δεν ξερω αν αξιζει πραγματικα να καθομι να μοιραζομε εμπειριες τετοιου ειδους......
Οχι τιποτα αλλο αλλα δεν θελω να σας κουραζω!!
Θα μου πεις φορουμ ειναι δεν γαμεις.....................
Το καλοκαιρι φετος στις διακοπες μου πηγα σε ενα μερος(δεν θελω να αναφερω ποιο) που εχει το πολυ 10 με 13 μπουρδελακια!
σε καποια απο αυτα που μπηκα πραγματικα ρε μαγκες με εκανε να αναθεωρησω ολη μου την εικονα για τα μπουρδελα μας εδω(προς το χειροτερο βεβαια)!!
Τα διαβαζα στα φορουμ για τα μπουρδελα της αθηνας κ δεν περιμενα οτι θα ζουσα κατι τετοιο κ εγω!!(για τον τροπο που συμπεριφερονται τους πελατες)
Αναφερω την αθηνα γιατι μερικες κοπελες το καλοκαιρι δουλευουν εκει!
Τα ζηλευα κ ελεγα δεν μπορει ρε πουστη μου πως ειναι δυνατον στην αθηνα ετσι κ εμεις εδω σκατα!!
Στα 4 απο τα 10-13 μπουρδελα ειχα μια αντιμετωπιση βασιλιάς!! με Β κεφαλαίο!!
μπηκα κ μου συμπεριφερθικαν με τον καλυτερο τροπο!! χαμογελο, καθαριοτητα ,οι πουτανα αρχιζε τα παιχνιδια απο το σαλονακι με χαμογελο κ διαθεση!!
Προσεξτε το παιχνιδια οχι τις μαλακιες που κανουνε εδω!! Σαν αυτα που εκανε η νατασα η κυπρια η ψιλη με τα μεγαλα βυζια!!
Να σε κανει να χυσεις πριν μπεις στο δωματιο!!
Κωλος δαχτυλα μουνι 69-89-109 ΟΛΑ ΜΕΣΑ!! Τσοντα κανονικη!! Χρονος οσο σου δινει η κοπελα(Ασε που δεν κρατιεσε κ πολυ)
οχι το χαλι μας εδω 30 κανονικα 40 χαλαρα 60 69 κ κωλος 80-100!! ΠΟΥΤΣΕΣ μπλε φιλε!!!
Ειναι η καλυτερη μπιζνα που κανανε ποτε............ >
>
>
Στο μερος που ημουνα ειχα παει σε μια μιλφαρα 45 καλοστεκουμενη τρεις φορες!!!, 20 ευρω την γαμουσα απο κωλο κ μονο μπανακι δεν μου εκανε αυτη στο ντουζ οταν τελειωναμε!!!
Ελεγα δεν μπορει ρε πουστη ονειρο ζω..........κι ομως ΟΧΙ!!
Βεβαια στα υπολοιπα μπουρδελα που υπηρχαν εκει δεν ητανε ετσι......απλα δεν ειχανε το συστημα 30-40-60-100 για να στα περνουνε σαν τον μαλακα!!
Κ καταλαβενες οτι ητανε στο χερι της κοπελας αν θα περασεις καλα η οχι!!
Γυρισα πισω κ αναρωτιομουνα γιατι τοσο σκατα ετσι εδω στην πολη μας!!
Οχι μονο στο θεμα μπουρδελων αλλα γενικα!! Τοσο χωριο ειμαιστε ρε γαμωτο!?
Θα μου πεις αυτα εχουμε κ την παλευουμε με οτι μπορουμε!!
Ηθελα να παω αθηνα τελικα δεν τα καταφερα γαμωτο!!