Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 45 άτομα (0 μέλη και 45 επισκέπτες)

Mastokavlidis

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2014
Like
5
Πόντοι
6
Είσαι ωραίος φίλε. Με την συμπεριφορά κερδίσεις σχεδόν πάντα . Υπάρχουν και κομοδίνα που δεν τα συγκινεί τίποτα. Το θέμα είναι πως δεν περνάνε κρίση ούτε οι κοπέλες ούτε τα μαγαζιά. Βγάζουνε πολλά λεφτά πλην λίγων περιπτώσεων και δεν εχουν ανάγκη να κατεβάσουν τις τιμές. Υπάρχουν πολλοί που τα ακουμπάνε και δεν ασχολούνται με το απλό πρόγραμμα. Οπότε η κοπέλα δεν πολύ ασχολείται αφού ξέρει πως ότι και να γίνει θα φυγει με γεμάτο το τσαντάκι στο τέλος της βάρδιας της. Το ίδιο ισχύει και για τις τσατσαδες οι οποίες θεωρούν και προσβολή που δεν περνάς και μπαίνουν στην διαδικασία να σου την πούνε.

Βρε εχεις δικιο εννοειται, δεν μπορουμε να κανουμε και κατι γτ πλεον αυτα ειναι εκει παμε,η πλειοψηφια που σκαει χρημα κ δωρακια θα συνεχισει να το κανει, εδω βγαζουμε στις εκλογες τους ιδιους κλεφτες δεκαετιες τωρα με τοσα που μας εχουν κανει εκει θα κολλησουμε ?? :P

scorpiosstelios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2014
Κριτικές
14
Like
269
Πόντοι
306
Βρε εχεις δικιο εννοειται, δεν μπορουμε να κανουμε και κατι γτ πλεον αυτα ειναι εκει παμε,η πλειοψηφια που σκαει χρημα κ δωρακια θα συνεχισει να το κανει, εδω βγαζουμε στις εκλογες τους ιδιους κλεφτες δεκαετιες τωρα με τοσα που μας εχουν κανει εκει θα κολλησουμε ?? :P
Έτσι ακριβώς. Δεν θα αλλάξει τίποτα. Ευτυχώς όλοι έχουμε κάποιο στανταρακι και περνάμε καλά παίρνοντας και τα δωράκια μας .

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.139
Πόντοι
2.266
Φιλε μου απο τη στιγμη που την πληρωνεις και με το παραπανω πιστευω (ειδικα σε τετοιες εποχες) δε χρειαζεται καποιο δωρο,το μεγαλυτερο δωρο τους πιστευω ειναι να τους φερθεις καλα μεσα στο δωματιο γιατι υπαρχουν πολλα ζωα που βγαζουν πολυ αχτι !! Πιστεψε με οτι με την συμπεριφορα μου κ μονο πηρα πολλα τζαμπε δωρακια οπως λες απο πολλες (εννοωντας ακαποτα σε απλο προγραμα,κωλους στα 40 ,μασαζακια σε gf φαση,εξτρα χρονο, γλωσσοφιλα απο τυπισσες που δεν κανουν καθολου,τσαχπινιες-πουτανιες χαχαχα!! και τα ξερω απο εδω μεσα αυτα δεν μου το ειπανε οι ιδιες οποτε δεν εχω λογο να μην το πιστεψω κτλπ.εκτος αν λενε ψεματα εδω μεσα αν και δεν νομιζω)

αλλα ολα αυτα γινονται επειδη χειριζομαι και σωστα την κατασταση, δλδ φερομαι καλα,παω ΠΛΥΜΕΝΟΣ, αρωματισμενος,με διαθεση για καλο χαβαλε,δεν χτυπαω σα το ζωον (δε μιλαμε για ψιλο-μπατσακια στα κωλομερια ελεος) γτ ουκ ολιγες φορες τις εχω δει με μελανιες μεγαλες και απορουσα πραγματικα για ξυλο πηγαινουν καποιοι ??
Φιλε μου δεν ειναι θεμα οτι πληρωνεις κ ετσι το δωρο το κανεις γιατι το θες εσυ δε στο επιβαλει η πουτανα απλα να την δειξεις οτι εκτιμας αυτα που κανει για σενα στο τζαμπε στην τελικη επαγγελματιας πουτανα ειναι οχι γκομενα σου να ειναι υποχρεωμενη να στα κανει στο τζαμπε(τζαμπε λεμε τωρα χρυσες τις πληρωνουμε και αυτες)εγω εχω κανει δωρακια και δεν το χω μετανιωσει ποτε οπως και τα κοριτσια ποτε δε μου τα γυρισαν αλλιως εχω παρει μεχρι και κωλαρακι με το απλο

jimiadis

Μέγας
Εγγρ.
5 Μαΐ 2011
Κριτικές
46
Like
3.331
Πόντοι
3.820
αυτη η λουση απο τις βιλλες λεει τιποτα;

swta

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2009
Κριτικές
4
Like
254
Πόντοι
280
Η Άντζελα, η ψηλή Ουκρανέζα με το ωραίο σώμα και την όχι τόσο καλή φάτσα, που κάνει τρομερές πίπες δουλεύει ακομά; Κι αν ναι, πού;

topscorer

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Νοε 2014
Κριτικές
30
Like
5.065
Πόντοι
5.646
αυτη η λουση απο τις βιλλες λεει τιποτα;
Mπα ασ'το καλύτερα!Άμα χάσει τα κιλά που πήρε το ξανασκέφτεσαι!Εγώ ήμουν κάτω κατά τις 20.30 κ έριξα ένα μανίκι την Έλενα την ρουμανα στο Α.Γ 52.Όλα Goodys! :fuck2:

jimiadis

Μέγας
Εγγρ.
5 Μαΐ 2011
Κριτικές
46
Like
3.331
Πόντοι
3.820
Η Άντζελα, η ψηλή Ουκρανέζα με το ωραίο σώμα και την όχι τόσο καλή φάτσα, που κάνει τρομερές πίπες δουλεύει ακομά; Κι αν ναι, πού;
λαδιες ιν θεσσαλονικη...γραψ το στα αγγλικα και δες ποτε και που δουλευει!!

tegos1

Νέο Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2015
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα

Η Εβελίνα γνωρίζει κάποιος που και πότε δουλεύει;
Επίσης η Νατάσσα δουλέυει μόνο πρωί στις μέλισσες;

:s&m_3:

Mastokavlidis

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2014
Like
5
Πόντοι
6
Παρτουζιτσα με 2 κοματια παιζει στο πρασινο στο βαρδαρη? θυμαμαι καλα? ισχυει ακομα, αξιζει η μαπα το θεμα ??

valkyrion

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
348
Πόντοι
36
Σε μιλφ στη πρωινή βάρδια τι έχει απομείνει? η Μελινα που ήταν στο Μινώταυρου 14 (ξύλινο) ειναι ακόμη η έφυγε? επίσης η Βίκυ η Ουκρανή που ήταν Ανδρεου Γεωργίου 38 πρωινή ισχύει ακόμη η άλλαξε?

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.684
Πόντοι
736
Καλησπέρα

Η Εβελίνα γνωρίζει κάποιος που και πότε δουλεύει;
Επίσης η Νατάσσα δουλέυει μόνο πρωί στις μέλισσες;

:s&m_3:
Η Εβελίνα , αν δεν άλλαξε κάτι είναι κλασικά βραδινή στο 2ο από τα τρίδυμα.

Για Νατάσσα απάντησε απο πάνω , τώρα αν εννοείς για βραδινή δεν νομίζω γιατί και στο έρως πάντα πρωί δούλευε.

Mastokavlidis

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2014
Like
5
Πόντοι
6
Δεν εχω παει με Τσαρινα και δεν εχω αποψη, εχω μαθει οτι αξιζει και με το παραπανω, την ειχα δει σε σαλοναρισμα στο ερως παλια αλλα μου φανηκε πολυ στραβωμενη στη φατσα και την εκανα, ισως φταιει κ το οτι ειναι Ρωσιδα γτ γενικα αυτες εχουν τετοια χαρακτηριστικα θυμωμενα καπως.

κανα γλωσσοφιλακι δινει? η ειναι τυπου γαμησι κομπρεσερ και δρομο ??

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.139
Πόντοι
2.266
Η Ελενα ρε μαγκες γυρισε η ακομα?

Stories