Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 20 άτομα (1 μέλη και 19 επισκέπτες)

michael_k

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
δεν θελουν τα μπουρδελα στην περιοχη τους γιατι δεν θα μπορουν να γαμανε ελευθερα μπορει να τους δει κανενας γειτονας.

και δεν μπορουν να μετακομισουν γιατι οπως λεει η ανακοινωση θα πεσει η αξια των σπιτιων τους! :jerking:

μπορει να τα κολησε κανενας εργολαβος! :2funny:

Blastbeat208

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2007
Κριτικές
201
Like
4.592
Πόντοι
17.065
Κατ'αρχας θελω να πω πως χαιρομαι ιδιαιτερα που ολο και πιο πολλοι αρχιζουν και νιωθουν την ιδεα της συναντησης για ομαδικη τσαρκα.Εννοειται πως και για τα πορνο τριπς πρεπει να οργανωθουμε αναλογα.Τωρα οσον αφορα τις ηλικες προσωπικα δεν εχω προβλημα.
Πιστευω αυτο που μετραει πιο πολυ ειναι ο μπουρδελιαρης να βλεπει την ολη ιδεα και σαν διακεδαση οποτε η παρεα να ειναι ευχαριστη και να βγαζει και γελιο.Οπως και εγινε φυσικα με τα παιδια που τσαρκαραμε μεχρι στιγμης. :rockon: :rockon: Απο την αλλη μπορει να πει καποιος πως αν σκαμε 10 ατομα στα ρδελα μπορει να χαθει η διαθεση για γαμησι γιατι
θα ειναι πιο πολυ σαν να πηγαινουμε μια απλη βολτα και οχι να γαμησουμε :2funny: :2funny:
Επισης καμια φορα συμβαινουν και ατυχιες οπως οταν μπηκαμε στη Σαρα και γαμουσα μιση ωρα οποτε ο tetsuo και ο nikos2sex εφτασαν στο αμην :2funny: :2funny: :2funny:

ΥΓ.Ε ρε γμτ να μην μπω στην Στελλα.Αφου μου το εβγαζε το συναισθημα.Τι μαλακας ειμαι γμτ.Ειχε και 30 ευρω η Στελλα (η 1η).

galder

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2008
Like
49
Πόντοι
1
Επιτρεψτε μου να γυρισω λιγες μερες πισω και να κανω ενα μικρο σχολιο.
Galder ο κατοικος της περιοχης που μιλησες μαζι του,σου ειπε μηπως για ποιον λογο δεν θελουν τους οικους ανοχης στην περιοχη τους? Γιατι νομιζω οτι οταν απαιτεις κατι ή οταν ζητας κατι και με τετοιο τροπο πρεπει να το αιτιολογεις κιολας. Ειπε ? Θα ειχε πολυ ενδιαφερον η αποψη του.
Οσο για την ανωνυμια του συντακτη της ανακοινωσης.Νομιζω ειναι δικαιολογημενη και καλα εκανε.Τοσα γινονται...καταλαβαινετε τι εννοω.
Εκεινο ομως που για μενα ειναι κατακριτεο  ειναι το οτι κρυβονται πισω απο το δακτυλο τους.Γιατι πιστευω οτι ο πραγματικος λογος που δεν θελουν τους οικους ανοχης στην περιοχη τους ειναι ο κοινωνικος ρατσισμος και οι προκαταληψεις για τους οικους ανοχης,τις ιεροδουλες και αυτους που τις επισκεπτονται...Γνωμη μου.
Περα απο τον κοινωνικο ρατσισμο και τις προκαταληψεις που λες η φραση κλειδι στην ανακοινωση ειναι αυτη "ΠΕΙΤΕ ΟΧΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΥΠΟΒΑΘΜΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΩΝ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΣΑΣ"
και η ανησυχια τους ειναι εν μερει δικαιολογημενη καθως η αγοραστικη αξια ακινητων πεφτει σημαντικα οταν περιβαλλονται απο οικους ανοχης και σταδιακα προσελκυουν χαμηλα εισοδηματα και περισσοτερα περιθωριακα στοιχεια.Δεν το λεω εγω αλλα ο ιδιοσ ο τροπος λειτουργιας της αγορας ακινητων.(οτι δηλαδη συμβαινει στο βαρδαρη εδω και χρονια)

Διαβαζοντας οτι επαναλειτουργει το ερος 16 και επειδη δεν το ειχα επισκεφτει ως τωρα θελησα να περασω απο εκει  για να δω για τι ακριβως μιλαμε.Μια χαρα ο χωρος.αδιαφορη η γκομενα το πιο ενδιαφερον κομματι ομως της επισκεψης μου ηταν η συντομη κουβεντα που ειχα με την τσατσα η οποια με προετρεψε να γαμησω οσο προλαβαινω.Οταν τη ρωτησα γιατι μου ειπε πως σε κανα δυο βδομαδες η τιμη θα παει στο 50αρικο και δικαιολογηθηκε λεγοντας πως δεν ειναι δυνατον οι τρυπες του βαρδαρη να χρεωνουν 40 ευρω και εμεις με τα τζακουζια και τις lcd να εχουμε την ιδια χρεωση.

rexs_4

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2008
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
1
Σημερα πηγα στην κωλεττη για την Αφρουλα που μασ χαθηκε για λιγο(ηταν διακοπεσ).Μπαινω μεσα(δεν ηταν ο τσατσοσ ο "καλοσ")ηταν μια τσατσα...μου λεει ξερεισ την Αφρουλα? τησ λεω...ναι μετα μου λεει υπαρχουν δυο Αφροδιτεσ(εκει σκεφτικα μηπωσ ηταν η ψηλη???)επαθα :new_shocked: (αφου ο Tetsuo ειπε οτι η Αφρουλα ξεκιναει απο την τριτη :think:) εκει στο μπλα μπλα βγηκε η κουκλαρα...εκει τησ λεω αυτη ειναι! :cheesy: μετα απο λιγο η τσατσα λεει ολοι ζητανε την κυπρια γιατι ειναι πολυ καλη...μεσα μου λεω εγω τη :knockinb: και ξερω καλυτερα.Πολυ γλυκια και χαριτωμενη η Αφρουλα ...εκει ακολυθει τελεια πιπα και εντονο :knockinb:.Στο τελοσ μου λεει εσυ εισαι... ο rexs??? εκει επαθα :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: τησ λεω τι??? μου λεει αυτο που ακουσ...δεν ηξερα τι να πω(τι γατα),καλα τωρα αληθεια αυτεσ το ξερουν???μπαινουν εδω στο σαιτ??? :think: πω πω με πηραν χαμπαρι...

galder

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2008
Like
49
Πόντοι
1
Σήμερα το απόγευμα έφαγα τη Μαρίνα που με πήρε τα μυαλά. Στο απέναντι πάρκινγκ ήταν μια λιωμένη γυφτοπούλα που προσπαθούσε να με ψήσει για κατάθεση! Ήμαρτον! Heroin is so passe!!! Την έχει πάρει κανείς? Ρωτάω καθαρά από περιέργεια!
Αν υπαρχει τετοιος καμικαζι που να εχει παρει το γυφτοjunkie που παραπαταει εκει κοντα τοτε μαλλον πρεπει να του στησουμε ανδριαντα γιατι προκειται για την απολυτη αποστολη αυτοκτονιας :blowup:

rexs_4

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2008
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
1
Ξεχασα να συμπληρωσω οτι στο τελοσ γελουσε και με κοιτουσε πολυ περιεργα με το βλεμμα που με σκοτωνει...;το βραδυ ειναι η Εφη.

Salonika27

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
1
Καταθέτω την χθεσινή μου εμπειρία.  :2funny: :2funny: :2funny:

Πάω στην Κωλέτη χθες βλέπω μια φάλαγγα να περιμένει στο σαλόνι και ρωτάω την τσατσά πια κοπέλα είναι για να περάσω κατευθείαν στο δωμάτιο και να μην περιμένω από την στιγμή που ήξερα τις κοπέλες. Μου λέει η Αφροδίτη. Λέω ΟΚ ότι την ξέρω και περνώ κατευθείαν στο δωμάτιο. :dancing:
Περιμένω στο δωμάτιο λοιπόν ανοίγει η πόρτα και μπαίνει μια κοπέλα ξανθιά που την βλέπω για πρώτη φορά και παθαίνω σοκ γιατί άλλη περίμενα να δω.  :new_shocked:Προσπαθώ να καταλάβω τι συμβαίνει και μου συστήνεται ως Αφροδίτη.  :think:Παθαίνω δεύτερο σοκ και την λέω απορριμμένος είσαι η Αφροδίτη και μου λέει ναι η Αφρούλα η Τσύπρια.  :headbang: :think: :new_shocked:
Μάλιστα λέω απορριμμένος. :idiot:
Αμέσως με ρωτάει αυτή από που την ξέρω γιατί είχα πει στην τσατσά ότι την ξέρω και μπήκα χωρίς να την δω.  :jerking:
Και την λέω απορριμμένος και προβληματισμένος ότι μάλλον θα μου είπε κανένας φίλος ότι είσαι καλή.  :dancing:
Μου λέει που στο ίντερνετ.  :new_shocked:Και καθώς την χαϊδεύω και πιάνω σοκαρισμένος τα κάλι της , την λέω ναι στο ίντερνετ για να τελειώσει εκεί η συζήτηση και να πάμε στο κυρίως πιάτο...  :knockinb:και μετά θα την ρωτούσα που πήγε η Αφροδίτη που ήξερα εγώ. Και γυρνάει και μου λέει αυθόρμητα α είσαι από το bourdela.com!!!  :new_shocked:Εκεί παιδιά δεν το άντεξα ήμουν έτοιμος να πάθω εγκεφαλικό.  :headbang:Και συνεχίζει να με ρωτάει και ποιος είσαι ? :helpplea: Είμαι ο Σαλόνικα της λέω αγχωμένα και μου απαντάει είσαι ο Salonika27 που έχεις μια φώτο με ένα ποδοσφαιριστή.  :new_shocked: Εκεί έπαθα και το εγκεφαλικό!!! :blowup: Βλέπω με ξέρεις? και μου απαντάει σχεδόν όλους σας ξέρω!!! Δεύτερο εγκεφαλικό!!!  :think:Εκείνοι την ώρα σκέφτομαι ...δεν κάνεις πρώτα ότι είναι να κάνεις και μετά την ρωτάς να μάθεις αυτά που θέλεις. :dancing:
Παρόλα αυτά η κοπέλα ήταν πάρα πολύ φιλική και περιποιητική μαζί μου λες και με ήξερε χρόνια. :smitten:
Εγώ όμως ήμουν γεμάτος ερωτηματικά???????????????????????????????? :headbang:
Μου πρόσφερε το μουνάκι της για χάιδεμα λοιπόν και ξεκίνησε με ωραίο τσιμπουκάκι ενώ εγώ την χάιδευα το μουνάκι της ξαφνικά γέμισαν τα δάκτυλά μου με τα υγρά της και την κρέμα που είχε βάλει στο μουνάκι της. Αμέσως μου σκούπισε τα δάκτυλα με λίγο χαρτί ανέβηκε πάνω μου και ξεκίνησε την ιππασία  :bounce-glasses:και μου έλεγε και βρομόλογα που με καύλωσαν πολύ. Πολύ καλή η Αφρούλα η Τσύπρια. :sperm:
Στο μυαλό μου όμως είχα ακόμη άλλη Αφροδίτη και άλλη βρήκα τελικά. :think:
Τελειώνουμε και την λέω ότι δεν ήξερα ότι είστε δυο Αφροδίτες γιατί εγώ άλλη περίμενα να δω. Μου λέει ότι η άλλη η Αφροδίτη έφυγε και δεν ήξερε πότε θα γυρίσει γιατί δούλευε για μικρό διάστημα εκεί το καλοκαίρι. (Ήταν η Αφροδίτη η πολύ ψηλή με τα μεγάλα βυζιά αυτή που έλεγα εγώ και την είχα πάρει 5 φορές στην Κωλέτη και είχα πάθει την πλάκα μου γιατί υπήρχε πολύ καλή χημεία μεταξύ μας και εγώ προσωπικά είχα τρελαθεί μαζί της...παρόλο που κάποιοι πελάτες στo forum την έβρισκαν πολύ κρύα και ψυχρή...εγώ την έβρισκα πολύ hot). :rockon:
Τέλος πάντων την εξήγησα ότι βρέθηκα κατά λάθος στο δωμάτιο.  :jerking:Παρόλα αυτά μου άρεσε και η Αφρούλα η Τσύπρια γιατί είχε ωραίο σώμα  και πάρα πολύ καλό χαρακτήρα και ήταν και καλή κοπέλα και πολύ συζητήσιμη αλλά εγώ παιδιά είμαι κολλημένος με την Έφη και την Μαρίνα μόνο, αφού η άλλη η Αφροδίτη δεν υπάρχει πια, και δεν μπορώ να τις ξεπεράσω αυτές τις δύο :rockon:. Επίσης μου είπε ότι μπαίνουν στο Φόρουμ αυτή και ή Έφη και διαβάζουν το τι γράφουμε (είναι και φίλες) :rockon:. Μου είπε και μερικά nicknames όπως το τρελό αγόρι κτλ. Μου είπε επίσης πως όταν ρωτάει μερικούς αν είναι από τo bourdela.com κάνουν πως δεν ξέρουν και ντρέπονται να το πουν ενώ εκείνη ξέρει ποιοι είναι!!!  :uzi:Είπε επίσης ότι κάποιοι κάνουν και κουτσομπολιά και διάφορα σχόλια. Και παιδια μετά από λίγη κουβέντα και επανωτά εγκεφαλικά πριν και μετά το γαμήσι αποχώρισα και πήγα για καφέ στα starbucks!!!! :dancing:
Ζήτω η Κύπρος λοιπόν !!!

Ζήτω και η Πολωνία !!!

Τρελά μωρά η Έφη, η Μαρίνα και η Κρίστι!!! :rockon: :smitten: :bigdick: :dancing:
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
Έφη φιλάκια  :smitten:
Βασίλης :rockon:

Nick-Thess

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2008
Κριτικές
3
Like
309
Πόντοι
21
Εμενα η λατρεια μου η Σαρα η ρωσιδα ποτε θα επιστρεψει και σε ποιο μαγαζι; Κωλετη η αλουμινατο; Ξερει κανεις;

Επισκέπτης
Γειά σας συναγωνιστες! πρώτο μου ποστ στο αγαπημένο μου θρεντ χτες πήγα μια βόλτα βαρδάρη 40 ευρώ πάντου.  :uglystupid:

Ric Flair

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Επίσης μου είπε ότι μπαίνουν στο Φόρουμ αυτή και ή Έφη και διαβάζουν το τι γράφουμε (είναι και φίλες)

Βρε γαιδουρια πεστε ενα γεια στα κοριτσια .  :)

Γεια σου Αφροδιτη , γεια σου Εφη ...

Blastbeat208

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2007
Κριτικές
201
Like
4.592
Πόντοι
17.065
Γεια σου Αφρο.Μετραω αντιστροφα να ερθω να ερθω να σε ξεσκισω...

rexs_4

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2008
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
1
Καλησπερα Αφρουλα... καλησπερα Εφη(τωρα δουλευει) :2funny: :2funny: :2funny: .Αφρουλα... χθεσ με εβαλεσ σε πολυ μα πολυ δυσκολη θεση :tickedoff: αλλα...μονο μη γελασ πολυ,σε γουσταρω και ανυπομονω  :bigdick: να σε  :knockinb: τη δευτερα ε?(γιατι δεν δουλευεισ καθε μερα? :tickedoff:)Φιλακια κοριτσια :smitten:

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
102
Like
12.722
Πόντοι
25.165
Εγω ενα εχω να πω, κοριτσια καντε και εσεις ψευδωνυμα να μας μιλατε :P

rexs_4

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2008
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
1
Πολυ καλη ιδεα Τετσυο! :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

mpotofilos

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
13
Like
200
Πόντοι
6.055
η αφρουλα η οποια παρεπιπτοντως ειναι μακραν απο τις καλυτερες που εχω δοκιμασει κυριως για το φοβερο της χαρακτηρα μου ειπε οτι μπαινει κ διαβαζει στο σαιτ αλλα ο λογος που δε γραφει ειναι επειδη δυσκολευεται να γραφει στα ελληνικα οποτε προτεινω στους αντμινιστρεητορς να επιτρεψουν για τα κοριτσια τα γκρηκλις κατ'εξαιρεση!

Blastbeat208

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2007
Κριτικές
201
Like
4.592
Πόντοι
17.065
Αν κανουν και αυτες λογαριασμο στο μπουρδελα θα μπορεσεις να τους πεις και απο κοντα να βαζουν και καμια μποτα που και που :2funny: :2funny: :2funny:

tasos3

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
1
για σήμερα βράδυ ποια είναι κωλέτη ? Το καινούργιο( νικ. ουρανού) ποια είναι ?

simera

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
ωχ ωχ!!!
πεσαν γνωριμιες
καλο αυτο!

εγω απο κολετη μονο την ψιλη την αφροδιτη εχω παρει
τις αλλε δεν τις πετυχα ακομα.

αλλα λιαν συντομος θα επισκευτω και παλι το σπιτι.

και εαν ρωτισουν εαν ειμαι απο το σιτε φυσικα και θα πω.
η επικοινονια νομιζω ισως τις κανει ποιο κοινονικες και ευδιαθετες
εφοσον δεν εισαι μαλακας εσυ!

καλο βολι σε ολους

mpotofilos

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
13
Like
200
Πόντοι
6.055
Αν κανουν και αυτες λογαριασμο στο μπουρδελα θα μπορεσεις να τους πεις και απο κοντα να βαζουν και καμια μποτα που και που :2funny: :2funny: :2funny:

γιατι εχεις την εντυπωση οτι δε τα λεω κ απο κοντα? ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom