Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 54 άτομα (3 μέλη και 51 επισκέπτες)

scorpiosstelios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2014
Κριτικές
14
Like
269
Πόντοι
306
Δε γαμιετε ρε σκορπιε εδω εχουμε πεταξει αλλα κ αλλα τουλαχιστον το επιβεβαιωσα κ εγω να αποτρεψουμε αλλους να κανουν αυτη τη μαλακια
Δεν μπορώ να πω πως έχεις άδικο........ Το ίδιο είχα κάνει και εγώ πέρυσι με την Κάρλα το Ρουμανικο υπερκομοδινο  :s&m_2:

Vikings

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2015
Like
3
Πόντοι
66
Η ιωαννα αξιζει ρε παιδια, προχτες που καναμε τσαρκα δεν την πετυχαμε ουτε πρωι ουτε βραδυ.

swta

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2009
Κριτικές
4
Like
254
Πόντοι
280
Η Άντζελα, η ψηλή Ουκρανέζα με το ωραίο σώμα και την όχι τόσο καλή φάτσα, που κάνει τρομερές πίπες δουλεύει ακομά; Κι αν ναι, πού;

Mastokavlidis

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2014
Like
5
Πόντοι
6
Μαγκες χθες πηγα και ειδα την Χριστινοπαουλινα μεχρι και η τσατσα μου την συστησε ως Χριστινα πρωην Παουλινα τα παμε λιγο με την τσατσα μεχρι να βγει απο το δωμα το μωρο που οφειλω να πω οτι ειναι μουναρος οχι μαλακιες και την ειπα οτι εχει φαει λιγο κραξιμο απο συναγωνιστες θεμα υπηρεσιων k  ετσι οτι δεν ειναι οπως ηταν και η απαντηση της ηταν τη να σε πω αλλoi με πληρωνουν και μου λενε μονο που καταμε τετοιο μαναρι στην αγκαλια μας φτανει κιολας  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  δε ξερω για σας εγω εχω ακουσει μαλακιες και μαλακιες αλλα αυτη δε παιζοταν

Φαντασου που φτασαμε? στην Ελλαδα την βλεπουν μεχρι και οι πουτανες,φυσικα δεν με σοκαρει το γεγονος οτι οντως υπαρχουν μαλακες που τα κανουν αυτα,εδω σκανε μυτη με σοκολατινες και σουβλακια σε τετοια θα κολλησουν? οποτε 50% φταιει αυτη και 50% οι μαλακες που τις δωσανε αξια! οταν λες σε πουτανα "μονο που σε κραταω παρε τα 50 ευρω" φαντασου να σου δωσει σημασια και μια γκομενα εξω τι εισαι διατεθειμενος να κανεις !! δεν απορω που οι Ελεεινιδες εχουν τοσο ψηλα τον Αμανε ...

Mastokavlidis

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2014
Like
5
Πόντοι
6
Η Άντζελα, η ψηλή Ουκρανέζα με το ωραίο σώμα και την όχι τόσο καλή φάτσα, που κάνει τρομερές πίπες δουλεύει ακομά; Κι αν ναι, πού;

καλο σωμα κτλπ. αλλα μεγαλος Παλιοχαρακτηρας !!!

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585
Φαντασου που φτασαμε? στην Ελλαδα την βλεπουν μεχρι και οι πουτανες,φυσικα δεν με σοκαρει το γεγονος οτι οντως υπαρχουν μαλακες που τα κανουν αυτα,εδω σκανε μυτη με σοκολατινες και σουβλακια σε τετοια θα κολλησουν? οποτε 50% φταιει αυτη και 50% οι μαλακες που τις δωσανε αξια! οταν λες σε πουτανα "μονο που σε κραταω παρε τα 50 ευρω" φαντασου να σου δωσει σημασια και μια γκομενα εξω τι εισαι διατεθειμενος να κανεις !! δεν απορω που οι Ελεεινιδες εχουν τοσο ψηλα τον Αμανε ...

Εδω υπαρχουν μαλακες οι οποιοι πληρωνουν στην τσατσα το οποιο προγραμμα περνουν και δινουν και στην πουτανα 10-20€ δωρακι γιατι περασαν καλα... :headbang: :headbang: :headbang:

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
763
Πόντοι
4.535
Χθες βράδυ...

Las Vegas. Στο πρώτο η Χριστίνα, στο δεύτερο η Ελενίτσα και στο τρίτο η Φλωρίτα...
Πέτρου Ερημίτη 1. Ένα ξανθό Ρωσιδάκι με πιασιματάκια (όπως φάνηκε) μας χαιρέτισε μ' ένα hello babies... Η τσατσά είπε ότι η κοπέλα είναι νέα στον χώρο.

bizoholik

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2013
Like
218
Πόντοι
26

:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

Και υπαρχουνε κ χειροτερα πηστεψε με!!!!
Για πανε μια βολτα στο θεμα sexy elli (call girls thessaloniki)και διαβασε κανα δυο σελιδες πισω τι μαλακες που ειμαστε........

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.139
Πόντοι
2.266
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

Και υπαρχουνε κ χειροτερα πηστεψε με!!!!
Για πανε μια βολτα στο θεμα sexy elli (call girls thessaloniki)και διαβασε κανα δυο σελιδες πισω τι μαλακες που ειμαστε........
Aσε φιλε την πηρα και περασα και πολλη καλα παρεπιπτοντος το τη μου λεγε οτι κανουν καποιοι γ αυτην μου φυγαν και τα λιγοστα μαλλια που εχω ελεος με τους μαλακες πουτανα παιρνουν και προσπαθουν να τη βγαλουν γκομενα

Mastokavlidis

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2014
Like
5
Πόντοι
6
Τι να πω ρε παιδια? με αυτα που εχουμε δει ολοι μας θα μεινουμε φαλακροι στο τελος !!! Η  :jerking:  Παει συννεφο...

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.139
Πόντοι
2.266
Τι να πω ρε παιδια? με αυτα που εχουμε δει ολοι μας θα μεινουμε φαλακροι στο τελος !!! Η  :jerking:  Παει συννεφο...
Oυτε καν φαλακροι ακομα και τη φαλακρα μας θα χασουμε εξαιτιας μερικων λουληδων

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585

bizoholik

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2013
Like
218
Πόντοι
26
δεν ξερω αν αξιζει πραγματικα να καθομι να μοιραζομε εμπειριες τετοιου ειδους......
Οχι τιποτα αλλο αλλα δεν θελω να σας κουραζω!!
Θα μου πεις φορουμ ειναι δεν γαμεις..................... :grin:

Το καλοκαιρι φετος στις διακοπες μου πηγα σε ενα μερος(δεν θελω να αναφερω ποιο) που εχει το πολυ 10 με 13 μπουρδελακια!
σε καποια απο αυτα που μπηκα πραγματικα ρε μαγκες με εκανε να αναθεωρησω ολη μου την εικονα για τα μπουρδελα μας εδω(προς το χειροτερο βεβαια)!!
Τα διαβαζα στα φορουμ για τα μπουρδελα της αθηνας κ δεν περιμενα οτι θα ζουσα κατι τετοιο κ εγω!!(για τον τροπο που συμπεριφερονται τους πελατες)
Αναφερω την αθηνα γιατι μερικες κοπελες το καλοκαιρι δουλευουν εκει!
Τα ζηλευα κ ελεγα δεν μπορει ρε πουστη μου πως ειναι δυνατον στην αθηνα ετσι κ εμεις εδω σκατα!!

Στα 4 απο τα 10-13 μπουρδελα ειχα μια αντιμετωπιση βασιλιάς!! με Β κεφαλαίο!!
μπηκα κ μου συμπεριφερθικαν με τον καλυτερο τροπο!! χαμογελο, καθαριοτητα ,οι πουτανα αρχιζε τα παιχνιδια απο το σαλονακι με χαμογελο κ διαθεση!!
Προσεξτε το παιχνιδια οχι τις μαλακιες που κανουνε εδω!! Σαν αυτα που εκανε η νατασα η κυπρια η ψιλη με τα μεγαλα βυζια!!
Να σε κανει να χυσεις πριν μπεις στο δωματιο!!
Κωλος δαχτυλα μουνι 69-89-109 ΟΛΑ ΜΕΣΑ!! Τσοντα κανονικη!! Χρονος οσο σου δινει η κοπελα(Ασε που δεν κρατιεσε κ πολυ)
οχι το χαλι μας εδω 30 κανονικα 40 χαλαρα 60 69 κ κωλος 80-100!!  ΠΟΥΤΣΕΣ μπλε φιλε!!!
Ειναι η καλυτερη μπιζνα που κανανε ποτε............ >:( >:( >:(
Στο μερος που ημουνα ειχα παει σε μια μιλφαρα 45 καλοστεκουμενη τρεις φορες!!!, 20 ευρω την γαμουσα απο κωλο κ μονο μπανακι δεν μου εκανε αυτη στο ντουζ οταν τελειωναμε!!!
Ελεγα δεν μπορει ρε πουστη ονειρο ζω..........κι ομως ΟΧΙ!!
Βεβαια στα υπολοιπα μπουρδελα που υπηρχαν εκει δεν ητανε ετσι......απλα δεν ειχανε το συστημα 30-40-60-100 για να στα περνουνε σαν τον μαλακα!!
Κ καταλαβενες οτι ητανε στο χερι της κοπελας αν θα περασεις καλα η οχι!!

Γυρισα πισω κ αναρωτιομουνα γιατι τοσο σκατα ετσι εδω στην πολη μας!!
Οχι μονο στο θεμα μπουρδελων αλλα γενικα!! Τοσο χωριο ειμαιστε ρε γαμωτο!?
Θα μου πεις αυτα εχουμε κ την παλευουμε με οτι μπορουμε!!
Ηθελα να παω αθηνα τελικα δεν τα καταφερα γαμωτο!!

Mastokavlidis

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2014
Like
5
Πόντοι
6
δεν ξερω αν αξιζει πραγματικα να καθομι να μοιραζομε εμπειριες τετοιου ειδους......

Το καλοκαιρι φετος στις διακοπες μου πηγα σε ενα μερος(δεν θελω να αναφερω ποιο) που εχει το πολυ 10 με 13 μπουρδελακια!
σε καποια απο αυτα που μπηκα πραγματικα ρε μαγκες με εκανε να αναθεωρησω ολη μου την εικονα για τα μπουρδελα μας εδω(προς το χειροτερο βεβαια)!!
Τα διαβαζα στα φορουμ για τα μπουρδελα της αθηνας κ δεν περιμενα οτι θα ζουσα κατι τετοιο κ εγω!!(για τον τροπο που συμπεριφερονται τους πελατες)
Τα ζηλευα κ ελεγα δεν μπορει ρε πουστη μου πως ειναι δυνατον στην αθηνα ετσι κ εμεις εδω σκατα!!

μπηκα κ μου συμπεριφερθικαν με τον καλυτερο τροπο!! χαμογελο, καθαριοτητα ,οι πουτανα αρχιζε τα παιχνιδια απο το σαλονακι με χαμογελο κ διαθεση!!
Προσεξτε το παιχνιδια οχι τις μαλακιες που κανουνε εδω!! Σαν αυτα που εκανε η νατασα η κυπρια η ψιλη με τα μεγαλα βυζια!!
Κωλος δαχτυλα μουνι 69-89-109 ΟΛΑ ΜΕΣΑ!! Τσοντα κανονικη!! Χρονος οσο σου δινει η κοπελα(Ασε που δεν κρατιεσε κ πολυ)
οχι το χαλι μας εδω 30 κανονικα 40 χαλαρα 60 69 κ κωλος 80-100!!  ΠΟΥΤΣΕΣ μπλε φιλε!!!
Στο μερος που ημουνα ειχα παει σε μια μιλφαρα 45 καλοστεκουμενη τρεις φορες!!!, 20 ευρω την γαμουσα απο κωλο κ μονο μπανακι δεν μου εκανε αυτη στο ντουζ οταν τελειωναμε!!!
Βεβαια στα υπολοιπα μπουρδελα που υπηρχαν εκει δεν ητανε ετσι......απλα δεν ειχανε το συστημα 30-40-60-100 για να στα περνουνε σαν τον μαλακα!!

Ολα αυτα ειναι αποτελεσμα των ηλιθιων που προειπαμε φιλε μου, με λουλουδια και γλυκα σε πουτανες δεν πας πως να το κανουμε? ειναι σεξ,γαμησι,απολαυση... αμα θελουν γκομενες και ειναι αξιοι ας βρουνε καμια σαπιο-ελεεινηδα που ψαχνει τον μαλακα-φουκαρακο να καβατζωθει,

απλα πραματα...καθημερινα !!  :vomit:

topscorer

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Νοε 2014
Κριτικές
30
Like
5.065
Πόντοι
5.646

οχι το χαλι μας εδω 30 κανονικα 40 χαλαρα 60 69 κ κωλος 80-100!!  ΠΟΥΤΣΕΣ μπλε φιλε!!!

bizoholik αυτή η milfara που γαμησες τρεις φορές με 20€ την λέγαν Νατάσσα κ δούλευε στη Ρόδο;

Cecell

Μέγας
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
35
Like
1.013
Πόντοι
4.525
καλα στις τιμες φταιμε και εμεις, δεν ειναι πιο πισω καποιος ανεφερε οτι του ειπε η κοπελα οτι αλλοι την πληρωνουν επειδη ειναι μουναρος και ειναι και ευχαριστημενοι που αγγαλιαζουν τετοιο μουναρο. Παντου οι αγαπουληδες τα γαμησανε... πχ ακομα και σαντανσκυ που εκτοξευσαν μια περιοδο τις τιμες γιατι αυτα που ζητουσαν ηταν πολυ λιγο. Πηγαιναν οι φραγκατοι αγαπουληδες και αντε γεια. Φυσικα μετα παρακμασε και γεμισε γυφταριο αλλα αλλη ιστορια αυτη ασχετη με τη μπουρδελοκατασταση.

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.139
Πόντοι
2.266
Ολα αυτα ειναι αποτελεσμα των ηλιθιων που προειπαμε φιλε μου, με λουλουδια και γλυκα σε πουτανες δεν πας πως να το κανουμε? ειναι σεξ,γαμησι,απολαυση... αμα θελουν γκομενες και ειναι αξιοι ας βρουνε καμια σαπιο-ελεεινηδα που ψαχνει τον μαλακα-φουκαρακο να καβατζωθει,

απλα πραματα...καθημερινα !!  :vomit:
To να κανεις που και που κ απο ενα δωρακι στην πουτανα που σου προσφερει καποιες υπηρεσιες στο τζαμπε ολε καλο ειναι κακο δεν ειναι να μη το παραγαμας στηυ φαση οτι ψαχνεις για γκομενα και την βρηκες στην πουτανα εκει ειναι το κακο οσο για το θεμα γκομενας απο τη στιγμη που θες να εχεις θα την πληρωσεις δε θες να πληρωνεις δεν εχεις και γκομενα ετσι παει η δουλεια

Mastokavlidis

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2014
Like
5
Πόντοι
6
To να κανεις που και που κ απο ενα δωρακι στην πουτανα που σου προσφερει καποιες υπηρεσιες στο τζαμπε ολε καλο ειναι κακο δεν ειναι να μη το παραγαμας στηυ φαση οτι ψαχνεις για γκομενα και την βρηκες στην πουτανα εκει ειναι το κακο οσο για το θεμα γκομενας απο τη στιγμη που θες να εχεις θα την πληρωσεις δε θες να πληρωνεις δεν εχεις και γκομενα ετσι παει η δουλεια

Φιλε μου απο τη στιγμη που την πληρωνεις και με το παραπανω πιστευω (ειδικα σε τετοιες εποχες) δε χρειαζεται καποιο δωρο,το μεγαλυτερο δωρο τους πιστευω ειναι να τους φερθεις καλα μεσα στο δωματιο γιατι υπαρχουν πολλα ζωα που βγαζουν πολυ αχτι !! Πιστεψε με οτι με την συμπεριφορα μου κ μονο πηρα πολλα τζαμπε δωρακια οπως λες απο πολλες (εννοωντας ακαποτα σε απλο προγραμα,κωλους στα 40 ,μασαζακια σε gf φαση,εξτρα χρονο, γλωσσοφιλα απο τυπισσες που δεν κανουν καθολου,τσαχπινιες-πουτανιες χαχαχα!! και τα ξερω απο εδω μεσα αυτα δεν μου το ειπανε οι ιδιες οποτε δεν εχω λογο να μην το πιστεψω κτλπ.εκτος αν λενε ψεματα εδω μεσα αν και δεν νομιζω)

αλλα ολα αυτα γινονται επειδη χειριζομαι και σωστα την κατασταση, δλδ φερομαι καλα,παω ΠΛΥΜΕΝΟΣ, αρωματισμενος,με διαθεση για καλο χαβαλε,δεν χτυπαω σα το ζωον (δε μιλαμε για ψιλο-μπατσακια στα κωλομερια ελεος) γτ ουκ ολιγες φορες τις εχω δει με μελανιες μεγαλες και απορουσα πραγματικα για ξυλο πηγαινουν καποιοι ??

Mastokavlidis

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2014
Like
5
Πόντοι
6
Οσο για το αν εχεις γκομενα ειναι μια αλλη ιστορια πιστευω, η γκομενα πρωτα απο ολα για μενα πρεπει να ειναι ανθρωπος που ταιριαζω γτ θελω περα απο το να γαμιομαστε να αλλαζουμε και 5 κουβεντες της προκοπης, να περνας καλα απο ολες τις πλευρες του θεματος σχεση οχι μονο στο σεξ, και μια σωστη γκομενα που σε γουσταρει πραγματικα ουτε για τα φραγκα θα ερθει ουτε τπτ, να μου πεις πλεον ειναι ειδος υπο εξαφανιση και οι σωστες κοπελες αλλα αν ψαχνεις κατι τετoιο ολο και θα βρεις,δυσκολα μεν, αλλα κατι θα βρεις δεν υπαρχει περιπτωση.

scorpiosstelios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2014
Κριτικές
14
Like
269
Πόντοι
306
Φιλε μου απο τη στιγμη που την πληρωνεις και με το παραπανω πιστευω (ειδικα σε τετοιες εποχες) δε χρειαζεται καποιο δωρο,το μεγαλυτερο δωρο τους πιστευω ειναι να τους φερθεις καλα μεσα στο δωματιο γιατι υπαρχουν πολλα ζωα που βγαζουν πολυ αχτι !! Πιστεψε με οτι με την συμπεριφορα μου κ μονο πηρα πολλα τζαμπε δωρακια οπως λες απο πολλες (εννοωντας ακαποτα σε απλο προγραμα,κωλους στα 40 ,μασαζακια σε gf φαση,εξτρα χρονο, γλωσσοφιλα απο τυπισσες που δεν κανουν καθολου,τσαχπινιες-πουτανιες χαχαχα!! και τα ξερω απο εδω μεσα αυτα δεν μου το ειπανε οι ιδιες οποτε δεν εχω λογο να μην το πιστεψω κτλπ.εκτος αν λενε ψεματα εδω μεσα αν και δεν νομιζω)

αλλα ολα αυτα γινονται επειδη χειριζομαι και σωστα την κατασταση, δλδ φερομαι καλα,παω ΠΛΥΜΕΝΟΣ, αρωματισμενος,με διαθεση για καλο χαβαλε,δεν χτυπαω σα το ζωον (δε μιλαμε για ψιλο-μπατσακια στα κωλομερια ελεος) γτ ουκ ολιγες φορες τις εχω δει με μελανιες μεγαλες και απορουσα πραγματικα για ξυλο πηγαινουν καποιοι ??
Είσαι ωραίος φίλε. Με την συμπεριφορά κερδίσεις σχεδόν πάντα . Υπάρχουν και κομοδίνα που δεν τα συγκινεί τίποτα. Το θέμα είναι πως δεν περνάνε κρίση ούτε οι κοπέλες ούτε τα μαγαζιά. Βγάζουνε πολλά λεφτά πλην λίγων περιπτώσεων και δεν εχουν ανάγκη να κατεβάσουν τις τιμές. Υπάρχουν πολλοί που τα ακουμπάνε και δεν ασχολούνται με το απλό πρόγραμμα. Οπότε η κοπέλα δεν πολύ ασχολείται αφού ξέρει πως ότι και να γίνει θα φυγει με γεμάτο το τσαντάκι στο τέλος της βάρδιας της. Το ίδιο ισχύει και για τις τσατσαδες οι οποίες θεωρούν και προσβολή που δεν περνάς και μπαίνουν στην διαδικασία να σου την πούνε.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom