Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 63 άτομα (3 μέλη και 60 επισκέπτες)

miloss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
1.499
Πόντοι
216
Η Έλενα κάνει τίποτε εξτραδάκια στο δωμάτιο;

Kastoras33

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2013
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
0
Καμια επιλογη value for money τι προτεινετε?

miloss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
1.499
Πόντοι
216
Για παράνομα εννοώ, όπως η Νταιάνα που σου χάριζε απλόχερα την μουνάρα της στην μάπα έχοντας πάρει το απλό!!!!!!!!!!

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.440
Πόντοι
34.538
Για παράνομα εννοώ, όπως η Νταιάνα που σου χάριζε απλόχερα την μουνάρα της στην μάπα έχοντας πάρει το απλό!!!!!!!!!!
Αυτό δεν είναι παρανομο...
Γι αυτό σου λεω να διευκρινησεις τι θες...

miloss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
1.499
Πόντοι
216
Έεστω απ αυτό, κάνει τίποτε η Ελενίτσα;

miloss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
1.499
Πόντοι
216
Οκ θα κανω μια δοκιμη. Πιστευω αξιζει

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.994
Πόντοι
13.755
Οκ θα κανω μια δοκιμη. Πιστευω αξιζει
ενταξει αξιζει αλλα σου σπαει και τα νευρα με το χρονο...ενω στα δινει ολα στο 10λεπτα μετα αρχιζει τη γκρινια και σε ξενερωνει

miloss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
1.499
Πόντοι
216
Η ιδια η Ελενα? Για τη τσατσα λεγανε οτι σου τι σπαει με τη μουσικη

aristos 45 sec

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2013
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
Ακριβώς έτσι, κάνουν κουμάντο....

salonikios21

Μέλος
Εγγρ.
31 Οκτ 2013
Κριτικές
1
Like
19
Πόντοι
1
Ακομα δε επεστρεψε η θεια μομικα??

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.139
Πόντοι
2.266
ενταξει αξιζει αλλα σου σπαει και τα νευρα με το χρονο...ενω στα δινει ολα στο 10λεπτα μετα αρχιζει τη γκρινια και σε ξενερωνει
Εμενα παντος Αλ μια φορα πηγε να μου το κανει αυτο την εκραξα και απο τοτε ποτε ξανα

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.139
Πόντοι
2.266
Η ιδια η Ελενα? Για τη τσατσα λεγανε οτι σου τι σπαει με τη μουσικη
Ουτε με την τσατσα μου χει γινει ποτε αυτο και καλητερα να μη γινει γιατι θα την παρει ο διαολος

Vikings

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2015
Like
3
Πόντοι
66
Καλα ρε κοπροσκυλα που την κρυβαται την ιωαννα  :cheesy:

υγ. μπουξο εμφανισου και γραφε αναφορα γιατι εγω δεν θυμαμαι τιποτες  :P

Vikings

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2015
Like
3
Πόντοι
66
Μου φαινεται καπως περιεργο που δεν γραφονται και πολλα για αυτην. Και πολυ ομορφη ειναι και μικρη ειναι και πολυ καλη μεσα ειναι... Τωρα εαν ενοχλη καποιους που ειναι ελληνιδα τι να κανουμε, παντε εσεις στις γυφτορουμανες που τα κανουν ολα χυμα.  :S

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.711
Πόντοι
10.326
http://[URL unfurl="true"]www.classicgreekcinema.com/wp-content/gallery/tha-se-kano-vasilissa/11.jpg[/img[/URL]]
Βρε ποιον μου θυμίζεις! ;D

Βραδυνή Μίνι Τσαρκα με τον Υπερ-Μαλεα [b][color=red]Vikings[/color][/b]! :headbang3:

Ανδρ.19: Ντόνα. Ρουμάνα μαυρομαλα με την αφρατη κωλαρα! :kissass2: ένας Μπακαγιοκος που μπήκε ταυτοχρονα  μαζι μας και ειδε την κωλαρα της Ντονας έλεγε στην τσατσά " εγώ θα ρθω σε λίγο"! ;D
Ανδρ.21: Τζούλια. Το μαυριδερό κωλαροπουτανο μου! Δεν μου έδωσε σημασία αυτή την φόρα και έβλεπε την tv που ηταν απο πανω μας έτσι όπως καθομασταν! ;D
Ανδρ.38: Γωγώ. Μαυρομαλικο νεανικό μωρακι με ωραίο κωλαρακι! :kissass: Τι μας είπε η τσατσά μιλάτε ελληνικά? :2funny:
Ανδρ.34: Λάρα.  :kissass:.... :boobies:
Ανδρ.32: Αλεξάνδρα. Μολδαβεζα φορούσε ενα στρινγακι που σχημάτιζε πανω στην κωλοχαραδρα της μια Κοκκίνη καρδουλα! :fuck2:
Ανδρ.24: Μιρέλλα. Το μωρο που Βανδήζει πολύ! ;D
Ανδρ.50: Καρίνα. Περιποιήθηκε Πόλυ τώρα τελευταια, έβαψε μαλλάκι, το ισιωσε γενικώς το παλεύει η κοπελα να κρατηθεί! :zfuck:
Ανδρ.52: Ελένα.  :kissass2:..... :fuck1: Τι βλέμμα είναι αυτό? Ενιωσα την ζωή μου στα χαμένα!
:headbang3:
Κεφαλληνίας 8: Νεφέλη. Κωλαρα μου θα σου ξαναρθω σύντομα! :fuck2:.... :wanker:
La case direne: Νίκη. Ελληνίδα με  :tits: σε πρόγραμμα!  ;D
Studio lux Νικ 1α: Λένα. Ξανθία ρωσίδα με βυζαρες! Πορνοτουμπανο το μωρο! Και πολυ αναμονή. :orchestra:
Νικ.8 : Αννα. Πρωην Μαξίμ. Δεν λέει και πολλά μέσα! Αλλά έχει το στιλακι που μπορεί να σε ξεγελάσει στο Σάλονι! :o
Φρίξου 13: Αμέλια. Το νταρντανομωρο με τα 7 κίλα Μούνι! ;D έχει και κρεμαστές βυζαρες που τις γλυφεις όση ωρα θες! ;D του Λεώ του vikings το καλοκαίρι που την πήρα ηταν δυνατή στο δωμάτιο.
- Μου λέει: Μα τι γούστα είναι αυτά που εχεις ρε Μαλάκα! :2funny: :2funny: :2funny:
Φρίξου 13α: Μια καινούργια. Μόλις μπήκαμε βάζει η τσατσά εναν Μπακαγιοκο κατευθείαν στο δωμάτιο! ;D η κοπελα ηταν στην μέση του σαλονιού Μαυρομαλα με λιγα περιττά κίλα , ταττουαζ πανω στα βυζια σαν την ρωξανα την γυφτορουμανα μου θύμισε λίγο! ;D την Λεώ απο που είσαι καλέ?
- Μου λέει: Ελληνίδα είμαι μωρο μου! ;D  :2funny:

Περπατάμε φτάνουμε στην γωνία της Μινώταυρου. Νάτα τα γιαπια με τα καινούργια σπιτάκια που θα γίνουν! :orchestra: Δουλεύουν και την Νύχτα για να προλάβουν τις γιορτές! Για να δουμε τι θα δουμε και εκεί! :hi:

Las vegas: Ιωάννα. Άντε τυχερε vikings το ειδες το μωρο! :erection:
Venus angels: Μπάρμπαρα. :kissass2:.... :fuck2:..... :wanker:
Μινώταυρου 14: Αννα. Το Ξάνθο γυφτορουμανακι με τα καλουτσικα  :boobies:! Την είδαμε απο το παράθυρο και φορούσε το μπουρνουζακι της! :erection:
[u][i][b]
Stade bordelais Μπακαγιοκοι Τα Ξαναμελε!!![/b][/i][/u] :headbang3: :headbang3: :headbang3:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom