Εβελίνα. Σε πρόγραμμα!
Red light: Γαλήνη. Μινιόν κοριτσάκι με τις νερουλες!
Villa erotika: Χριστίνα star. Με τις μπότες τις και το μαυρο κορδονακι της!
Godiva: Τζούλια. Το τσεχικό μωρό με το μαύρο μπουκλε μακρύ μαλλι και τα ταττου της. Ή τσατσά μας ξενάγησε σε όλα τα δωμάτια του μαγαζιού! Έχει στο τέρμα μια δωμάτιαρα με ριχτες μαυρες κουρτίνες που αγνοφενεται το τζακουζι ... Έχει και wc τα δύο δωματια από τα 4,αν μας πιάσει κάνα κόψιμο έχουμε 2 επιλογές πλέον Μέλισσες και Godiva!
Νικ.20 (VIS 9): Αντριάννα. Με σιλικονατες βυζαρες από Ρουμανία την γνώρισα από τα χαρακτηριστικά ταττου που έχει γύρω από την μέση της! Με παρελθόν venus angels!
Νικ.26: Αλινα. Ή τσατσά κατευθείαν βουνο έχω,αλλά είναι στο δωμάτιο!
- εγώ: Το Αλινακι έχεις καλέ?
Νικ.28: Έλενα. Το ρουμανικό μιλφ με τις πράσινες ματαρες!
Την Πειραξά στο σαλοναρισμα.. Την λέω" θέλεις relax!"
Μου χαμογελούσε και την λέω "δωσμου ένα φιλάκι στο μαγουλο". Ο άζα δεν σταμάτησε να γελάει με το σόου που της έκανα!
Μινώταυρου 14: Αμέλια. Το νταρντανομωρο με την χαλιά φατσουλα!
Las vegas: Χριστίνα . Μινιόν!
Las vegas: Καρίνα. Ή Ρουμάνα με την χοντροκωλαρα της σε διχτυωτο ολόσωμο μας βγήκε!
Las vegas: Μισέλ. Ή γνωστή από τις Βίλλες!
Πέτρου Ερημίτη 1: Γκαμπριέλλα. Πολύ ξυνισμενη βγήκε στο σαλοναρισμα!
Πέτρου Ερημίτη 2: Τζάστιν. Ή ξανθιά Ολλανδέζα μιλφ, με την ωραία ΚΩΛΑΡΑ της!
Ένας μπου από τα παλιά!
Ένας χος από τις παλιές ένδοξες Μέρες του!
Stade bordelais Μπακαγιοκοι Τα Μελέ!!!